• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الکسا بخرید میلیاردر شوید

upir

Registered User
لایک‌ها
184
در روزهای اخیر بازهم شاهد تبلیغات گسترده بسیاری از سودجویانی هستیم که با ترفند "الکسا بخرید، میلیاردر شوید!" پا به میدان گذاشته اند و با سرکسیه کردن صاحبان وب سایت ها، پول های هنگفتی به جیب می زنند.

الکسا به صراحت اعلام کرد، سایت هایی که گواهی شاخص دریافت می کنند می توانند بدون برخورداری از داده کافی و شناسایی شده، رتبه جهانی و کشوری کسب کنند. خرید این گواهینامه گوشه سمت راست صفحه الکسا کاملا قابل مشاهده است و سایت هایی که از این گواهینامه استفاده می کنند با تیک سبز رنگ از سایر سایت ها متمایز می شوند.(3)

این تیک به معنای هزینه کرد صاحب وب سایت برای رسیدن به رتبه دلخواه خود است و این گواهینامه اجازه می دهد تا شما قوانین منطقی حاکم بر الکسا را دور بزنید. {البته الکسا به دامنه های IR. به دلیل تحریم های جدید خدمات ارائه نمی دهد}

متاسفانه این روزها برخی از افراد با ادعای بهبود رتبه الکسا و افزایش بازدید ماهانه یک الی 15 میلیون تومان از صاحبان وب سایت ها دریافت می کنند و برخی مدیران شرکت های در دام افتاده و در این وب سایت ها که دارای تیک سبز هستند سرمایه گذاری می کنند، در حالیکه نمی دانند بازدید واقعی سایت مورد نظرشان خیلی کمتر از تصورشان است.(4)

نکته مهم: گوگل به وب سایت هایی که از طریق روش های غیراصولی دریافت بازدید می کنند رتبه بندی پایین تری می دهد و آنها بسیار کمتر به مخاطبان خودش معرفی می کند و گاه آنها را جریمه های سنگینی می کند و حتی ممکن است این وب سایت ها نتایج اخبار خود را در گوگل از دست بدهند، فقط یک مدیر با تجربه می داند که از دست دادن ترافیک گوگل به معنای مرگ آن وب سایت است.
مثال: بهبود رتبه با روش دریافت گواهینامه السکا باعث می شود که رتبه یک سایت با بازدید حدود 20 هزار نفر در کنار یک سایت با بازدید 700 هزار نفر قرار بگیرد.(5)

به طور کلی الکسا با تغییرات جدید موجب نارضایتی خیلی از کاربران خود در ایران و سایر کشورهای جهان شده است به طوریکه امروز صاحبان شرکت های تبلیغاتی و وب سایت ها در کشورهای اروپایی، الکسا را معیار مناسبی برای تحلیل سایت ها نمی دانند و از سایت های مشابه آن استفاده می کنند تا اطلاعات دقیق تری به دست بیاورند.(6)

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

upir

Registered User
لایک‌ها
184
ای اقا مگه الا کسیم سایت داره همه تلگرامو اینستا ولن
درسته نسبت به سالهای قبل کمتر شدن
ولی هیچوقت چیزی جای سایت و دسته بندی ها و ارشیوهای سایت رو نمیگیره
مثلا الان همه ی ما به جای پریشن تولز توی کدوم کانال و پیج جمع بشیم ؟ سایت محدودیت شبکه های اجتماعی رو نداره

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
ما که از زمین و آسمون و مردم و دولت و گوگل و ... خوردیم الکسام روش . همه که دارن یه جوری ما رو نوازش میکنند الکسا هم این وسط یه حالی بکنه .

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
بیاید یه پیج بزنیم ببریم بالا ما شروع کردیم :general307:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
باشگاه لبوفروشان جوان فقط بلده جو الکی بده. چون خودش تحریمه نمیتونه الکسا بخره (آپارات خریده اومده رتبه 2 ولی چون خودش نمیتونه بخره و اومده پایین:D:p)
ببینید در حالت عادی رتبه بندی در الکسا تخمینی هست
شما با 20 دلار سایت خودتونو در الکسا certified میکنید(پلن بیسیک). بعد یدونه کد میده میذارید روی سایتتون تا آمار بازدید آنالیز کنه
بعد 21 روز آنالیز آمار، رتبه واقعی یا همون رتبه بهتر یا بدتر واسه سایتتون نمایش میده. (من حتی دیدم سایتی رتبه تخمینی بهتری داشته اما با خرید الکسا رتبه اش بدتر شده)
در هر صورت و در حالت عادی رتبه ای که بعد خرید پلن الکسا میتونید داشته باشید. 1/3 رتبه تخمینی هستش.
همچنین از روی نمودار الکسا + اون تیک سبز در صفحه الکسا میشه فهمید که اکانت الکسا خریداری شده یا خیر..
معمولا اسپانسرها و تبلیغ دهنده ها درخواست آمارگیر میکنند و با یک حساب سر انگشتی میتوانند رتبه تخمینی الکسا را بدست بیارند.

