• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان دارید چه کتابی میخونید

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
امیر فکر کنم از کتاب مشت خدا نوشته فردریک فورسایت هم خوشت بیاد ماجرای یه مامور سیا در عراق.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
امیر فکر کنم از کتاب مشت خدا نوشته فردریک فورسایت هم خوشت بیاد ماجرای یه مامور سیا در عراق.
rose.gif

ممنون! فردا اگه عمری بود، میرم دنبالش.

\\

در مورد همین کتاب بالا هم.. نمیدونم چرا بعضی مترجم ها بعضی وقت ها احساس میکنن که خواننده عقلش نخواهد رسید و اون ها موظف هستن تمام وقایع رو یه بار هم از دیدگاه خودشون تعریف کنن و خیلی وقت ها هم حس میهن دوستیشون بطوری گل میکنه که برمیداره برای هر صفحه، 4 خط پاورقی می نویسن!! جدا حالم به هم از ترجمه که نه، از تفسیر های اضافیش که به زور به کتاب اضافه کرده بود! همون ابتدا با وقاحت تمام در مقدمه ی مترجم مینویسه:

نویسنده ی کتاب در قالب خاطره نویسی به دوران طولاانی خدمت خود در سازمان سیا می پردازد. کتاب در اصل دفاعیه ای است از یک عمر جاسوسی و توجیه کردار های سیاسینظام سلطه در فالبهای فردی. از همان ابتدا موضع گیری نویسنده علیه هر چه غیر آمریکایی است، روشن می شود. پیروی کامل از سیاست " هر که با ما نیست پس بر ماست" در تمام فصول کتاب روشن است

جناب آقای امرایی عزیز من برات واقعا متاسف ام!!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
10701.jpg

خاطرات پس از مرگ براس کوباس

نویسنده: ماشادود آسيس
مترجم: عبدالله كوثرى
ناشر : مرواريد - تهران
چاپ اول، 1382 شمسى
تعداد صفحه: 305

" من نویسنده ای فقید هستم، اما نه به معنای آدمی که چیزی نوشته و حالا مرده، بلکه به معنای آدمی که مرده، و حالا دارد می نویسد. "

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
صحرای محشر

173034.jpg

یک کتاب محشر از نویسنده بسیار محبوبم! محمد علی جمالزاده! با همون تم آشنا ، شوخی های کلامی ، تخیل بی نظیر و وصفهایی با جزئیات قابل توجه از مردم و رابطه بینشون.

خیلی ها در تحلیل هاشون جمالزاده رو به عنوان پدر داستان نویسی مدرن ایران ستودن اما از طرف دیگه ادبیاتش رو ملال آور و تاریخ دار ذکر کردن! که برای شخص من حداقل هرگز اینجوری نبوده و نیست.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سیلماریلیون از تالکین عزیز رو دارم می خونم . این آغاز اسطوره های تالکین هست که به حوادث قبل از ارباب حلقه ها و هابیت می پردازه . کتاب توسط نشر روزنه به ترجمه ی رضا علیزاده به قیمت 6000 تومن و در 619 صفحه منتشر شده

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
اعتماد نوشته ی آریل دورفمن ترجمه ی عبدالله کوثری

کتاب درباره ی مبارزه ی پارتیزان های فرانسوی علیه اشغالگران آلمانی است. تا چند فصل فقط دیالوگ هایی بین یه زن و مرد پای تلفن رد و بدل می شه که هیچی در مورد هویتشون نمی دونیم. بیشتر در مورد اعتماد کردن و هویت آدم هاست و پیام هایی که از جملات ما بیرون می یاد.

تا این جا که خیلی قشنگه

Last edited:

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
دارم داستان قصاص نوشته واهه کاچا و ترجمه ابراهیم صدقیانی رو می خونم

97hhjpwfd6zr62c5vfkd.jpg

تا اینجاش که حدودا 30 صفحه ازش رو خوندم زیاد بدلم ننشسته ولی خوب یه تمی داره که دوست دارم خوندنش رو ادامه بدم

nilgoon

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.

