• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان درآمد ماهانه یا سالیانه تون چقدره؟ چقدر درآمد راضیتون میکنه؟

saeed20.j

Registered User
لایک‌ها
27
اقا یه میانگین از این تاپیک بگیریم کمترین حالت درامده بچه ها 1500 تو ماهه:D
پس کجایند کارمندانی که ماهانه پایه وزارت کار میگرن!! کجایند لیسانساهو فوق لیسانسایه بیکار:D:D:D:eek:

دمت گرم -- گل گفتی
فک کنم بچه های اینجا اون حقوق و درامدیو که ارزوشونه اینجا میگن:D
خیال بافی بسه دیگه--واقعایتو بگید :دی
-----------------------------------------------------
راستی اینم بگم من ماهی 25 در میارم البته بازم کفاف نمیده.نمیدونید چرا؟ :دی
البته ارزومه ماهی 25 در بیارم:D:D
------------------------------------------------------
اسم تاپیکو عوض کن بزار
خیال بازانه بی ادعا :دی

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
دمت گرم -- گل گفتی
فک کنم بچه های اینجا اون حقوق و درامدیو که ارزوشونه اینجا میگن:D
خیال بافی بسه دیگه--واقعایتو بگید :دی
-----------------------------------------------------
راستی اینم بگم من ماهی 25 در میارم البته بازم کفاف نمیده.نمیدونید چرا؟ :دی
البته ارزومه ماهی 25 در بیارم:D:D
------------------------------------------------------
اسم تاپیکو عوض کن بزار
خیال بازانه بی ادعا :دی
ما که بخیل نیستیم نوش جونشون:)

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
دوستان باتجربه تو زمینه راه اندازی سایت میشه به چندتا سوالم جواب بدین.
من تخصص لازم رو تو زمینه ای که تحصیل کردم رو دارم یعنی حرفه ایم.
1. می خواستم نظرتون رو درمورد راه اندازی سایت بدونم؟
2. اگه بخوام سایت رو خوب اداره کنم تا چه مدت دیگه به نتیجه ایده آل(سوددهی) میرسم؟
3. سوددهی یه سایت از چه راههاییه؟

ahijoon

Registered User
لایک‌ها
420
ای امان از دست جوونای این دوره زمونه ... یعنی کلا آدماش ... دوران بازیگریه دیگه ... صحنه احساسی و غمگین و .. که بشه همه می افتن تو فاز اینکه با گوهم میشه زندگی کرد تو باش فقط خشک میکنیم باهم میخوریم ... خره که از پل گذشت توقعات ... حسودیا ... خودپسندی... بی حیاییا ... شروع میشه ...
اعتماد و اعتقاد ... بدرود ؟

leopoldjobs

Registered User
لایک‌ها
92
دوستان باتجربه تو زمینه راه اندازی سایت میشه به چندتا سوالم جواب بدین.
من تخصص لازم رو تو زمینه ای که تحصیل کردم رو دارم یعنی حرفه ایم.
1. می خواستم نظرتون رو درمورد راه اندازی سایت بدونم؟
2. اگه بخوام سایت رو خوب اداره کنم تا چه مدت دیگه به نتیجه ایده آل(سوددهی) میرسم؟
3. سوددهی یه سایت از چه راههاییه؟

عزیزم شما چی بلدی ؟
چقدر بلدی ؟ دقیقا ؟
طراحی را از پایه خودت میکنی ؟
چند سالته و چقدر تو اینترنت تجربه داری ؟
چند تا سایت زدی ؟
اگه حرفه ای باشی میتونی سر 6 ماه انشاالله پول خوبی در بیاری

