• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان درگير چه بازيهايی هستين؟

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از sepehr650 :
من الان مشغول ManHunt هستم...اصلا جذاب نيست و به نظر مياد فقط خواستن يه چيزي سر هم بندي كنن بعدش به ملت بگن يه بازي خفن وحشتناك ساختيم...از لحاظ مراحل بازي همش عينه همه از محيط هاش گرفته تا دشمناش تا روش هاي كشتن....حيف پولي كه دادم واسه 3 تا سي دي!!

من كه از ManHunt خوشم اومد البته هر كي يه نظري داره ولي به نظر من تو pc يه تنوع بود حداقل داستاني كه داشت ولي بازي بيشتر از اينكه ترسناك باشه خشونت خيلي فجيعي داشت

sepehr650

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از Xradical :
من كه از ManHunt خوشم اومد البته هر كي يه نظري داره ولي به نظر من تو pc يه تنوع بود حداقل داستاني كه داشت ولي بازي بيشتر از اينكه ترسناك باشه خشونت خيلي فجيعي داشت

البته منظور من از بازي وحشتناك بازي ترسناك نبود بيشتر منظورم بازي خفني بود كه ارزش ها رو زير پا گذاشته!!...البته اون جاي بازي كه سرا رو با ساتور ميبريد كلي حال ميداد!!....البته شايد تو خارج اين بازي رو به زير 17 سال نفروشن ولي من فكر ميكنم خشونت زيادش ممكنه رو بعضي نوجوونا تاثير بذاره :blush: ....به نظر من تو اين آمريكا يه نمه نظارت بيشتري بذارن كه اين قدر محصولات بد آموزي بيرون داده نشه بهتره!!...آدم بايد جنبه دموكراسي رو داشته باشه ولي به نظر مياد Rockstar نداره :D

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
منم همينطور دارم TFT رو بازي ميكنم راستي كسي هست كه بخواد با هم AOM:Titans رو بازي كنيم بصورت مولتي پلير؟خيلي حال ميده.

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

فعلا
Thief III
Tru Crime
PainKiller
البته اين تيف ورژن يكش رو من از سال 78 تا الان دارم بازي ميكنم هنوز تمو م نشده

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من شديد پايه Multiplayer هستم....
چند روز ديگه ميايم تهران...پيت هستم شديد ممد....
اما خيلی با aom حال نکردم...در زمنن titan رو هم ندارم.....

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از en2fa :
من شديد پايه Multiplayer هستم....
چند روز ديگه ميايم تهران...پيت هستم شديد ممد....
اما خيلی با aom حال نکردم...در زمنن titan رو هم ندارم.....
ايول هر وقت اومدي تهران قبل از اينكه بري خونه برو Titans رو بگير.مولتي يك بازي هم 10 برابر سينگلش حال ميده پس حتما خوشت مياد.يك پچ 8 مگي هم بيشتر نميخواد براش بكني.
البته General Zero hour هم ميتونيم بازي كنيم اما اون به VGA ات نميخوره.
دارم ميبينم Civ 3 Conquest رو ميشه آنلاين بازي كرد يا نه حالا فعلا اين هيچي.
پس منتظرم Titans رو حتما بگير يك كم هم تمرين كن احتمالا دو نفر ديگه هم هستيم ميتونيم 2v2 بازي كنيم من و تو ميشيم يك تيم.فقط يك كم تمرين كن آبرو ما رو نبري!!(انگار خودم خيلي واردم!)
آقايون كس ديگه اي هم هست بگه ها رو در وايسي نكنه ما همه گي آماتور هستيم تنها چيزي كه لازمه يك اينترنته با سي دي ه AOM Titans.
اصلا اگه زياد بشه تعداد ميشه مسابقه هم راه انداخت.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
تاحالا که 20-30 تومان تو اين چند سال به ما ضرر زدی اينم روش...حالا چه فرقه مهمی اين titan با معموليش ميکنه؟patch واسه چيه؟
در ضمن من aom رو دارم ها اين titan مگه expansion نيست...چند مگه؟نميشه downloadش کنم؟
به همون معموليش نميشه رضايت بدی؟

در ضمن ميشه warcraft ها و stacarft و cossack رو هم بازی کرد....
civ3 رو هم دارم....

