• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان با 15 میلیون تومان چه راه درآمدزایی میتوان داشت

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
الان وضعیت خوبی نیست . در مورد کار فیزیکی مثل مغازه و این ها که با این پول هیچکاری نمیشه کرد . کارهای مجازی هم . فقط داشتن پول کافی نیست و تخصص هم لازمه مثلا برای اینکه یه سایت بالا بیارید باید وبمستری داشته باشید که بدونه در مورد همه چیز های مورد نیاز و تو موضوع مورد نظر ایده داشته باشه بعد با سرمایه شما ممکنه موفق بشید !
موافقم - همین ایده هم خودش استارت کاره ولی چه ایده ای در این زمان خوبه رو نمیدونم

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
بیا باهم یه سایت خدمات تایپ و ترجمه بزنیم برنامه نویسیش و فنیش با من مدیریت و کارای دیگش با شما :D

ralef

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
من بلدم سایت با وردپرس بالا بیارم وتجربه ناموفق سایت مجله اینترنتی هم داشتم.... اما نمیدونم چه موضوعی خوبه یا چه کاری توی اینترنت که بشه روش کار کرد و به نتیجه رسید
ی شبه هم نمیخوام سرمایه ام برگرده میلیاردر بشم -میخوام فقط کسب و کاری داشته باشم که شب و روز به پاش باشم و درآمدش خوب باشه یعنی تلاش بیهوده نکنم

موفقیت یک وبسایت مجله ای صرفا با تولید محتوای اصولی و آگاهی نسبی از دانش سئو ممکن هست و تقریبا میشه گفت کار سختی نیست ولی این سبک کار دیگه اشباع شده و درآمد چندانی نداره، اما اگر وبسایت خدماتی و سرمایه گذاری چند میلیونی مد نظرتان هست توصیه میکنم فعلا سراغش نرید چون صرف آشنایی با وردپرس برای این حوزه کفایت نمیکنه و به احتمال زیاد دچار خسارت خواهید شد.

در ابتدا اگر تخصص خاص یا امکان تولید محصول منحصربفردی داری یا از نظر جغرافیایی ساکن شهری با محصولات ویژه هستی و احتمال میدی عرضه اون محصولات بصورت اینترنتی با استقبال کاربران شبکه های اجتماعی روبرو بشه، بهتر هست از پتانسیل بالای شبکه های اجتماعی بهره ببری و رو این موضوع تمرکز کنی. روزی چند ساعت هم بیشتر وقتت رو نمیگیره و بقیه زمانت رو میتونی صرف یادگیری یک زبان برنامه نویسی مثل php یا جاوا کنی، چندتا دوره آموزشی مرتبط شرکت کنی، چندتا سمینار بری ، مطالعه کنی و وقتی آگاهی بیشتری دباره فضای کسب و کار وب بدست آوردی اقدام کنی و کاملا حرفه ای از تخصصت کسب درآمد کنی و اگر تمایل داشتی همزمان کارت در شبکه های اجتماعی رو هم ادامه بدی

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
ببینید حرف شما درسته که برای حفظ سرمایه این کارو میکنن اما هدف اونی که تحریم میکنه دقیقا همینه که ما کلا به تولید و صنعت و کشاورزی فکر اصلا نکنیم! بگیم نمیتونیم و کاری نکنیم فقط پس‌انداز کنیم به شکل دلار و طلا و مسکن و جدیدا ماشین و غیره.
بحث یکی دو نفر نیست بحث میلیونیه. من به شخصه یه کاری تولید توش داشته باشه اندازه کارگر برام بمونه و به کارفرما باج ندم بلکه به مردم سود برسونم میرم سمتش. مثل لاک‌پشت پیر میشم میمیرمی ولی از نظر خودم کار درست رو انجام دادم و جنگل تبعیت نکردم.
هر شخصی هر چند یه ذره بتونه تولید و صنعت رو راه بندازه یه پله کوچیک کمک کرده.

