• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
سلام.
دوستان این لباس زیتونی که برای آموزشی می دهند.وقتی تقسیم بشویم برویم یگان هم همین لباس ها را دوباره می دهند.یا لباساش فرق می کند؟
نه دیگه این لباس مختص آموزشی هست فقط،بعد اموزشی پیرهن و شلوار و کفش میپوشید...البته بچه هایی که رسته پیاده و دژبانی ان میتونن لباس پلنگی و زیتونی بپوشند...
البته تو دوره ما شایعه شد که به ورودی های 94لباس فرم نمیدهند و باید پلنگی و پوتین بپوشند ولی احتمالش کمه این قضیه...

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
آقا خیلی وسایل رو نه دادند نه گفتن بگیرین. مثلا واکس رو ندادن نگفتنم بگیرین. قفل 808 هم ندادن و... تکلیف اینا چیه؟
واکس و مسواک و خمیردندان و فرچه و شامپو و صابون میدن بهتون،ولی قفل باید خودتون بگیرید...درضمن چیزایی که میدن کیفیت خیلی پایینی دارند و شما مجبورید خودتون باز بخرید...

ma-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
واکس و مسواک و خمیردندان و فرچه و شامپو و صابون میدن بهتون،ولی قفل باید خودتون بگیرید...درضمن چیزایی که میدن کیفیت خیلی پایینی دارند و شما مجبورید خودتون باز بخرید...
زیرپیرهن چی؟ راستی موزر برقی میشه تو آورد؟

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
اگه دژبانی انتخاب شدیم چجوریه ایا دژبانای قبلی اذیت میکنن و راستی دژبان محوطه هستیم یا دژبان در
دژبانی در اموزشی دو نوع هست که یکی دژبان گروهانتون میشید
یک نوع دیگرهم هست که انتخاب میکنن برای محوطه ها که باید پست بدید

fardin_13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دژبانی در اموزشی دو نوع هست که یکی دژبان گروهانتون میشید
یک نوع دیگرهم هست که انتخاب میکنن برای محوطه ها که باید پست بدید
ممنون از راهنماییت بازم شرمنده اونوقت دژبان گروهان خوبه یا بد

ma-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کسی میدونه اتیکته پوتین چیه؟ اگه همه کارهارو نتونستیم تا شنبه انجام بدیم تکلیف چیه؟ من دفترچه بیمم رو ابطال نکردم.زیرپیرهن به ما نگفتن آستین دار باشه الآن برا من بدون آستینه.چی بکنم؟

Last edited:

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
کسی میدونه اتیکته پوتین چیه؟ اگه همه کارهارو نتونستیم تا شنبه انجام بدیم تکلیف چیه؟ من دفترچه بیمم رو ابطال نکردم.زیرپیرهن به ما نگفتن آستین دار باشه الآن برا من بدون آستینه.چی بکنم؟
رو اتیکت پوتین اسمتون رو مینویسید و شب موقع خواب باید روی پوتین بزارید و پوتین رو خارج اسایشگاه بزارید،استفادش گم نشدن پوتین شما هنگام برداشتنش ذر صبح هست
هیچ اتفاقی نمیفته دوست عزیز که هنوز باطل نکردید،در روزای اینده اقدام کنید
اصلا مهم نیست زیرپیراهن،هر طور که دوست دارید،البته خارج از عرف نباشه مدلش

ma-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
رو اتیکت پوتین اسمتون رو مینویسید و شب موقع خواب باید روی پوتین بزارید و پوتین رو خارج اسایشگاه بزارید،استفادش گم نشدن پوتین شما هنگام برداشتنش ذر صبح هست
هیچ اتفاقی نمیفته دوست عزیز که هنوز باطل نکردید،در روزای اینده اقدام کنید
اصلا مهم نیست زیرپیراهن،هر طور که دوست دارید،البته خارج از عرف نباشه مدلش
ممنون داداش فقط یه سوال دیگه. ما 6 صبح باید دم پادگان باشیم. ساعت 5 اینا مغازه های جاوی پادگان بازن تا بشه زیرپیرن و اتیکت رو تهیه کرد؟

fardin_13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا بازم شرمنده منشی صبح تا ساعت 2 هست بعد بعدازظهرا باید چیکار کنه؟

iomidiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان يه سؤال: من شنيده بودم كه بايد ليوان لاكي ببريم ولي فرمانده فكر ميكنم گفته ليوان شيشه اييه دسته دار،اگه ممكنه يكي راهنمايي كنه كه چه ليواني بايد ببريم؟ بشقاب هم بايد بياريم يا قاشق و چنگال كفايت ميكنه؟

fardin_13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان يه سؤال: من شنيده بودم كه بايد ليوان لاكي ببريم ولي فرمانده فكر ميكنم گفته ليوان شيشه اييه دسته دار،اگه ممكنه يكي راهنمايي كنه كه چه ليواني بايد ببريم؟ بشقاب هم بايد بياريم يا قاشق و چنگال كفايت ميكنه؟
نه گله به ما که گفت لیوان شیشه ای دسته دار ساده و فقط قاشق و چنگال

iman19891

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا قضیه کش گتر چیه؟؟ باید دوخته شه یا همینطوری رو شلوار گره بزنیم؟؟

fardin_13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
خواهش میکنم
نه منشی تا موقع خاموشی هست،قبل خاموشی باید آمار بگیره
مزیتش نداشتن نگهبانی و رژه و یسری چیزای دیگس

بالا