• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افسرده شدم نمیتونم ادامه تحصیل بدم....چیکار کنم؟

rezax2x

Registered User
لایک‌ها
138
احتمالا منظورش اعتیاد به مواد مخدره..
دقیقا منظورم همین بود.
دیدگاهای دوستان دیگه هم عالی بود بجز یه نفر که فکر کن مزاج کرد.
رفیق فکر اینرو هم بکن یه روز باید مسولیت یه خانواده رو بگردن بگیری ناسلامتی جسارتنا اسم ما رو گذاشتن مرد.
دیدتو عوض کن.رفیق کم پیدا میشه ولی پیدا میشه از اون سالماشو پیدا کن.
الان مثل اینکه انتقالی گرفتی بوشهر.خدارو شکر اما یادت باشه سختی بعضی موقع ها خیلی خوبه.
موفق و شاداب و پیروز باشی.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
از شما دو نفر (rezax2x و sa5070) متشکرم
smilie_ugly_149.gif

چه جلافتا! آدم چقد میتونه سست عنصر باشه که اگر از خونشون دور بشه معتاد بشه
9lfwh6l2n8vay7ghp2cic.gif

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
نه بابا اعتياد كجا بود؟ مشكل اينجاست كه دانشگاش بيراه است و تاكسي مستقيم به اونجا نداره. هم اتاقيهام از لحاظ فرهنگي خيلي تفاوت دارن. البته يه دو سه روزيه يه رفيق توپ پيدا كردم كه روحيه ام خيلي بهتر شده. عادت ميكنم ولي ادم وقتي همه ي رفقاش و عزيزاش رو نبينه و اينجام سرگرمي درست و حسابي نداشته باشه طبيعتا افسرده ميشه. هر روز شبيه ديروز. ادمايي كه اصلا اخلاقشون رو نميفهمي و اساتيدي كه درس نميدن و توقعات عجيب غريب دارن و.... .از بس از زندگيمون تو ايران لذت ميبريم كه همون يه ذره هم ديگه نداشته باشيم.
اگه اصفهان تهران و اينجور جاها بودم احتمال زياد اينطور نميشدم. مشكل يكنواختي شديده.

جالبه بدونيد ايلام رتبه ي اول خودكشي و بحران هاي روحي رو تو كشور داره!

ولي خوب دارم عادت ميكنم. امروز حالم بهتر بود چون شرايطو يه جوراي قبول كردم.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
جالبه بدونيد ايلام رتبه ي اول خودكشي و بحران هاي روحي رو تو كشور داره!
#
حالا بگذریم از قضیه خودکشی ولی اینو بگم خودت خودتو نکشی میکشنت پس بکش تا کشته نشی:D(شوخی کردم جدی نگیری بری دخل همه رو بیاری)
-------------
من کاردانی تبریز بودم وسط یه مشت####ببین من چی کشیدم از من بدتر اونایی که اردبیل بودن :wacko:
ما جمعه ها همیشه درحال چرخیدن تو خود شهر بودیم و وسط هفته میرفتیم مثلا بانه ،مهاباد،کندوان،جلفا،و. . .:p
توهم همینکارو کن البته اون زمان هزینه ها پایین بود;)
فقط یه تجربه اینکه هیچوقت به آدم چتر جماعت رو نده من خودم بایه طالشی دعوامون شد سر همین و دیگه هم نزاشتم بیاد تو خونمون چون فقط باعث دردسرن و متاسفانه یکی دوتا هم نیستن ولی اولی رو بزنی تو راه###بقیه خودشون رو جمع میکنن
کلا طرفت رو بشناس بعد دوست شو از ترس تنهایی بیگدار دوست برتدار

-----------------------------
شهرهای کرد نشین یه بدی داره خیلی تنوع پایینه همشون مثلا شلوار کردی دارن و سیبیل اصن یه وضی
خیلی هم جنگ طلبن

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
زمونه رنگارنگه شب و روزش یکی نیست
خوشیش دووم نداره غمش همیشگی نیست

بی خیال بابا هستند کسایی که با بدتر از ایناش میسازند هر وقت دپ میشم مامانم میگه خوشی زده زیر دلت نونت کمه آبت کمه در کل سعی کن دوست پیدا کنی دوست باحال اونوقته که دیگه دلت نمیخواد برگردی

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
از همه ی دوستان ممنونم.:rolleyes:

الان برا تکمیل ظرفیت زدم بوشهر که سه ساعت بیشتر با شهرمون فاصله نیست.