mohammadrmm

Registered User
لایک‌ها
45
عزیزم شما چی بلدی ؟
چقدر بلدی ؟ دقیقا ؟
طراحی را از پایه خودت میکنی ؟
چند سالته و چقدر تو اینترنت تجربه داری ؟
چند تا سایت زدی ؟
اگه حرفه ای باشی میتونی سر 6 ماه انشاالله پول خوبی در بیاری
سلام
عذرخواهی بابت تاخیر در جواب.
1. طراح گرافیک و موشن گرافیستم.
2. فارق التحصیل رشته گرافیک. کارم خوبه (استادهام، دوستام و کسانی که باهاشون همکاری داشتم منو تایید میکنن و کارمو دوست دارن).
3. بله.
4. 25 سال. نزدیک 8-7 ساله.
5. سایت نزدم ولی بره چندتا سایت معتبر گرافیک مقاله و آموزش تخصصی ارسال میکردم.
------------------------------
به نظر خودم بهترین شغل دنیا فریلنسری هست. از هر نظر عالیه. من نتیجشو دارم میبینم.
یه حرفه( طراحی گرفایک، طراحی وب، مدلسازی سه بعدی، انیمیشن یا موشن گرافیک و...) رو خوب یاد بگیرید و زبانتون رو تقویت کنید اونوقت کلی کار براتون هست(البته برای نتیجه گیری و بازدهی خوب باید تو سایت ها و مارکت پلیسهای خارجی فعالیت کنید).

parsdarab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
:general406:
:(سلام
من ماهانه 650 ت می گیرم
داخل شرکت دارویی کار می کنم
که درامدش روزی 100م هست
بعضی وقتا با خودم فکر می کنم اگه من جای مدیر عامل بودم چیکار می کردم؟
دیگه خیلی خوش به حلم می شد

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
-2500 3000 دلار همش یه ماهه میره

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
0 تومان در ماه . . .

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
شغل فعلی : سرباز
میزان حقوق در ماه : 900/000 هزار ریال!
هزینه رفت و آمد در ماه با سرویس پادگان: 1/000/000 ریال:general208:eek:_O
خالص دریافتی در ماه : 100/000- ریال:D

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
شما حق ویزیت های زیرمیزی خودتو لو نداری
درآمدهای بیزنسی خودت رو هم آمار ندادی
اونهارو هم حساب کن نه
راستی لکسوس رو تازه خریدی ؟
اداره مالیات بر درآمد

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
درآمد پزشکان در کشورهای پیشرفته + جدول
کد خبر: ۴۲۷۹۹۹
تاریخ انتشار:۳۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۷-22 August 2014

برخی از متخصصان پزشکی در ایران در آمد بالایی دارند و البته این درآمد نسبت به سرانه هر شخص نسبت قابل توجهی دارد.
«خبرآنلاین» با این مقدمه نوشت: معمولا در اکثر کشورهای پیشرفته درآمد افراد متخصص فاصله چندانی با هم ندارند؛ به عنوان مثال بین یک استاد برجسته اقتصاد، یک وکیل مجرب و یک مهندس مکانیک کاربلد که در کارخانه خوبی مشغول به کار است، تفاوت درآمدی فاحشی مشاهده نمی‌شود. در این کشورها حتی نسبت درآمد پزشکان متخصص با پزشکان عمومی و خانواده نیز خیلی زیاد نیست. حتی در کشوری مثل دانمارک درآمد پزشکان عمومی و خانواده از پزشکان متخصص بیشتر است.

در مورد درآمد پزشکان ایرانی اختلاف عقیده بسیار زیاد است. در حالی که بسیاری از مردم درآمد پزشکان را بسیار بیشتر از سطح عمومی درآمدها می‌دانند، حتی بعضی از سایت‌های خبری در هنگام جنجالی شدن موضوع زیرمیزی، آن را تا 400 هزار دلار در سال یعنی بیشتر از همه کشورهای دنیا ذکر کردند اما برخی از پزشکان مسئول این حرف‌ها را اغراق‌آمیز دانستند.

به عنوان مثال وزیر اسبق بهداشت گفت: بررسی معدل حق ویزیت و دریافتی‌های پزشکان عمومی و متخصصین ممالک فقیر و کشورهای همسایه نشان می‌دهد که درآمدهای پزشکان این کشورها دست‌کم سه برابر پزشکان ایرانی است.

