• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان درآمد ماهانه یا سالیانه تون چقدره؟ چقدر درآمد راضیتون میکنه؟

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
این 6تا برادر که میگی دزفولی نیستن احیانا؟ :D
قراره با کمکشون یه پرورش قارچ راه اندازی کنم :D
درسته
دونوع قارچ دارن ... یه نوع داخلی و یه نمونه شو صادرات میکنن

در مورد شراکت هم تا جایی که میدونم این 6تا برادر بازار قارچ رو تو دزفول انحصاری کردن ...
یعنی اجازه نمیدن غیر از خودشون کسی تولید کنه ...

Last edited:

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
کاملا درسته
چون من همین دو ماه پیش تویه شرکتشون بودم و قراره واسه گرفتن مدرک برم پیششون سه ماه کار کنم
و خودم یه مجموعه راه اندازی کنم
اینکه این درآمد رو دارن حقیقته چون اگه اهل خوزستان باشید میدونید شدیدا قارچهاشون تویه خوزستان خریدار داره
و اینکه دارن از آخرین تکنولوژی ها استفاده میکنن
من خودم تویه همه سالن هاشون رفتم و دیدم و قرار بود الان اونجا مشغول بکار بشم اما متاسفانه بخاطر عملی که داشتم تا 2 ماه دیگه نباید کار سنگین انجام بدم
اگه خواستین آدرس سایتشون رو هم میزارم
یکی از این برادرها آشنای نزدیکه ما هست و به این واسطه میخوام برم سه ماه اونجا کارآموزی و مدرک بگیرم
دو نوع پرورش قارچ دارن یکی سنتی یکی پیشرفته که تکنولوژی روز هلنده، دیگه اطلاعات ندم بهتره
فقط خواستم بگم حرف این دوستمون حقیقت داره
ممنون ...
یادمه 3 سال پیش بعضی دستگاههاشون از هلند میوردن ... 900 میلیون فقط پول هر دستگاهشون بود ...
برا نصب و .... هم مهندسای هلندی رو اورده بودن ...
.
.
.
در کل شرکت بزرگیه ...
خدا بیشتر بهشون بده ... زحمت میکشن

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
هم از قرآن میشه استنباط کرد هم در این مورد حدیث داریم
بعد چطوری میشه؟قرعه کشی میکنن؟
یکی ماهی 200 هزارتومن یکی ماهی 200 میلیون تومن؟
تمامش بستگی به تلاشمون و عرقی که ریختیم داره

miim

Registered User
لایک‌ها
451
بعد چطوری میشه؟قرعه کشی میکنن؟
یکی ماهی 200 هزارتومن یکی ماهی 200 میلیون تومن؟
تمامش بستگی به تلاشمون و عرقی که ریختیم داره
درسته حتما به تلاشمون بستگی داره.این موضوع یه مقدار توضیحش سخته.مثل این میمونه که هر کسی زمان مرگش مشخصه اما برای زنده موندن مثلا وقتی در یک خطری قرار می گیره تلاش میکنه.این که زمان مرگ هر کس مشخصه و عمرش معلومه به این معنا نیست که مثلا اگه مار نیشت زد تلاش نکنی نجات پیدا کنی.
حالا قرعه کشی و ایناشو دیگه من نمیدونم.ولی همونطور که ممکنه یه نفر 20 سال عمر کنه یه نفر 90 سال روزی هم همینطوره

• Like
Reactions: al2

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان اگر اشتباه نکنم یک بار داشتم تلویزیون نگاه می کردم در مورد همین پرورش قارچ بود.
می گفت در هر متر مربع 25 کیلو قارچ برداشت می کنیم. یعنی 25 متر مربع که می شود یک قصب 625 کلیو میشه برداشت کرد
حساب بکن اگر فقط یک فردی 10 قصب زمین داشته باشه . و بتوانه کار هایش را درست انجام بده و محصول از توی ان
ده قصب زمین بیاره بیرون میشه 6250 کیلو گرم قارچ. حالا دوستمان هم گفتند کیلویی 7500 تومان
که حساب بکنید ببینید چه قدر می شود.
مهم ترین مسئله پرورش قارچ فروش ان است. همون بازار یابی