مشکل ما هم تحریم نیست! مشکل اصلی و ریشه‌ای ما اینه که هیچ وقت بعد از کشف نفت به فکر نیافتادیم که شعار رو بزاریم کنار و واقعا در جهت تولید قدم برداریم. کشوری که تولیدش ضعیف باشه یا با تحریم یا با انواع روشای دیگه اذیت میشه آخرش. تولید که داشته باشی بقیه بهت نیاز دارن و به ضررشونه تحریمت کنن! قضیه برعکس میشه!

من فکر میکنم با پونزده میلیون تومن میشه از سایت درامد داشت اما تجربه میخواد. بهتره صرفا سایت هم نباشه! یه کسب و کاری باشه که مکانش اینترنته و به نوعی مجانیه. مثلا میگم یکی میاد کارت و کاتالوگ آنلاین چاپ میکنه و به جای مغازه تو میدون انقلاب یه زیرزمین میگیره و یه سایت میزنه. شبکه اجتماعیا رو هم به موازات سایتش دنبال میکنه تب اما بتبلیغات میکنه. اما بدون تجربه نمیشه! ضرر میشه همش!
اگه تجربه ندارید به نظرم راهی جز تبدیل به دلار و طلا نمیمونه متاسفانه. من خودم سر دو کار کلی ضررم شد یه ذره سرمایه‌ای که داشتم هم سوخت! ولی تلاشمو کردم پشیمون هم نیستم. مغازه خدمات کامپیوتر و موبایل زدم یه جای خلوت و ارزون و ضرر کردم جمع کردم مثلا.

ممنون از نظر لطفت بزرگوار
ببینین منم دوس دارم تو کشوری زندگی کنم که همه چی ارزونه خرجم با دخلم بخونه و قشنگ بتونم زندگی کنم ولی وقتی نمیشه چیکار باید کرد عزیز؟ عاقا نمیشه نمیشه تا وختی اینا هستن این خاک درس نخاهد شد الان ما مثل کرم به هم میلولیم چاره ای نداریم اخه
ایشون اگه تجربه سایتی دارن میتونن یه سایت بخرن یا راه بندازن برای خرید که نمیتونن سایت پیدا کنن چون کسی نمیفروشه برای راه اندازی سایتم سال بعد معلوم نیست جواب بگیره یا نگیره
بزار یه نمونه ساده بگم
دامنه دات کام شده 80
هاست زپرتی ماهی 30 حداقل
هاست دانلود زپرتی ماهی 30 حداقل
یه قالب اماده وردپرس 50 تومن
حالا بکلینم که بگیم نخره طرف
ببین الان یه سایت موزیک از صفر بزنی بدون هیچ هزینه ای بالای دویست تومن درمیاد قبلنا با 20 تومن

آخه هیچی این مملکت مشخص نیست که همین خرید دلار هم ممکنه باز ی بلایی دیگه سر مردم بیارن آینده امون روشن نیست هرچیزی که گلوهاش دست دولتی ها باشه زیاد نباید رفت سمتش
خبر پخش میکنن دلار از چرخه اقتصاد حذف میشه و فلان ....... جز رانت داشتن توی دولت واقعا همه چی قماره تو مملکت

دوست عزیز دلارو هیچوخت نمیتونن از چرخه حذف کنن در زمینه دلار و طلا سوالی یا راهنمایی داشتین من در خدمتم
دلار یک واحد پولیه بین المملی و جهانی هست که با هر کشوری تجارت کنی مجبوری با همون دلار داد و ستد کنی یه نمونه ساده بگم انگار یکی از شهرای ایران میخاد واحد پولیو ریال ایران رو حذف کنه مگه میشه؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ممنون از نظر لطفت بزرگوار
ببینین منم دوس دارم تو کشوری زندگی کنم که همه چی ارزونه خرجم با دخلم بخونه و قشنگ بتونم زندگی کنم ولی وقتی نمیشه چیکار باید کرد عزیز؟ عاقا نمیشه نمیشه تا وختی اینا هستن این خاک درس نخاهد شد الان ما مثل کرم به هم میلولیم چاره ای نداریم اخه
ایشون اگه تجربه سایتی دارن میتونن یه سایت بخرن یا راه بندازن برای خرید که نمیتونن سایت پیدا کنن چون کسی نمیفروشه برای راه اندازی سایتم سال بعد معلوم نیست جواب بگیره یا نگیره
بزار یه نمونه ساده بگم
دامنه دات کام شده 80
هاست زپرتی ماهی 30 حداقل
هاست دانلود زپرتی ماهی 30 حداقل
یه قالب اماده وردپرس 50 تومن
حالا بکلینم که بگیم نخره طرف
ببین الان یه سایت موزیک از صفر بزنی بدون هیچ هزینه ای بالای دویست تومن درمیاد قبلنا با 20 تومن

