• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان درگير چه بازيهايی هستين؟

f0rdead

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
منم گاهی pro evulation 2011 بازی میکنم.البته بازیم خیلی سره. فک نکنم حداقل تو ایران رو دس داشته باشم:cool:

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39
Ninja Gaiden 2

13529IMMninjagaiden2.jpg

10

چند ماهی هست که X360 گرفتم. از اون اول تا حالا همش دنبال یه بازی تو سبک رزمی/ سامورایی بودم اما هرچی گشتم و از گیمر ها میپرسیدم کسی جواب قانع کننده و درست و حسابی نمی داد. به هرکی میگفتم بازی سبک رزمی میخوام کسی نمیدونست. یه نفر هم 1 ماه پیش بهم Fist of the North Star: Ken's Rage رو پیشنهاد کرد و گرفتمش. اصلا بازی خوبی نبود و خیلی سطحی و ضعیف بود. خلاصه دست از جست و جو بر نداشتم و خیلی گشتم اما چیزه بدرد بخوری پیدا نکردم. تا اینکه 3 روز پیش ناخودآگاه بهم الهام شد که یه سری بزنم به مجله قدیم بازی رایانه که برادرم داشت. اونجا Ninja Gaiden 2 رو معرفی کرده بود، اما خود برادرم اینو تو کلوپ دیده بود و بهم گفت گرافیکش زیاد جالب نیست و نگیرش. اما من که خیلی بازیها رو گرفته بودم و خیلی این در و اون در زده بودم تا یه بازی سبک رزمی پیدا کنم، گفتم امتحان میکنم، شاید خوب باشه. خلاصه همه چیز به صورت کاملا الهام آمیز طی شد تا این بازی رو بگیرم. ( :دی ) از دیروز تا حالا که گرفتمش دارم دو دستی میزنم تو سر خودم که چرا زودتر پیداش نکردم و نگرفتمش!! بالاخره بازی که مدت ها دنبالش بودم رو پیدا کردم. همه چیزش عالیه. گرافیک، کمبو های چند ضرب، سلاح ها، موسیقی، داستان درگیر کننده و جالب. به این میگن بازی!!

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
Black Ops - Assassins Creed BrotherHood

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
God Of War 3 PS3
God Of War: Ghost Of Sparta PSP

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39
Mortal Kombat 9

!!Wooooooooooow

خیلی فراتر از انتظاراتم بود! خیلی حرفه ایه!! اونایی که کمی با هنرهای رزمی آشنایی داشته باشن پی به عظمت بازی میبرن و براشون غیر قابل باوره که توی یه بازی اینقدر خوب و عالی تونسته باشن حرکات رزمی رو طراحی کنند و هنر خودشون رو به نمایش بزارن. همیشه تو دلم دلم میخواست که کمبت همین شکلی باشه. وقتی دیسپشن و آرماگدون رو بازی میکردم دلم خوش بود اما همیشه دوست داشتم کمبت از چیزی که هست فراتر باشه. یعنی یه پتانسیل خوب تو بازیش میدیدم و دلم میخواست ضربه ها و حرکات رزمیش بهبود پیدا کنه و واقعی تر به نظر برسه. به یکی از آرزوهام تبدیل شده بود. وقتی لیو کانگ رو میدیدم که ضربات پاش آنچنان سرعت نداره و آهسته تر از اونی هست که باید باشه حسرت میخوردم. اما الان دیگه به آرزوم رسیدم!! دم همه سازندگان این شاهکار کبیر گرم. دلمون رو شاد کردند. من هفته پیش بازیش رو گرفتم و وقتی تو دستگاه گذاشتم و اجرا شد کف کردم! وقتی لیو کانگ عزیزم رو گرفتم و دیدم چقدر خوب ضرباتش پرداخته شده بال درآوردم!
پسر! چه فتلیتی های واقعی و رئالی! خلاقیت تو فیتلیتی ها فوران میکنه. چقدر این اسکورپیون رو خوب درآوردن! و من یکی چه حالی میکنم با Noob Saibot . ترکیب رویایی من برای مبارزه به صورت دونفره و یار گروهی: لیو کانگ / نوب سایبوت ه. با این دوتا عمرا کسی حریفم نمیشه. :cool:
یعنی میشه؟ یعنی این منم که تو این عصر زندگی میکنم و شانس اینو دارم که پای مورتال کمبت 9 بشینم؟ میدونین چه سعادت و اقبالی میخواد؟ چه بسیار جوانان حالا و بچه های دیروز مثل من که آرزوشون رسیدن همچین روزی بوده. شاید الان اون جوونایی که خوب بودن و مردن و یه جورایی رفتن به بهشت خدا هم الان دارن مورتال کمبت میزنن! شاید اون دنیا این بازی هدیه ای باشه به اونا! :دی دارم چی میگم برا خودم؟ این حرفام رو بذارین به حساب خوشحالی غیر قابل وصف و انفجاری من. نمیدونم چی بگم. فقط میتونم بگم: اد بون عزیز، مرسی!!
03293IMM15.gif

