• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان درگير چه بازيهايی هستين؟

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
من تو نصب بازي شاهزاده ايراني 3مشكل دارم
سي دي بازي هم مال شركت مدرن .موقع كپي بازي حدود 95 درصد كه رسيده پيقام ميده كه فضاي خالي نداريد
درحالي كه من 10 گيگ فظاي خالي رو درايو هارد دارم (كپي سي دي قبل از نصب دمونز)
كسي ميدونه مشكلش چيي است؟ :eh:​

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از lord cyah :
من تو نصب بازي شاهزاده ايراني 3مشكل دارم
سي دي بازي هم مال شركت مدرن .موقع كپي بازي حدود 95 درصد كه رسيده پيقام ميده كه فضاي خالي نداريد
درحالي كه من 10 گيگ فظاي خالي رو درايو هارد دارم (كپي سي دي قبل از نصب دمونز)
كسي ميدونه مشكلش چيي است؟ :eh:​

من می دونم برای منم اینطور بود باید درایوی که توش می ریزین NTFS باشه حتما اگه نه error میده

ramin88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Need for Speed Most Wanted:thumbsup:
pop3

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

sota

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از imt.Amir :
من الان مشغول این بازی هستم البته بعد از NukeZone.

Navyfield
دارم دانلودش میکنم... به نظر چیز جالبی میاد.:rolleyes:
منم NFS: Most wanted
Call of Duty 2
World of Warcraft ( البته هنوز رو سرور کر ک شده)
راستی من این WoW رو خریدم ولی الان یه هفته ای هست علاف شارژ کردنشم.کسی اینجا جایی رو نمیشناسه که Game card واسه شارژ کردن بفروشه؟:blush:

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از amin_mozy 3000 :
سلام
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

من الان بعد از تموم کردن جی تی ای
مشغول تموم کردن این بازی ها هستم
1.world of warcraft(با سرور مجازی)
2.shadow of the colossus
chrono cross.3
phantasy star.4
legend of dragoon.5
legend of zelda: Ocarina of time.6

البته باید بگم که که من این دو بازی کرونو کراس و لجند اف دراگون رو
بوسیله لینک تورنت دانلود کردم

چون این دو بازی اصلا تو ایران گیر نمیاند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

باید بگم که این دو بازی واقعا شاهکارند
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
chrono cross رو از كجا گرفتي؟ميشه لينكش رو بذاري؟
راستي اين تورم فايل كه نداره؟اخه بعضي فايلها دچار تورم ميشن مثلا به جاي 700 mb بايد 800mb دانلود كني ولي حجم نهايي فايل همون 700 mb هست.
اين چند mb هست؟

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
كسي بازي داينا كريسي ،2 به با لا را ديده يا داره

5781.jpg

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از lord cyah :
كسي بازي داينا كريسي ،2 به با لا را ديده يا داره

5781.jpg

یه داینوکراسیس 3 با نام Survivor برای کنسول PS2 بود که به صورت شخصیت سوم "دید از چشم" بود و اگه در داینو 2 بخاطر داشته باشید یه دختر موطلایی بود که جز گروه خراب کار بود که تا اخرش هم با پسره دود می شه..

یه داینو کراسیس 3 هم باسه Xbox اومد که کلا سبکش عوض شد و در فضا بود و از نظر من اصلا سبک داینو کراسیس رو خراب کرد

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
منون از توضيحي كه داديد
یه داینوکراسیس 3 با نام Survivor برای کنسول PS2 بود که به صورت شخصیت سوم "دید از چشم" بود
اين ادامه همون داينا 2 است با همان سبك

من كه هچكدومش از اين 3 ها رو نديدم البته من با كامپيوتر كار ميكنم هيچ كدوم براي كامپيوتر تبديل نشده؟
ونرم افزاري براي تبديل بازيهاي پلي استيشن 2 به كامپيوتر هست ؟

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از lord cyah :
منون از توضيحي كه داديد

اين ادامه همون داينا 2 است با همان سبك

من كه هچكدومش از اين 3 ها رو نديدم البته من با كامپيوتر كار ميكنم هيچ كدوم براي كامپيوتر تبديل نشده؟
ونرم افزاري براي تبديل بازيهاي پلي استيشن 2 به كامپيوتر هست ؟

Dino-Stalker1.jpg

DINO STALKER
(Gun Survivor 3 : Dino Crisis)
Japon- 2002 - PS2

البته وقتی که سی دیشو داشتم نوشته بود Dino Crisis 3:Survivor اما الان که تو اینترنت سرچ زدم دیدم اسمش Dino Stalker هست

