در ضمن دوستان می دونن که از این حساب می توانند در google adsense, alertpay و ... هم استفاده کنند و پول داخل این حساب ها رو به حساب بانکی انتقال بدن و نقد کنند.
سلام دوست عزیز
حساب به دلیل تحریم های صورت گرفته به نام شما نخواهد بود.
هیچ مدرکی از شما نمی گیریم. فقط آدرس شما جهت ارسال پستی ویزا کارت و نام و شماره تلفن تا در صورت نیاز بتوانیم با شما تماس بگیریم.
===
حساب در بانک bank of america (BOA)
حساب از نوع Checking افتتاح می شود چرا که مناسب ترین حساب برای ارسال و دریافت پول این نوع حساب بوده و با ارسال حواله، ACH (مثل paypal ) قابلیت دریافت پول را دارد.
یک عدد کارت VISA همراه حساب به شما ارائه می شود.
بهترین روش برای داشتن حساب پی پالی مطمئن و همچنین ارسال و دریافت پول از آمریکا از طریق حساب بانکی معتبر.
Online banking - Telephone Banking با امکانات بانکی روز دنیا
در صورت نیاز حساب پی پال برای شما افتتاح و مراحل verification به طور کامل انجام گرفته و با حساب به شما تحویل می گردد که در حال حاضر این سرویس برای اعضای عزیز pt رایگان می باشد. چون حساب بانکی شما و paypal شما به یک نام می باشد مشکلات limit شدن به حداقل می رسد و در صورت بروز مشکل نیز با پیگیری سریعا و بدون شک رفع خواهد شد.
مبلغ 394,000 تومان هزینه افتتاح حساب می باشد.
پرداخت از طریق webmoney نیز امکان پذیر است.
آی دی یاهو: pw121
هر گونه سوالی بود در خدمتم
آقای brokerکسایی که مشخصات رو می خواهند این هم مشخصات به نقل از خود صاحب تاپیک:
خوب با این اوصاف یعنی این که ما مستقیم پولامون رو بدیم دست شما و شما هم برای اینکه بگیرین 394 هزار تومن که کم پولی هم نیست دارین می گیرین. که یه حساب که معلوم نیست به نام کیه برای ما باز کنین!!
منکه اصلا اعتماد نمی کنم حالا دوستان رو نمی دونم.
اگه بعدش شما قیب شدین تکلیف ما چیه؟
نه آدرسی
نه تلفن درست حسابی
به هر حال این قضیه یه مقدار مشکل داره
لطفا برای همه قضیه رو روشن کنید
ارسال شد.برای منم توضیحات و شرایط رو ارسال کن.
راستی اگه یه خرید از آمرکا داشتم میتونی انجام بدی؟
ارسال شد.
آقای broker
بنده مدت هاست که در این کار سر رشته دارم، مطمئن باشید حسابی که بنده برای دوستان باز می کنم
یکی از بهترین حساب ها و یکی از بهترین سرویس های افتتاح حساب برای هم وطنان عزیز هستش
و برای هر کارم هم دلیلی دارم. اگر اطمینان ندارید هیچ مشکلی نیست. حاضرم اعتماد شما رو جلب کنم
با هم شرایطی رو وضع کردیم که اعتماد دو طرف جلب بشه و خیال ایشون هم از هر لحاظ راحت باشه
ایشون سرویس رو سفارش دادن و امیدوارم از سرویس ما راضی باشن و مطمئن هستم به سایر دوستان نیز سرویس ما رو پیشنهاد خواهند کرد.
درکل اگر مطمئن نیستید خرید نفرمایید. این حق شماست.
من هم به عنوان یک فروشنده و خدمتگذار خدماتی رو که دارم به دوستان عزیز ارائه می دم.
سالم و موفق باشید.
اون شخص خارجی از همکاران ما هستند دوست من و شخص غریبه ای نیستند.والا این دوره زمونه کسی به برادرش اعتماد نمیکنه حسابشو به نامش باز کنه، چه برسه به نام یک خارجی که اصلا نمی شناستش. پول به حساب اون طرف خارجی رفت دیگه برای اونه و صاحب اصلی هیچ ادعایی نمی تونه بکنه.
شما همین یه قسمت رو شفاف سازی کنید بسه !!!
با تشکر
با سلام خدمت دوستان عزیز
افتتاح حساب بانکی آمریکا + VISA کارت به همراه آنلاین بانکینگ با تحفیف ویژه
قابلیت شارژ توسط حواله بانکی و سیستم ACH و قابلیت استفاده در paypal برای verify کردن
و یا دریافت موجودی paypal در حساب بانکی
در صورت نیاز و درخواست شما می توانیم حساب شما را به حساب paypal متصل به آن و به صورت
کاملا verify شده در اختیارتون قرار بدیم
چون حساب بانکی دارید احتمال limit شدن paypal خیلی کم تر هستش و اگر هم به دلایلی limit شد، مشکل به راحتی بر طرف می شود.
--- خدمات paypal ---
اکانت paypal به صورت full verified برای دوستان عزیز در pt : فقط 26000 تومان
-------------------------------------------
شما یه چیزی می گین انگار من نقض می کنم که اون تاپیک مال من بودهیه مطلب جالب
چند وقت پیش توی پی تی یه تاپیک زده شد که "فروش کردیت کارت دزدی"
حالا اسم تاپیک دقیقا این نبود اما مضمون همین بود
من درخواست شرایط دادم و یه آی دی برای من پخ شد
با هم چت کردیم و یه قرار هایی گذاشتیم
و من یاهو آی دی رو ادد کردم
توجه داشته باشید که من کلا توی ادد لیستم 2 نفر ادد بودن که با ای دی ایشون شد سه تا.
و کلا ایشون هم نفر اولی بود که من رو ادد می کرد چئت آی دی رو 2 روز بود ساخته بودم!
چند روز بعد وقتی با اون آی دی آنلاین شدم دیدم که آدرس این تاپیک برام پی ام شده!
نتیجه:
صاخب این تاپیک با اون تاچیک یکی هست
حالا ما گفتیم.هر کس حواست گوش کنه
هر کس هم خواست نکنه!
از ما گفتن بود
وسلام
شما یه چیزی می گین انگار من نقض می کنم که اون تاپیک مال من بوده