• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افسرده شدم نمیتونم ادامه تحصیل بدم....چیکار کنم؟

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
سلام دوستان

من کارشناسی ارشد دانشگاه ایلام قبول شدم اما الان بعد یه ماه کم اوردم. افسردگی شدید گرفتم. از خونه 1000 کیلومتری دور هستم خیلی احساس تنهایی میکنم. دانشگاه هم رو تپه و خارج از شهره و محیطش دپرسه. داره حالم بدتر میشه هر روز.

انصراف بدم؟ سربازی هم هنوز نرفتم. میترسم سربازی بندازنم یه جای دور که اینطور بدتر میشه وضعم.

خواهشا یه پیشنهاد درست بدیدو ممنون میشم. میشه مهمانی گرفت به شهر نزدیک.؟ دارم از پا درمیام. طاقت ندارم دیگه .........:(:(:(

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
سلام دوستان

من کارشناسی ارشد دانشگاه ایلام قبول شدم اما الان بعد یه ماه کم اوردم. افسردگی شدید گرفتم. از خونه 1000 کیلومتری دور هستم خیلی احساس تنهایی میکنم. دانشگاه هم رو تپه و خارج از شهره و محیطش دپرسه. داره حالم بدتر میشه هر روز.

انصراف بدم؟ سربازی هم هنوز نرفتم. میترسم سربازی بندازنم یه جای دور که اینطور بدتر میشه وضعم.

خواهشا یه پیشنهاد درست بدیدو ممنون میشم. میشه مهمانی گرفت به شهر نزدیک.؟ دارم از پا درمیام. طاقت ندارم دیگه .........:(:(:(

به نظر من انصراف نده و اگر واقعا خیلی Deep شدی ، مرخصی بگیر یه مدتی که استراحت کردی دوباره ادامه بده .. مهمان گرفتن خیلی دردسر داره و اینقدر سنگ جلو پای آدم میندازن چه دانشگاه پذیرش کننده ، چه دانشگاه خودتون .. اینجوری فکر کنم بیشتر Deep میشی .. یه ترم مرخصی بگیر ..

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

یِ رفیق واسه خودت پیدا کن. برو باهاش خونه بگیر. وسلام. زندگی کن. دو سال رو بِ معنای واقعی زندگی کن. رسیولر و بیش و و تی وی و پی سی و مبل و فرش و تخت و ... تمامِ مایحتاج و وسایل یِ زندگیِ کامل رو واسه خودت محیا کن تا برات زود بگذزه. سعی کن مثل دوره یِ دانشجوییِ ما (خودم) مثلِ DOG زندگی نکنی.

پ. ن. رفیق باید رفیقِ خوبی باشه وگرنه رفیقِ خوبی نیست.

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
سلام
خوبی؟
داداش بهترین راه اینه که خودتونو با شرایط جدید وفق بدید
یادتون نره که اگه حتی تو بهترین شرایط باشید و باز احساستئن خوب نبود باز اون لذتی که بایدو نمیبردید
اما حتی اگر در بدترین شرایط باشید ولی خودتون رو با شرایط وفق بدید و از شرایط جدید پیش اومده لذت ببرید ( با اینکه بدترین هست) مطمئنا به شرایط جدید عادت میکنید و از این حالت بیرون میاید
ایشالله بهتر میشی
نگران نباشی دوست من:)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوست عزیز اولشه
عادت میکنی دادا چون تا حالا از خونواده دور نبودی
کم کم باید با شرایط خودته وفق بدی
تو مردی خجالت بکش

hamid_1367

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوست من
ببین یه چی بگم؟ همیشه همین یکی دوماه ماه اولش سخته، به قضیه دوری کم کم عادت میکنی و حالت سرجاش میاد به امید خدا...
واسه قضیه مهمان هم بله که میتونی. فقط وقت میخواد و توکل و پارتی و یه مشت دروغ که واسه دلیلش باید سره هم کنی،
اگر نظر بنده رو بخوای انصراف نده و به کارت ادامه بده، ۲ سال که بیشتر نیست، دنبال کار مهمانی هم برو حتما و شرایطش رو بپرس،
یه چیز دیگه هم هیچوقت یادت نره، تو نفر اولی نیستی که تو این شرایط هستی و نفر آخر هم نخواهی بود داداش.

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
ممنون دوستان از راهنمایی و دلداریتون. بوشهر مث اینکه تکمیل ظرفیت داره که فک کنم قبول شم. شدم هم سعی میکنم به توصیه هاتون گوش بدم و ادامه بدم.

