• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افسانه ای ترین اسپیکر Altec Lansing ساخت امریکا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
یه اسپیکر جدید ساختم جای نگهداری اینو ندارم. کسی بخواد تخفیف هم داره معاوضه هم میشه (با گوشی اپل، تبلت، ایمک و ...)

hamidpeyk

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
شماچرا تو هر فرومی میای یه تاپیک باحال ایجاد میکنی وبعدولش میکنی؟؟
اگه پولش هم باشه من که جای ای غولو ندارم تازه آمپ لامپی و...
اگه چیز جمع وجورتر فروشی داشتید مثل گرام صفحه ۳۳ دور- رادیو لامپی-ساب اکتیو جمع وجور(برای مینی هافای دنون مدل Soel RCD-N7) وکلا هر وقت هوایی شدید چیزی بفروشید که معمولا سالی دو سه بار اتفاق میفته!؟ یه پ خ به بنده بدید سپاسگزار خواهم بود.
موقعی که دربه در دنبال گرام بودم که خبری ازت نبود. الان گرام KAM دارم بد نیست البته دردسر یکی دوتا نیست آمپ وصفحه و...
یه دوست پیرتر از خودم یونان دارم دیر فهمیدم دوسال پیش موقع اسباب کشی کلی صفحه وآمپ ودک و... زنش به بهانه نداشتن جادر منزل ویلایی جدید شوت کرده بیرون!!! بهانش این بود تو که گرام نداری دیگه!!
چه صفحه هایی تازه دک وآمپ هم حرفه ای قدیمی بودکه پسرخالش از انگلیس هرکدوم واز یه سوراخ گیر آورده بود . غلط نکنم سیناترا مخ عیالشو زده وهمه رو بعنوان آت وآشغال یه پولی هم گرفته وبرده!!!
تف به این شانس!

دوباره سلام
اگه میشه جناب آوانگارد راجع به این چندمورد راهنمایی بفرماییدممنون میشم:
گرام THORENS مدل TD126 اگه سالمش باشه چند میرزه؟ قیمت منصفانش چقدره؟
قیمت آمپ ورادیو مارانتز مدل 2270 فکرکنم مدل ۱۹۷۵ باشه؟خروجیش دوتا ۷۰ واته
چندتا سوال هم راجع به آمپ لامپی وقیمت دارم که اگه ممکنه در پ خ ایمیل بدیدتا مطرح کنم. چندین بار خواستم باشما تماس بگیرم ولی موفق نشدم وچون بن شدید نمیشه پ خ به شما داد.
ممنون میشم

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا