Milad.Cc
Registered User
سایت همراه اول ؛ قسمتی به نام پردیس همراه اول راه اندازی کرده که به کاربرانش این اجازه رو میده ا طریق اینترنت sms و mms ارسال کنند. عضویتش هم راحته و بعد از وارد کردن شماره موبایلتون ؛ یه sms حاوی کلمه عبور براتون ارسال میشه و بعد می تونید وارد اکانت بشین و باقی قضایا...
اما اصلمطلب چیز دیگه ایه . بعد از smsاول که حاوی کلمه عبورم بود ؛ یه sms دیگه اومد که میگفت اگه فلان کلمه رو بفرتسی ٰ فلان چیز رو برات می فرستم ... مثل ویترین ایرانسل
یکی از این کلمه ها jok بود و از روی کنجکاوی یکی فرستادم !
چند لحظه بعد smsای اومد که اینطوری شروع میشد :یه روز یه ترکه ....
به نظرم فرسال اینطورsms ها که به یه قوم رسما توهین می کنه ؛ از طریق یه شرکت دولتی اصلا کار جالبی نیست
پ.ن: من نه ترکم و نه مقید به این بحث ها ! نصف اینباکسم پره از ای قبیل توهین ها دی: ولی حقیقتا همونطور که گفتم اصلا این کار در قالب یه شرکت کار جالبی نیست و یقینا غیرقانونیه
اما اصلمطلب چیز دیگه ایه . بعد از smsاول که حاوی کلمه عبورم بود ؛ یه sms دیگه اومد که میگفت اگه فلان کلمه رو بفرتسی ٰ فلان چیز رو برات می فرستم ... مثل ویترین ایرانسل
یکی از این کلمه ها jok بود و از روی کنجکاوی یکی فرستادم !
چند لحظه بعد smsای اومد که اینطوری شروع میشد :یه روز یه ترکه ....
به نظرم فرسال اینطورsms ها که به یه قوم رسما توهین می کنه ؛ از طریق یه شرکت دولتی اصلا کار جالبی نیست
پ.ن: من نه ترکم و نه مقید به این بحث ها ! نصف اینباکسم پره از ای قبیل توهین ها دی: ولی حقیقتا همونطور که گفتم اصلا این کار در قالب یه شرکت کار جالبی نیست و یقینا غیرقانونیه