یه سوال : کسی در مورد دانشگاه خلیج فارس بوشهر چیزی نمیدونه؟ سطحش خوبه؟

درود

خب مثل اينكه خدا رو شكر مشكلتون داره حل ميشه. در اينكه دانشگاه خليج فارس از اونجايي كه هستيد بهتره اصلا شك نكنيد! سطح علميش در حد و اندازه دانشگاههاي تهران و شيراز نيست مسلما و ارشد آموزشش هم تازه راه افتاده ولي در كل محيط شهرش براي زندگي خيلي راحتتره هم چون كوچكتره و هم اينكه از لحاظ رفت و آمد، امنيت و اين چيزها بسيار بهتره. در ضمن، يه خوبي كه داره همين كه بدونن سطح دانش زبانتون اينقدر خوبه ، واقعا باهاتون راه ميان. البته حواستون باشه با اساتيد يه وقت كل كل راه نندازيدها! :rolleyes:

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
مرسي كاساندرا جان. اره ما اينجا سي تا هستيم كه اصلا نميشه خودنمايي كرد. راستي خوب رشتمو يادت مونده كلك! :d

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
مرسي كاساندرا جان. اره ما اينجا سي تا هستيم كه اصلا نميشه خودنمايي كرد. راستي خوب رشتمو يادت مونده كلك! :d

خواهش مي كنم! يادم مونده چون دو سه باري بهش تو گفتگوها در جاهاي مختلف اشاره ميشد؛ هم اون امتياز بالايي كه تو اون آزمون واژه به دست آورده بوديد و هم مباحث مشابه! :happy:

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
از پی تی استفاده کن .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
الان که مشکلت حل شده اما
خب من بودم اگه می دیدم ارزشش رو نداره بی خیالش میشدم! الان هر کسی رو می بینم ارشد خونده یا داره می خونه می ناله !
هزینه ها به کنار!
رشته ات چیه ؟

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
خوب به شهر ما خوش اومدی دادا جان :دی
ببین چند تا مسئله در مورد دانشگاه ملی اینجا از شهر دوره(نه زیاد) فضای سبز زیادی نداره واسه همین اذیت میشی اکثرا غیر بومی هستند
ایلام نزدیک بهار که میشه فوق العاده زیباس میتونی عکس هاش رو ببینی تو همین پرشین تولز هم یه تاپیک داره اونموقع حتما حالت بهتر میشه اگه چندتا رفیق داشته باشی که باهاشون بری بیرون بگردی
سعی کن با کسی درگیری فیزیکی پیدا نکنی معمولا اگه به کسی چیزی نگی دعوا راه نندازی هیچ کس کاری بهت نداره
اگه رشتت زبانه پسر عمه ی من هم زبان میخونه ارشد رتبه یک اونجاس:دی تهران قبول شد انتقالی گرفت برای ایلام مهدی آرین
===========
ایلام داخل شهرش فوق العاده مضخرفه سعی کن این 2 3 ماه بگذره روی خوشش رو هم نشون میده بهت ولی باید با دوستات برید خارج شهر تا لذت ببرید
==
هر وقت هر سوالی داشتی میتونی از طریق پ خ بپرسی بهت ج میدم
امیدوارم روزی ک از این شهر میری خاطرات خوبش رو به خودت ببری و دوست عزیز زیاد به خودت سخت نگیر تلاشتو بکن سعی کن شاد باشی چندتا دوست خوب پیدا کن و مواظب خودتم باش هرجایی نرو

بالا