دوست عزیز دلارو هیچوخت نمیتونن از چرخه حذف کنن در زمینه دلار و طلا سوالی یا راهنمایی داشتین من در خدمتم
دلار یک واحد پولیه بین المملی و جهانی هست که با هر کشوری تجارت کنی مجبوری با همون دلار داد و ستد کنی یه نمونه ساده بگم انگار یکی از شهرای ایران میخاد واحد پولیو ریال ایران رو حذف کنه مگه میشه؟
شما درست میگی اقا ولی همون خرید وفروش هم جدا از موارد اخلاقی که کاری نداریم . علم میخواد یاروتو 20 تومن دلار خرید بعد یهو که افت کرد از ترسش از 14 تومن همرو فروخت . یا به اون جریان ثبت نام ماشین که گفتین . من خودم شاهد بودم 10 نفر نشسته بودن یه روز کامل یکی هم نتونست ثبت نام کنه . همه چیزریسکه . جاهای که ریسکش کمه مثل ملک و ماشین هم سرمایه اولیه درشت میخواد.

pectpznu6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سایت موزیک بزن همراه با متن بعد از سرویسا تبلیغاتی مثل زر درامد در بیار جز این راهی نیست تو این وضع بد اقتصادی این لینکه سایته زره که فعلا بین رقبا از نظر تعهد پرداختی و درامد بهتر از بقیس برای کسب درامد یکی از دوستام سایت تکس موزیک داره ماهی از همین زر 3 تومن در میاره
http://b2n.ir/58386

ario86

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوستان بنظرتون الان با 15 میلیون چه کاری میشه را انداخت که درآمد داشته باشه ؟

سایت؟ وبلاگ؟

سلام دوست عزیز

برای راهنمایی بهتر لطفا کمی اطلاعات بیشتر در مورد خودتون بدین ، مثل اینکه ساکن کدوم شهر هستین و تجربه در چه کاری دارین و علاقه به چه مدل کاری ؟

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
کسب و کار برای ایران هیچ سودی برات نداره چون درامدت به ریاله

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
سلام دوست عزیز

برای راهنمایی بهتر لطفا کمی اطلاعات بیشتر در مورد خودتون بدین ، مثل اینکه ساکن کدوم شهر هستین و تجربه در چه کاری دارین و علاقه به چه مدل کاری ؟
تهران - کارهای گرافیکی تقریبا حرفه ای هستم- میتونم سایت با وردپرس بالا بیارم - میتونم وقت وزمان هم بذارم- به کارهای گرافیکی علاقه دارم - و کلا به کارهایی که توش پول باشه و ازطریق اینترنت باشه علاقه دارم

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
مشکل اینجاست همه دنبال دلارن !! این همه کشور در حاشیه خلیج فارس هست که ارزش پولشون دو برابر دلاره مثل ریال عمان دینار کویت و ... شناختتو نسبت به بازار دیجیتالشون بالا ببر و واردش شو

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
سایت به درد بخور کسی نمیفروشه
اگه هم نتونی خودت سایت بیاری بالا بخری هم پولتو به باد میدی یه سایت از صفر بزن

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
کلا اگه بخوای سایت جدید بزنی باید چند ده میلیون هزینه کنی و حداقل 2 سال هم صبر کنی تا جواب بگیری . اگه بخوای هزینه میلیونی نکنی ، حداقل 5 سال باید صبر کنی تا شاید به نتیجه دلخواه برسی .
اگه بخوای سایتی با ایده جدید و نوین ایجاد کنی ، باید چند ده میلیون هزینه کنی .
اگه بخوای توی زمینه های تکراری ( فیلم و موزیک و ... ) سایتی از صفر بزنی ، احتمال موفقیتش چیزی نزدیک به صفره ( حتی با هزینه های گزاف)