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان اگر اشتباه نکنم یک بار داشتم تلویزیون نگاه می کردم در مورد همین پرورش قارچ بود.
می گفت در هر متر مربع 25 کیلو قارچ برداشت می کنیم. یعنی 25 متر مربع که می شود یک قصب 625 کلیو میشه برداشت کرد
حساب بکن اگر فقط یک فردی 10 قصب زمین داشته باشه . و بتوانه کار هایش را درست انجام بده و محصول از توی ان
ده قصب زمین بیاره بیرون میشه 6250 کیلو گرم قارچ. حالا دوستمان هم گفتند کیلویی 7500 تومان

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
ممنون ...
یادمه 3 سال پیش بعضی دستگاههاشون از هلند میوردن ... 900 میلیون فقط پول هر دستگاهشون بود ...
برا نصب و .... هم مهندسای هلندی رو اورده بودن ...
.
.
.
در کل شرکت بزرگیه ...
خدا بیشتر بهشون بده ... زحمت میکشن

900 میلیون برای خرید دستگاه برای تولید قارچ - سنتی کار نمی کنند ؟؟

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874

کافیه 500 ت ارزون تر بدی اون موقه این پیتزا فروش ها و سوپر مارکت خودشون دنبالت میگردند - ولی الان دست زیاد شده ولی بازار اشباح نیست

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416

بستگی به ارگان دارد . کلا ارگان های دولتی . بانک های دولتی و خصوصی اینها
شما کلن کارمندی و حقوق ماهانه 1.5-2 حساب کن
هر کی هم گفت کمتره بدون دروغ میگه . چون مردم ایران دوست دارند همیشه حقوقشون و کمتر جلوه بدند که بگند نداریم

نه بابا از این خبرا نیست. 2 تومن رو به هر کسی نمیدن توی خیلی از اداره ها. حتی بانکها....اغلب کسایی که 2 تومن میگیرن سابقه زیاد دارن. البته بعضی جاها مثه **** قضیش فرق میکنه.

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
اینجا بیشتر صحبت روی کسب درآمد بیشتره ولی همه اینو خوب میدونن اگه اون کاری که می کنید خیلی فشار روتون وارد کنه یا اینکه به انجامش علاقه ای نداشته باشید وقتی که به یه سنی برسید(40-50) به این نتیجه می رسید که چرا وقتتون رو صرف یه کاری که بهش علاقه نداشتید کردید و سرخورده می شید. قبول دارم این حرف ها رو کسی میزنه که شکمش سیره ولی من خودم الان یه دانشجوی بیکارم حداکثر در آمدم توی یک ماه 350 تومنه که باید پول اینترنت و دانشگاه و ... بدم. الان هم خیلی چیز هست که دوست دارم بخرم یا خیلی کارها هست که برای انجامش پول میخوام ولی وقتی فکر میکنم قراره کاری رو انجام بدم که هیچ علاقه ای بهش ندارم، بازم ترجیح میدم بیکار باشم. البته تو فکرش هستم که برم دنبال علاقم و از این راه پول هم بدست بیارم ولی فعلا با توجه به شرایط ایران یه جورایی این کار غیر ممکنه!

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
نه بابا از این خبرا نیست. 2 تومن رو به هر کسی نمیدن توی خیلی از اداره ها. حتی بانکها....اغلب کسایی که 2 تومن میگیرن سابقه زیاد دارن. البته بعضی جاها مثه **** قضیش فرق میکنه.
تایید میشه.
والله حقوق این گروهبان های نیروی انتظامی رو نگاه کنی بعضی هاشون 800 هم نمی گیرن!

