• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان با 15 میلیون تومان چه راه درآمدزایی میتوان داشت

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
سلام دوستان بنظرتون الان با 15 میلیون چه کاری میشه را انداخت که درآمد داشته باشه ؟

سایت؟ وبلاگ؟

Last edited:

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
الان با 15 تومن نمیشه کاری کرد برو با همونا هزارتا دلار بخر تا گرون نشده یه مدت نگه دار اگر ارزون شد نترس چون بازم میره بالا از دلارم میترسی برو طلای شکسته بخر بدون اجرت و مالیات و فلان برو طلافروشی بگو من طلای شکسته و بدرد نخور میخام

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
اگه دیروز به اندازه 15 میلیون تومن دلار خریده بودین امروز نزدیک 600 تومن سود میکردین .

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
دوست من ایشون میخان یک کسب و کار راه بندازن
نه اینکه راه دلالی و تیشه به ریشه مملکت زدن رو انجام بدم
بنده در اینترنت کالا می فروشم
هفته پیش 13 میلیون سود کردم
این هفته سه تومن
تقریبا هفته ایی 5 تومن سود می کنم به طور متوسط
کل سرمایه ایی که گذاشتم حدود 50 تومنه
اینکه برای دو سه روز دلار بالا و پایین بشه و کسی سود کنه به این نمی گن کاسبی
دنبال سودهای اینجوری نباشین که همینجوری هم میره
طرف دلار 17 تومنی خریده بود به هوای اینکه دوماه بعد میخاد بشه 30 تومن
الان کلی در ضرره

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
دوست من ایشون میخان یک کسب و کار راه بندازن
نه اینکه راه دلالی و تیشه به ریشه مملکت زدن رو انجام بدم
بنده در اینترنت کالا می فروشم
هفته پیش 13 میلیون سود کردم
این هفته سه تومن
تقریبا هفته ایی 5 تومن سود می کنم به طور متوسط
کل سرمایه ایی که گذاشتم حدود 50 تومنه
اینکه برای دو سه روز دلار بالا و پایین بشه و کسی سود کنه به این نمی گن کاسبی
دنبال سودهای اینجوری نباشین که همینجوری هم میره
طرف دلار 17 تومنی خریده بود به هوای اینکه دوماه بعد میخاد بشه 30 تومن
الان کلی در ضرره
حرفای شما کاملا صحیحن دوست عزیز
اما یک موردی هست اونم اینه که این سودایی که شما میکنین با کلی تجربه به این پله رسیدین کسی که بی گدار به اب بزنه بدون تجربه صد در صد سوخت میده حالا حرفای خودمو که به این دوست عزیز گفتم رو تایید یا تاکید نمیکنم
اما یک حرفتون برام جالب بود تیشه به ریشه مملکت زدن واقعا خیلی جالبه ملت تو نت فاز روشن فکری اقتصادی میگیرن ولی در عمل به دنبال سود خودشون هستن
دیروز یه بسته سیگار ونستون خریدم 13 تومن روش نوشته بود 5500 تومن
دوست عزیز من من شمارو نمیشناسم و حرفم با شما نیست ولی کسی که دلار سکه یا طلا میخره دلال نیست داره سرمایشو حفظ میکنه
کسی که ماشین پیش فروشی میخره داره سرمایشو حفظ میکنه و سود کلان و راحتی میزنه در حالی که تو نت افرادی فاز روشن فکری میگیرن که ملت احمق خودروی صفر خریدن و صف کشیدن فلان
بنده خودم یک ماه پیش با چند نفر تلاش کردم مزدا 3 رو به قیمت 149 میلیون تومن از سایت بخرم که با چندین نفر و سیستم و نت نتونستم فرداش همون ماشینارو حواله گذاشتن فروش 280 میلیون تومن
شما اسمشو بزارین دلالی ولی باید واقع بین باشیم مملکت ما یعنی جمهوری اسلامی ایران شده مثل جنگل تو جنگلم باید قانون جنگل پیاده بشه یعنی بخور تا خورده نشی وگرنه مثل لاکپشت پیر میشینیم و گذر عمرو بدبختیمونو میبینیم
این دوست عزیزمون اگه همینجوری دست به دست کنن ماه بعد همین 15 میلیونشون میشه 10 میلیون
یاد اون یارویی افتادم که گفت نخرید تا ارزون بشه خیلی خنده داره چون فکر میکنن اون کالارو فروشنده یا تولید کننده گرون میکنه در حالی که عامل اصلیش تحریمه یعنی هرچقدم نخری بازم گرون میشه و تو عقب میمونی
خلاصه این قوانین که شما میفرمایین برای مملکت ما صدق نمیکنه بیشتر عقب میمونی پس باید طبق جریان اب حرکت کرد
در مورد فعالیت شما که میگین ماهی فلان قدر سود میکنین با فلان قدر بودجه ایا حاضرین همون کارو به من یا ایشون یا هرکس دیگه ای یاد بدین؟ صد در صد هیچوخت تجاربتون رو که عمری به پاش گذاشتین رو به همین راحتی در اختیار من یا امثال من نمیذارین .
حتی اگرم بزارین بازم چندین سال و مدت ها وخت میبره تا برسم به مرحله ای که الان شما توش هستین
من شعار نمیدم مثل بعضیا واقع بین هستم و واقع حرف میزنم