من الان دوستان دارم کتاب کلیدر محمود دولت آبادی رو می خونم که به نظرم یه شاهکار واقعیه فقط حجمش خیلی

زیاده پیشنهاد می کنم تمام کسانی که تا حالا این کتاب رو نخوندن خوندنش رو شروع کنند.:)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
کتاب پادشاه عاشق پیشه (زندگی دوک ویندسور - نوشته امیل لودویگ - ترجمه عبدالرضا (هوشنگ) مهدوی) رو تازگی تموم کردم. یکی از بدترین، کسل کننده ترین و بی مزه ترین کتاب هایی بود که به عمرم خونده بودم
flat.gif
سبک نگارشش ضعیف و خام بود، بیشتر به یه تز لیسانس می خورد تا کتاب حرفه ای. جا داره از ترجمه افتضاحش که در بدتر کردن کتاب نقش مهمی رو ایفا می کرد یادی بکنیم
frustratedf.gif

الان هم کتاب بیابان (ژان ماری گوستاو لوکلزیو - آزیتا همپارتیان) رو دارم می خونم. خیلی پیش نرفتم (کشش نداره هنوز) از برنده نوبل 2008 تا اینجا انتظارم بیشتر از اینا بوده
hmm.gif

کم کم آدم به این باور می رسه که ادبیات هم مثل هنرهای دیگه داره نفسای آخرش رو می کشه
2023.gif

nilgoon

Registered User
لایک‌ها
2
کتاب به خاطر وین دیکسی نوشته ی کیت دی کامیلو که البته من بیشتر از اینا انتظار داشتم نسبت بهش .

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
سنگ قیصر : جستجوی خط مبارزه در آثار مسعود کیمیایی ( از 1345 تا 1356 )

wecwqsmbnngexgtq0r7h.jpg

نوشته پیر بالدوکی ، بهرام شیراژون

ترجمه جمشید ارجمند

قیمت 1100 تومان
هنوز شروع نکردم ولی فکر می کنم کتاب خوبی باشه

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
در تعریف فرهنگ ایرانی به کوشش حسین سرفراز

کتاب از 2 بخش تشکیل شده در بخش اول کتاب حسین سرفراز که از ناشرین و روزنامه نگاران قدیمی هست با سیروس علی نژاد یه مصاحبه در مورد تاریخ مطبوعات ایران در حکومت پهلوی دوم انجام داده.

سرفراز 12 سال پیش قرار بود یه فصلنامه چاپ کنه. به 15 نفر از افراد برجسته ی فرهنگی و هنری ایران نامه می فرسته و پرسش هایی در مورد فرهنگ و هنر و نقش زنان می پرسه. این فصلنامه هیچ وقت منتشر نشد. جواب های داده شده بخش دوم کتاب رو تشکیل می ده.

در مجموع کتاب جالبیه. 240 صفحه با قیمت 3600 تومان

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
رمان "پاردایان ها" نوشته میشل زواگو

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
کتاب "دزیره" نوشته ی " آن ماری سلینکو"

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
الان دارم کتاب مترجم دردها رو می خونم که چون گذاشتمش توی پادگان عکسی ندارم از جلدش ولی این مشخصاتشه

* تعداد صفحه: 224
* نشر: ماهی (09 اردیبهشت، 1385)
* شابک: 964-93333-3-9
* قطع کتاب: رقعی
* وزن: 550 گرم
* رتبه فروش در آدینه بوک: #1096 (پرفروش ترین ها)

نوسیده و مترجم هم :

جومپا لاهیری، امیرمهدی حقیقت (مترجم)

اینم لینک توی آدینه بوک

اینم عکسه جلدش ( پیدا کردم توی گوگل ) :

57uiml7dxkdfzka1luxo.jpg

کتاب خوبیه داستان اولش رو خوندم خوشم اومد خوب می نویسه

بالا