• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امروز نامه اومد از دارایی برای اظهارنامه مالیاتی سایت

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
سایت enamad هرچی سایت نماد دار بوده داده به دارایی................ من 2 سایت نماددار دارم.
الان شما به چه عنوانی باید مالیات بدید؟ شخص حقیقی یا حقوقی؟بر چه اساسه و چند درصده برای فعالیت شما؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
الان شما به چه عنوانی باید مالیات بدید؟ شخص حقیقی یا حقوقی؟بر چه اساسه و چند درصده برای فعالیت شما؟

حقیقی . فقط نوشته برید سایت مالیات و ثبت نام کنید. از یک کنار به همه نامه دادن حتما دیگه! شبکه اجتماعی اخه چه درآمدی داره که بخواد مالیات هم بده.
من کلا نمیخوام برم ثبت نام کنم. اینجا هم تاپیک زدم که دیگران هم این کارو نکنند و بفهمن اونها که اینکار خودسرانه مورد استقبال وبمسترها قرار نخواهد گرفت.
همین الانش هم اداره سایت کلی هزینه داره (مثلا سرعت کند اینترنت و هزار تا مانع و مشکل دیگه) و این همه مشاغل و کسب و کارهای فیزیکی وجود داره که مالیات نمیدن یا فرار مالیاتی میکنن بعد گیر دادن به کسب و کار آنلاین بیچاره؟! تا حالا چه حمایتی از کسب و کار اینترنتی - در عمل - دیده اید؟
با وجود این همه پرونده فساد اقتصادی در کشور، من یک ریال به دولت کلیددار، نمیدم.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
جالبه ،
کدام استان و شهر هستید؟
زمان ثبت سایت چه صنفی رو انتخاب کردید؟

مشهد. فروشگاه اینترنتی و شبکه اجتماعی (برای هر 2 سایت، 2 نامه جداگانه اومده) و نوشته طبق بررسی، سایت مذکور مشمول پرداخت مالیات هست :general309:

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
مشهد. فروشگاه اینترنتی و شبکه اجتماعی (برای هر 2 سایت، 2 نامه جداگانه اومده) و نوشته طبق بررسی، سایت مذکور مشمول پرداخت مالیات هست :general309:
سلام
یه سوال بی ربط به تایپیکه.چه بلایی سر سماکلیک اومد؟o_O

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
حقیقی . فقط نوشته برید سایت مالیات و ثبت نام کنید. از یک کنار به همه نامه دادن حتما دیگه! شبکه اجتماعی اخه چه درآمدی داره که بخواد مالیات هم بده.
من کلا نمیخوام برم ثبت نام کنم. اینجا هم تاپیک زدم که دیگران هم این کارو نکنند و بفهمن اونها که اینکار خودسرانه مورد استقبال وبمسترها قرار نخواهد گرفت.
همین الانش هم اداره سایت کلی هزینه داره (مثلا سرعت کند اینترنت و هزار تا مانع و مشکل دیگه) و این همه مشاغل و کسب و کارهای فیزیکی وجود داره که مالیات نمیدن یا فرار مالیاتی میکنن بعد گیر دادن به کسب و کار آنلاین بیچاره؟! تا حالا چه حمایتی از کسب و کار اینترنتی - در عمل - دیده اید؟
بعضی دوستان تو همین فروم گفته بودن که از نماد باهاشون تماس گرفتن و تلفنی قضیه مالیات رو مطرح کردن، متاسفانه مقصر خود وب مسترها هم هستن، نماد رو الکی بزرگش کردن در صورتی که به بنده ثابت شد که بود و نبودش هیچ اثری نداره!
بازم مشورت کنید با یه نفر که وارده چون ممکنه مشمول جریمه مالیاتی بشید، قوانین مربوطه رو مطالعه کنید حتما.
در مورد یه شخص حقوقی شما به محض اینکه مثلا شرکت ثبت کنید اطلاعاتتون به اداره مالیات میره، حالا اگه مدعی باشید شرکت فعالیتی نداره و اظهارنامه پر نکنید اما اداره از طریق دیگری مثلا از روی قرارداد رسمی که با شرکت دیگری بستین متوجه فعالیت شما بشه جریمه میکنه.
شاید در مورد سایت هم همینطور باشه اطلاعات شما رو به مالیات دادن و گفتن که ایشون فعالیت اقتصادی داره ولی خب من نمیدونم الان سایت چی بحساب میاد و چطوری باید براش اظهارنامه پر کنید !! ولو اینکه خواسته باشید بگید در ماه 1000 تومن درآمد سایتم بوده !