dr.zhivago

Registered User
لایک‌ها
26
منم مثلا کارمند بانکم خیر سرم
با اضافه کاری ۷۵۰ دستمو میگیره یه چیزیم میدن به عنوان کارانه حدود ۱۰۰ تومن اونم دست رییس که چند درصد بهمون نمره بده
با یه اشتباه همش به باد میره
بانک بغلی ما ۱۰ تا کارمند داره منابعش از ما کمتره اما از ما مثل چی دارن کار میکشن ۶ نفر درواقع ۵ نفر باید جواب کلی مشتری رو بدیم ‌ هرروز سرو کله بزن با یه عده بیسواد که مصداق کامل نرود میخ آهنی در سنگ هستن مدیر عامل ابله اومده میگه امسال جهاد اقتصادی شما هم اگه بمیرین شهیدین !
تو که ماهی فلانقد میگیری خودت برو شهید شو ما لیاقتشو نداریم !
روی یهودیا رو هم سفید کردیم ما.

Sent from my LG-E455 using Tapatalk 2

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
منم مثلا کارمند بانکم خیر سرم
با اضافه کاری ۷۵۰ دستمو میگیره یه چیزیم میدن به عنوان کارانه حدود ۱۰۰ تومن اونم دست رییس که چند درصد بهمون نمره بده
با یه اشتباه همش به باد میره
بانک بغلی ما ۱۰ تا کارمند داره منابعش از ما کمتره اما از ما مثل چی دارن کار میکشن ۶ نفر درواقع ۵ نفر باید جواب کلی مشتری رو بدیم ‌ هرروز سرو کله بزن با یه عده بیسواد که مصداق کامل نرود میخ آهنی در سنگ هستن مدیر عامل ابله اومده میگه امسال جهاد اقتصادی شما هم اگه بمیرین شهیدین !
تو که ماهی فلانقد میگیری خودت برو شهید شو ما لیاقتشو نداریم !
روی یهودیا رو هم سفید کردیم ما.

سلام
ببخشید شما کدام بانک هستید که حقوق 750 هست

الان اکثر بانکها 90 درصدشون حقوق کارمند 950 تومنانه که با کارانه و پاداش و .. میانگین 1.500 هست
750-800 محاله جز اینکه موسسه باشه

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
بنده هم با صداقت کامل عرض میکنم درآمدم - 0 - هست اونم از نوع دو گوش!!
هر از گاهی یه قراردادی میبندیم واسه سئو و اینچزا چند ماه یبار یه یه تومنی دستمونو میگیره که به سختی هرچه تمامتر باهاش سر میکنیم
متاهل هم هستم و مستأحر...
حساب کردم برای اینکه به زندگی ایده آلم برسم ماهانه سه میلیون درآمد ثابت نیاز دارم...
در حال حاضر هم مخارج ثابتم حدود 800 تومنه
اصلا خرجم با دخلم نمیخونه و همین روزاست که به سمت منفی پیش برم و در نهایت بر اثر مصرف یک عدد قرص برنج ناقابل دار فانی رو برم بالا راحت شم از دست خیلیا...:D

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804

سلام

الان اکثر بانکها 90 درصدشون حقوق کارمند 950 تومنانه که با کارانه و پاداش و .. میانگین 1.500 هست
اکثر بانکای خصوصی همین حدود 800 اینا هست حقوقشون
دیگه پدر خودشون را با اضافه کار درارن میشه 1

Sent from my Awesome LG P713

dr.zhivago

Registered User
لایک‌ها
26

سلام

قبلا موسسه بود تازه الان خوبش شده این قدیمیا میگن الان اینجا کویته !
حالا فرصت شد فیش حقوقی رو هم میذارم.

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57

ما هم بانک خصوصی هستیم
بانک سینا که تازه از پاسارگاد و اقتصاد نوین درآمدمون ماهی 150 اینها کمتره و کارمندا ناراضی ان
اما صادقانه میگم میانگین ماهی 1.5 میشه .

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416

الان کارمند تازه استخدامی توی بانکها 950 حکمش هست. با پاداش و کارانه و خورده ریز هاش حساب کنی بالای 1500 میوفته. البته وامهاش هم که هست. 1500 هم اونا رو حساب کنی میوفته ماهی 3 تومن میانگین.

بالا