اون داینوکراسیسی که برای PS2 منشتر شد اصلا ربطی به داینوکراسیس های دیگه نداشت و گیمش هم Compact و کوتاه بود و فکر کنم مرحله ای "Chapter" بود

کار شما در گیم هم این بود که با توجه به تایمی که دارید دایناسور بزنید و امتیاز بگیرید

235033.jpg

داینوکراسیس 3 که مثلا نسخه کامل بود اصلا ربطی به داینوکراسیس های دیگه نداشت هیچ , سبکش هم عوض شده بود

می تونستی با کپسولی که داری این ور اون بری و ....

امولیتور کامل برای PC تنها PCSX2 هست که خیلی امولیتور ضعیفی هست و قادر به اجرای همه گیم ها نیست و خیلی از گیم های هم که اجرا می کنه به صورت نصفه هست مثلا در وسط گیم هنگ می کنه...

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام عجب شیر خان
این لینک تورنت 788 مگ بود که از چند روز قبلش سفارش دادم
تا برام دانلود کنند و چون سید ان پایین بود طول کشید دانلود شه
ولی خداییش عجب بازییه
14 جور پایان داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اره-نسخه قبليش chrono trigger هم 15 تا پايان داشت.اين يكي هم از معدود بازيهايي بوده كه از game spot نمره كامل 10/10 گرفته.
راستي اينو با امولاتور بازي ميكني ديگه؟با كدوم امولاتور؟ مشكلي كه براي اجراش وجود نداره؟
بعد يه چيز ديگه فرمت اين فايل بازي چيه.اخه من چند تا فرمت مختلف پيدا كردم ولي نميدونم كدوم رو دانلود كنم كه روي pc بشه بازي كرد.

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام عجب شیرخان

مال من فرمتش iso هستش و با املاتور epsxe 1.6 بدون مشکل اجراش کردم

ولی اگه شک داریکدومش رو دانلود کنی نگران نباش
من براتبه جای لینک تورنت یه سایت معرفی می کنم
که توش چندتا بازی پلی 1 هستش
تو این سایت کرونو کراس رو هم می تونی پیدا کنی
اینم سایت:
http://www.emuparadise.org/roms/psx/

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
ممنون از معرفي سايت .اين موقع دانلود user و pass ميخواد.براي(ftp) اينها رو چي بايد وارد كنيم؟
راستي بازي انگليسيه ديگه.يوقت ژاپني نباشه!

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
ممنون.البته اين ftp ش ايراد داره و با نرم فزار نميشه كاري كرد اما از طريق browser امكان پذير هست.خوشبختانه چون فايلش تكه تكه شده ميشه اينجوري دانلود كرد.

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
با سلام به همه دوستان:)

بازم ممنون از جوابتون. از خير داينا .. گذشتم.

ولي بازي تو اين مايه يه خوده اكشن يه مقدار فكري مثل همين داينا يك و اويل 3
سراغ دارين. البته مخصوص كامپيوتر.

پايان فانتزي ورژن كامپيوتر هم داره يا نه؟​

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از lord cyah :
با سلام به همه دوستان:)

بازم ممنون از جوابتون. از خير داينا .. گذشتم.

ولي بازي تو اين مايه يه خوده اكشن يه مقدار فكري مثل همين داينا يك و اويل 3
سراغ دارين. البته مخصوص كامپيوتر.

پايان فانتزي ورژن كامپيوتر هم داره يا نه؟​

سلام

در مورد گیم فاینال فانتزی شماره های 7.8.9 برای PC اومده شماره 5.6 هم برای NeoGeo هست که می تونی با امولیتور اوکی کنی شماره 1.2 هم برای میکرو هست 3 هم برای سگا هست در مورد 4 اطلاعی ندارم

محیط 1.2.3 و فکر کنم 4 دو بعدی هستش که فکر نمی کنم اصلا باهاش حال کنید

از بین شماره های 7.8.9 فقط شماره 8 خوبه که داستانی عشق و عاشقی هست و خیلی هم صبر و حوصله می خواد

یه چیزی مهمی هم بگم که تونستی سی دیش رو گیر بیاری مارو هم خبر کن:D

باسه گیم های فکری هم فقط باید گیم های کمپانی کاپکوم رو بگیری که خیلی کم از گیم هاش برای PC می یاد...اگه گیم Cold Fear رو بازی نکردی حتما برو بازیش کن

