ن سایت ن وبلاگ شبکه های اجتماعی
تلگرام اینستاگرامَشبکه های اجتماعی مثل؟
تلگرام اینستاگرام
سایت بخرسلام دوستان بنظرتون الان با 15 میلیون چه کاری میشه را انداخت که درآمد داشته باشه ؟
سایت؟ وبلاگ؟
حرفای شما کاملا صحیحن دوست عزیزدوست من ایشون میخان یک کسب و کار راه بندازن
نه اینکه راه دلالی و تیشه به ریشه مملکت زدن رو انجام بدم
بنده در اینترنت کالا می فروشم
هفته پیش 13 میلیون سود کردم
این هفته سه تومن
تقریبا هفته ایی 5 تومن سود می کنم به طور متوسط
کل سرمایه ایی که گذاشتم حدود 50 تومنه
اینکه برای دو سه روز دلار بالا و پایین بشه و کسی سود کنه به این نمی گن کاسبی
دنبال سودهای اینجوری نباشین که همینجوری هم میره
طرف دلار 17 تومنی خریده بود به هوای اینکه دوماه بعد میخاد بشه 30 تومن
الان کلی در ضرره
دوست عزیز نمیدونم از کجا داری این قیمتو میدی!سلام میتونی فلافلی بزنی یا یه مغازه با 5تومن رهن کن و 10تومن لباس فله ای بخر و دونه ای 9000 تومن بفروش،الان سود توی خرده فروشی هست
متاسفانه ایشون زیاد شعر میگن جدی نگیر :general304:حرفای شما کاملا صحیحن دوست عزیز
اما یک موردی هست اونم اینه که این سودایی که شما میکنین با کلی تجربه به این پله رسیدین کسی که بی گدار به اب بزنه بدون تجربه صد در صد سوخت میده حالا حرفای خودمو که به این دوست عزیز گفتم رو تایید یا تاکید نمیکنم
اما یک حرفتون برام جالب بود تیشه به ریشه مملکت زدن واقعا خیلی جالبه ملت تو نت فاز روشن فکری اقتصادی میگیرن ولی در عمل به دنبال سود خودشون هستن
دیروز یه بسته سیگار ونستون خریدم 13 تومن روش نوشته بود 5500 تومن
دوست عزیز من من شمارو نمیشناسم و حرفم با شما نیست ولی کسی که دلار سکه یا طلا میخره دلال نیست داره سرمایشو حفظ میکنه
کسی که ماشین پیش فروشی میخره داره سرمایشو حفظ میکنه و سود کلان و راحتی میزنه در حالی که تو نت افرادی فاز روشن فکری میگیرن که ملت احمق خودروی صفر خریدن و صف کشیدن فلان
بنده خودم یک ماه پیش با چند نفر تلاش کردم مزدا 3 رو به قیمت 149 میلیون تومن از سایت بخرم که با چندین نفر و سیستم و نت نتونستم فرداش همون ماشینارو حواله گذاشتن فروش 280 میلیون تومن
شما اسمشو بزارین دلالی ولی باید واقع بین باشیم مملکت ما یعنی جمهوری اسلامی ایران شده مثل جنگل تو جنگلم باید قانون جنگل پیاده بشه یعنی بخور تا خورده نشی وگرنه مثل لاکپشت پیر میشینیم و گذر عمرو بدبختیمونو میبینیم
این دوست عزیزمون اگه همینجوری دست به دست کنن ماه بعد همین 15 میلیونشون میشه 10 میلیون
یاد اون یارویی افتادم که گفت نخرید تا ارزون بشه خیلی خنده داره چون فکر میکنن اون کالارو فروشنده یا تولید کننده گرون میکنه در حالی که عامل اصلیش تحریمه یعنی هرچقدم نخری بازم گرون میشه و تو عقب میمونی
خلاصه این قوانین که شما میفرمایین برای مملکت ما صدق نمیکنه بیشتر عقب میمونی پس باید طبق جریان اب حرکت کرد
در مورد فعالیت شما که میگین ماهی فلان قدر سود میکنین با فلان قدر بودجه ایا حاضرین همون کارو به من یا ایشون یا هرکس دیگه ای یاد بدین؟ صد در صد هیچوخت تجاربتون رو که عمری به پاش گذاشتین رو به همین راحتی در اختیار من یا امثال من نمیذارین .
