• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعطاي مجوز به برخي كاربران براي استفاده از Yahoo Messenger

mr_adami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان

من ميخوام يه سري از كاربراي شبكم فقط بتونن با ياهو مسنجر كاركنن كه براي انجام اين كار من پورت 5050 و 5051 رو روي روتر باز گذاشتم و باقي رو بستم تا اينجا كاربرا فقط ميتونن وارد شن و با اديهاشون چت كنن و مشكلي نيست . و اما مشكل چيه

مشكل وقتيه كه كسي بخواد به چت روم يه سري كانكشنهايي روي پورت 80 ميخواد كه من يوارلهاش رو روي كش سرور براشون باز ميكنم ولي كار نميكنه تا وقتي كه كل پورت 80 براش باز باشه.
حالا اگه كسي ميدونه چه يوارالهائي رو بايد باز كرد لطف كنه به ما هم اطلاع بده لطفا چون ديگه خسته شدم از بس كه جواب نداد

mr_adami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من از شما شكايت دارم چرا همه ميان و نگاه ميكنن و هيچ جوابي نميدن بابا به مشكل ما هم توجه كنين, بي انصافا :(

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
عزيز جان منم الان ميخواستم برم
ولي گفتم جواب بدم بعد برم
خب من يكي بلد نيستم
مطمئنم خيلياي ديگه هم كه اومدن بلد نبودن

mr_adami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از لطف شما ممنون كه حداقل جواب دادي كه ما بدونيم كسي به فكر ما هم هست

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

vertigomaker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mr_adami :
با سلام خدمت دوستان

من ميخوام يه سري از كاربراي شبكم فقط بتونن با ياهو مسنجر كاركنن كه براي انجام اين كار من پورت 5050 و 5051 رو روي روتر باز گذاشتم و باقي رو بستم تا اينجا كاربرا فقط ميتونن وارد شن و با اديهاشون چت كنن و مشكلي نيست . و اما مشكل چيه

مشكل وقتيه كه كسي بخواد به چت روم يه سري كانكشنهايي روي پورت 80 ميخواد كه من يوارلهاش رو روي كش سرور براشون باز ميكنم ولي كار نميكنه تا وقتي كه كل پورت 80 براش باز باشه.
حالا اگه كسي ميدونه چه يوارالهائي رو بايد باز كرد لطف كنه به ما هم اطلاع بده لطفا چون ديگه خسته شدم از بس كه جواب نداد

روي شبكه چه medium هایی داری ؟
L2
L3
L4 ?
PIX داری ؟
Router داری ؟
Proxy داری ؟
چی داری ؟
بگو شاید بتونم کمک کنم

mr_adami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
ما اينجا يه ISP كامل داريم روتر و پروكسسي سرور و هر چي كه تو آي اس پي مورد نيازه در ضمن پروكسسي سرور ما اسكويد تحت لينوكسه

در ضمن از لطف شما ممنون

vertigomaker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mr_adami :
با سلام خدمت دوستان

خوب خيلي راحت ميتوني توي squid یک acl بسازی و برای یک گروه خاص از IP ها دسترسی به URL هائی که مربوط به chat room های yahoo میشه را allow کنی

mr_adami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب عزيز مشكل ما اينه كه نميدونيم چه URL هائي رو ALLOW كنيم اگه شما ميدونيد راهنمائي كنيد لطفا

NorTh HaCkeR

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

عزيز جان شما يه پكت اسنيفر اكتيو كن ! بعد از روم هاي گوناگون و ... استفاده كن !

در پايان ببين از چه URL هايي استفاده شده .

همون ها رو ADD كن !

به همين سادگي !

در هر محدوده اي اين ارتباط ها تفاوت داره !

وگرنه م برات اسنيف مي كردم ! و جواب رو صادر مي كردم.

اگر باز هم مشكلي پيش اومد بگو تا ببينم چي ميشه !

موفق باشي
---------------------------
محمد ميرزائي

mr_adami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
ممنون از لطف شما براي راهنمائيتون

NorTh HaCkeR

Registered User
لایک‌ها