بله میشهدوستان یه سوال داشتم،اگه بعد تقسیم تو یگان متاهل بشه آدم می شه انتقالی بگیره؟
نه دوست عزیز، پدافند یک یگان مجزا هست. مثله نیرو زمینی، دریایی و....ممنون از پاسخ شما.
پدافند هم جز نیرویی هوایی دیگه؟
پدافند چطوره؟ فوقا رو میندازن کجا معمولا؟ سعی میکنن نزدیکه محل سکونتشون باشن یا نه؟حساب داره اصلن؟
سلام دوست عزیزاقا سلام
من پدرم نظامی هستش یعنی الان یه دو سه سالی هست که بازنشست شده
چیکار باید بکنم که بعد از اموزشی نزدیک خونه باشم؟؟(خونمون کرجه)
بعد اگه تو کرج پایگاه نباشه تکلیفمون چیه؟؟یعنی پادگان نداشته باشه برای نیرو هوایی
شما و هر کی میدونه کمک کنه ممنون
نه دوست عزیز، پدافند یک یگان مجزا هست. مثله نیرو زمینی، دریایی و....
فوق رو هرجا ممکنه بر حسب رشته بندازن، من قبلن 5 ماه پدافند بودم، اما معمولن فوق هارو میندازن تهران.مخصوصن فنی هارو.
البته در اصل فکر کنم نیرو نیست. قرارگاه. و بهش میگن قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا.به حق چیزهای نشنیده ... این چیزها فقط در ایران پیدا میشه
نیروی زمینی - نیروی هوایی - نیروی دریایی - نیروی پدافند خیلی مسخره بید
بله میدونم ... ناسلامتی خودم اونجا بودم :general107:البته در اصل فکر کنم نیرو نیست. قرارگاه. و بهش میگن قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا.
سلام باس یه سر بری سایت نخبگان نیرو های مسلح فک کنم، ببینی نیاز هاشو چی زده، در ضمن منم اردیبهشت اونجام چون ارشدم فک کنم هم گروهانییم بشیم حتما! می بینمت!سلام خدمت دوستان عزیز.ما هم اول اردیبهشت اعزام خضرایی هستیم و فوق لیسانس .چند سوال داشتم اولا آیا کسی میدونه که به غیر از کارت سبز بسیج چه جوری میشه کفایت از رزم مقدماتی گرفت؟یعنی با پارتی بازی میشه گرفت و ثانیا اینکه آیا در پادگان شهید خضرایی کسی دنبال طرح های تحقیقاتی نظامی برای کسر خدمت رفته یا اینکه اطلاعی داره؟ثالثا اگر کسی دوران آموزشیش بیافتهخ عقیدتی سیاسی آیا دیگه رزم هم باید بره یا نه و کلا وضعیتش چطوره؟ممنون
بالای سر! میبینمت اونجا! منم اردیبهشت اونجام! نشونی بده بشناسیم!سلام،منم اردیبهشت خضراییم
از تهران
پس شما 100% ارشد می شیدداداش تابلوتر از من کسی نیست
قدم 190 کم مو هم هستم
پس اونجا می بینمتآقا سلام ما هم اعزامی 1/2 خضرایی هستیم.