حتی اگرم بزارین بازم چندین سال و مدت ها وخت میبره تا برسم به مرحله ای که الان شما توش هستین
من شعار نمیدم مثل بعضیا واقع بین هستم و واقع حرف میزنم
حرفای شما کاملا صحیحن دوست عزیز
اما یک موردی هست اونم اینه که این سودایی که شما میکنین با کلی تجربه به این پله رسیدین کسی که بی گدار به اب بزنه بدون تجربه صد در صد سوخت میده حالا حرفای خودمو که به این دوست عزیز گفتم رو تایید یا تاکید نمیکنم
اما یک حرفتون برام جالب بود تیشه به ریشه مملکت زدن واقعا خیلی جالبه ملت تو نت فاز روشن فکری اقتصادی میگیرن ولی در عمل به دنبال سود خودشون هستن
دوست عزیز من من شمارو نمیشناسم و حرفم با شما نیست ولی کسی که دلار سکه یا طلا میخره دلال نیست داره سرمایشو حفظ میکنه
کسی که ماشین پیش فروشی میخره داره سرمایشو حفظ میکنه و سود کلان و راحتی میزنه در حالی که تو نت افرادی فاز روشن فکری میگیرن که ملت احمق خودروی صفر خریدن و صف کشیدن فلان
بنده خودم یک ماه پیش با چند نفر تلاش کردم مزدا 3 رو به قیمت 149 میلیون تومن از سایت بخرم که با چندین نفر و سیستم و نت نتونستم فرداش همون ماشینارو حواله گذاشتن فروش 280 میلیون تومن
شما اسمشو بزارین دلالی ولی باید واقع بین باشیم مملکت ما یعنی جمهوری اسلامی ایران شده مثل جنگل تو جنگلم باید قانون جنگل پیاده بشه یعنی بخور تا خورده نشی وگرنه مثل لاکپشت پیر میشینیم و گذر عمرو بدبختیمونو میبینیم
این دوست عزیزمون اگه همینجوری دست به دست کنن ماه بعد همین 15 میلیونشون میشه 10 میلیون
یاد اون یارویی افتادم که گفت نخرید تا ارزون بشه خیلی خنده داره چون فکر میکنن اون کالارو فروشنده یا تولید کننده گرون میکنه در حالی که عامل اصلیش تحریمه یعنی هرچقدم نخری بازم گرون میشه و تو عقب میمونی
خلاصه این قوانین که شما میفرمایین برای مملکت ما صدق نمیکنه بیشتر عقب میمونی پس باید طبق جریان اب حرکت کرد
در مورد فعالیت شما که میگین ماهی فلان قدر سود میکنین با فلان قدر بودجه ایا حاضرین همون کارو به من یا ایشون یا هرکس دیگه ای یاد بدین؟ صد در صد هیچوخت تجاربتون رو که عمری به پاش گذاشتین رو به همین راحتی در اختیار من یا امثال من نمیذارین .
حتی اگرم بزارین بازم چندین سال و مدت ها وخت میبره تا برسم به مرحله ای که الان شما توش هستین
آخه هیچی این مملکت مشخص نیست که همین خرید دلار هم ممکنه باز ی بلایی دیگه سر مردم بیارن آینده امون روشن نیست هرچیزی که گلوهاش دست دولتی ها باشه زیاد نباید رفت سمتشحرفای شما کاملا صحیحن دوست عزیز
سایت بخر
سایته چی؟
من بلدم سایت با وردپرس بالا بیارم وتجربه ناموفق سایت مجله اینترنتی هم داشتم.... اما نمیدونم چه موضوعی خوبه یا چه کاری توی اینترنت که بشه روش کار کرد و به نتیجه رسیددوست عزیز خریدن سایت مناسب افرادی هست که سابقه مدیریت موفق وبسایت در موضوعات مختلف داشتن و روش های مدیریت و نگهداری سایت رو میدونن، اگر تجربه مدیریت وبسایت ندارید بهتره دنبال این وسوسه بی سرانجام نرید.
پیام خصوصی بده حرف بزنیم در موردش.من بلدم سایت با وردپرس بالا بیارم وتجربه ناموفق سایت مجله اینترنتی هم داشتم.... اما نمیدونم چه موضوعی خوبه یا چه کاری توی اینترنت که بشه روش کار کرد و به نتیجه رسید
ی شبه هم نمیخوام سرمایه ام برگرده میلیاردر بشم -میخوام فقط کسب و کاری داشته باشم که شب و روز به پاش باشم و درآمدش خوب باشه یعنی تلاش بیهوده نکنم