• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افسانه ای ترین اسپیکر Altec Lansing ساخت امریکا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
یک جفت اسپیکر بسیار معروف Altec Lansing Model 19 در وضعیت بسیار تمیز به فروش میرسد. هیچ ایراد خاصی نداره فقط یکی از ووفرها یه خط کوچیک داره که توی صدا هیچ تاثیری نداره تضمینی. این بلندگو یکی از بهترین بلندگوهایی هست که التک در تمام دوران خودش ساخته.
قیمتش حدود 4000 دلاره: لینک
قیمت فروش: توافقی

نظریه کارشناسی و بحث و تبادل نظر و اظهار وجود هم آزاد

این اسپیکر یکی از بهترین اسپیکرهای امریکایی هست که تابحال تولید شده. این اسپیکر هورن هست و خیلی efficient هست و با یه آمپلیفایر کم وات صدایی بسیار بلند و حجیم ارائه میده.

تصاویر:

altec (1).JPGaltec (4).JPGaltec (3).JPGaltec (2).JPGaltec (5).JPG

Last edited:

farshid200851

Registered User
لایک‌ها
64
سلام.لطفا قیمت رو پخ کنید؟وزنش باید بالای 50 کیلو باشه

masoud7002

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
قیمت دوست عزیز؟

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
سلام.لطفا قیمت رو پخ کنید؟وزنش باید بالای 50 کیلو باشه

سلام؛
دونه ای حدود 65 کیلو

سلام
قیمت دوست عزیز؟

سلام؛

قیمت مد نظرم 4،000،000 تومان هست

یه توضیحی بدم درباره صدای این بلندگو:

این بلندگو یکی از efficientترین بلندگوهای تولید شده هست. به این معنی که این بلندگو برای تولید بفرض 100 دسی بل صدا فقط و فقط به 1 وات توان آمپلیفایر نیاز داره در حالیکه بسیاری از بلندگوهای دیگه با 50 وات یا بیشتر نیاز دارند. این اسپیکر هورن هست و ساند استیجی بسیار وسیع و ایمیجینگ عالی ارائه میده و تونال ها و صدای کلی سیستم بسیار زنده و lifelike هست. بهترین کارایی این اسپیکر با آمپلیفایرهای لامپی کم وات هست ولی با ترانزیستور هم براحتی مچ میشه. با این اسپیکر میشه به اوج لذت شنیداری رسید

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
یکی از معدود بلندگوهای عتیقه ای که میتونه تو ایران پیدا میشه دست شماست :D
اما به نظرم تو این سایت کسی نباشه که بتونه 4 تومن برای این اسپیکرها هزینه کنه

از نظر حجمی هم بدرد یه اتاق 150 متری میخوره که این بلندگوها توش زیاد بزرگ به چشم نیاد !! خیلی بزرگ هستن :eek:
ما که خونمون 50 متره ! یه جفت بلنگو استند گذاشتیم صدای همه دراومده :lol: وگرنه من خودم عشق اینجچور چیزا رو دارم :p کلاً چیزای آنتیک و قدیمی خیلی دوست دارم

داداش ست استریو وینتیج نداری ؟

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
یکی از معدود بلندگوهای عتیقه ای که میتونه تو ایران پیدا میشه دست شماست :D
اما به نظرم تو این سایت کسی نباشه که بتونه 4 تومن برای این اسپیکرها هزینه کنه

از نظر حجمی هم بدرد یه اتاق 150 متری میخوره که این بلندگوها توش زیاد بزرگ به چشم نیاد !! خیلی بزرگ هستن :eek:
ما که خونمون 50 متره ! یه جفت بلنگو استند گذاشتیم صدای همه دراومده :lol: وگرنه من خودم عشق اینجچور چیزا رو دارم :p کلاً چیزای آنتیک و قدیمی خیلی دوست دارم

داداش ست استریو وینتیج نداری ؟

من قبلا هم همین مدل اسپیکر رو داشتم ولی به این تمیزی نبود. درست میگی شما اینجا کسی 4 تومن بابت این نمیده، خودمم اینو میدونم ولی تجربه نشون داده که رنک بالای پرشین تولز باعث میشه خریدار از گوگل بیاد؛ خوب جواب میده، منم بیشتر برای ایندکس شدن اینجا آگهی کردم

hamidpeyk

Registered User
لایک‌ها
7
حیف نه آمپ لامپیشو دارم وتازه این غول رو اگه بخرم خودمو از خونه شوت می کنن بیرون تازه شهرستان هم هستم.

