میبینم که تاپیک پاکسازی شد !
خوب این که جک نبود پس کجای این اقدام زشت بود؟رفت شیراز گرما زده شد مرد
جناب من سه بار پست شما رو خوندم ؛ هیچی نفهمیدم !قدیم وقتی پول نمی دادی تلفنت رو قطع میکردند
جدیدا یک اس ام اس بهت میده تا یک هفته بریز و یک طرفه میکنه
تو این یک هفته اگر پول رو ریخیتی خودکار وصلش میکنند
اما این بار 2 هزار تومان ازتون دریافت می کنند روی قبض
در صورتی که نه خدمات ارتباطی میری و نه هیچ چیز دیگر
اون ها فر کنم 500 تومن میگرفتند تازه
4 برابر شده
جدا ؟! چه خبر بوده مگه دی:میبینم که تاپیک پاکسازی شد !
جدا ؟! چه خبر بوده مگه دی:
قدیم وقتی تلفن همراه شما قطع میشد می رفتید بانکجناب من سه بار پست شما رو خوندم ؛ هیچی نفهمیدم !
خیلی فلسفی بود ...
من از اول با توهین و ساختن جک مخالف بودن چون کار یک مشت انگلیسی و ... . هست برای تفرقه انداختن بین مردم ایران
حالا شما همان جک رو با ساعت و تاریخ در قسمت پیشنهادات و انتقادات خود سایت پردیس بفرستید.
موافقم
هر چند خودم هم میگم:دی
این قضیه رو تبریزی ها بفهمن خون به پا شده
تو این گیرو دار هم که تظاهرات زیاده دیگه چه شود.....
بعضی وقت ها یه رفتارهایی بدون فکر می کنیم که بعد فکر کردنش بهش حسابی آدمو شرمنده می کنه. حالا متاسفانه بعضی وقتها این رفتارها عادت هم میشه. یه بار رفیقم خواست جک تعریف کنه همین شروع "یه روز یه ترکه..." را گفت. نشستم یه خرده باهاش صحبت کردم واقعا متاسف شد از این عادت زشتی که داشت. امیدوارم فقط به جاهای باریک نکشه چون به این راحتی ها نمیشه مشابه این عادات بد را از سر مردم بیرون کرد. همه چیز را به مسخره و شوخی می گیرن...توهین به قومیت ها از زمان رضاخان شروع شد ، وقتی که به ترکیه رفت و در دیدار با آتاترک از اتحادی که این آدم در بین مردم سرزمین خودش ایجادکرده بود و از پیشرفت هایی که ترکیه پس از جنگ جهانی به دست آورده بود بسیار شگفت زده شد و پس از بازگشت به ایران تصمیم به یک سری کارهای کاملا عجولانه برای رسیدن به اون پیشرفت گرفت که از جمله کشف حجاب و متحدالشکل کردن لباس ایرانی ها و توهین به قومیت های مختلف برای ایجاد حس ناسیونالیستی در بین تمام اقوام ایرانی بود ، به طوریکه اونها از فرهنگ و هویت خودشون طوری زده بشن که به فرهنگ ایرانی و آریایی روی بیارند ... این توهین ها از چاپ مقالات و جک های تحقیر آمیز در نشریات گرفته تا توهین علنی مسئولین ارشد کشور به قومیت ها ادامه داشت به طوریکه متاسفانه هنوز هم شاهدش هستیم ...
شخصا به عنوان یک تورک هیچ وقت از هویت خودم شرمنده و سرافکنده نشدم و هیچ وقت هم اون رو انکار نکردم اما دوستان بترسید از نفرت و انزجاری که از فارس ها وتهرانی ها در بین شهرها و قومیت های مختلف ایران به وجود اومده ، از شهرهای تورک نشین شمالغرب کشور بگیرید تا لرها و رشتی های عزیزمون ، ... خیلی ها معتقدن ایران امروز به دو بخش تشکیل شده : تهران و حومه و من نگرانم از روزی که تو این کشور جنگی صورت بگیره و کشوری به ما حمله کنه ( تصورش رو به خودتون واگذار میکنم )
اگر شما از طریق مطبوعات و رسانه ها از جریان تظاهرات مردم شمالغرب کشور به خاطر توهین روزنامه ایران به تورکها خوندید و شنیدید ، من شخصا خودم در میان مردم بودم و انزجا رو در صورت تک تک همشهریانم میدیدم و از دوستانم که در سایر شهرها دانشجو بودند شخصا میشنیدم که همه جا به همین صورت بوده ...
نمیخوام روزی از میان جمع کسی بلند شه و بگه : از طلا بون پشیمان گشته ایم ، مرحمت فرموده ما را مس کنید.
جوك قوميتي بدهبعضی وقت ها یه رفتارهایی بدون فکر می کنیم که بعد فکر کردنش بهش حسابی آدمو شرمنده می کنه. حالا متاسفانه بعضی وقتها این رفتارها عادت هم میشه. یه بار رفیقم خواست جک تعریف کنه همین شروع "یه روز یه ترکه..." را گفت. نشستم یه خرده باهاش صحبت کردم واقعا متاسف شد از این عادت زشتی که داشت. امیدوارم فقط به جاهای باریک نکشه چون به این راحتی ها نمیشه مشابه این عادات بد را از سر مردم بیرون کرد. همه چیز را به مسخره و شوخی می گیرن...