ببینید حرف شما درسته که برای حفظ سرمایه این کارو میکنن اما هدف اونی که تحریم میکنه دقیقا همینه که ما کلا به تولید و صنعت و کشاورزی فکر اصلا نکنیم! بگیم نمیتونیم و کاری نکنیم فقط پسانداز کنیم به شکل دلار و طلا و مسکن و جدیدا ماشین و غیره.
بحث یکی دو نفر نیست بحث میلیونیه. من به شخصه یه کاری تولید توش داشته باشه اندازه کارگر برام بمونه و به کارفرما باج ندم بلکه به مردم سود برسونم میرم سمتش. مثل لاکپشت پیر میشم میمیرمی ولی از نظر خودم کار درست رو انجام دادم و جنگل تبعیت نکردم.
هر شخصی هر چند یه ذره بتونه تولید و صنعت رو راه بندازه یه پله کوچیک کمک کرده.
مشکل ما هم تحریم نیست! مشکل اصلی و ریشهای ما اینه که هیچ وقت بعد از کشف نفت به فکر نیافتادیم که شعار رو بزاریم کنار و واقعا در جهت تولید قدم برداریم. کشوری که تولیدش ضعیف باشه یا با تحریم یا با انواع روشای دیگه اذیت میشه آخرش. تولید که داشته باشی بقیه بهت نیاز دارن و به ضررشونه تحریمت کنن! قضیه برعکس میشه!
من فکر میکنم با پونزده میلیون تومن میشه از سایت درامد داشت اما تجربه میخواد. بهتره صرفا سایت هم نباشه! یه کسب و کاری باشه که مکانش اینترنته و به نوعی مجانیه. مثلا میگم یکی میاد کارت و کاتالوگ آنلاین چاپ میکنه و به جای مغازه تو میدون انقلاب یه زیرزمین میگیره و یه سایت میزنه. شبکه اجتماعیا رو هم به موازات سایتش دنبال میکنه تب اما بتبلیغات میکنه. اما بدون تجربه نمیشه! ضرر میشه همش!
اگه تجربه ندارید به نظرم راهی جز تبدیل به دلار و طلا نمیمونه متاسفانه. من خودم سر دو کار کلی ضررم شد یه ذره سرمایهای که داشتم هم سوخت! ولی تلاشمو کردم پشیمون هم نیستم. مغازه خدمات کامپیوتر و موبایل زدم یه جای خلوت و ارزون و ضرر کردم جمع کردم مثلا.
ممنون از نظر لطفت بزرگوار
ببینین منم دوس دارم تو کشوری زندگی کنم که همه چی ارزونه خرجم با دخلم بخونه و قشنگ بتونم زندگی کنم ولی وقتی نمیشه چیکار باید کرد عزیز؟ عاقا نمیشه نمیشه تا وختی اینا هستن این خاک درس نخاهد شد الان ما مثل کرم به هم میلولیم چاره ای نداریم اخه
ایشون اگه تجربه سایتی دارن میتونن یه سایت بخرن یا راه بندازن برای خرید که نمیتونن سایت پیدا کنن چون کسی نمیفروشه برای راه اندازی سایتم سال بعد معلوم نیست جواب بگیره یا نگیره
بزار یه نمونه ساده بگم
دامنه دات کام شده 80
هاست زپرتی ماهی 30 حداقل
هاست دانلود زپرتی ماهی 30 حداقل
یه قالب اماده وردپرس 50 تومن
حالا بکلینم که بگیم نخره طرف
ببین الان یه سایت موزیک از صفر بزنی بدون هیچ هزینه ای بالای دویست تومن درمیاد قبلنا با 20 تومن
آخه هیچی این مملکت مشخص نیست که همین خرید دلار هم ممکنه باز ی بلایی دیگه سر مردم بیارن آینده امون روشن نیست هرچیزی که گلوهاش دست دولتی ها باشه زیاد نباید رفت سمتش
خبر پخش میکنن دلار از چرخه اقتصاد حذف میشه و فلان ....... جز رانت داشتن توی دولت واقعا همه چی قماره تو مملکت
دوست عزیز دلارو هیچوخت نمیتونن از چرخه حذف کنن در زمینه دلار و طلا سوالی یا راهنمایی داشتین من در خدمتم
دلار یک واحد پولیه بین المملی و جهانی هست که با هر کشوری تجارت کنی مجبوری با همون دلار داد و ستد کنی یه نمونه ساده بگم انگار یکی از شهرای ایران میخاد واحد پولیو ریال ایران رو حذف کنه مگه میشه؟