• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
خیلی خیلی ممنون از جوابتون..
برا گزینه 3 خیلی میترسم البته نه برا نماز، برا رژه و کارای نظامی و اینا..
خواهش میکنم.
ببینید اگر معاف از رزم داشته باشید که خیلی خوبه. اما نداشتید هم مهم نیست. بردنتون برا رژه بگید مشکل دارید نمیتونید رژه برید. از هیچ تهدیدی هم نترسید کاری نمیکنن باهاتون
ما هم بودیم دیگه. کلی از بچه ها رژه نرفتن چون مشکل داشتن هیچ کاریشون هم نکردن با وجودی که خیلی هم تهدیدشون کرده بودن که نمیدونم چیکارتون میکنیم.
اما در مورد کارای نظامی و صف جمع و **** جمع و اینا خیلی کاریش نمیشه کرد. مضافا بر این که اصلا کار سختی هم نیست. مگه چی کار میخوان بکنن؟ یه خورده به چپ چپ و به راست راست و بشین پاشو و ایناست دیگه.
خیلی نگران نباشید اتفاقی نمی افته براتون.

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
خواهش میکنم.
ببینید اگر معاف از رزم داشته باشید که خیلی خوبه. اما نداشتید هم مهم نیست. بردنتون برا رژه بگید مشکل دارید نمیتونید رژه برید. از هیچ تهدیدی هم نترسید کاری نمیکنن باهاتون
ما هم بودیم دیگه. کلی از بچه ها رژه نرفتن چون مشکل داشتن هیچ کاریشون هم نکردن با وجودی که خیلی هم تهدیدشون کرده بودن که نمیدونم چیکارتون میکنیم.
اما در مورد کارای نظامی و صف جمع و **** جمع و اینا خیلی کاریش نمیشه کرد. مضافا بر این که اصلا کار سختی هم نیست. مگه چی کار میخوان بکنن؟ یه خورده به چپ چپ و به راست راست و بشین پاشو و ایناست دیگه.
خیلی نگران نباشید اتفاقی نمی افته براتون.
سلام دوستان عزیز،یه راهنمایی میخوام،خواهشا سریع و با دقت جواب بدید.
برای آموزشی نیروی هوایی ارتش بهتره یا نیروی زمینی ارتش؟؟؟؟
ویهترین مرکز آموزشی هرکدوم تو تهران کدوم اند؟
دوستان خیلی حیاتیه،خواهشا جواب بدید:(

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
سلام دوستان عزیز،یه راهنمایی میخوام،خواهشا سریع و با دقت جواب بدید.
برای آموزشی نیروی هوایی ارتش بهتره یا نیروی زمینی ارتش؟؟؟؟
ویهترین مرکز آموزشی هرکدوم تو تهران کدوم اند؟
دوستان خیلی حیاتیه،خواهشا جواب بدید:(
سلام
ببینید در کل نیروی هوایی بهتره اما این دلیل نمیشه که بعضی از آموزشگاه های نیروی زمینی از بعضی آموزشگاه های نیروی هوایی بهتر نباشند
خب بهترین آموزشگاه نیروی هوایی که همین خضراییه مال نیروی زمینی هم ۰۱ بهترینه.

اما در مورد این که کدوم باید برید ببینید شما فکر بعدش رو هم کردید؟ یعنی شما به جای این که به آموزشی فکر کنید باید به خدمتتون فکر کنید چون ۱۹ ماه یا ۲۲ ماه باید توی یگان برید.

در مورد این که ۰۱ بهتره یا خضرایی هم نظرات مختلفه و هر کس معیار خودش رو داره. مثلا اگر میخواید خیلی از نظر بدنی سختی نکشید خب خضرایی بهتره اما اگر میخواید هر روز خونه بیاید ۰۱ خیلی بیشتر و بهتر مرخصی میده یعنی قدیم که این طور بوده

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز
(من شرایط بدنی راحتتر اولویتمه)
بنظرشما بعداز اموزشی کدومشون بهتره؟یعنی شرایط یگان کدومشون بهتره بعد اموزشی؟
بنظرتون معاف از رزم بگیرم؟مزیت و ایراد های معاف از رزم چیه؟

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
راستی بنظرتون گرفتن پست منشی یا مسئول دفتر کار عاقلانه ایه؟