فایل های ضمیمه

• mortal kombat 2011.jpg
    mortal kombat 2011.jpg
    562.4 KB · نمایش ها: 8

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
Mortal Kombat 9

!!Wooooooooooow

خیلی فراتر از انتظاراتم بود! خیلی حرفه ایه!! اونایی که کمی با هنرهای رزمی آشنایی داشته باشن پی به عظمت بازی میبرن و براشون غیر قابل باوره که توی یه بازی اینقدر خوب و عالی تونسته باشن حرکات رزمی رو طراحی کنند و هنر خودشون رو به نمایش بزارن. همیشه تو دلم دلم میخواست که کمبت همین شکلی باشه. وقتی دیسپشن و آرماگدون رو بازی میکردم دلم خوش بود اما همیشه دوست داشتم کمبت از چیزی که هست فراتر باشه. یعنی یه پتانسیل خوب تو بازیش میدیدم و دلم میخواست ضربه ها و حرکات رزمیش بهبود پیدا کنه و واقعی تر به نظر برسه. به یکی از آرزوهام تبدیل شده بود. وقتی لیو کانگ رو میدیدم که ضربات پاش آنچنان سرعت نداره و آهسته تر از اونی هست که باید باشه حسرت میخوردم. اما الان دیگه به آرزوم رسیدم!! دم همه سازندگان این شاهکار کبیر گرم. دلمون رو شاد کردند. من هفته پیش بازیش رو گرفتم و وقتی تو دستگاه گذاشتم و اجرا شد کف کردم! وقتی لیو کانگ عزیزم رو گرفتم و دیدم چقدر خوب ضرباتش پرداخته شده بال درآوردم!
پسر! چه فتلیتی های واقعی و رئالی! خلاقیت تو فیتلیتی ها فوران میکنه. چقدر این اسکورپیون رو خوب درآوردن! و من یکی چه حالی میکنم با Noob Saibot . ترکیب رویایی من برای مبارزه به صورت دونفره و یار گروهی: لیو کانگ / نوب سایبوت ه. با این دوتا عمرا کسی حریفم نمیشه. :cool:
یعنی میشه؟ یعنی این منم که تو این عصر زندگی میکنم و شانس اینو دارم که پای مورتال کمبت 9 بشینم؟ میدونین چه سعادت و اقبالی میخواد؟ چه بسیار جوانان حالا و بچه های دیروز مثل من که آرزوشون رسیدن همچین روزی بوده. شاید الان اون جوونایی که خوب بودن و مردن و یه جورایی رفتن به بهشت خدا هم الان دارن مورتال کمبت میزنن! شاید اون دنیا این بازی هدیه ای باشه به اونا! :دی دارم چی میگم برا خودم؟ این حرفام رو بذارین به حساب خوشحالی غیر قابل وصف و انفجاری من. نمیدونم چی بگم. فقط میتونم بگم: اد بون عزیز، مرسی!!
03293IMM15.gif
بازی مال چه کنسولیه؟
واسه کامپیوتر تا کمبت چند ساخته شده؟
پ.ن:
یه زمانی با نوب سایبت کسی حریف من نبود
زمانی که با سگا کمبت 4 بازی میکردیم
d8080853a54f.gif

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39
بازی مال چه کنسولیه؟
واسه کامپیوتر تا کمبت چند ساخته شده؟
پ.ن:
یه زمانی با نوب سایبت کسی حریف من نبود
زمانی که با سگا کمبت 4 بازی میکردیم
d8080853a54f.gif
برای PS3 و X360 هست. احتمال زیاد ورژن مخصوص PC اش هم اومده.

سبک مبارزه ها کلا دو بعدی هست. مثل همون کمبت 1 تا 4. با این تفاوت که تجربه 30 ساله همراه بهترین متخصصین و طراحان بازی دور هم جمع شدند و بازی ای رو ساختند که تا سال ها پایدار و بی همتا خواهد بود. مگر اینکه خود اد بون دوباره بیاد و یه کمبت بهتر بده بیرون وگرنه این بازی، بازی ای نیست که با رقیبای کوچیکی مثل تیکن یا استریت فایتر کنار بره.

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
برای PS3 و X360 هست. احتمال زیاد ورژن مخصوص PC اش هم اومده.

سبک مبارزه ها کلا دو بعدی هست. مثل همون کمبت 1 تا 4. با این تفاوت که تجربه 30 ساله همراه بهترین متخصصین و طراحان بازی دور هم جمع شدند و بازی ای رو ساختند که تا سال ها پایدار و بی همتا خواهد بود. مگر اینکه خود اد بون دوباره بیاد و یه کمبت بهتر بده بیرون وگرنه این بازی، بازی ای نیست که با رقیبای کوچیکی مثل تیکن یا استریت فایتر کنار بره.

این بازی اصلا نسخه ی پی سی نداره.
هر چی هم تو بازاز هست تبدیلی از پلی استیشن هست.
//
خیلی تمیز کار کرده تو این نسخه...

