• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

m2012m

Registered User
لایک‌ها
113
سلام دوستان. منم امروز نامه اعزامم امده نوشته پایگاه هوایی شهید خضرایی. در صورتی که من برگه اموزش تکمیلی و همه مدارکو تحویل **** دادم گفتن فوق دیپلم برق نمیخوان اما نیروی مازاد میگرنم. تو خود **** هم اشنا داشتم. حالا امروز رفتم **** شهرمون گفتن اون کسی که نیرو جذب میکنه مرخصیه فردا بیا. سربازا گفتن مورد داشتیم کد خورده اما پارتی داشته **** مازاد جذبش کرده. کسی اطلاعی داره که من میتونم توی این چند روزی که باقی مونده تا برج 8 کاری کنم که **** جذب بشم؟
سلام
دوست عزیز تا اخرین لحظه میشه تغییر داد
من 93/8/1اعزام بودم،30مهر تغییر دادم،کارنشد نداره،دنبالش حتما

shamekhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوره های قبل یعنی اعزام تیر و شهریور، برای یک سری از دوستان مثل بچه هایی که شهید خضرایی افتادن حدود 5 روز قبل اعزام اس ام اس میاد که اعزامشون 2 ماه به تاخیر افتاده.
همه امیدواریم این دور چنین اتفاقی نیفته.
نگران نباشید اینقدر ما کمبود نیرو داریم تو پایگاه که بگیرنتون
الان همه دارند ترخیص میشند خود منم تا ۲ ماه دیگه میرم
جای ما باید پر بشه دیگه

shamekhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام ... عه اقا منم از شیرازم و افتادم خضرایی . چقدر خوب یه اشنا پیدا کردیم
خضرایی خوب جاییه حداقل برای تحصیلاتتون ارزش بسیاری در نظر می گیرند . ولی سختی های خودشم داره
سعی کنید مسولیت قبول نکنید . ما که دژبان بودیم سختی کشیدیم

shamekhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام ... عه اقا منم از شیرازم و افتادم خضرایی . چقدر خوب یه اشنا پیدا کردیم
خضرایی خوب جاییه حداقل برای تحصیلاتتون ارزش بسیاری در نظر می گیرند . ولی سختی های خودشم داره
سعی کنید مسولیت قبول نکنید . ما که دژبان بودیم سختی کشیدیم

H A M E D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
برگه ی منم یک هفته ای هست که دوباره اومده.یک سالی است که کل برنامه ریزی هامو ریختند بهم.اگر هم که بگند دوباره باید بیای آموزشی یا اینکه به یگان قبلیم ارجاع ندند، دیگه کاملا نابود میشم!

mehranmm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برگه سفيد منم امروز اومد
اعزامم اول آبان بود تو برگه سبز
تو برگه سفيد اعزامم خورده سوم ابان براي نيرو هوايي خضرايي
اوضاع چجوريه ميبرن اين ماه ما رو؟
خود پادگان چجوريه؟
بعد از اموزشي كجا ميندازن معمولا؟ من فوق ليسانسم

haftshanbe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفقا .
منم اعزامم 3/8/94 افتاده .
زياد تعريف اونجارو نشنيدم ميگن اذيت ميكنن .
ولى سربازيه ديگه به كسى خوش نميگذره .
راستى ! روز اول كه گفتن ساعت 9 بياين بايد كچل كرده بيايم ؟ گوشى هم نياريم ؟
ميبينمتون رفقا .

masnavi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام رفقا .
منم اعزامم 3/8/94 افتاده .
زياد تعريف اونجارو نشنيدم ميگن اذيت ميكنن .
ولى سربازيه ديگه به كسى خوش نميگذره .
راستى ! روز اول كه گفتن ساعت 9 بياين بايد كچل كرده بيايم ؟ گوشى هم نياريم ؟
ميبينمتون رفقا .
روز پذیرش نیازی نیست کچل کنید اما تاریخی که در روز پذیرش بهتون اعلام میکنند که بیایید باید کچل کنید.
چون وارد محیط پادگان خواهید شد دژبانی موارد غیر مجاز رو ازتون میگیره که بهتره موبایل هم همراهتون نباشه مگر اینکه بیرون دژبانی به کسی بسپرید که توصیه نمیشه.
شما اعزامتون از ابتدا آبان بوده ؟

haftshanbe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روز پذیرش نیازی نیست کچل کنید اما تاریخی که در روز پذیرش بهتون اعلام میکنند که بیایید باید کچل کنید.
چون وارد محیط پادگان خواهید شد دژبانی موارد غیر مجاز رو ازتون میگیره که بهتره موبایل هم همراهتون نباشه مگر اینکه بیرون دژبانی به کسی بسپرید که توصیه نمیشه.
شما اعزامتون از ابتدا آبان بوده ؟
ممنون از اطلاعاتتون .
آره همين بوده و عقب نيافتاده خداروشكر ...