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
مالیات برای فرار کردن است . حاج دیوید :general505:
از زیرش در رو . راهش زیاد سخت نیست .
من که نظرم اینه :
پولی که با زحمت خودم به دست میاد , دلیلی نداره پولی به کسی بدم :general703:! نه اینکه هیچی ندیم , بدیم ولی یه بخش خیلی خیلی کوچیک ;)

omiddz

Registered User
لایک‌ها
36
من استدلال شما رچ متوجه نمیشم!
اولا اگر شما در آمدی ندارید لازم نیست مالیات بدین؛ فقط باید نداشتن درآمدتون رو اضهار کنید. اتفاقا به نفعتونم هست چون شاید در دوره دیگه ای اگر درآمدی داشتین میتونید از معافیت های مالیاتی استفاده کنید.
دوما شما از فساد شاکی‌ هستی خودت میخوای فرار مالیاتی کنی؟ باور کن همه اونایی هم که مالیات نمیدن یا به هر ترتیب دیگه ای دزدی میکنن با همین استدلال میرن جلو:«همه میدزدند پس ما هم بدزدیم»!

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

• Like
Reactions: SNo

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
من استدلال شما رچ متوجه نمیشم!
اولا اگر شما در آمدی ندارید لازم نیست مالیات بدین؛ فقط باید نداشتن درآمدتون رو اضهار کنید. اتفاقا به نفعتونم هست چون شاید در دوره دیگه ای اگر درآمدی داشتین میتونید از معافیت های مالیاتی استفاده کنید.
دوما شما از فساد شاکی‌ هستی خودت میخوای فرار مالیاتی کنی؟ باور کن همه اونایی هم که مالیات نمیدن یا به هر ترتیب دیگه ای دزدی میکنن با همین استدلال میرن جلو:«همه میدزدند پس ما هم بدزدیم»!

این درسته که مالیات باید پرداخت بشه . ولی مالیات برای خدمات و بستر سازی مناسب پرداخت میشه . شما اگر سر یه جاده خاکی عوارضی بذاری ، کسی دیگه پول عوارضی نمیده ..
اگر از کسب و کار اینترنتی حمایت بشه ، بستر سازی مناسب صورت بگیره و وبمستر ها بتونن اینترنت پر سرعت و بدون مشکل با قیمت مناسب تهیه کنن و هر روز هزار تا مشکل جدید جلو پاشون سبز نشه ، با کمال میل مالیات هم میدیم .

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
به قول دوستامون مالیات رو برای این میدن که دولت برای وبمسترا یه خدمتی رو ارایه کنه و وبمسترا هم در قبال اون خدمت مثبت بخشی از درامدشون رو به عنوان مالیات و کمک هزینه بدن
ولی اینا به جای خدمت مثبت خدمت منفی میکنن

omiddz

Registered User
لایک‌ها
36
به قول دوستامون مالیات رو برای این میدن که دولت برای وبمسترا یه خدمتی رو ارایه کنه و وبمسترا هم در قبال اون خدمت مثبت بخشی از درامدشون رو به عنوان مالیات و کمک هزینه بدن
ولی اینا به جای خدمت مثبت خدمت منفی میکنن
البته دلیل اینکه مالیات میپردازید ربطی به فعالیتی که انجام‌میدین(وب مستری) نداره؛ هزینه بیمارستان‌ها، خدمات اجتماعی، زیزساخت های اقتصادی، فرهنگی دولت از طریق مالیات تامین بودجه‌میشوند. به‌نقل از ویکیپدیا:
«مالیات به مثابه یک نوع هزینه اجتماعی است که آحاد یک ملت در راستای بهره وری از امکانات و منابع یک کشور موظفند آنرا پرداخت نمایند تا توانائی‌های جایگزینی این امکانات و منابع فراهم شود.

مالیات در واقع انتقال بخشی از درآمدهای جامعه به دولت و یا بخشی از سود فعالیت‌های اقتصادی است که نصیب دولت می‌گردد زیرا ابزار و امکانات دست یابی به درآمد و سودها را دولت فراهم ساخته‌است.»
علاوه بر این اگر شما بنا به گفته خودتون درآمد کمی دارین یا اصلا ندارید باید در نظر داشته باشید که مالیات رو متناسب با درآمدتون پرداخت میکنید و جای نگرانی نیست.
اقدام فعلی دولت صرفا جهت شناسایی بنگاه های اقتصادی هست، شاید شما باید مالیات بسیار جزئی ای بدین یا اصلا معاف باشید، اما خیلیذاز دارندگان نماد در حال حاظر درآمد های کلانی دارند که باید شناسایی بشه.‌

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
البته دلیل اینکه مالیات میپردازید ربطی به فعالیتی که انجام‌میدین(وب مستری) نداره؛ هزینه بیمارستان‌ها، خدمات اجتماعی، زیزساخت های اقتصادی، فرهنگی دولت از طریق مالیات تامین بودجه‌میشوند. به‌نقل از ویکیپدیا:
«مالیات به مثابه یک نوع هزینه اجتماعی است که آحاد یک ملت در راستای بهره وری از امکانات و منابع یک کشور موظفند آنرا پرداخت نمایند تا توانائی‌های جایگزینی این امکانات و منابع فراهم شود.

