orginalfilm
کاربر قدیمی پرشین تولز
صد در صد الکسا چرته محضه مخصوصا برای سایتایی که بازدید زیادی دارن و از هر روشی برای پایین آوردن رتبه الکسا استفاده میکنن . حاضرن ماهیانه کلی هزینه کنن فقط عدد الکسا حفظ شه
خیلی بالای 85 درصد . البته فکر کنم خیلی از سایت ها دیگه آمار موبایلشون بالا باشه چون از وقتی موبایل هوشمند اومده خیلی کمتر آمار از کامپیوترها میبینیم .چند درصد از بازدیدتون با موبایل هست؟
احتمالا به همین دلیل باشه که رتبه خوبی نداریدخیلی بالای 85 درصد . البته فکر کنم خیلی از سایت ها دیگه آمار موبایلشون بالا باشه چون از وقتی موبایل هوشمند اومده خیلی کمتر آمار از کامپیوترها میبینیم .
سوال اینجاست چطور تا قبل از پولی شدن موبایل حساب میشد و ما رنک هزار و خورده ای بودیم و بع از پولی شدن هر روز رفتیم عقب همینطور رفتیم و داریم میریم .احتمالا به همین دلیل باشه که رتبه خوبی ندارید
موبایل رو فکر کنم اصلا حساب نمیکنه
دیلی تایم و بانس ریت هم خیلی تاثیر داره
منابع اطلاعاتی الکسا افزونه های مرورگر هستالکسا موبایل رو محاسبه نمیکنه
الان من یکی از سایتهام روزانه 1200 تا بازدید کننده از موبایل داره یونیک اما رتبه الکسای ایرانش بالای 20 هزار تا هست
یه سایت دیگه دارم روزانه 1000 تا بازدید کننده از دسکتاپ داره و رتبه الکسا ایرانش زیر 5000 هست
الکسا موبایل رو حساب نمیکنه
ماست خوردی الکسا ارزش نداره.الکسا یک ریال هم ارزش نداره .
بدرد هر سایتی نمیخورهماست خوردی الکسا ارزش نداره.
سایتی که زیر 1000 ایران و 500 ایران باشه. چند برابر بهتره درآمدش
همچنین پیج و دامین آیتوریتی
-----
من سایتم 25کا آی پی دارهبدرد هر سایتی نمیخوره
مثلا سایت فروشگاهی که بکلینک و تبلیغات نمیفروشه آتوریتی و الکسا بدرد نمیخوره
همه تبلیغ دهده ها ساده نیستن مثلا خودم بخوام تبلیغ بگیرم فقط آمار گوگل آنالیتیکس رو میگیرم نه آتوریتی و رتبه الکسا