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
دوست من ایشون میخان یک کسب و کار راه بندازن
نه اینکه راه دلالی و تیشه به ریشه مملکت زدن رو انجام بدم
بنده در اینترنت کالا می فروشم
هفته پیش 13 میلیون سود کردم
این هفته سه تومن
تقریبا هفته ایی 5 تومن سود می کنم به طور متوسط
کل سرمایه ایی که گذاشتم حدود 50 تومنه
اینکه برای دو سه روز دلار بالا و پایین بشه و کسی سود کنه به این نمی گن کاسبی
دنبال سودهای اینجوری نباشین که همینجوری هم میره
طرف دلار 17 تومنی خریده بود به هوای اینکه دوماه بعد میخاد بشه 30 تومن
الان کلی در ضرره
خوب این راهی که شما گفتی با اون راه چه فرقی داشت! الان خیلی از فروشنده ها با احتکار کالایی که قبلا ارزون خریدن بقیمت جدید و چند برابر میدن!

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
کالایی احتکار نمیشه
سیستم توزیع در کشور ما ایراد دارد
تا یه جنسی به مصرف کننده بخاد برسه 5 دست می چرخه
اگر کسی بتونه دست اول رو پیدا کنه و مصرف کننده رو هم پیدا کنه
اونوقت می تونه با وصل کردن اینها سود خوبی ببره
ابزار وصل کردنشون هم اینترنته
سرمایه و جنس از اون دست اوله و ریسکی هم نداره
خوب این راهی که شما گفتی با اون راه چه فرقی داشت! الان خیلی از فروشنده ها با احتکار کالایی که قبلا ارزون خریدن بقیمت جدید و چند برابر میدن!

aliheidari020

Registered User
لایک‌ها
36
دوست من ایشون میخان یک کسب و کار راه بندازن
نه اینکه راه دلالی و تیشه به ریشه مملکت زدن رو انجام بدم
بنده در اینترنت کالا می فروشم
هفته پیش 13 میلیون سود کردم
این هفته سه تومن
تقریبا هفته ایی 5 تومن سود می کنم به طور متوسط
کل سرمایه ایی که گذاشتم حدود 50 تومنه
اینکه برای دو سه روز دلار بالا و پایین بشه و کسی سود کنه به این نمی گن کاسبی
دنبال سودهای اینجوری نباشین که همینجوری هم میره
طرف دلار 17 تومنی خریده بود به هوای اینکه دوماه بعد میخاد بشه 30 تومن
الان کلی در ضرره
چه کالایی میفروشید که یه هفته ۱۳ سود کردین خب بگید ما هم بدونیم

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
احساس میکنم بعضیا استارتر رو بعنوان طعمه گیر آوردن ! :D

سخنی با استارتر :

با توضیحاتی که در مورد اطلاعات و سوابقتون دادید به هیچ عنوان این پولو در اینترنت بصورت یکجا خرج نکنید و در نظر داشته باشید هر لحظه ممکنه این پوله تو اینترنت ناپدید بشه :D

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
دوستانی پیام خصوصی دادن که روش کار چیست
بنده اونجا جواب دادم که اینجا به صورت عمومی می نویسم:

برای مثال دست اول واردات پیچ رو پیدا کنید
چندتا سایت بزنید عمده فروش و خرده فروش پیچ -چون رقابتش زیاد نیست راحت میاد لینک یک
تبلیغ در شیپور و دیوار و ایستگاه و ...انجام بدین
گروههای تلگرام ابزار فروشها و کابینت سازها و ... عضو بشین و یا راه اندازی کنید
فیس بوک و اینستا و وبلاگها و ... راه اندازی کنید
می تونین پایگاه داده شماره تلفن های پیچ فروشها و ابزار فروشها و کابینت سازها و ... رو هم کم کم برای خودتون درست کنید
قیمت رقابتی بزنید
کسی سفارش داد برین همون سفارش رواز دست اول بگیرین و به خریدارتون ارسال کنین

