• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امار بازدیدتان را افزایش دهید.

asal85

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان من یه وبلاگی ساختم که میخوام توش وبلاگ شما دوستان عزیز رو کاملا رایگان تبلیغ کنم البته تازه ساختمش و یه یک هفته ای طول میکشه تا تو موتور جستجوگر گوگل بیاد
هرکی دوست داره امار بازدیدش بیشتر شه به وبلاگم سر بزنه

تبلیغ وبلاگ کاملا رایگان

asal85

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی واسم جالبه.میدونی چی؟؟ اینکه شما وارد وبلاگم میشن ولی درخواست تبلیغ وبلاگ نمیفرستید.نمیدونم چرا؟؟اگه وبلاگ دارین چرا تبلیغ نمیکنید؟؟ اگه ندارین چرا میاین داخل؟؟

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
شما اول باید بری کی... بعد بیای اینجا تاپیک بزنی
به خاطر همینه کسی درخواست نمیده

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
خیلی واسم جالبه.میدونی چی؟؟ اینکه شما وارد وبلاگم میشن ولی درخواست تبلیغ وبلاگ نمیفرستید.نمیدونم چرا؟؟اگه وبلاگ دارین چرا تبلیغ نمیکنید؟؟ اگه ندارین چرا میاین داخل؟؟

دلیلش اینه که برای سایتت شرایط گذاشتی و کسی حوصلش نمیگیره اونو بخونه!و سایت رو میبنده.

asal85

Registered User
لایک‌ها
1
دلیلش اینه که برای سایتت شرایط گذاشتی و کسی حوصلش نمیگیره اونو بخونه!و سایت رو میبنده.

شرایطش اینه که شما اول وبلاگتو معرفی کنی بعد من تبلیغش کنم.اخه اینام که نباشه نمیتونم از خودم در باره وبلاگت بگم.

asal85

Registered User
لایک‌ها
1
بیا تا من کمکت کنم تبلیغ بگیری !
تبلیغ وبلاگ کاملا رایگان

دوست عزیز من تو سیستمت عضو شدم.ولی یه سوال داشتم تبلغت فقط همون کادر اخرین ادرس های ثبت شده هست؟؟ اینجوری که بعد از تو اگه 10 نفر عضو شن دیگه کسی وبلاگ ادمو نمیبینه؟؟ شما دقیقا میخوایی چه جوری باعث افزایش امار بشین؟؟

بالا