به نقل از sepehr650 :من الان مشغول ManHunt هستم...اصلا جذاب نيست و به نظر مياد فقط خواستن يه چيزي سر هم بندي كنن بعدش به ملت بگن يه بازي خفن وحشتناك ساختيم...از لحاظ مراحل بازي همش عينه همه از محيط هاش گرفته تا دشمناش تا روش هاي كشتن....حيف پولي كه دادم واسه 3 تا سي دي!!
به نقل از Xradical :من كه از ManHunt خوشم اومد البته هر كي يه نظري داره ولي به نظر من تو pc يه تنوع بود حداقل داستاني كه داشت ولي بازي بيشتر از اينكه ترسناك باشه خشونت خيلي فجيعي داشت
ايول هر وقت اومدي تهران قبل از اينكه بري خونه برو Titans رو بگير.مولتي يك بازي هم 10 برابر سينگلش حال ميده پس حتما خوشت مياد.يك پچ 8 مگي هم بيشتر نميخواد براش بكني.به نقل از en2fa :من شديد پايه Multiplayer هستم....
چند روز ديگه ميايم تهران...پيت هستم شديد ممد....
اما خيلی با aom حال نکردم...در زمنن titan رو هم ندارم.....
والا Titan كه فرقهاي زيادي كرده يك ريس جديد اومده به اسم آتلانتين خود Titan ها هم اومدن كه ميدوني چيه ديگه.كلي فرق كرده خلاصه.اين پچ هم لازمه چون همه اونايي كه بازي ميكنن بايد از يك ورژن استفاده كنند.به نقل از en2fa :تاحالا که 20-30 تومان تو اين چند سال به ما ضرر زدی اينم روش...حالا چه فرقه مهمی اين titan با معموليش ميکنه؟patch واسه چيه؟
در ضمن من aom رو دارم ها اين titan مگه expansion نيست...چند مگه؟نميشه downloadش کنم؟
به همون معموليش نميشه رضايت بدی؟
در ضمن ميشه warcraft ها و stacarft و cossack رو هم بازی کرد....
civ3 رو هم دارم....
lan رو نميدونم اما همه مشهوريت اين دو تا بازي به خاطر Battle.net كه اونم نميشه.به هرحال اگه راهي بلدي كه بشه به هم وصل شيم كه خيلي خوبه.به نقل از en2fa :اهان...
اما کلاً همه اينها رو مثلاً warcraft و يا starcraft رو ميشه که به شکل lan بازی کرد....
فکر کنم فقط valid cd key رو وقتی بخواد که به اينترنت وصل شيم....
من اول فکرم اين بود که به هم وصل شيم....
اما خوب فقط اينجوری 2 نفر ميشه بازی کرد.....
به نقل از ehsan :متاسفانه اين روزها فرصت بازي ندارم![]()
فکر کنم به شکل Lan با هم بازی کنيم خيلی بهتره....به نقل از mammad :lan رو نميدونم اما همه مشهوريت اين دو تا بازي به خاطر Battle.net كه اونم نميشه.به هرحال اگه راهي بلدي كه بشه به هم وصل شيم كه خيلي خوبه.
البته Titan هم نميتونيم آنلاين بازي كنيم يعني اونم CD key ميخواد اما ميشه به صورت Direct play)IP) با هم بازي كرد.
Civ 3 هم كه گفتم CD key نميخواد اما Ping خوبي بايد داشته باشي كه اونم تو ايران كم پيدا ميشه.
والا من كه گفتم براي lan بازي كردن من چيزي نميدونم اما اگه راهي بلد باشي خيلي خووبه واركرافت از نظر استراتژي همه بازيها رو ميخوره.به نقل از en2fa :فکر کنم به شکل Lan با هم بازی کنيم خيلی بهتره....
من ديگه کامل مستقر شدم....
راستی کارت اينترنت از کجا ميگيری؟