بدون سرمایه گذاری و ریسک
فقط دست اول پیچ های مدنظرتون رو پیدا کنید و شبکه فروشتون رو راه بندازین
پیچ یک مثال بود
از فریم عینک بگیرین تا لوازم التحریر می تونین یک شاخه تخصصی را انتخاب کنید.
بنده یک دستگاه خاص در صنعت پلاستیک را انتخاب کرده ام

---------
هیچ سرمایه گذاری خاصی نمیخاد
اینترنت یک ابزار است و کار شما چیز دیگریست(البته هستند کسانی که شغلشان بسط و گسترش این ابزار است)
فقط اگر از ابزار اینترنت می تونین خودتون کانال و سایت و وبلاگ و ... درست کنید و مطلب بنویسید و در بازار تحقیق کنید
برای خودتان دیتابیس تشکیل بدین
با دست اندرکاران اون شغل اشنا بشین تا بهتون پیشنهادهای خوبی برسه
مثلا روزی یک نفر به بنده زنگ زد که فلان کالا را دارم و میخام بفروشم
بنده در دیتابسم به همه یک اس ام اس فرستادم
چهار نفر مشتری پیدا شد و اخرش مانده بودیم این کالا رو به کدام شخص بدیم
هزینه ارسال اس ام اس برای بنده شاید ده هزار تومان هم نشد
اما سودی که حاصل شد بالای 3 میلیون بود
از طرفی اون فروشنده شاید تا شش ماه هم نمی تونست اون جنسش رو به کسی به اون قیمت و نقد بفروشه

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوستانی پیام خصوصی دادن که روش کار چیست
بنده اونجا جواب دادم که اینجا به صورت عمومی می نویسم:

برای مثال دست اول واردات پیچ رو پیدا کنید
چندتا سایت بزنید عمده فروش و خرده فروش پیچ -چون رقابتش زیاد نیست راحت میاد لینک یک
تبلیغ در شیپور و دیوار و ایستگاه و ...انجام بدین
گروههای تلگرام ابزار فروشها و کابینت سازها و ... عضو بشین و یا راه اندازی کنید
فیس بوک و اینستا و وبلاگها و ... راه اندازی کنید
می تونین پایگاه داده شماره تلفن های پیچ فروشها و ابزار فروشها و کابینت سازها و ... رو هم کم کم برای خودتون درست کنید
قیمت رقابتی بزنید
کسی سفارش داد برین همون سفارش رواز دست اول بگیرین و به خریدارتون ارسال کنین

بدون سرمایه گذاری و ریسک
فقط دست اول پیچ های مدنظرتون رو پیدا کنید و شبکه فروشتون رو راه بندازین
پیچ یک مثال بود
از فریم عینک بگیرین تا لوازم التحریر می تونین یک شاخه تخصصی را انتخاب کنید.
بنده یک دستگاه خاص در صنعت پلاستیک را انتخاب کرده ام

---------
هیچ سرمایه گذاری خاصی نمیخاد
اینترنت یک ابزار است و کار شما چیز دیگریست(البته هستند کسانی که شغلشان بسط و گسترش این ابزار است)
فقط اگر از ابزار اینترنت می تونین خودتون کانال و سایت و وبلاگ و ... درست کنید و مطلب بنویسید و در بازار تحقیق کنید
برای خودتان دیتابیس تشکیل بدین
با دست اندرکاران اون شغل اشنا بشین تا بهتون پیشنهادهای خوبی برسه
مثلا روزی یک نفر به بنده زنگ زد که فلان کالا را دارم و میخام بفروشم
بنده در دیتابسم به همه یک اس ام اس فرستادم
چهار نفر مشتری پیدا شد و اخرش مانده بودیم این کالا رو به کدام شخص بدیم
هزینه ارسال اس ام اس برای بنده شاید ده هزار تومان هم نشد
اما سودی که حاصل شد بالای 3 میلیون بود
از طرفی اون فروشنده شاید تا شش ماه هم نمی تونست اون جنسش رو به کسی به اون قیمت و نقد بفروشه
با تشکر از توضیحات شما این همون بحث فروش تخصصی هست متاسفانه اکثر وبمستران میرن سراغ کالاهای غیر کاربردی و انتظار معجزه دارند

بالا