• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امار سایم میخوام زیاد بشه

amozesha

Registered User
لایک‌ها
2
امار سایتم میخوام زیاد بشه
الان بازدید خود سایتم روزی 10000است
برای اینکه امار سایتم روزی 10000یونیک ای پی زیاد بشه چقدر باید خرج کرد؟ ماهی چند؟
ایرانی
جایی پیشنهاد میدید؟
سایت هم درمورد سرگرمی ومطالب وعکس سرگرمی و...(ایرانی)
وبا بروزرسانی که هروز میکنم اون بازدید کننده هارو جذب کنم

amozesha

Registered User
لایک‌ها
2
منظورم این است پول بدم به دیگران بازدید زیاد کنند

parsfa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید دوست من
شما میتونید با ساخت یک وبلاگ در پارسفا و دریافت مطالب سایتهای دیگر با یک کلیک(امکان جدید پارسفا) تعداد پستهای خود را افزایش وبه مراتب بازدید برای خود کسب نمائید بجرعت میتونم بگم پارسفا از هر حیث بهینه شده است از نظر متا تگ ها وقوانین گوگل سایت مپ و موارد دیگه
پس کافیه یک وبلاگ بسازید و تا میتونید به اون لینک از سایتهای دیگه جمع آوری کنید مطمئن باشید ظرف چند ماه بازدیدی بالای 3الی 4 هزار تا در روز کسب میکنید این صحبتم جنبه تبلیغاتی نداره از یکی از دوستان که در زمینه سئو وارده بره ویکی از ادامه مطالب یکی از وبلاگها را برانداز کنه تا به ارزش مطالب پی ببرند

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
صحبتم جنبه تبلیغاتی نداره
مخالفم. همش تبلیغ بود که.

دوست گرامی خرج برا اون کار نکن. یه دو تا مدیر پیدا کن پست بدن + بهینه سازی که تو این فروم هم هستند دوستان + کار بر روی مسائلی که کپی نباشه.

parsspace

Registered User
لایک‌ها
4
ببین باید به دو نکته توجه کنی

1 ) کاربرایی که قراره بیان تو سایتت
2 ) اطلاعات و سرویس هایی که قراره بهشون بدی

فرض کن یه روز گوگل هوم پیجش رو ریدایرکت کنه رو سایت تو فکرمیکنی چقدر برات ارزش داره؟ به نظر من هیچی چون اونایی که میرن تو گوگل برای جستجو میرن ولی وقتی با سایت تو مواجه میشن صفحه رو میبندن. اینو گفتم تا متوجه شی فقط افزایش تعداد بازدید کننده مهم نیست! مطالب سایت مهمترین عامله اگه بتونی مطالب مفید و جدیدی توسایتت بزاری یا امکاناتی که کاربر نیاز داره ( و البته چیزایی که کاربر رو موتاد وبسایتت کنه که هر روز و یا هر ساعت به سایتت سر بزنن) اون موقع میبینی که آمار سایتت خود به خود میره بالا.این مسئله تبلیغم قسمت بعد ماجراست یعنی وقتی اون چیزی که گفتم رو راه انداختی برای اینکه میزان رشد بازدید از سایتت بره بالا میتونی هزینه تبلیغات کنی اونم تو جاهایی که فکر میکنی کاربراش همونایی هستند که به سرویس تو نیاز دارن. یعنی اگه یه نفر که سایت شعر داره بیاد تو پی تی تبلیغ بده مثل این میمونه که پولش رو ریخته دور چون اینجا اکثرا وب مستر هستند و احتمالا هیچکدوم با شعر میونه ای ندارند.

sabacom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مخالفم. همش تبلیغ بود که.
.

سلام
ولی من اینو اصلا قبول ندارم همش حقیقات گفتن شما اگه یک بررسی کوچولو میکردید میفهمیدید که از سایتهای و سرویسهای دیگه بشدت سئو شده تره برای نمونه به لدامه مطلب یک پست برید و سلکت ال بزنید کپی کنید بریزید تو یک نت پد خواهید دید منظورم چیه من که بهش ایمان دارم چند وبلاگ هم ساختم میدونم فوری بالا میرن چون مهندس منصوری این سایت رو سئو کرده مطمئنم که این سایت آینده روشنی داره

بالا