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
سلام دوستان

نه اصلا انصراف نده سربازی بری خیلی سخته درس خوندن بعدش شهرستان که میری اولش سخته بعدش کم کم عادت میکنی من خودم کارشناسی گناباد قبول شده بودم الان که میگی دپ شدم میفهمم چی میگی چون خودمم دقیقا همین شرایطو داشتم ولی کم کم عادت کردم هیچ وقت آسونترین راهو برای فرار از مشکلات انتخاب نکن البته نمیخوام نصیحت کنما

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
ممنون دوستان از راهنمایی و دلداریتون. بوشهر مث اینکه تکمیل ظرفیت داره که فک کنم قبول شم. شدم هم سعی میکنم به توصیه هاتون گوش بدم و ادامه بدم.

بیا اینجا خودمون میزنیم سر و کله هم دیگه از افسردگی هم خارج میشی:p

rezax2x

Registered User
لایک‌ها
138
بیا اینجا خودمون میزنیم سر و کله هم دیگه از افسردگی هم خارج میشی:p
به به عمو رضای گل چشم ما روشن.خیلی مخلیصیماا:D:p
در جواب دوستمون که عزیز یه خورده طاقت بیار .یه 2 3 تا دوست بدردی پیدا کن.خلاصه سخت میگذره اگه خودت اینجوری فکر کنی..راحت باش و امیدوار.بقول دوستمون یه 2 3 ماه بگذره عادی میشه.
جسارتا مواظب باش که این رفتارت نره به سمت خلاف میفهمی که..خیلی از هم دوره ای های خودم کشیده بودن به سمت خلاف.بازم ببخشید که اینو مطرح کردم.
یه خورده سختی بکش مرد شی:blink::p
موفق باشی

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
از همه ی دوستان ممنونم.:rolleyes:

الان برا تکمیل ظرفیت زدم بوشهر که سه ساعت بیشتر با شهرمون فاصله نیست.

یه سوال : کسی در مورد دانشگاه خلیج فارس بوشهر چیزی نمیدونه؟ سطحش خوبه؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
ببین بچه جون تازه اولشه
خودتو بکوش
تازه از این به بعد اوج بدبختی هات میشه و به این چرندیات که میگن سختی آدمو مرد میکنه توجه نکن من بودم یه خودکشی رومانتیک ترتیب میدادم بعد تا 3بشمری اون بالا بالاها تو آسمونی

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
سختی کشیدن مال مرد هست !
7t9k5wiao6ieldh6vjgn.png

ما با همین سختی ها مرد شدیم ، وگرنه همون بچه ننه باقی می موندیم !
v6yhw4cjzcdun2xksao.gif

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
به به عمو رضای گل چشم ما روشن.خیلی مخلیصیماا:D:p
در جواب دوستمون که عزیز یه خورده طاقت بیار .یه 2 3 تا دوست بدردی پیدا کن.خلاصه سخت میگذره اگه خودت اینجوری فکر کنی..راحت باش و امیدوار.بقول دوستمون یه 2 3 ماه بگذره عادی میشه.
جسارتا مواظب باش که این رفتارت نره به سمت خلاف میفهمی که..خیلی از هم دوره ای های خودم کشیده بودن به سمت خلاف.بازم ببخشید که اینو مطرح کردم.
یه خورده سختی بکش مرد شی:blink::p
موفق باشی
چه جور خلافی؟

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
خوب یه ترم مرخصی بگیرید،توی این تعطیلات یه مسافرتی برید تا اب و هواتون عوض بشه بعدا پرانرژی درستون ادامه بدید.

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
ببین منم سال 83 همینطور بودم ، دانشگاه سراسری سمنان قبول شدم ، آزاد هم شهر خودم که 700 کیلومتر با شهرم فاصله داشت، وضعیت مالیمون طوری نبود که بتونم آزاد بخونم مجبور شدم برم سراسری سمنان

ترم 1 و 2 مخصوصا ترم اول مرگم بود میرفتم سمنان ، از روزی که میرفتم ساعت شماری میکردم که کی برگردم شهرم ، ولی همینو بگم خونه گرفتیم از سال دوم، و از ترم 4 جوری شده بود که دوست نداشتیم اصلا برگردیم

چند تا رفیق خیلی خوب پیدا کردم....

چه دوران خوبی بود

فقط سعی کن لذت ببری ، همین...

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اولشه بعدا عادت میکنی
منم دو سه هفته اول که دور بودم شرایط شما داشتم ولی بعدش دیگه عادت میکنی اصلا دیگه یادت میره
یا دیگه زمانی میرسه خانواده ات میگن نمیای به ما سربزنی میگی نه این همه راه بکوبم بیام پیش شما که چی شما دوست دارید بیایید پیش من:D

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ترم اول من هم همین طور بودم ، بذار یه مدت بگذره بهترین دوران زندگیت رو تجربه میکنی صبر داشته باش تا ببینی قدرش رو بدون

بالا