upir

Registered User
لایک‌ها
184
باشگاه لبوفروشان جوان فقط بلده جو الکی بده. چون خودش تحریمه نمیتونه الکسا بخره (آپارات خریده اومده رتبه 2 ولی چون خودش نمیتونه بخره و اومده پایین:D:p)
ببینید در حالت عادی رتبه بندی در الکسا تخمینی هست
شما با 20 دلار سایت خودتونو در الکسا certified میکنید(پلن بیسیک). بعد یدونه کد میده میذارید روی سایتتون تا آمار بازدید آنالیز کنه
بعد 21 روز آنالیز آمار، رتبه واقعی یا همون رتبه بهتر یا بدتر واسه سایتتون نمایش میده. (من حتی دیدم سایتی رتبه تخمینی بهتری داشته اما با خرید الکسا رتبه اش بدتر شده)
در هر صورت و در حالت عادی رتبه ای که بعد خرید پلن الکسا میتونید داشته باشید. 1/3 رتبه تخمینی هستش.
همچنین از روی نمودار الکسا + اون تیک سبز در صفحه الکسا میشه فهمید که اکانت الکسا خریداری شده یا خیر..
معمولا اسپانسرها و تبلیغ دهنده ها درخواست آمارگیر میکنند و با یک حساب سر انگشتی میتوانند رتبه تخمینی الکسا را بدست بیارند.
ظاهرا یکماهه هست و باید هر ماه 20 دلار داد ؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
خرید پلن الکسا به منظور رتبه بهتر نیست, این یعنی اینکه رتبه سایت دقیق هست, حالا می تونه خیلی کمتر هم بشه, الکسا برای شرکت آمازون هست و صاحب آمازون جف بزوس ثرونمند ترین مرد روی کره زمین هست برای 20 دلار نمیاد خودش را خراب کنه :D.
فقط تو ایران هست که رتبه الکسا مهم هست, بقیه جاهای دنیا طرف تبلیغ رو آنالایز می کنه ببینه چقدر نمایش و کلیک داشته و CTR بنر و میزان فروش و غیره رو چک میکنه.

از لحاظ دقت به نظر من http://similarweb.com خیلی دقیقتر هست

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
دوستانی که میگن الکسا درست و دقیق میزنه به نظرشون سایت با حدود 10 تا 15 هزار آی پی در روز رنک الکساش باید چند باشه ؟

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
دوستانی که میگن الکسا درست و دقیق میزنه به نظرشون سایت با حدود 10 تا 15 هزار آی پی در روز رنک الکساش باید چند باشه ؟
اصلا مشخص نیست
ما از فرمول محاسبه رنک الکسا خبر نداریم

چیزی که واضحه ، بازدید ، تایم موندن در سایت ، و میزان پیج ویو موثره و الکسا این آمار ها رو در سایتش نشون می ده و قطعا از شون در رتبه بندی هم استفاده می کنه از هر کدوم به چه میزان داخل فرمول استفاده می کنه مشخص نیست !

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
خب شما گوگل رو بیشتر قبول دارید یا الکسا ؟ گوگل آمار داده بین 10 تا 15 هزار آی پی با دیلی پیج 1.7 و بانس ریت 72 درصد . حالا شما مثلا به نظرتون چه رنکی باید بگیره ؟ حتما بین سایت های خودتون همچین آماری یا نزدیک بهش دارید .
نکته جالب اینجاست که دیلی میل حاضر نشده این سرتیفیکیت الکسا رو بخره و هر روز داره نزول میکنه و همین روزاست نمناک بزنه جلوی دیلی میل .
فکرشو کنید نمناک داره میره جلو دیلی میل یعنی آمار نمناک بیشتر از دیلی میل هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم همین روزاست که مدیرای دیلی میل خودکشی کنند .
همینطور این اتفاقات برای سایت های سان ، ایندیپندنت ، میرور و ... افتاده و همشون آمارشون نصف و حتی یک چهارم و یک پنجم نمناک هست .
یه لحظه فکر کنید که بیشتر سایت های خبری معروف دنیا که انگلیسی زبان هستند و تمام دنیا میشناسدشون آمارشون یک پنجم و یک چهارم نمناک فارسی زبان هست . ببینید نمناک چیه دیگه . فکر کنم بزرگترین سایت خبری دنیاست در حال حاضر