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
سلام میتونی فلافلی بزنی یا یه مغازه با 5تومن رهن کن و 10تومن لباس فله ای بخر و دونه ای 9000 تومن بفروش،الان سود توی خرده فروشی هست

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام میتونی فلافلی بزنی یا یه مغازه با 5تومن رهن کن و 10تومن لباس فله ای بخر و دونه ای 9000 تومن بفروش،الان سود توی خرده فروشی هست
دوست عزیز نمیدونم از کجا داری این قیمتو میدی!
الان توی تهران یه مغازه زیر پله بخوای اجاره کنی فقط ماهی 5 میلیون تومن اجاره ماهانش هست! حداقل هم بین 100 تا 200 میلیون تومن هم پول پیش میخواد.

artablog

Registered User
لایک‌ها
145
اما یک موردی هست اونم اینه که این سودایی که شما میکنین با کلی تجربه به این پله رسیدین کسی که بی گدار به اب بزنه بدون تجربه صد در صد سوخت میده حالا حرفای خودمو که به این دوست عزیز گفتم رو تایید یا تاکید نمیکنم
اما یک حرفتون برام جالب بود تیشه به ریشه مملکت زدن واقعا خیلی جالبه ملت تو نت فاز روشن فکری اقتصادی میگیرن ولی در عمل به دنبال سود خودشون هستن
دوست عزیز من من شمارو نمیشناسم و حرفم با شما نیست ولی کسی که دلار سکه یا طلا میخره دلال نیست داره سرمایشو حفظ میکنه
کسی که ماشین پیش فروشی میخره داره سرمایشو حفظ میکنه و سود کلان و راحتی میزنه در حالی که تو نت افرادی فاز روشن فکری میگیرن که ملت احمق خودروی صفر خریدن و صف کشیدن فلان
بنده خودم یک ماه پیش با چند نفر تلاش کردم مزدا 3 رو به قیمت 149 میلیون تومن از سایت بخرم که با چندین نفر و سیستم و نت نتونستم فرداش همون ماشینارو حواله گذاشتن فروش 280 میلیون تومن
شما اسمشو بزارین دلالی ولی باید واقع بین باشیم مملکت ما یعنی جمهوری اسلامی ایران شده مثل جنگل تو جنگلم باید قانون جنگل پیاده بشه یعنی بخور تا خورده نشی وگرنه مثل لاکپشت پیر میشینیم و گذر عمرو بدبختیمونو میبینیم
این دوست عزیزمون اگه همینجوری دست به دست کنن ماه بعد همین 15 میلیونشون میشه 10 میلیون
یاد اون یارویی افتادم که گفت نخرید تا ارزون بشه خیلی خنده داره چون فکر میکنن اون کالارو فروشنده یا تولید کننده گرون میکنه در حالی که عامل اصلیش تحریمه یعنی هرچقدم نخری بازم گرون میشه و تو عقب میمونی
خلاصه این قوانین که شما میفرمایین برای مملکت ما صدق نمیکنه بیشتر عقب میمونی پس باید طبق جریان اب حرکت کرد
در مورد فعالیت شما که میگین ماهی فلان قدر سود میکنین با فلان قدر بودجه ایا حاضرین همون کارو به من یا ایشون یا هرکس دیگه ای یاد بدین؟ صد در صد هیچوخت تجاربتون رو که عمری به پاش گذاشتین رو به همین راحتی در اختیار من یا امثال من نمیذارین .
حتی اگرم بزارین بازم چندین سال و مدت ها وخت میبره تا برسم به مرحله ای که الان شما توش هستین
متاسفانه ایشون زیاد شعر میگن جدی نگیر :general304:
کسی که برای حفظ سرمایش میره سمت ارز میشه دلال اما با 50تومن جنس هفته ای 5تومن سود کنه:general705: و به چرخه اقتصادی کشور هم کمک کنه:eek:

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260

ببینید حرف شما درسته که برای حفظ سرمایه این کارو میکنن اما هدف اونی که تحریم میکنه دقیقا همینه که ما کلا به تولید و صنعت و کشاورزی فکر اصلا نکنیم! بگیم نمیتونیم و کاری نکنیم فقط پس‌انداز کنیم به شکل دلار و طلا و مسکن و جدیدا ماشین و غیره.
بحث یکی دو نفر نیست بحث میلیونیه. من به شخصه یه کاری تولید توش داشته باشه اندازه کارگر برام بمونه و به کارفرما باج ندم بلکه به مردم سود برسونم میرم سمتش. مثل لاک‌پشت پیر میشم میمیرمی ولی از نظر خودم کار درست رو انجام دادم و جنگل تبعیت نکردم.
هر شخصی هر چند یه ذره بتونه تولید و صنعت رو راه بندازه یه پله کوچیک کمک کرده.