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از imt.Amir :
اين بازي خيلي جالبيه قبلا دربارش خونده بودم اما حيف كه 512 Mb رم ميخواد كه من ندارم وگرنه ميا رزيد كه 600 mb رو دانلود كنم.نكته جالب اينكه بازي از سال 95 تا به حال در حال توسعه بوده تا به اينجا رسيده و سيستم اقتصاديش هم منحصر به فرده يعني سبك استراتژيك مديريتي رو با mmorpg تركيب كرده.محيط و حال و هواي بازي هم بر خلاف اكثر بازيهاي اين سبك مدرن و اينده گرا هست.
به هر حال منم الان دارم kal online رو بازي ميكنم.

imt.Amir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Ajabshirkhan :
اين بازي خيلي جالبيه قبلا دربارش خونده بودم اما حيف كه 512 Mb رم ميخواد كه من ندارم وگرنه ميا رزيد كه 600 mb رو دانلود كنم.نكته جالب اينكه بازي از سال 95 تا به حال در حال توسعه بوده تا به اينجا رسيده و سيستم اقتصاديش هم منحصر به فرده يعني سبك استراتژيك مديريتي رو با mmorpg تركيب كرده.محيط و حال و هواي بازي هم بر خلاف اكثر بازيهاي اين سبك مدرن و اينده گرا هست.
به هر حال منم الان دارم kal online رو بازي ميكنم.

من الان چند روزه که شروع کردم افسوس میخورم که چرا از اول خبر راجع بهش نداشتم! دقیقا همین Virtual World که میگن همینه. فکر میکنم ارزش وقت گذاشتنو داشته باشه. اون NavyField که پولی شد دنبال یه بازی دیگه گشتم و اینو پیدا کردم. البته حوصله و صبر میخواد و البته خیال راحت راجع به اتصال به اینترنت چون آدم نمیفهمه زمان چطوری میگذره!
اقا رم رو ردیف کن و بیا. شبی هم یه نیم تا یه ساعت! بیشتر وقت نذار. فردا دیدی سهام و زمین هم خریدیما!
این بازی kal online رو هم چک کردم. آیا همش Fighting هستش یا استراتژی هم داره؟

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من الان چند روزه که شروع کردم افسوس میخورم که چرا از اول خبر راجع بهش نداشتم! دقیقا همین Virtual World که میگن همینه. فکر میکنم ارزش وقت گذاشتنو داشته باشه. اون NavyField که پولی شد دنبال یه بازی دیگه گشتم و اینو پیدا کردم. البته حوصله و صبر میخواد و البته خیال راحت راجع به اتصال به اینترنت چون آدم نمیفهمه زمان چطوری میگذره!
اقا رم رو ردیف کن و بیا. شبی هم یه نیم تا یه ساعت! بیشتر وقت نذار. فردا دیدی سهام و زمین هم خریدیما!
این بازی kal online رو هم چک کردم. آیا همش Fighting هستش یا استراتژی هم داره؟

متاسفانه فعلا مقدور نيست.
البته يه ايرادي هم كه اين بازي داره اينه كه بازي به شكلي طراحي شده كه تا پول واقعي تو بازي مصرف نكني نميتوني پيشرفت كني.يعني به دست اوردن پول در محيط بازي مشكل هست و وقتي يك مقدار پيشرفت كني قيمتها به قدري بالا ميرن كه تقريبا هيچ كاري نميشه كرد مگر اينكه پول واقعي رو به پول مجازي بازي تبديل كني و از اون استفاده كني.
منم قصد داشتم يه بازي به اسم anarchy online رو دانلود كنم اما چون حجمش يك مقدار زياد بود (900 mb)فعلا از دانلودش منصرف شدم.اونهم سبكش شبيه همين هست و شايد از اين هم پيچيده تر باشه و تا ژانويه 2007 هم مجاني هست البته اين بازي يك بازي تجاري هست ولي بعد از اومدن expansion هاي بازي نسخه اصلي رو موقتا مجاني كردن ولي expansion هاش پولي هستن.
اما در مورد kal online اين بازي بيشتر بر اساس fighting هست اما گرافيك خوبي داره و quest هاي زيادي هم داره كه باعث جذابيت بازي ميشه.مهمتر از همه حجمش هم براي دانلود مناسب هست.اما اگر كسي بتونه بازي مثل
PE يا wow رو بازي كنه دليلي براي امتحان كردن اين بازي نداره.

بالا