• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ال ای دی یا ال سی دی چی بگیرم؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام

میخوام tv رو عوض کنم..به نظرتون LED یا LCD بگیرم؟ چه مارکی؟

قیمت هم هر چی کمتر بهتر، ولی نهایت میتوانم تا 2 - 2.5 هزینه کنم.

ممنون.

Last edited:

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
مانیتور LED خیلی ارزون شده tv ال ای دی هم حتمآ کشیده پائین، تعریف LED رو خیلی شنیدم، داخل مقالات که حتی از خواص پزشکیشم خوندم

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
پیشنهاد میکنم sony led nx720 رو بگیری چون از همه نظر کامله .
سرعت بالای 200 هرتز . سینمای سه بعدی . داشتن بلندگو با آمپلی برای داشتن صدای قوی و با کیفیت . ظاهری خیلی زیبا . داشتن یک لایه شیشه ای که باعث شده کادر یا صفحه یک سطح باشن که هم تلویزیون رو زیبا میکنه هم اگر ضربه ای بخوره مستقیما به پنل فشار نمیاره .گیرنده دیجیتال هم داره .

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خیلی ممنون از دوستان عزیز،

سونی که فرمودید قیمتش چنده؟

حداقل سرعت یا کنتراست یا ... چقدر باید باشه؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
راستش اطلاعات زیادی ندارم. ولی اخیراً از یکی شنیدم که می گفت قصد خرید LED SAMSUNG SMART TV رو داره. گویا LED اسمارت سامسونگ در ایران در سه سری 5 و 6 و 7 عرضه شده. که از مزایای سری 5 داشتن گیرنده دیجیتال، سرعت 100هرتز، قابلیت پخش زیرنویس فارسی، پخش اکثر فرمتها حتی MKV، قابلیت اتصال به اینترنت و... است. اما گویا دستگاه ریموت کنترلش طراحی جالبی نداره، مخصوصاً برای کار با اینترنت. همچنین سری 5 سینمای سه بعدی نداره. قیمت مدل 40اینچش هم فکر کنم 1.100.000 تا 1.200.000 تومان باشه. سری 6 و 7 امکانات بیشتری دارند و همچنین پشتیبانی از پخش فیلم سه بعدی. قیمتش هم نمیدونم!

اما فکر کنم سری اسمارت سامسونگ فروشش در ایران خوب جا افتاده.

حتماً هم با گارنتی بگیر، چون شنیدم قیمت قطعات داخلیش بالاست.

feryfrt

Registered User
لایک‌ها
10
SHARP یا Quatron یا Full LED
ببین با کدومش بیشتر حال میکنی...

واقعاْ تصویرش بی نظیره. اگر سامسونگ خوب میخوای باید سری 9000 بگیری که بالای ۵ میلیونه.

Primeval

Registered User
لایک‌ها
25
اسمارت تی وی سامسونگ که اینترنت داره .اینترنت وایرلس مبین نت روش هست .با اسمارت تی وی اکثرا میرن تو سایت های مثل گوگل ویدئو ،یوتوب و این دسته سایت ها که فیلم برای پخش انلاین دارن نگاه کنن .منتها چون تو ایران بیشتر این سایت ها فیلتر کارای خودشو زیاد نشون نمیده البته راه های دور زدنش هم مثلما پیدا میشه
منتها شما اگه تو خونه بچه دارید حتما قفل کودک اسمارت (همون ورود به اینترنتشو فعال کنید) چون دسترسی به اینترنت برای بچه خیلی راحت میشه و وقتی بهش عادت کنه دیگه نمیتونید جولشو بگیرید .میشه همون جریان پلی استیشن که بچه از جلوش تکون نمیخوره

بالا