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از en2fa :
تاحالا که 20-30 تومان تو اين چند سال به ما ضرر زدی اينم روش...حالا چه فرقه مهمی اين titan با معموليش ميکنه؟patch واسه چيه؟
در ضمن من aom رو دارم ها اين titan مگه expansion نيست...چند مگه؟نميشه downloadش کنم؟
به همون معموليش نميشه رضايت بدی؟

در ضمن ميشه warcraft ها و stacarft و cossack رو هم بازی کرد....
civ3 رو هم دارم....
والا Titan كه فرقهاي زيادي كرده يك ريس جديد اومده به اسم آتلانتين خود Titan ها هم اومدن كه ميدوني چيه ديگه.كلي فرق كرده خلاصه.اين پچ هم لازمه چون همه اونايي كه بازي ميكنن بايد از يك ورژن استفاده كنند.
چرا exp. هستش اما بزرگه يه سي دي كامله دانلودش هم ميشه كرد اما بابا برو 500 تومن بده بگيرش ديگه حاضري بشيني 600 مگ دانلود كني نري بخريش؟!

متاسفانه Warcraft و Starcraft رو نميشه بازي كرد يعني ميشه ها خيلي هم خوب ميشه به شرطي كه بري بازي رو بخري يعني 20 دلار مايشو بدي و يك Valid Cd Key داشته باشي.Cossack هم ميشه هر چند من امتحان نكردم اما وقتي AOM هست ديگه cossacks ارزش نداره.
Civ3Conquest هم امتحان كردم ميشه بازي كرد اما به يك شرط اونم اينكه ping اونايي كه بازي ميكنن نسبت به هم زير 500 باشه كه خوب اينم فقط در صورتي ممكنه كه همه اونايي كه بازي ميكنن از يك ISP بگيرن يعني با خارجيها نميتونيم بازي كنيم فقط با خودمون ميتونيم تازه اونم وقتي كه جفتمون از يك ISP استفاده كنيم.

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اهان...
اما کلاً همه اينها رو مثلاً warcraft و يا starcraft رو ميشه که به شکل lan بازی کرد....
فکر کنم فقط valid cd key رو وقتی بخواد که به اينترنت وصل شيم....
من اول فکرم اين بود که به هم وصل شيم....
اما خوب فقط اينجوری 2 نفر ميشه بازی کرد.....

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از en2fa :
اهان...
اما کلاً همه اينها رو مثلاً warcraft و يا starcraft رو ميشه که به شکل lan بازی کرد....
فکر کنم فقط valid cd key رو وقتی بخواد که به اينترنت وصل شيم....
من اول فکرم اين بود که به هم وصل شيم....
اما خوب فقط اينجوری 2 نفر ميشه بازی کرد.....
lan رو نميدونم اما همه مشهوريت اين دو تا بازي به خاطر Battle.net كه اونم نميشه.به هرحال اگه راهي بلدي كه بشه به هم وصل شيم كه خيلي خوبه.
البته Titan هم نميتونيم آنلاين بازي كنيم يعني اونم CD key ميخواد اما ميشه به صورت Direct play)IP) با هم بازي كرد.
Civ 3 هم كه گفتم CD key نميخواد اما Ping خوبي بايد داشته باشي كه اونم تو ايران كم پيدا ميشه.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از ehsan :
متاسفانه اين روزها فرصت بازي ندارم :(

ايول اقا احسان بچه درس خون براي بازي وقت نداري :p

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
سلام ما بلاخره نفهميديم اين فروم پرشين تولز چندتا Administrator و چندتا Moderator دارد

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به نقل از mammad :
lan رو نميدونم اما همه مشهوريت اين دو تا بازي به خاطر Battle.net كه اونم نميشه.به هرحال اگه راهي بلدي كه بشه به هم وصل شيم كه خيلي خوبه.
البته Titan هم نميتونيم آنلاين بازي كنيم يعني اونم CD key ميخواد اما ميشه به صورت Direct play)IP) با هم بازي كرد.
Civ 3 هم كه گفتم CD key نميخواد اما Ping خوبي بايد داشته باشي كه اونم تو ايران كم پيدا ميشه.
فکر کنم به شکل Lan با هم بازی کنيم خيلی بهتره....
من ديگه کامل مستقر شدم....
راستی کارت اينترنت از کجا ميگيری؟

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از en2fa :
فکر کنم به شکل Lan با هم بازی کنيم خيلی بهتره....
من ديگه کامل مستقر شدم....
راستی کارت اينترنت از کجا ميگيری؟
والا من كه گفتم براي lan بازي كردن من چيزي نميدونم اما اگه راهي بلد باشي خيلي خووبه واركرافت از نظر استراتژي همه بازيها رو ميخوره.
مستقرم كه شدي وقتي آنلاين شدي تو yahoo mesenger پيغام بده تا بريم بازي كنيم.
كارت اينترنت هم فعلا از كاوش ميگيرم.

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
من الان دارم سام ماجرا جو در مصر و gta vice sity رو بازي مي كنم

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
همین امروز بازی XIII رو تموم کردم من که خیلی از بازیش خوشم اومد
اخرش هم رسما معلومه که نسخه ی بعدی خواهد داشت