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
این بازی اصلا نسخه ی پی سی نداره.
هر چی هم تو بازاز هست تبدیلی از پلی استیشن هست.
//

یعنی میشه نسخه ps رو دانلود کرد و با تبدیل رو کامپیوتر اجراش کرد؟

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
یعنی میشه نسخه ps رو دانلود کرد و با تبدیل رو کامپیوتر اجراش کرد؟

هنوز هیچ امولاتوری برای اجرای بازی های ps 3 ساخته نشده.
در نتیجه هیچ راهی برای اجرای این بازی روی پی سی در حال حاضر وجود نداره.
و تا حداقل 4 سال آینده تقریبا غیر ممکنه...

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
اسكورپيون همچين يه كاراكتر مرموزي داره زن و بچشو از دست داده يعني يه بابايي اونارو كشته كلا مظلومه دوزش دارم ولي توجه كردين اعتياد آوري بازي هيچي از نسخه اصلي كم نداره واقعا خيلي خوب كار كردن من هم روي ps3 دارمش هم xbox360 واقعا زيبا كار شده اين فنون x ray كه ديگه آخرشه يكم تست كردم بنظرم x ray اسموك نسبت به بقيه بيشتر از ميزان سلامتي حريف كم ميكنه البته گورو همون غول ٤ دسته كه اگه به كسي گير كنه با يه فن xray كار طرفو ميسازه ولي من منظورم بين سبك وزن ها بود.

كلا خاطرات جووني مون رو زنده كرد هي روزگار..

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39
من هرچی بیشتر اینو بازی میکنم بیشتر معتادش میشم! لامصب هیچ نقصی نداره! یعنی به معنی واقع کلمه ترکوندن!! تو لیست Top10 بازی تمام عمرم میذارمش و همیشه و هرکجا برم ازش تعریف میکنم و به دیگران پیشنهاد میکنم بگیرنش. اصلا به خاطر این بازی هم که شده همه باید X360 یا PS3 بخرن. اصلا باید ساعت رو کله سحر کوک کرد و صبح زود پاشود و تا نصف شب فقط MK9 زد! خیلی خوراکه بازیش، خیلی.

اسكورپيون همچين يه كاراكتر مرموزي داره زن و بچشو از دست داده يعني يه بابايي اونارو كشته كلا مظلومه دوزش دارم ولي توجه كردين اعتياد آوري بازي هيچي از نسخه اصلي كم نداره واقعا خيلي خوب كار كردن من هم روي ps3 دارمش هم xbox360 واقعا زيبا كار شده اين فنون x ray كه ديگه آخرشه يكم تست كردم بنظرم x ray اسموك نسبت به بقيه بيشتر از ميزان سلامتي حريف كم ميكنه البته گورو همون غول ٤ دسته كه اگه به كسي گير كنه با يه فن xray كار طرفو ميسازه ولي من منظورم بين سبك وزن ها بود.

كلا خاطرات جووني مون رو زنده كرد هي روزگار..
x ray ها که دیگه آخرشه. این Stag Fatality ها هم خیلی باحاله! مخصوصا استیج فتلیتی مرحله مترو. خیلی تمیزه.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
NFS Shift2 بازی میکنم

باید توضیح بدم که نسبت به نسخه 1 گرافیکش یکم بهتر شده و مسابقات هم زیاده بدتر از همه خیلی هم سخت شده

فرشید

Registered User
لایک‌ها
122
بچه ها از مورتال کامبت گفتید دلم آب شد چه کنیم که کنسول موجود نیست :D

فعلا Mk3 رو pc ریختم مشغول اونم

fonix light

Registered User
لایک‌ها
4
portal 2

اگه همین جوری پیش بره ، جزء سخت ترین بازی هایی میشه که تا حالا دیدم .
پر از ایده های جالب و جدیده . اگه از بازی های کلیشه ای خسته شدید حتما این بازی رو تجربه کنید .
مطمئنا با یه چیز جدید روبه رو میشید .

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
نسبت به نسخه یکش پیشرفت داشته فونیکس جان؟اون یکش رو من توی orange box بازی کردم مغزم بخار شد
clap.gif

اگه خیلی سخت تر از اونه که نریم سراغش اصااااب ندارم
4628.gif

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
من یکشو بازی نکردم.ولی آخرت بازی فکریه :دی
الکی 9 نگرفته...

fonix light

Registered User
لایک‌ها
4
نسبت به نسخه یکش پیشرفت داشته فونیکس جان؟اون یکش رو من توی orange box بازی کردم مغزم بخار شد
clap.gif

اگه خیلی سخت تر از اونه که نریم سراغش اصااااب ندارم
4628.gif

من نسخه ی یکشو بازی نکردم. ولی اینو می دونم که تا حالا همچین چیزی رو تجربه نکرده بودم .
تا حالا فکر می کردم braid سخت ترین بازی بوده که تا حالا بازی کردم .
ولی حالا portal 2 رو جایگزینش می کنم .

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
Portal 2 فوق العادست ! از دستش ندین ! نصف لذت بازی هم به صحبت ها و دیالوگ ها هست.

بالا