Last edited:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
خب شما گوگل رو بیشتر قبول دارید یا الکسا ؟ گوگل آمار داده بین 10 تا 15 هزار آی پی با دیلی پیج 1.7 و بانس ریت 72 درصد . حالا شما مثلا به نظرتون چه رنکی باید بگیره ؟ حتما بین سایت های خودتون همچین آماری یا نزدیک بهش دارید .
نکته جالب اینجاست که دیلی میل حاضر نشده این سرتیفیکیت الکسا رو بخره و هر روز داره نزول میکنه و همین روزاست نمناک بزنه جلوی دیلی میل .
فکرشو کنید نمناک داره میره جلو دیلی میل یعنی آمار نمناک بیشتر از دیلی میل هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همینطور این اتفاقات برای سایت های سان ، ایندیپندنت ، میرور و ... افتاده و همشون آمارشون نصف و حتی یک چهارم و یک پنجم نمناک هست .
یه لحظه فکر کنید که بیشتر سایت های خبری معروف دنیا که انگلیسی زبان هستند و تمام دنیا میشناسدشون آمارشون یک پنجم و یک چهارم نمناک فارسی زبان هست . ببینید نمناک چیه دیگه . فکر کنم بزرگترین سایت خبری دنیاست در حال حاضر
اونم با محتوای کپی :general509:
متاسفانه انگل هایی مثل عصر ایران و وای جی سی و نمناک و بیتونه با دسترنج بقیه دارن میان بالا:general106:
دو روز بیتوته فیلتر شده بود..کلی از وبمسترها دلشون خنک شده بود

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
اونم با محتوای کپی :general509:
متاسفانه انگل هایی مثل عصر ایران و وای جی سی و نمناک و بیتونه با دسترنج بقیه دارن میان بالا:general106:
دو روز بیتوته فیلتر شده بود..کلی از وبمسترها دلشون خنک شده بود
من زیاد کاری به کپی کار بودنشون ندارم .
در پاسخ دوستانی که میگن الکسا دقیق میزنه و معیارهاش درسته و میشه روش حساب کرد سوالی برام شده بود که چطور نمناک از دیلی میل که مرجع سایت تفریحی در دنیاست و کلی سایت های خبری و تفریحی انگلیسی جلوتر زده که همشون صد سر و گردن از این جلوترن .
الکسا چرته خالصه و متاسفانه الان شرکت های تبلیغاتی ایران روی الکسا قیمت تعیین میکنند و حتی دوستانی که تو همین پرشین تولز هستند و ادعا میکنند که خیلی وقت هست در دنیای وبمستری هستند بر اساس الکسا تبلیغ میخوان و وقتی بهشون میگی حاجی من مثلا 12 هزار آی پی بازدید کننده در روز دارم و این رو گوگل میگه که از خودش معتبرتر نیست میگن نه الکسا میگه رنکت 7000 هست پس بازدیدت نهایتش 1000 تاست .
حالا شما قسم قرآن بخور گوگل معتبرتر از الکساست کی باورش میشه فکر میکنند داری سرشون کلاه میذاری .

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
https://www.similarweb.com/website/namnak.com?competitors=dailymail.co.uk

این سایت برای من با خطای 20-30 درصد آمار ها رو درست نشون میده, البته من ترافیک خارجی رو چک کردم باهاش, ترافیک داخلی که آیا دقیق ثبت می کند یا نه رو نمی دونم, مثلا از شیراز یکی وصل بشه به یک سرور داخل تهران شاید این اصلا متوجه نشه و نتونه حساب کنه, ولی سایت های خارجی رو چون به اطلاعات ترافیکی بعضی از pop ها و dns سرور ها دسترسی دارد میتونه با تقریب خوبی نشون بده و کلک های الکسا روش جواب نمی ده

طبق آمار این سایت دیلی میل ماهی 300 میلیون بازدید داره و نمناک 11 میلیون

نکته جالب اینه که 92 درصد ترافیک نمناک از گوگل هست و این تنها به خاطره گاگول بودنه گوگله :D, سایتی که فقط 8 درصد مخاطبش مستقیم وارد سایت میشن یعنی چیزی برای نشان دادن به مخاطب نداره و فقط موتور جستجو رو اسپم می کنه