دکتر ایرج فاضل به شفا آنلاین گفت: به طور قطع بر هیچ‌کس پوشیده نیست که اکثر پزشکان ایرانی درآمد محدودی دارند و بخش قابل توجهی از آنها به خصوص پزشکان عمومی با مشکلات جدی معیشتی و اقتصادی روبه‌رو هستند.

رئیس جامعه جراحان ایران در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر ویزیت پزشکان عمومی و متخصص در کشورهایی همانند بنگلادش، سوریه، پاکستان، هند، عراق و امثال آنها سه برابر پزشکان ایرانی است که این رویه هرچه زودتر باید اصلاح شود، چرا که ما از تمام این کشورها ثروتمندتر هستیم.

همچنین دکتر ایرخ خسرونیا رئیس جامعه متخصصین داخلی کشور در گفت‌وگو با همین سایت می‌گوید که بسیاری از پزشکان به دلیل درآمد کم به مشاغل دیگر مثل دامداری روی آورده‌اند.

در همین رابطه علی لاریجانی رئیس مجلس نیز معتقد است که درآمد چند پزشک متخصص را نباید به همه جامعه پزشکی تعمیم داد.

در جدول زیر نگاهی داریم به درآمد پزشکان متخصص و عمومی در 10 کشور پیشرفته جهان که بیشترین درآمد را در عرصه پزشکی دارند:

ردیف

کشور

درآمد پزشک متخصص به دلار

نسبت به درآمد سرانه

درآمد پزشک عمومی

نسبت به درآمد سرانه

در جدول زیر نگاهی داریم به درآمد پزشکان متخصص و عمومی در 10 کشور پیشرفته جهان که بیشترین درآمد را در عرصه پزشکی دارند:

ردیف

کشور

درآمد پزشک متخصص به دلار

نسبت به درآمد سرانه

درآمد پزشک عمومی

نسبت به درآمد سرانه

1

هلند

253000

6

117000

3.6

2

استرالیا

247000

7.6

91000

2.8

3

آمریکا

230000

5.7

161000

4.1

4

بلژیک

188000

6

61000

2

5

کانادا

161000

5.1

107000

3.4

6

انگلیس

150000

4.9

118000

3.9

7

فرانسه

149000

5

92000

3.1

8

ایرلند

143000

4

90000

2.8

9

سوئیس

130000

3.8

116000

3.4

10

دانمارک

91000

2.9

109000

3.4

Last edited:

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
درآمد پزشکان در کشورهای پیشرفته + جدول
کد خبر: ۴۲۷۹۹۹
تاریخ انتشار:۳۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۷-22 August 2014

برخی از متخصصان پزشکی در ایران در آمد بالایی دارند و البته این درآمد نسبت به سرانه هر شخص نسبت قابل توجهی دارد.
«خبرآنلاین» با این مقدمه نوشت: معمولا در اکثر کشورهای پیشرفته درآمد افراد متخصص فاصله چندانی با هم ندارند؛ به عنوان مثال بین یک استاد برجسته اقتصاد، یک وکیل مجرب و یک مهندس مکانیک کاربلد که در کارخانه خوبی مشغول به کار است، تفاوت درآمدی فاحشی مشاهده نمی‌شود. در این کشورها حتی نسبت درآمد پزشکان متخصص با پزشکان عمومی و خانواده نیز خیلی زیاد نیست. حتی در کشوری مثل دانمارک درآمد پزشکان عمومی و خانواده از پزشکان متخصص بیشتر است.

در مورد درآمد پزشکان ایرانی اختلاف عقیده بسیار زیاد است. در حالی که بسیاری از مردم درآمد پزشکان را بسیار بیشتر از سطح عمومی درآمدها می‌دانند، حتی بعضی از سایت‌های خبری در هنگام جنجالی شدن موضوع زیرمیزی، آن را تا 400 هزار دلار در سال یعنی بیشتر از همه کشورهای دنیا ذکر کردند اما برخی از پزشکان مسئول این حرف‌ها را اغراق‌آمیز دانستند.