به هرحال یه خورده که قیمت دستت آمد قیمت اخر رو پخ بفرمایید.

mehdi-999

Registered User
لایک‌ها
0
اوووووووف / عجب خفنه

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
یعنی این ها تازه بلندگوی خالی هستن و نیاز داره یه آمپیلی فایر هم داشته باشن؟

آمپیلی فایرش کجاس و چجوریاس؟(البته یه توضیحاتی دادید)

اگه قیمتش 4000 هزار دلاره با دلار 3500 (دلار چنده؟) میشه 14/000/000 تومان وجه رایج مملک! ؟
بنده به شخصا همین که تونستم عکسشو ببینم بسی خرسند شدم!

فکر کنم الان باید یه چیزی بابت عکساش بدم به شما با این قیمت و ابهتی که این داره!

اظهار وجود و شگفتی حساب کن!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
به درد ویلا میخوره تو شهر که نمیشه مگه اینکه باغ داشته باشی
چند وات rms؟

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
حیف نه آمپ لامپیشو دارم وتازه این غول رو اگه بخرم خودمو از خونه شوت می کنن بیرون تازه شهرستان هم هستم.

به هرحال یه خورده که قیمت دستت آمد قیمت اخر رو پخ بفرمایید.

الان 4 میلیون خواستگار داره ولی ندادم

اوووووووف / عجب خفنه

:)

یعنی این ها تازه بلندگوی خالی هستن و نیاز داره یه آمپیلی فایر هم داشته باشن؟

آمپیلی فایرش کجاس و چجوریاس؟(البته یه توضیحاتی دادید)

اگه قیمتش 4000 هزار دلاره با دلار 3500 (دلار چنده؟) میشه 14/000/000 تومان وجه رایج مملک! ؟
بنده به شخصا همین که تونستم عکسشو ببینم بسی خرسند شدم!

فکر کنم الان باید یه چیزی بابت عکساش بدم به شما با این قیمت و ابهتی که این داره!

اظهار وجود و شگفتی حساب کن!

بله بلندگوی خالی پسیو هستن و نیاز به آمپلیفایر دارن
بله بین 3 تا 4 هزار دلار قیمت دارن تو امریکا. من قیمت رو معقول در نظر گرفتم.

به درد ویلا میخوره تو شهر که نمیشه مگه اینکه باغ داشته باشی
چند وات rms؟

اینا تا 200 وات هم تحمل دارند ولی چون خیلی Efficient هستند، با 2 وات صدای یه اسپیکر 100 واتی رو میدن. یه اسپیکر که افیشنسی بالایی نداره برای ایجاد مثلا 100 دسی بل صدا به 100 وات توان آمپلیفایر نیاز داره ولی این اسپیکر همون 100 دسی بل بلندی صدارو فقط و فقط با 1 وات توان ارائه میده! با دیستورشن به مراتب کمتر و صدایی موزیکال تر

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
کنترل نداره؟

only bugatti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
خدا از بزرگی کمش نکنه.
ببخشید شما گفتی نیاز به امپ دارن
ولی روی باکس باندها
دوتا گین هست
اونا چین؟
و در ضمن این باندا تمایل به کیفیت دارن اما بیس خوبی دارن ولی فول رنج تشریف دارن که نتیجه بگیریم بلندگوی بهتر از این هم هست!