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
من زیاد کاری به کپی کار بودنشون ندارم .
در پاسخ دوستانی که میگن الکسا دقیق میزنه و معیارهاش درسته و میشه روش حساب کرد سوالی برام شده بود که چطور نمناک از دیلی میل که مرجع سایت تفریحی در دنیاست و کلی سایت های خبری و تفریحی انگلیسی جلوتر زده که همشون صد سر و گردن از این جلوترن .
الکسا چرته خالصه و متاسفانه الان شرکت های تبلیغاتی ایران روی الکسا قیمت تعیین میکنند و حتی دوستانی که تو همین پرشین تولز هستند و ادعا میکنند که خیلی وقت هست در دنیای وبمستری هستند بر اساس الکسا تبلیغ میخوان و وقتی بهشون میگی حاجی من مثلا 12 هزار آی پی بازدید کننده در روز دارم و این رو گوگل میگه که از خودش معتبرتر نیست میگن نه الکسا میگه رنکت 7000 هست پس بازدیدت نهایتش 1000 تاست .
حالا شما قسم قرآن بخور گوگل معتبرتر از الکساست کی باورش میشه فکر میکنند داری سرشون کلاه میذاری .
الکسا هم همین رو دیده برای خودش کیسه دوخته دیگه.
می گه ماهی 20 دلار بده رتبه ات رو شیک و مجلسی بچسبونم به سقف.
این همه سایت تو جهان ماهی 20 دلار ببین چقدر درامد کسب می کنه...

upir

Registered User
لایک‌ها
184
یه نکته ای که وجود داره الکسا بازدیدهای روبات رو محاسبه نمیکنه
اما گوگل آنالیتیک بازدیهای فیک و روبات رو حساب میکنه و هم کلیک میندازه هم ایمپرشن
از اونطرف گوگل وقتی کلیکهای روبات رو حساب میکنه اما در رتبه بندی گوگل SERP اثر گذار نیست

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
آخر ما نفهمیدیم الکسا درسته یا دروغه ؟
الکسا پولیه یا ناپولیه ؟
چیزی که من دیدم الکسا هم پولی شده حالا مدیرش نریلیاردر دنیا هم باشه پولی شده . هر کی پول بده رتبش میره بالا اینو تو خیلی از سایت ها دیدم و تو خیلی از سایت ها هم برعکسش دیدم که چون پول ندادن دارن همینطور سقوط میکنند اونم نه اینکه مثلا رتبه 100 حقشونه بشن 200 بلکه یهو میشن 2000 یا چند هزار .
خب معلومه یه کاسه ای زیر نیم کاسست و بدبختی ما ایرانیا اینه که تا صبح خودمون پاره کنیم طرف میگه الکسات اینقدره پس بازدیدت دروغه .
یه نکته ای که وجود داره الکسا بازدیدهای روبات رو محاسبه نمیکنه
اما گوگل آنالیتیک بازدیهای فیک و روبات رو حساب میکنه و هم کلیک میندازه هم ایمپرشن
از اونطرف گوگل وقتی کلیکهای روبات رو حساب میکنه اما در رتبه بندی گوگل SERP اثر گذار نیست
ما نه از ربات استفاده کردیم و نه بازدید ربات داریم . همه بازدیدا واقعیه و هم وبمستر و هم آنالیتیک این آمار میدن اما الکسا به هیچوجه پیشرفت نداریم و حاضرم قسم بخورم که اگر پول بدیم و اکانت الکسا بخریم به رتبه حداقل هزار و خورده ای برمیگردیم چون اول اونجا بودیم قبل از پولی شدن الکسا .

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
آخر ما نفهمیدیم الکسا درسته یا دروغه ؟
الکسا پولیه یا ناپولیه ؟
چیزی که من دیدم الکسا هم پولی شده حالا مدیرش نریلیاردر دنیا هم باشه پولی شده . هر کی پول بده رتبش میره بالا اینو تو خیلی از سایت ها دیدم و تو خیلی از سایت ها هم برعکسش دیدم که چون پول ندادن دارن همینطور سقوط میکنند اونم نه اینکه مثلا رتبه 100 حقشونه بشن 200 بلکه یهو میشن 2000 یا چند هزار .
خب معلومه یه کاسه ای زیر نیم کاسست و بدبختی ما ایرانیا اینه که تا صبح خودمون پاره کنیم طرف میگه الکسات اینقدره پس بازدیدت دروغه .

ما نه از ربات استفاده کردیم و نه بازدید ربات داریم . همه بازدیدا واقعیه و هم وبمستر و هم آنالیتیک این آمار میدن اما الکسا به هیچوجه پیشرفت نداریم و حاضرم قسم بخورم که اگر پول بدیم و اکانت الکسا بخریم به رتبه حداقل هزار و خورده ای برمیگردیم چون اول اونجا بودیم قبل از پولی شدن الکسا .

چند درصد از بازدیدتون با موبایل هست؟

بالا