مشکل ما هم تحریم نیست! مشکل اصلی و ریشه‌ای ما اینه که هیچ وقت بعد از کشف نفت به فکر نیافتادیم که شعار رو بزاریم کنار و واقعا در جهت تولید قدم برداریم. کشوری که تولیدش ضعیف باشه یا با تحریم یا با انواع روشای دیگه اذیت میشه آخرش. تولید که داشته باشی بقیه بهت نیاز دارن و به ضررشونه تحریمت کنن! قضیه برعکس میشه!

من فکر میکنم با پونزده میلیون تومن میشه از سایت درامد داشت اما تجربه میخواد. بهتره صرفا سایت هم نباشه! یه کسب و کاری باشه که مکانش اینترنته و به نوعی مجانیه. مثلا میگم یکی میاد کارت و کاتالوگ آنلاین چاپ میکنه و به جای مغازه تو میدون انقلاب یه زیرزمین میگیره و یه سایت میزنه. شبکه اجتماعیا رو هم به موازات سایتش دنبال میکنه تب اما بتبلیغات میکنه. اما بدون تجربه نمیشه! ضرر میشه همش!
اگه تجربه ندارید به نظرم راهی جز تبدیل به دلار و طلا نمیمونه متاسفانه. من خودم سر دو کار کلی ضررم شد یه ذره سرمایه‌ای که داشتم هم سوخت! ولی تلاشمو کردم پشیمون هم نیستم. مغازه خدمات کامپیوتر و موبایل زدم یه جای خلوت و ارزون و ضرر کردم جمع کردم مثلا.

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
آخه هیچی این مملکت مشخص نیست که همین خرید دلار هم ممکنه باز ی بلایی دیگه سر مردم بیارن آینده امون روشن نیست هرچیزی که گلوهاش دست دولتی ها باشه زیاد نباید رفت سمتش
خبر پخش میکنن دلار از چرخه اقتصاد حذف میشه و فلان ....... جز رانت داشتن توی دولت واقعا همه چی قماره تو مملکت

ralef

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37

دوست عزیز خریدن سایت مناسب افرادی هست که سابقه مدیریت موفق وبسایت در موضوعات مختلف داشتن و روش های مدیریت و نگهداری سایت رو میدونن، اگر تجربه مدیریت وبسایت ندارید بهتره دنبال این وسوسه بی سرانجام نرید.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
الان وضعیت خوبی نیست . در مورد کار فیزیکی مثل مغازه و این ها که با این پول هیچکاری نمیشه کرد . کارهای مجازی هم . فقط داشتن پول کافی نیست و تخصص هم لازمه مثلا برای اینکه یه سایت بالا بیارید باید وبمستری داشته باشید که بدونه در مورد همه چیز های مورد نیاز و تو موضوع مورد نظر ایده داشته باشه بعد با سرمایه شما ممکنه موفق بشید !

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
دوست عزیز خریدن سایت مناسب افرادی هست که سابقه مدیریت موفق وبسایت در موضوعات مختلف داشتن و روش های مدیریت و نگهداری سایت رو میدونن، اگر تجربه مدیریت وبسایت ندارید بهتره دنبال این وسوسه بی سرانجام نرید.
من بلدم سایت با وردپرس بالا بیارم وتجربه ناموفق سایت مجله اینترنتی هم داشتم.... اما نمیدونم چه موضوعی خوبه یا چه کاری توی اینترنت که بشه روش کار کرد و به نتیجه رسید
ی شبه هم نمیخوام سرمایه ام برگرده میلیاردر بشم -میخوام فقط کسب و کاری داشته باشم که شب و روز به پاش باشم و درآمدش خوب باشه یعنی تلاش بیهوده نکنم

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
من بلدم سایت با وردپرس بالا بیارم وتجربه ناموفق سایت مجله اینترنتی هم داشتم.... اما نمیدونم چه موضوعی خوبه یا چه کاری توی اینترنت که بشه روش کار کرد و به نتیجه رسید
ی شبه هم نمیخوام سرمایه ام برگرده میلیاردر بشم -میخوام فقط کسب و کاری داشته باشم که شب و روز به پاش باشم و درآمدش خوب باشه یعنی تلاش بیهوده نکنم
پیام خصوصی بده حرف بزنیم در موردش.

بالا