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز
(من شرایط بدنی راحتتر اولویتمه)
بنظرشما بعداز اموزشی کدومشون بهتره؟یعنی شرایط یگان کدومشون بهتره بعد اموزشی؟
بنظرتون معاف از رزم بگیرم؟مزیت و ایراد های معاف از رزم چیه؟
خواهش میکنم. والا بعد از یگان هم خب نیروی هوایی خیلی راحت تره. کلا خدمت تو نیروی هوایی راحته. تنها بدیش اینه که تهران خیلی پایگاه ندارن و ممکنه بیفتید شهرهای بد آب و هوا یا شهرهایی که بالاخره شهر خودتون نیستند.
در مورد معاف از رزم هم ببینید توی نیروی هوایی خب کلا معاف از رزم فایده نداره چون ارتش اکثر معاف از رزم هاش رو میندازه نیروی هوایی خدمت کنن. همین طوریش راحت هست حالا معاف از رزم هم باشید تفاوتی نداره براتون. بعدش هم خدای نکرده بعد از ۱۰۰ سال جنگم که بشه شما رو که نمیفرستن با دشمن بجنگید، نیروی زمینی درگیره با این قضیه. پس معاف از رزم برا نیروی هوایی خیلی تفاوت نداره.

راستی بنظرتون گرفتن پست منشی یا مسئول دفتر کار عاقلانه ایه؟

والا من معایب این دو پست رو نمیدونم. وانگهی این دو تا پست رو شما نمیتونید بگیرید اگر شانس بیارید بهتون میخوره ولی به نظرم نه خیلی فایده نداره. من رفیق خودم منشی بود دیگه، خب موقعی که ماها سر کلاسا بودیم غایب بودن ولی از اون طرف تو همه فعالیت های بدنی مشارکت داشتن و کم پیش میومد که بپیچونن و بعضی وقتا تا نصفه شب که ماها خواب بودیم این بیچاره ها داشتن کار میکردن.

حالا ببینید در کل خوبی و بدی یه امر کاملا نسبیه و نمیشه به این سادگی فرمولیته اش کرد. مثلا دوره ما خیلی هتل بود ولی دوره شهریوریا یه خورده سخت گیری بیشتر کرده بودن. حالا شاید مثلا مال شما بهتر باشه یا بدتر. بعد اون وقت بحث تقسیم هم هست ها. حساب این رو هم بکنید که نیروی هوایی اگر بیفتید ممکنه بعد از تقسیم جای خوبی نیفتید مگر این که فرزند نظامی باشید، متاهل باشید یا کلا امریه شده باشید.

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
خواهش میکنم. والا بعد از یگان هم خب نیروی هوایی خیلی راحت تره. کلا خدمت تو نیروی هوایی راحته. تنها بدیش اینه که تهران خیلی پایگاه ندارن و ممکنه بیفتید شهرهای بد آب و هوا یا شهرهایی که بالاخره شهر خودتون نیستند.
در مورد معاف از رزم هم ببینید توی نیروی هوایی خب کلا معاف از رزم فایده نداره چون ارتش اکثر معاف از رزم هاش رو میندازه نیروی هوایی خدمت کنن. همین طوریش راحت هست حالا معاف از رزم هم باشید تفاوتی نداره براتون. بعدش هم خدای نکرده بعد از ۱۰۰ سال جنگم که بشه شما رو که نمیفرستن با دشمن بجنگید، نیروی زمینی درگیره با این قضیه. پس معاف از رزم برا نیروی هوایی خیلی تفاوت نداره.

والا من معایب این دو پست رو نمیدونم. وانگهی این دو تا پست رو شما نمیتونید بگیرید اگر شانس بیارید بهتون میخوره ولی به نظرم نه خیلی فایده نداره. من رفیق خودم منشی بود دیگه، خب موقعی که ماها سر کلاسا بودیم غایب بودن ولی از اون طرف تو همه فعالیت های بدنی مشارکت داشتن و کم پیش میومد که بپیچونن و بعضی وقتا تا نصفه شب که ماها خواب بودیم این بیچاره ها داشتن کار میکردن.

حالا ببینید در کل خوبی و بدی یه امر کاملا نسبیه و نمیشه به این سادگی فرمولیته اش کرد. مثلا دوره ما خیلی هتل بود ولی دوره شهریوریا یه خورده سخت گیری بیشتر کرده بودن. حالا شاید مثلا مال شما بهتر باشه یا بدتر. بعد اون وقت بحث تقسیم هم هست ها. حساب این رو هم بکنید که نیروی هوایی اگر بیفتید ممکنه بعد از تقسیم جای خوبی نیفتید مگر این که فرزند نظامی باشید، متاهل باشید یا کلا امریه شده باشید.
اگر مطمئن باشم بعد اموزشی هم تهرانم...بنظرتون نیرو هوایی بهتره؟؟