ramin5783

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به دوستان
من سال 91 آموزشیم افتاد خضرایی.آموزشیرو رفتیم بعدش تقسیم افتادم ستاد فرماندهی .بعد چند وقت ایست خدمتی زدم.....تا مرداد که برج 6 برگه واسم دوباره خضرایی.ولی همونطور که میدونید چند روز قبل از اعزام اس ام اس اومد که اعزام افتاد واسه برج 8.الانم برگه واسم اومده پدافند هوایی سمنان.حالا موندم اشتباه شده یا امکانش هست که تغییر پیدا کنه.چون شنیده بودم هرجا قبلا خدمت کنی دوباره بخوای بری خدمت همونجا میوفتی.
دوستان کمک کنید.راهنمایی کنید

H A M E D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام به دوستان
من سال 91 آموزشیم افتاد خضرایی.آموزشیرو رفتیم بعدش تقسیم افتادم ستاد فرماندهی .بعد چند وقت ایست خدمتی زدم.....تا مرداد که برج 6 برگه واسم دوباره خضرایی.ولی همونطور که میدونید چند روز قبل از اعزام اس ام اس اومد که اعزام افتاد واسه برج 8.الانم برگه واسم اومده پدافند هوایی سمنان.حالا موندم اشتباه شده یا امکانش هست که تغییر پیدا کنه.چون شنیده بودم هرجا قبلا خدمت کنی دوباره بخوای بری خدمت همونجا میوفتی.
حتما پیگیری کنید.احتمالا اشتباه شده چرا که شما باید از طریق خزرایی به ستاد فرماندهی معرفی بشید.البته شاید می خواهند از طرف پدافند شما را به اونجا معرفی کنید ولی با این حال برید پیگیری کنید.
وضعیت منم مثل شماست با این تفاوت که 90 آموزشی بودم و برگه خزرایی برای برج 6 و برج 8 برایم اومد.

masnavi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به دوستان
فکر نمیکنم تو این موارد اشتباهی پیش بیاد. با این وضعیتی که برای پادگان خضرایی ایجاد شده بعید نیست که تقسیم نیرو کرده باشن یه عده رو به پادگان های دیگه. چون از ماه های قبل هم کلی تعویقی وجود داره و اینها همه باید پذیرش بشن. اما شما بازم پیگیری کن شاید نتیجه داد.

me1988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
کسی از بچه ها اعزامی 3 آبان از کرمانشاه هست؟

Last edited:

me1988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
کسی از بچه ها اعزامی 3 آبان از کرمانشاه هست؟

Last edited:

mehranmm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم اعزامم 3 آبان از کرج
کسی میدونه بعدا موقع تقسیم چه جاهایی ممکنه بندازن؟
فوق لیسانس رو میندازن همین خضرایی؟

me1988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم امریه هستم و دقیقا وضعیت شما رو دارم. برج 6 بودم که دو ماه تعویق خوردم.
از کدوم شهری؟

shamekhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
منم اعزامم 3 آبان از کرج
کسی میدونه بعدا موقع تقسیم چه جاهایی ممکنه بندازن؟
فوق لیسانس رو میندازن همین خضرایی؟
به مدرک مربوط نیست بستگی به شرایط خودت داره شهر خودت باشی
رو شانس زیاد حساب باز نکن

mohamadrrrrr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به دوستان
منم سوم آبان از شیراز اعزام میشم , چند تا سوال داشتم :
اول اینکه من چون تهران فامیل داریم , میخواستم یه سری لباس و وسایل بذارم تو یه ساک و بذارمش خونه‌ی اونا , سوالم اینه که روز اول که میریم , گیر نمیدن به وسایل و بخوان کل ساک و بگردن ؟ ( چون ظاهرا خودشون اتوبوس گذاشتن و مستقیم میبرن پادگان ) البته گوشی و چنتا وسیله‌ای که دوستان گفتن بردنش ممنوع هست و میخوام پست کنم از قبلش , ولی میخواستم ببینم واسه باقی وسایل مشکلی نداره اگه یه ساک یا حالا چمدون کوچیک از اینجا با خودم ببرم و بعدش که روز اول کارمون تموم شد و ولمون کردن از پادگان بیارمش بیرون ؟
یه سوال دیگه هم که داشتم اینه که کسایی که پدرشون نظامی بوده رو صد در صد میندازن شهر خودشون ؟ و اینکه مدارک پدر نظامیا رو کِی تحویل میگیرن ؟

بالا