• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اقدام زشت همراه اول

Rex_Kamnia

Registered User
لایک‌ها
81
من که اصلا از همراه اول راضی نیستم دیوانست همون دزد اول بهش بیشتر میاد
جدیدا به ایرانسل های کد 5 فقط اس ام اس میفرسته به 6 و7 ده تا یکی میفرسته ولی پولشو از ادم میگیره
اون اینترنت در به درشم که خیلی گرونه پول خون بابای ادمو میگیرن
تازگیا (درواقع از بعد انتخابات)تو مترو بد آنتن میده قبلا ها خیلی خوب بود ولی الان اصلا خوب نیست
اینم که از شاهکار جدیدش به عنوان یه شرکت بزرگ داره به قومیت ها توهین میکنه
درسته که همه این جک هارو میگن ولی همراه اول که ادای حمایت از زبان فارسی داره نرم افزار ارسال اس ام اس فارسی میسازه شرم اور که بیاد به اقوام ایران با این اس ام اس ها توهین کنه

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
قدیم وقتی پول نمی دادی تلفنت رو قطع میکردند
جدیدا یک اس ام اس بهت میده تا یک هفته بریز و یک طرفه میکنه
تو این یک هفته اگر پول رو ریخیتی خودکار وصلش میکنند
اما این بار 2 هزار تومان ازتون دریافت می کنند روی قبض
در صورتی که نه خدمات ارتباطی میری و نه هیچ چیز دیگر
اون ها فر کنم 500 تومن میگرفتند تازه
4 برابر شده :(
جناب من سه بار پست شما رو خوندم ؛ هیچی نفهمیدم !
خیلی فلسفی بود ...

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
اون دوستی که گفته بودنمیشه با واقعیت جنگید :
دوست من ! من برای می تونم برای دوستانم هرجور اس ام اسی که دوست دارم بفرستم . از جوک ترک و لر گرفته تا .... مهم اینه که "من" اون اس ام اس رو ارسال کردم و گیرندش "دوست من" بوده . در واقع یک ارتباط شخصی و دوستانه بین دو نفر . ولی وقتی یه شرکت که در نوع خودش بزرگترین هست و به نظرم بایستی دستی در اصلاح فرهنگ استفاده از sms داشته باشه میاد و اینطور حرکت موهونی انجام میده ؛ دیگه نمیشه به عنوان یه رویکرد منطقی به واقعیت جامعه بهش نگاه کرد ! این عین توهینه . شاید من یه ترک متعصب بودم و ا این پیام شاکی می شدم !

دوستان قضیه کاریکاتور روزنامه ایران رو خاطرتون هست ؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
نفرت انگیزه. این برخوردهای مسخره قومیتی را می بینم آرزو می کنم کاش ایرانی نبودم. جالبه همراه اولی که اون جوری برای حفاظت از رسم الخط فارسی (فارسی که چه عرض کنم! بهتره بگیم رسم الخط رایج زبان فارسی) کار فرهنگی می کنه (البته اونم کلک پول بود ولی حداقل ادعاش را داشت) اینطوری تو روز روشن به قومیت های ایرانی توهین می کنه.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

1240

Registered User
لایک‌ها
28
جناب من سه بار پست شما رو خوندم ؛ هیچی نفهمیدم !
خیلی فلسفی بود ...
قدیم وقتی تلفن همراه شما قطع میشد می رفتید بانک
پول رو میدادید و قبض رو می بردید دفاتر خدمات ارتباطی
اونجا 500 تومن یا هزار تومن می امد روی قبض شما وقتی تلفن وصل میشد

جدیدا یک طرفه میکنندش بعد یک اس ام اس بهتون میدن که پول رو بده
اگر پول رو تو یک هفته دادی اتوماتیک وصل میشه خط هماره شما اما 2000 تومان میاد روی قبض
:blush:

1240

Registered User
لایک‌ها
28
من از اول با توهین و ساختن جک مخالف بودن چون کار یک مشت انگلیسی و ... . هست برای تفرقه انداختن بین مردم ایران
حالا شما همان جک رو با ساعت و تاریخ در قسمت پیشنهادات و انتقادات خود سایت پردیس بفرستید.