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
خدا از بزرگی کمش نکنه.
ببخشید شما گفتی نیاز به امپ دارن
ولی روی باکس باندها
دوتا گین هست
اونا چین؟
و در ضمن این باندا تمایل به کیفیت دارن اما بیس خوبی دارن ولی فول رنج تشریف دارن که نتیجه بگیریم بلندگوی بهتر از این هم هست!

اونها تن کنترل های کراس اور هستن که لوفرکانسی و تریبل رو کم و زیاد میکنن
فول رنج نیستن، یک بلندگوی هورن که از 1200 هرتز تا 20 کیلوهرتز رو هورن بالایی پخش میکنه و فرکانس های پایین 1200 هرتز رو ووفر
کاملا مشخصه که این بهترین بلندگوی دنیا نیست! علم غیب یا هوش سرشار نمیخواد اذغان کردن این مساله! تا وقتی بلندگوهایی مثل Avantgarde Trio و Oris Swing هست و تا وقتی ویلسون اودیو و هنسن و مارتن و دیگر بلندگوهای بالای صد هزار دلاری هستند، کاملا مشخصه که این بلندگو بهترین در دنیا نیست. ولی باور کنید یا نه این بلندگو با این قیمت به مراتب نازل تری که داره، صدایی بسیار موزیکال و دلنشین با سانداستیجی وسیع و تمام مشخصه های یه صدای های-اند رو ارائه میده. ولی در صدا بینهایت وجود نداره.

hamedbb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اگه داشتم قطعاً می گرفتم. این اسپیکرا رو باید به یه امپ لامپی خوب وصل کرد تا بفهمی موسیقی واقعی چیه

only bugatti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
البته که مشخصه اطلاعات بالایی در صوت های فای دارید.
و واقعا ذهن من نمیکشه بخوام به خودم هالی کنم های-فای مفهومش چیه! همون مباحث امپ لامپی و ترانزیستوری رو خوندم تا 1 هفته داشتم فکر میکردم:wacko:
ایشالا که فروش برن.
راستی به این سایت سری بزن: علاقه مند میشن به دخترت!(باندات منظورمه:cool:)
SoundyShop پایگاه مرجع سیستم های صوتی اتومبیل

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
اگه داشتم قطعاً می گرفتم. این اسپیکرا رو باید به یه امپ لامپی خوب وصل کرد تا بفهمی موسیقی واقعی چیه

این دقیقا کاریه که خودم انجام دادم. یه امپ لامپی 3.5 وات

البته که مشخصه اطلاعات بالایی در صوت های فای دارید.
و واقعا ذهن من نمیکشه بخوام به خودم هالی کنم های-فای مفهومش چیه! همون مباحث امپ لامپی و ترانزیستوری رو خوندم تا 1 هفته داشتم فکر میکردم:wacko:
ایشالا که فروش برن.
راستی به این سایت سری بزن: علاقه مند میشن به دخترت!(باندات منظورمه:cool:)
SoundyShop پایگاه مرجع سیستم های صوتی اتومبیل

های فیدلیتی یعنی بازآفرینی یک رکورد موسیقی با نهایت accuracy و دقت و مومن به اجرای اصلی آنچنان که شنونده بلندگوهارو حس نکنه بلکه حس کنه که جلوی استیج نشسته و نوازندگان و خواننده دارن بصورت زنده پرفورمانس میدن.

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
یک جفت ووفر 100% اکبند این بلندگو رو دوستم از امریکا آورده برام. کسی بخواد میتونم با ووفر اکبند بهش بدم. قیمت با وفر اکبند: 5.5 میلیون تومان

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
یک جفت ووفر 100% اکبند این بلندگو رو دوستم از امریکا آورده برام. کسی بخواد میتونم با ووفر اکبند بهش بدم. قیمت با وفر اکبند: 5.5 میلیون تومان

ووفرهای اکبند نصب شد. صدا یه میزان خیلی زیادی بهتر شد مخصوصا در محدوده میدرنج و ووکال
اپ شود صرفا جهت دیده شده توسط گوگل

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا