اولا برنامه بوت مجیک رو چه پارتیشنی نصب کردی؟ روی d یا e نصب کن که پاک نشهبا سلام
مشکل هاردم حل شد باور نمی کنید سی دی بوتیبل ویندوز اکس پی رو عوض کردم مشکلش حل شد خودم نفهمیدم چی بود و چی شد!
هارد من 80 گیگا و از نوع ide یه.
حالا بریم سر اصل مطلب(که می خواستم هر دو ویندوز رو روی یک درایو به نام سی نصب کنم) بنا به راهنمایی آقای آرین ویندوز اکس پی رو نصب کردم بعد با برنامه پارتیشن مجیک ازش خواستم یک پارتیشن جدید از نوع primery ایجاد کنه که اسمش رو گذاشت L(اخرین درایو). بعدبوت مجیک رو نصب و اجرا کردم (برام جالب بود) دو تا پارتیشن cشناخت یکی برای ویندوز اکس پی و یکی مخصوص ویندوز98
سیستم رو که ریست کردم تو صفحه انتخاب ویندوز 98 رو انتخاب کردم و بوتیبل 98 (سپهر 2000 ) رو گذاشتم ازم خواست درایو سی رو فرمت کنم که این کار رو کردم ولی به محض فرمت وقتی سیستم ریست شد با پیغام خطای برنامه بوت مجیک روبرو شدم با این مضمون که فایل های برنامه بوت مجیک رو پیدا نمی کنه مجبور شدم ویندوز اکس پی رو دوباره نصب کنم .حدس می زنم سیستمم کلا فرمت شده ولی خوب چرا؟ اولا کجای کار اشتباه بوده و ثانیا این برنامه بوت مجیک که اینقدر حساسه فردا که اومدم کلی اطلاعات تو سیستم ریختم اگه فایلاش اشتباهی پاک شد باید چه کار کنم . اصلا سطح امنیتی داره ؟ این سیستمم یک داستانی شده برای خودش.
ثانیا وقتی پارتیشن جدید تو پارتیشن مجیک درست کردی خودش فرمت میشه فقط اگه برای ویندوز 98 میخواهی نصب کنی باید fat یا fat32 باشه که دیگه احتیاج به فرمت نداشته باشه
با برنامه پارتیشن مجیک حتما Rescue Disk درست کن برای چنین وقتهایی که مشکل بوجود اومد بتونی باهاش بوت بشی و مشکلت رو حل کنی