محمد حسین نجیمی
Registered User
قیمت 1K ممبر واقعی چند هستش؟میشه دقیقا دوباره مطالعه بفرمایید
گفتم ممبر واقعی میارم عزیز
فیک ندارم
قیمت 1K ممبر واقعی چند هستش؟میشه دقیقا دوباره مطالعه بفرمایید
گفتم ممبر واقعی میارم عزیز
فیک ندارم
اکثر سایتها 90 تا 120 ت میگیرن حتی خود کانالهای بزرگقیمت 1K ممبر واقعی چند هستش؟
بعد تضمین به چه صورت زدید تضمین بدون ریزش ؟اکثر سایتها 90 تا 120 ت میگیرن حتی خود کانالهای بزرگ
هر کا 60ت انجام میدم
1.2کا میارم 200 تا بیشتر اگرم ریزش بده 1 کا کامل بمونهبعد تضمین به چه صورت زدید تضمین بدون ریزش ؟
طرف بخواد 25 ساعته پست بزاره با اینم ریزش میده کسی نمیتونه این رو قبول کنهخوب بعدش اگر باز به مشکل بخوره ریزش پیداکنه چی چون زدن تضمین یعنی این که کلا ریزش نداره
؟
نه درسته وقتی شما میزنید بدون ریزش تضمینی یعنی تحت هیچ عنوان ریزش نداره خوب یک هفته بعد اومدیم همش لفت دادن ریزش داشتش تضمین چیه ؟ این که شما 200 بیشتر میزنید که بعدا اگر ریزش کردش شدش 1K که نمیشه اومدیم بعد یه مدت شدش زیر 1k بعدش که باز ربزش کرده پس تضمینش کجاست؟طرف بخواد 25 ساعته پست بزاره با اینم ریزش میده کسی نمیتونه این رو قبول کنه
من 1.2کا تحویل میدم هزینه 1 کا میگیرم
نه درسته وقتی شما میزنید بدون ریزش تضمینی یعنی تحت هیچ عنوان ریزش نداره خوب یک هفته بعد اومدیم همش لفت دادن ریزش داشتش تضمین چیه ؟ این که شما 200 بیشتر میزنید که بعدا اگر ریزش کردش شدش 1K که نمیشه اومدیم بعد یه مدت شدش زیر 1k بعدش که باز ربزش کرده پس تضمینش کجاست؟
دوست من داری دروغ تحویل مردم میدی شما میگی تضمین میکنیم که کسی لفت نمیده مگه میشه اخرشم ادعا میکنید لفت بدن به ما چهبله استاد شما فازتون فیک هست فکر میکرد اینام رباطن
ایندم ادمن نو اعصابن هر وقت دوست دارن لفت میدن زورکی نیس نگه داشتنشون
سر چیزای مزخرف بحث میکنید
برنامه چی؟؟یه برنامه پیدا کردید فکر کردید کشکی هستش
مشاهده پیوست 916005
شما پاسخ بنده همین الان نمیتونی بدید پس تضمین شما کجاست ؟شما یه حرفی زدی باید دلیل منطقی داشته باشه نه این که دیگران خراب کنید با حرف بیهوده اطلا سایت شما رزومه کاری شما چیه به چه صورت مشتری باید اعتمادکنه نه شماره تماس دارید نه سایت دارید نه چیز دیگهشما بخاطر فیک میزنی از دنیا عقبی
من وقتی قراره تضمینی بزنم دیگه ادمین کانال تب نمیره و من تنهایی میرم تا امارش کامل میکنم و تحویلش میدم
شما از دنیا عقبی و گرننه ما تا الان حداقل 50 تا مشتری جواب دادم و راضی تووووووووووپ بودن
هر کی خواست براش بزنم اول نمونه میدم
شما پاسخ بنده همین الان نمیتونی بدید پس تضمین شما کجاست ؟شما یه حرفی زدی باید دلیل منطقی داشته باشه نه این که دیگران خراب کنید با حرف بیهوده اطلا سایت شما رزومه کاری شما چیه به چه صورت مشتری باید اعتمادکنه نه شماره تماس دارید نه سایت دارید نه چیز دیگه