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
من از اول با توهین و ساختن جک مخالف بودن چون کار یک مشت انگلیسی و ... . هست برای تفرقه انداختن بین مردم ایران
حالا شما همان جک رو با ساعت و تاریخ در قسمت پیشنهادات و انتقادات خود سایت پردیس بفرستید.

موافقم
هر چند خودم هم میگم:دی

این قضیه رو تبریزی ها بفهمن خون به پا شده
تو این گیرو دار هم که تظاهرات زیاده دیگه چه شود.....

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
موافقم
هر چند خودم هم میگم:دی

این قضیه رو تبریزی ها بفهمن خون به پا شده
تو این گیرو دار هم که تظاهرات زیاده دیگه چه شود.....

فهمیدن دیگه. تو این فروم ترک زبان هم داریم

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
کد:
http://balatarin.com/permlink/2009/12/26/1889835

1240

Registered User
لایک‌ها
28
تازه اس ام اس هم برات به زبان فینگیلیش می فرسته
که برای دوستان و خودت که می فرتسه به حساب خارجی پات بیاد و گرون تر حساب شه

medil0ne

Registered User
لایک‌ها
75
جدیدنم از یکی از اقوام این حرف رو شنیدم،برام جالب بود که توجه کرده بود
خب چیه!گفتم بگ...م

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
توهین به قومیت ها از زمان رضاخان شروع شد ، وقتی که به ترکیه رفت و در دیدار با آتاترک از اتحادی که این آدم در بین مردم سرزمین خودش ایجادکرده بود و از پیشرفت هایی که ترکیه پس از جنگ جهانی به دست آورده بود بسیار شگفت زده شد و پس از بازگشت به ایران تصمیم به یک سری کارهای کاملا عجولانه برای رسیدن به اون پیشرفت گرفت که از جمله کشف حجاب و متحدالشکل کردن لباس ایرانی ها و توهین به قومیت های مختلف برای ایجاد حس ناسیونالیستی در بین تمام اقوام ایرانی بود ، به طوریکه اونها از فرهنگ و هویت خودشون طوری زده بشن که به فرهنگ ایرانی و آریایی روی بیارند ... این توهین ها از چاپ مقالات و جک های تحقیر آمیز در نشریات گرفته تا توهین علنی مسئولین ارشد کشور به قومیت ها ادامه داشت به طوریکه متاسفانه هنوز هم شاهدش هستیم ...
شخصا به عنوان یک تورک هیچ وقت از هویت خودم شرمنده و سرافکنده نشدم و هیچ وقت هم اون رو انکار نکردم اما دوستان بترسید از نفرت و انزجاری که از فارس ها وتهرانی ها در بین شهرها و قومیت های مختلف ایران به وجود اومده ، از شهرهای تورک نشین شمالغرب کشور بگیرید تا لرها و رشتی های عزیزمون ، ... خیلی ها معتقدن ایران امروز به دو بخش تشکیل شده : تهران و حومه و من نگرانم از روزی که تو این کشور جنگی صورت بگیره و کشوری به ما حمله کنه ( تصورش رو به خودتون واگذار میکنم )
اگر شما از طریق مطبوعات و رسانه ها از جریان تظاهرات مردم شمالغرب کشور به خاطر توهین روزنامه ایران به تورکها خوندید و شنیدید ، من شخصا خودم در میان مردم بودم و انزجا رو در صورت تک تک همشهریانم میدیدم و از دوستانم که در سایر شهرها دانشجو بودند شخصا میشنیدم که همه جا به همین صورت بوده ...
نمیخوام روزی از میان جمع کسی بلند شه و بگه : از طلا بون پشیمان گشته ایم ، مرحمت فرموده ما را مس کنید.

