• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الزام دریافت شناسه مالیاتی برای درگاه پرداخت اینترنتی و فرم های پرداخت

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
موضوع مالیات تو کشور ما داره از غرب الگوبرداری میشه ...
من نمیدونم این همه پول نفت و گاز غیر اون چند کشور کجا میره که اینقدر ندار و بی پولیم !

مدام دارن از شفافیت مالیاتی صحبت میکنن ، خب شما هم صورتهای مالیتون رو شفاف به مردم و دنیا نشون بدید ..

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
حالا من باز میگم از رو تجربه باز مسخره کنید منو اشکال نداره ولی اینو بدونید ۹درصد ارزش افزوده در ایران در حال حاضر هیچ ساز و کار عملی واقعی نداره و هیچ جوره نه میتونید ثابت کنید نفر اول زنجیره هستید یا نفر اخر مصرف کننده نهایی. دلیلش هم اینه که عمدا جوری طراحی شده که از هر بار دست به دست شدن ۹ درصد پول گیر دولت بیاد در صورتی که طبق قانون فقط مصرف کننده نهایی این پول رو بپردازه نه اینکه مثلا جنسی ۳ بار جا به جا شد تا برسه دست مصرف کننده ۲۷ درصد مالیات بیاد روش.هم قیمت نهایی زیاد شده هم تورم
برای همین خیلی از کسب و کارها اون رقم رو نمیگیرن یا به دارایی اظهار نمیکنن کل خرید و فروشهاشون رو چون اینطوری خیلی خیلی باید بیشتر پول بدن. بعضی ها هم میگیرن ولی خب مصرف کننده ترغیب میشه به خرید از جای ارزونتر یا کیفیت کمتر . که اینجا هم در نهایت ضررش میخوره به مصرف کننده اخر. در کل یه چرخه معیوب هست که اراده ای هم برای اصلاحش نیست.

شما اینجا میشینید و تو ذهن خودتون میگید اره من ۱۰۰ تا جنس خریدم انقدر ۹۰ تاش رو فروختم انقدر بعد اختلاف خرید و فروشش انقدره بعد ۹ درصد میشه n تومن.خوشحال و خندان میری دارایی ارزش افزوده یارو اصلا نیگا نمیکنه چی میگی چی داری میگه کارت چیه میگی فلان ۴ تا پرونده و مدارک الکی میگیره و درست میکنه بعد میری برا تسویه میگه nx10 تومن بده دولت. اعتراض و کمیسیون و ال و بل اخرش میشه nx7 تومن یا نهایت اخر اخر با پول و پارتی nx4 تومن .
باید کارتون بیفته تا متوجه بشید چی دارم میگم. از پشت سیستم نظر ندید خواهشا
کی مسخره کرده
این ارزش افزوده 2 جور متفاوت برای اطرافیا پیش اومده بود. یکی مغازه موبایل فروشی داشت فرضا 10 میلیون مالیات براش زده بودن تو اداره بهش گفته بودن اگه این نرم افزار صندوق فروشگاهی رو بخری چند میلیون از مالیاتت رو کم می کنیم، یکی دیگه 200 میلیون تومن مالیات براش زده بودن نمیدونم معامله ای انجام داده بودن سودی هم نبرده بود، آخرین بار ازش پرسیدم گفت دیگه باید مالیات رو بدم.

Last edited:

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
خلاف چیه .. فرم پرداخت راحت تر هست، کارت به کارت طرف میگه کارت همراهم نیست یا همراه بانک نصب نیست

اگه اون گوشی که تو بالا گفتم موقع خرید مالیاتش رو داده باشیم اما مصرف کننده نهایی نبودیم چی؟ مثلا از دیجی کالا گرفته باشیم، 1 میلیون تومن خریده باشیم 83 هزار تومنش مالیات بوده باشه، اینطور مالیات دوبل حساب میشه.
داخل اون حالت ابزار میکنید انقد ارزش افزده دادید براش، انقدر هم از مشتری گرفتید، مابدالتفاوت این دو رو ازتون میگیرن
در نهایت اون ارزش افزوده به گردن مشتری نهایی

اما مازی درست میگه هرجا این زنجیره بشکنه در نهایت از جیب دو نفر ارزش افزوده رو میگیرن
خیلی هم سخت گیرن سر این موضوع و اثباتش بهشون کار حضرت فیل و حتما باید برای هر داد و ستدسون فکاتور رسمی طبق فرمت اداره دارایی داشته باشید ولی چون اکثرا فاکتور فرمالیته میدن دارایی سو استفاده میکنه، بارها سر خودم امدم این موضوع

موضوع مالیات تو کشور ما داره از غرب الگوبرداری میشه ...
من نمیدونم این همه پول نفت و گاز غیر اون چند کشور کجا میره که اینقدر ندار و بی پولیم !

مدام دارن از شفافیت مالیاتی صحبت میکنن ، خب شما هم صورتهای مالیتون رو شفاف به مردم و دنیا نشون بدید ..
مالیات اسکاندیناوی رو میخوان از ماها بگیرن
سطح زندگی گینه نو بدن تحویل

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اونی که میخواد با فرم پرداخت پول دنگ غذا بگیره درامد نیست که.
برای دنگ رستوران که درگاه لازم نیست . طرف با همراه بانکش میزنه دیگه
1124.gif

همون حساب هم گردشش بالا باشه به شکلی که مشخص باشه کسب و کاری در جریانه ، داستان میشه
s287.gif

مصرف شخصی که پوز و درگاه و این چیزا نمیخواد ولی کسی کار و کاسبی داشته باشه باید به فکر مرتب کردن اوضاع مالیاتیش باشه
مسائل مالیاتی و پولشویی رو به شدت دنبالش هستن که سیستم شناسایی و ردگیری رو پیاده بکنن
تا الانم پشت سر هم سوراخ ها رو میگیرن

باید یکم صبر کرد که ببینیم ، استراتژی هاشون چیزی تا بتونیم بهترین روش رو برای ضد حمله استفاده بکنیم
s067.gif

نمیشه که مالیات امریکا رو بدیم ، با شرایط شعب ابی طالب زندگی بکنیم
s507.gif

یا حداقل نشونه هایی برای خروج از شعب ابی طالب ببینیم که ما هم دلمون خوش باشه و بخشی از مالیات امریکا رو بدیم
s507.gif

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
برای نشانی دقیق محل فعالیت فروشگاه اینترنتی که مکان نداره باید آدرس خونه زده بشه؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
فقط امیدوارم مثل مالیات بر ارزش افزوده کارت شارژ ایرانسل نباشه که همون لحظه 9 درصد رو کسر میکنه یعنی فکر کن وقتی میخوای بری یه جنسی بخری 10000 ریال باید همون لحظه 9 درصد رو نقدا روی همون جنس پول بدی

بالا