به عنوان مثال وزیر اسبق بهداشت گفت: بررسی معدل حق ویزیت و دریافتی‌های پزشکان عمومی و متخصصین ممالک فقیر و کشورهای همسایه نشان می‌دهد که درآمدهای پزشکان این کشورها دست‌کم سه برابر پزشکان ایرانی است.

دکتر ایرج فاضل به شفا آنلاین گفت: به طور قطع بر هیچ‌کس پوشیده نیست که اکثر پزشکان ایرانی درآمد محدودی دارند و بخش قابل توجهی از آنها به خصوص پزشکان عمومی با مشکلات جدی معیشتی و اقتصادی روبه‌رو هستند.

رئیس جامعه جراحان ایران در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر ویزیت پزشکان عمومی و متخصص در کشورهایی همانند بنگلادش، سوریه، پاکستان، هند، عراق و امثال آنها سه برابر پزشکان ایرانی است که این رویه هرچه زودتر باید اصلاح شود، چرا که ما از تمام این کشورها ثروتمندتر هستیم.

همچنین دکتر ایرخ خسرونیا رئیس جامعه متخصصین داخلی کشور در گفت‌وگو با همین سایت می‌گوید که بسیاری از پزشکان به دلیل درآمد کم به مشاغل دیگر مثل دامداری روی آورده‌اند.

در همین رابطه علی لاریجانی رئیس مجلس نیز معتقد است که درآمد چند پزشک متخصص را نباید به همه جامعه پزشکی تعمیم داد.

ردیفکشوردرآمد پزشک متخصص به دلارنسبت به درآمد سرانهدرآمد پزشک عمومینسبت به درآمد سرانه
1هلند25300061170003.6
2استرالیا2470007.6910002.8
3آمریکا2300005.71610004.1
4بلژیک1880006610002
5کانادا1610005.11070003.4
6انگلیس1500004.91180003.9
7فرانسه1490005920003.1
8ایرلند1430004900002.8
9سوئیس1300003.81160003.4
10دانمارک910002.91090003.4
خب اینا همه خوبه :general304: اما ما که تخصص نیستم و هیچ کدوم از اینا مارو فعلا راه نمیدن :general304::general707:
البته المان هست که دارم تلاش میکنم تا سال بعد خدا خواست اونجا ادامه تحصیل بدم

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
شما حق ویزیت های زیرمیزی خودتو لو نداری
درآمدهای بیزنسی خودت رو هم آمار ندادی
اونهارو هم حساب کن نه
راستی لکسوس رو تازه خریدی ؟
اداره مالیات بر درآمد
والا من که اصلا بیزنس نمیکنم اینجا ، اما ای کاش بشه انجام داد که راه هشو نمیدونم . اما با کمک شما شاید کاری کردین .
زیرمیزی اینا هم که زیاد وجود نداره ، مثلا یه دانشجو میاد میگه من مریض نیستم اما گواهی پزشک بده 2 هفته نرم کلاس . ما هم در راه خدا برای کمک به بنده های خدا مبلغ را میگیرم و کار را انجام میدهیم :general304:
اکسوس هم که ندارم واسه خودم بگیرم .یه ماتیز دارم به ارزی 4500 دلار هر کیم خواست میفروشمش :general707:

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
والا من که اصلا بیزنس نمیکنم اینجا ، اما ای کاش بشه انجام داد که راه هشو نمیدونم . اما با کمک شما شاید کاری کردین .
زیرمیزی اینا هم که زیاد وجود نداره ، مثلا یه دانشجو میاد میگه من مریض نیستم اما گواهی پزشک بده 2 هفته نرم کلاس . ما هم در راه خدا برای کمک به بنده های خدا مبلغ را میگیرم و کار را انجام میدهیم :general304:
اکسوس هم که ندارم واسه خودم بگیرم .یه ماتیز دارم به ارزی 4500 دلار هر کیم خواست میفروشمش :general707:
این جدولش قاطی کرد
درآمد دکترهای عمومی رو هم داره

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
درامد 0 ولی ماهی 30 ملیون فک کنم راضی کننده باشه :(

بالا