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
معذرت میخوام زیاد سوال میپرسم
آیا امکان رفت و امد به پادگان با ماشین خودمون هست؟(پارکینگ داره؟
خواهش میکنم.
منم ۴ ماه پیش این موقع پدر ملت رو در آورده بودم این جا اینقدر سوال میپرسیدم.
خضرایی که پارکینگ نداره اگر ماشین ببری باید بذاری جلو در که از اون جایی که یک هفته باید اونجا باشه و تازه اگر بد شانسی بیارید و مرخصی بهتون ندن و چه اون وقت میشه ۲ هفته که اصلا عاقلانه نیست. اما تیپ امیر من شنیدم پارکینگ داره حالا نمیدونم درسته یا غلط.
حالا شما مدرکتون چیه؟ چون فوق به بالا نمیرن اصلا تیپ امیر. فوق دیپلم ها هم حتما میرن اونجا به همراه ۲۰ درصد از لیسانسیه ها.

اگر مطمئن باشم بعد اموزشی هم تهرانم...بنظرتون نیرو هوایی بهتره؟؟

بله صد البته نیروی هوایی بهتره.

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
خواهش میکنم.
خضرایی که پارکینگ نداره اگر ماشین ببری باید بذاری جلو در که از اون جایی که یک هفته باید اونجا باشه و تازه اگر بد شانسی بیارید و مرخصی بهتون ندن و چه اون وقت میشه ۲ هفته که اصلا عاقلانه نیست. اما تیپ امیر من شنیدم پارکینگ داره حالا نمیدونم درسته یا غلط.
حالا شما مدرکتون چیه؟ چون فوق به بالا نمیرن اصلا تیپ امیر. فوق دیپلم ها هم حتما میرن اونجا به همراه ۲۰ درصد از لیسانسیه ها.

مرسی که درک میکنید شرایطو:general601:
لیسانسم،من فوق قبول شدم ازاد ولی به دلایل شخصی نرفتم...قکر کنم کارخوبیم کردم نرفتم

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
خواهش میکنم.

ممنون میشم اگر راهنمایی یا مورد دیگه ایم هست بهم بگید

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
مرسی که درک میکنید شرایطو:general601:
لیسانسم،من فوق قبول شدم ازاد ولی به دلایل شخصی نرفتم...قکر کنم کارخوبیم کردم نرفتم
خواهش میکنم.
منم سال ۸۹ یک بار اعزام به خدمت شدم. اون موقع افتاده بودم نیروی زمینی و آموزشی هم ۰۶ بودم. اما چون فوق قبول شده بودم نرفتم و هنوز که هنوزه پشیمونم چرا اون موقع نرفتم.
اگر اون موقع میرفتم تقریبا یک سال کمتر خدمت میکردم ولی خب قسمت این بود دیگه.

ممنون میشم اگر راهنمایی یا مورد دیگه ایم هست بهم بگید
خواهش میکنم. والا من قصد داشتم یک توصیه نامه جدید برا اعزامی های آبان بنویسم. البته از این توصیه نامه ها زیاده ولی خب گفتم یک مقداری به روزتر باشه بهتره.
ایشالا وقت کردم تو روزهای آتی حتما مینویسم.

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
خواهش میکنم.
منم سال ۸۹ یک بار اعزام به خدمت شدم. اون موقع افتاده بودم نیروی زمینی و آموزشی هم ۰۶ بودم. اما چون فوق قبول شده بودم نرفتم و هنوز که هنوزه پشیمونم چرا اون موقع نرفتم.
اگر اون موقع میرفتم تقریبا یک سال کمتر خدمت میکردم ولی خب قسمت این بود دیگه.

خواهش میکنم. والا من قصد داشتم یک توصیه نامه جدید برا اعزامی های آبان بنویسم. البته از این توصیه نامه ها زیاده ولی خب گفتم یک مقداری به روزتر باشه بهتره.
ایشالا وقت کردم تو روزهای آتی حتما مینویسم.
بله واقعا قسمت خیلی مهمه،گفتم اگه برم سال95ارشدم تموم میشه و از همه مهمتر خدا میدونه سربازی اون موقع چی بشه...
در آخرم باز هم تشکر بابت راهنمایی های خوبتون،منتظر توصیه نامه تون هستم

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
بله واقعا قسمت خیلی مهمه،گفتم اگه برم سال95ارشدم تموم میشه و از همه مهمتر خدا میدونه سربازی اون موقع چی بشه...
در آخرم باز هم تشکر بابت راهنمایی های خوبتون،منتظر توصیه نامه تون هستم

