• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الکسا بخرید میلیاردر شوید

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
صد در صد الکسا چرته محضه مخصوصا برای سایتایی که بازدید زیادی دارن و از هر روشی برای پایین آوردن رتبه الکسا استفاده میکنن . حاضرن ماهیانه کلی هزینه کنن فقط عدد الکسا حفظ شه

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
الکسا هرچقدرم بتونی دورش بزنی و رتبرو بیاری پایین مشکل از آگهی دهنده ها هستش که باید بررسی کنن ببین بازدید چی هست و درخواست آمارگیر کنن

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
چند درصد از بازدیدتون با موبایل هست؟
خیلی بالای 85 درصد . البته فکر کنم خیلی از سایت ها دیگه آمار موبایلشون بالا باشه چون از وقتی موبایل هوشمند اومده خیلی کمتر آمار از کامپیوترها میبینیم .

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
خیلی بالای 85 درصد . البته فکر کنم خیلی از سایت ها دیگه آمار موبایلشون بالا باشه چون از وقتی موبایل هوشمند اومده خیلی کمتر آمار از کامپیوترها میبینیم .
احتمالا به همین دلیل باشه که رتبه خوبی ندارید
موبایل رو فکر کنم اصلا حساب نمیکنه
دیلی تایم و بانس ریت هم خیلی تاثیر داره

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
احتمالا به همین دلیل باشه که رتبه خوبی ندارید
موبایل رو فکر کنم اصلا حساب نمیکنه
دیلی تایم و بانس ریت هم خیلی تاثیر داره
سوال اینجاست چطور تا قبل از پولی شدن موبایل حساب میشد و ما رنک هزار و خورده ای بودیم و بع از پولی شدن هر روز رفتیم عقب همینطور رفتیم و داریم میریم .
نکنه با پولی شدن معیارهاشون هم عوض شد یا شاید دقتشون در برخی مسائل دیگه بیشتر شده و کاری به برخی مسائل دیگه ندارند .
الان بیشتر سایت ها بیشترین بازدیدشون از موبایله فقط ما که نیستیم . یعنی نمناک تمام آمارش از دسکتاپه . برعکس مطمئن باشید بیشترین آمار نمناک هم از موبایله اما الکسا معیارهای خودش داره .
دیلی تایم و بانس ریت هم بیشتر سایت ها رو چک کنید مثل همین نمناک با ماها حدودا یکین . همچین تفاوت محسوسی نیست .
به نظر من الکسا خیلی وقته نابود شده و اصلا قابل دفاع نیست .
دلیلش هم گفتم الان نمناک رفته جلوی دیلی میل و خیلی از سایت های خبری بزرگ دنیا . خب این چه فرمولیه که نمناک فارسی زبان رو جلوی سایت هایی میبره که حداقل 10 برابر نمناک بازدید دارند اونم از سراسر جهان . این چه فرمولیه ؟

upir

Registered User
لایک‌ها
184
الکسا موبایل رو محاسبه نمیکنه
الان من یکی از سایتهام روزانه 1200 تا بازدید کننده از موبایل داره یونیک اما رتبه الکسای ایرانش بالای 20 هزار تا هست
یه سایت دیگه دارم روزانه 1000 تا بازدید کننده از دسکتاپ داره و رتبه الکسا ایرانش زیر 5000 هست
الکسا موبایل رو حساب نمیکنه

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
الکسا موبایل رو محاسبه نمیکنه
الان من یکی از سایتهام روزانه 1200 تا بازدید کننده از موبایل داره یونیک اما رتبه الکسای ایرانش بالای 20 هزار تا هست
یه سایت دیگه دارم روزانه 1000 تا بازدید کننده از دسکتاپ داره و رتبه الکسا ایرانش زیر 5000 هست
الکسا موبایل رو حساب نمیکنه
منابع اطلاعاتی الکسا افزونه های مرورگر هست
مرورگر کامپیوتر چند تا افزونه داره ولی موبایل معمولا کسی افزونه نمیتونه نصب کنه یا نداره
الکسا یک ریال هم ارزش نداره . یه سایت داشتم روزی 200 تا آی پی ، رتبه الکسا 250k بود!!! میدونی چرا؟ چون تولبار الکسا داشتم بازدید خودم رو چندین برابر حساب میکرد خخخخ
همین پرشین تولز چون بیشتر کاربرا وبمستر هستن تولبار الکسا دارن رتبش بالاست

medadrangi.me

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ولی بهرحال چ خوشمون بیاد چ نیاد زمان زیادی میبری تا برند دیگ ای جایگزین الکسا بشه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
ماست خوردی الکسا ارزش نداره.
سایتی که زیر 1000 ایران و 500 ایران باشه. چند برابر بهتره درآمدش
همچنین پیج و دامین آیتوریتی
-----
بدرد هر سایتی نمیخوره
مثلا سایت فروشگاهی که بکلینک و تبلیغات نمیفروشه آتوریتی و الکسا بدرد نمیخوره
همه تبلیغ دهده ها ساده نیستن مثلا خودم بخوام تبلیغ بگیرم فقط آمار گوگل آنالیتیکس رو میگیرم نه آتوریتی و رتبه الکسا

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
بدرد هر سایتی نمیخوره
مثلا سایت فروشگاهی که بکلینک و تبلیغات نمیفروشه آتوریتی و الکسا بدرد نمیخوره
همه تبلیغ دهده ها ساده نیستن مثلا خودم بخوام تبلیغ بگیرم فقط آمار گوگل آنالیتیکس رو میگیرم نه آتوریتی و رتبه الکسا
من سایتم 25کا آی پی داره
ولی دومین آیتوریتیش 8 هست
کسی نمیاد ریپورتاژ بخره
با این که الکسای سایتم 1500 هست و یک سایت فوق العاده با کیفیت

بالا