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
توهین به قومیت ها از زمان رضاخان شروع شد ، وقتی که به ترکیه رفت و در دیدار با آتاترک از اتحادی که این آدم در بین مردم سرزمین خودش ایجادکرده بود و از پیشرفت هایی که ترکیه پس از جنگ جهانی به دست آورده بود بسیار شگفت زده شد و پس از بازگشت به ایران تصمیم به یک سری کارهای کاملا عجولانه برای رسیدن به اون پیشرفت گرفت که از جمله کشف حجاب و متحدالشکل کردن لباس ایرانی ها و توهین به قومیت های مختلف برای ایجاد حس ناسیونالیستی در بین تمام اقوام ایرانی بود ، به طوریکه اونها از فرهنگ و هویت خودشون طوری زده بشن که به فرهنگ ایرانی و آریایی روی بیارند ... این توهین ها از چاپ مقالات و جک های تحقیر آمیز در نشریات گرفته تا توهین علنی مسئولین ارشد کشور به قومیت ها ادامه داشت به طوریکه متاسفانه هنوز هم شاهدش هستیم ...
شخصا به عنوان یک تورک هیچ وقت از هویت خودم شرمنده و سرافکنده نشدم و هیچ وقت هم اون رو انکار نکردم اما دوستان بترسید از نفرت و انزجاری که از فارس ها وتهرانی ها در بین شهرها و قومیت های مختلف ایران به وجود اومده ، از شهرهای تورک نشین شمالغرب کشور بگیرید تا لرها و رشتی های عزیزمون ، ... خیلی ها معتقدن ایران امروز به دو بخش تشکیل شده : تهران و حومه و من نگرانم از روزی که تو این کشور جنگی صورت بگیره و کشوری به ما حمله کنه ( تصورش رو به خودتون واگذار میکنم )
اگر شما از طریق مطبوعات و رسانه ها از جریان تظاهرات مردم شمالغرب کشور به خاطر توهین روزنامه ایران به تورکها خوندید و شنیدید ، من شخصا خودم در میان مردم بودم و انزجا رو در صورت تک تک همشهریانم میدیدم و از دوستانم که در سایر شهرها دانشجو بودند شخصا میشنیدم که همه جا به همین صورت بوده ...
نمیخوام روزی از میان جمع کسی بلند شه و بگه : از طلا بون پشیمان گشته ایم ، مرحمت فرموده ما را مس کنید.
بعضی وقت ها یه رفتارهایی بدون فکر می کنیم که بعد فکر کردنش بهش حسابی آدمو شرمنده می کنه. حالا متاسفانه بعضی وقتها این رفتارها عادت هم میشه. یه بار رفیقم خواست جک تعریف کنه همین شروع "یه روز یه ترکه..." را گفت. نشستم یه خرده باهاش صحبت کردم واقعا متاسف شد از این عادت زشتی که داشت. امیدوارم فقط به جاهای باریک نکشه چون به این راحتی ها نمیشه مشابه این عادات بد را از سر مردم بیرون کرد. همه چیز را به مسخره و شوخی می گیرن...

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
بعضی وقت ها یه رفتارهایی بدون فکر می کنیم که بعد فکر کردنش بهش حسابی آدمو شرمنده می کنه. حالا متاسفانه بعضی وقتها این رفتارها عادت هم میشه. یه بار رفیقم خواست جک تعریف کنه همین شروع "یه روز یه ترکه..." را گفت. نشستم یه خرده باهاش صحبت کردم واقعا متاسف شد از این عادت زشتی که داشت. امیدوارم فقط به جاهای باریک نکشه چون به این راحتی ها نمیشه مشابه این عادات بد را از سر مردم بیرون کرد. همه چیز را به مسخره و شوخی می گیرن...
جوك قوميتي بده

بالا