- نوشتهها
- 2,896
- لایکها
- 2,153
!
Last edited:
الان شما به چه عنوانی باید مالیات بدید؟ شخص حقیقی یا حقوقی؟بر چه اساسه و چند درصده برای فعالیت شما؟سایت enamad هرچی سایت نماد دار بوده داده به دارایی................ من 2 سایت نماددار دارم.
الان شما به چه عنوانی باید مالیات بدید؟ شخص حقیقی یا حقوقی؟بر چه اساسه و چند درصده برای فعالیت شما؟
جالبه ،
کدام استان و شهر هستید؟
زمان ثبت سایت چه صنفی رو انتخاب کردید؟
سلاممشهد. فروشگاه اینترنتی و شبکه اجتماعی (برای هر 2 سایت، 2 نامه جداگانه اومده) و نوشته طبق بررسی، سایت مذکور مشمول پرداخت مالیات هست :general309:
بلایی سرش نیومد. سورس سایت فروخته شد به یک مالک خارجیسلام
یه سوال بی ربط به تایپیکه.چه بلایی سر سماکلیک اومد؟![]()
اون وقت طلب ما هم پرید باهاش؟:general210:بلایی سرش نیومد. سورس سایت فروخته شد به یک مالک خارجی
بعضی دوستان تو همین فروم گفته بودن که از نماد باهاشون تماس گرفتن و تلفنی قضیه مالیات رو مطرح کردن، متاسفانه مقصر خود وب مسترها هم هستن، نماد رو الکی بزرگش کردن در صورتی که به بنده ثابت شد که بود و نبودش هیچ اثری نداره!حقیقی . فقط نوشته برید سایت مالیات و ثبت نام کنید. از یک کنار به همه نامه دادن حتما دیگه! شبکه اجتماعی اخه چه درآمدی داره که بخواد مالیات هم بده.
من کلا نمیخوام برم ثبت نام کنم. اینجا هم تاپیک زدم که دیگران هم این کارو نکنند و بفهمن اونها که اینکار خودسرانه مورد استقبال وبمسترها قرار نخواهد گرفت.
همین الانش هم اداره سایت کلی هزینه داره (مثلا سرعت کند اینترنت و هزار تا مانع و مشکل دیگه) و این همه مشاغل و کسب و کارهای فیزیکی وجود داره که مالیات نمیدن یا فرار مالیاتی میکنن بعد گیر دادن به کسب و کار آنلاین بیچاره؟! تا حالا چه حمایتی از کسب و کار اینترنتی - در عمل - دیده اید؟
با وجود این همه پرونده فساد اقتصادی در کشور، من یک ریال به دولت کلیددار، نمیدم.
من استدلال شما رچ متوجه نمیشم!حقیقی . فقط نوشته برید سایت مالیات و ثبت نام کنید. از یک کنار به همه نامه دادن حتما دیگه! شبکه اجتماعی اخه چه درآمدی داره که بخواد مالیات هم بده.
من کلا نمیخوام برم ثبت نام کنم. اینجا هم تاپیک زدم که دیگران هم این کارو نکنند و بفهمن اونها که اینکار خودسرانه مورد استقبال وبمسترها قرار نخواهد گرفت.
همین الانش هم اداره سایت کلی هزینه داره (مثلا سرعت کند اینترنت و هزار تا مانع و مشکل دیگه) و این همه مشاغل و کسب و کارهای فیزیکی وجود داره که مالیات نمیدن یا فرار مالیاتی میکنن بعد گیر دادن به کسب و کار آنلاین بیچاره؟! تا حالا چه حمایتی از کسب و کار اینترنتی - در عمل - دیده اید؟
با وجود این همه پرونده فساد اقتصادی در کشور، من یک ریال به دولت کلیددار، نمیدم.
این درسته که مالیات باید پرداخت بشه . ولی مالیات برای خدمات و بستر سازی مناسب پرداخت میشه . شما اگر سر یه جاده خاکی عوارضی بذاری ، کسی دیگه پول عوارضی نمیده ..من استدلال شما رچ متوجه نمیشم!
اولا اگر شما در آمدی ندارید لازم نیست مالیات بدین؛ فقط باید نداشتن درآمدتون رو اضهار کنید. اتفاقا به نفعتونم هست چون شاید در دوره دیگه ای اگر درآمدی داشتین میتونید از معافیت های مالیاتی استفاده کنید.
دوما شما از فساد شاکی هستی خودت میخوای فرار مالیاتی کنی؟ باور کن همه اونایی هم که مالیات نمیدن یا به هر ترتیب دیگه ای دزدی میکنن با همین استدلال میرن جلو:«همه میدزدند پس ما هم بدزدیم»!
Sent from my ONE A2001 using Tapatalk
البته دلیل اینکه مالیات میپردازید ربطی به فعالیتی که انجاممیدین(وب مستری) نداره؛ هزینه بیمارستانها، خدمات اجتماعی، زیزساخت های اقتصادی، فرهنگی دولت از طریق مالیات تامین بودجهمیشوند. بهنقل از ویکیپدیا:به قول دوستامون مالیات رو برای این میدن که دولت برای وبمسترا یه خدمتی رو ارایه کنه و وبمسترا هم در قبال اون خدمت مثبت بخشی از درامدشون رو به عنوان مالیات و کمک هزینه بدن
ولی اینا به جای خدمت مثبت خدمت منفی میکنن
ممنون میشم بگید کدوم یکی از این موارد رو ما الان داریم به عنوان یک وبمستر ؟!!البته دلیل اینکه مالیات میپردازید ربطی به فعالیتی که انجاممیدین(وب مستری) نداره؛ هزینه بیمارستانها، خدمات اجتماعی، زیزساخت های اقتصادی، فرهنگی دولت از طریق مالیات تامین بودجهمیشوند. بهنقل از ویکیپدیا:
«مالیات به مثابه یک نوع هزینه اجتماعی است که آحاد یک ملت در راستای بهره وری از امکانات و منابع یک کشور موظفند آنرا پرداخت نمایند تا توانائیهای جایگزینی این امکانات و منابع فراهم شود.
مالیات در واقع انتقال بخشی از درآمدهای جامعه به دولت و یا بخشی از سود فعالیتهای اقتصادی است که نصیب دولت میگردد زیرا ابزار و امکانات دست یابی به درآمد و سودها را دولت فراهم ساختهاست.»
علاوه بر این اگر شما بنا به گفته خودتون درآمد کمی دارین یا اصلا ندارید باید در نظر داشته باشید که مالیات رو متناسب با درآمدتون پرداخت میکنید و جای نگرانی نیست.
اقدام فعلی دولت صرفا جهت شناسایی بنگاه های اقتصادی هست، شاید شما باید مالیات بسیار جزئی ای بدین یا اصلا معاف باشید، اما خیلیذاز دارندگان نماد در حال حاظر درآمد های کلانی دارند که باید شناسایی بشه.
Sent from my ONE A2001 using Tapatalk
با اجازه من یه توضیح دقیق تر میدم:طبق قانون که اگر در آمد سالیانه تون بیش از صد و پنجاه برابر پایه حقوق کارگری باشی (کل دریافتی یکسال) شغلتون مشمول مالیات می شه و الا معاف از مالیاتید