خواهش میکنم. البته اگر از من میشنوید برید فوقتون رو بگیرید. ببینید من اون موقعی که اعزام بودم یعنی سال ۸۹ باید ۱۷ ماه خدمت میکردم، یک مقدار هم کسری و اینا داشتم رو هم میشد حدودا ۱۲ ماه. بعدش که امسال رفتم کسری ها پرید و طول خدمت زیاد شد و اینا خیلی برای من بد شد. برای شما نهایتش اینه که به جای ۲۱ ماه باید ۲۴ ماه خدمت کنید. اما از اون طرف فوق یک خوبی هایی هم داره. واقعا توی ارتش بین فوق لیسانس و دکترا با لیسانس و پایینتر خیلی فرق میذارن. ما گروهانمون از تو آموزشی جدا بود. کلا راحت تر بودیم از بقیه.
حالا باز خودت میدونی. اگر هم خواستی بری دانشگاه دیر نشده برو پرس و جو کن غالبا میشه اگر ترم مهر ثبت نام نکردی ترم بهمن جاش بری دانشگاه.

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
خواهش میکنم. البته اگر از من میشنوید برید فوقتون رو بگیرید. ببینید من اون موقعی که اعزام بودم یعنی سال ۸۹ باید ۱۷ ماه خدمت میکردم، یک مقدار هم کسری و اینا داشتم رو هم میشد حدودا ۱۲ ماه. بعدش که امسال رفتم کسری ها پرید و طول خدمت زیاد شد و اینا خیلی برای من بد شد. برای شما نهایتش اینه که به جای ۲۱ ماه باید ۲۴ ماه خدمت کنید. اما از اون طرف فوق یک خوبی هایی هم داره. واقعا توی ارتش بین فوق لیسانس و دکترا با لیسانس و پایینتر خیلی فرق میذارن. ما گروهانمون از تو آموزشی جدا بود. کلا راحت تر بودیم از بقیه.
حالا باز خودت میدونی. اگر هم خواستی بری دانشگاه دیر نشده برو پرس و جو کن غالبا میشه اگر ترم مهر ثبت نام نکردی ترم بهمن جاش بری دانشگاه.
حرف شما کاملا درسته ولی بقول خودتون شرایط دیدید چقدرتغییرکرد نسبت به اون موقع...از فروردین 94که 24ماه شد،پس درنتیجه امریه27ماه خواهد شد
واقعا بااین وضع نمیشه پیش بینی کرد سال95 چی میخواد بشه!
ولی خیلی بالا وپایین کردم و درنهایت تصمیم گرفتم بعدازخدمت فوق بخونم
فقط امیدوارم که بعداز سربازی حسرت نخورم که چرافوق نرفتم!
برای من تو این2-3ماه اخیر خیلی اتفاق ها افتاد و هی شرایط تغییرمیکرد تا رسید به الان که قراره اعزام شم...به نظرمیرسه قسمته منم اینه

zbhamed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
leadertime
بی زحمت اگه میشه این توصیه نامه رو زحمتشو بکش ما یکم خیالمون راحت شه.
واقعا لطف بزرگی میکنی.

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
حرف شما کاملا درسته ولی بقول خودتون شرایط دیدید چقدرتغییرکرد نسبت به اون موقع...از فروردین 94که 24ماه شد،پس درنتیجه امریه27ماه خواهد شد
بله حرف شما در مورد این که معلوم نیست آینده چی میشه کاملا درسته. ولی امریه دیگه ۲۷ ماه نمیشه سقفش همون ۲۴ ماهه.
از سال بعد هم امریه زیاد که نمیشه همون ۲۴ ماه میمونه. فکر نکنید لزوما باید امریه ۳ ماه بیشتر از یگان باشه. یه زمانی مثل هم بودند.

leadertime
بی زحمت اگه میشه این توصیه نامه رو زحمتشو بکش ما یکم خیالمون راحت شه.
واقعا لطف بزرگی میکنی.

چشم حتما.
فقط من الان در حال جابجایی هستم بگذارید مستقر شم به روی چشم.

topboy6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام به همه
من از اهواز هستم. یک آبان.
به نظرتون چه طوری میشه یه کاری کرد که آخر هفته موبایل داشته باشیم؟

enter360

Registered User
لایک‌ها
22
سلام به همه
من از اهواز هستم. یک آبان.
به نظرتون چه طوری میشه یه کاری کرد که آخر هفته موبایل داشته باشیم؟

راست میگه شهرستانی ای همه راه میاد گوشی نداشته باشه که نمیشه . شاید وسط راه یه اتفاقی افتاد همه جا که تلفن کارتی نیست ؟؟؟؟؟؟
دوستان جایی هست که گوشی رو تحویل بدی بعد از دو ماه اموزشی بگیریش ؟

بالا