مالیات در واقع انتقال بخشی از درآمدهای جامعه به دولت و یا بخشی از سود فعالیت‌های اقتصادی است که نصیب دولت می‌گردد زیرا ابزار و امکانات دست یابی به درآمد و سودها را دولت فراهم ساخته‌است.»
علاوه بر این اگر شما بنا به گفته خودتون درآمد کمی دارین یا اصلا ندارید باید در نظر داشته باشید که مالیات رو متناسب با درآمدتون پرداخت میکنید و جای نگرانی نیست.
اقدام فعلی دولت صرفا جهت شناسایی بنگاه های اقتصادی هست، شاید شما باید مالیات بسیار جزئی ای بدین یا اصلا معاف باشید، اما خیلیذاز دارندگان نماد در حال حاظر درآمد های کلانی دارند که باید شناسایی بشه.‌

ممنون میشم بگید کدوم یکی از این موارد رو ما الان داریم به عنوان یک وبمستر ؟!!

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
خیلی هم خوبه فقط قبلش به وبمسترها هم وام های میلیاردی بدن اگه فرار نکردیم مالیات هم میدیم :D

همین که هر ماه کلی پول اینترنت داغونشونو میدیم از سر دولت هم زیاده

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
من گاهی تعجب میکنم ! طرف حتی حساب کتاب های کاریشو خارج از نت میگه با درگاه سایتش پرداخت کنن !!! خووب اینا همش فردا برات میشه منبع درآمد سایت میان سراغت ازت مالیات بگیرن و تو هی بگو درآمد ندارم و...از طرف دستی پول گرفتی برای پس گرفتنش میگه با درگاه فروشگاهش پرداخت کنیم , نمیدونم قرض کرده میگه با درگاه بدید و...

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
طبق قانون که اگر در آمد سالیانه تون بیش از صد و پنجاه برابر پایه حقوق کارگری باشی (کل دریافتی یکسال) شغلتون مشمول مالیات می شه و الا معاف از مالیاتید

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
طبق قانون که اگر در آمد سالیانه تون بیش از صد و پنجاه برابر پایه حقوق کارگری باشی (کل دریافتی یکسال) شغلتون مشمول مالیات می شه و الا معاف از مالیاتید
با اجازه من یه توضیح دقیق تر میدم:
این قانونی که دوستمون اشاره کردند ماده ۸۴ قانون مالیات های مستقیم هست که متن صریحش به این شکله:
مادة ۸۴ ـ تا ميزان يکصد و پنجاه برابر حداقل حقوق مبناي‌جدول حقوق موضوع مادة (۱) قانون **** هماهنگ پرداخت‌کارکنان دولت ـ مصوب ۱۳۷۰ ـ درآمد سالانة مشمول ماليات ‌حقوق کلية حقوق بگيران‌ از جمله کارگران مشمول قانون کار ، از يک يا چند منبع‌، از پرداخت ماليات معاف مي‌شود.
توضیحش این میشه که هر فرد ایرانی (شخص حقیقی) (در مورد درآمد فرد خارجی در ایران یا بالعکس به فصل اول قانون مالیات های مستقیم رجوع کنید) هر سال یه قسمتی از درآمدش معاف از مالیات هست.
اما سوال اینجاست که این مبلغ چقدره؟ بر اساس ماده52 قانون برنامه پنجم سقف معافیت مالیاتی موضوع مواد (۸۴) و (۸۵) قانون مالیاتهای مستقیم در طول برنامه هر ساله در بودجه سنواتی تعیین می‌شود.
بر اساس همین بودجه سنواتی مبلغ درآمد مشمول معافیت برای سال ۱۳۹۳ مبلغ ۱۲ میلیون تومان و برای سال ۱۳۹۴ مبلغ ۱۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بوده و برای سال آینده هم همین روزها تصویب میشه (احتمالا حدود ۱۵ میلیون تومان) خواهد بود.
به عبارت ساده هر شخصی که درآمدش در طول سال ۱۳۹۴ کمتر از ۱۳ میلیون و هشتصد هزار تومان باشه از مالیات معاف خواهد بود و همچنین اشخاصی که درآمد بیشتر از این مبلغ داشته باشند تا سقف ۷ برابر این مبلغ یعنی حدود ۹۶ میلیون تومان باید ۱۰٪ مازاد بر ۱۳۸۰۰ رو به عنوان مالیات بپردازن و اگر باز درآمد بیشتر از ۹۶ میلیون داشته باشند باید ۲۰٪ این مبلغ اضافه تر از ۹۶ میلیون رو هم بپردازن.
نکته مهم: شرط استفاده از هرگونه معافیت مالیاتی تسلیم اظهارنامه در موعد مقرر ( تا ۳۱ تیر ۱۳۹۵ برای اظهارنامه سال ۱۳۹۴) می باشد.
نکته مهمتر: شخص حقوقی (شرکت، موسسه و ...) مشمول معافیت مالیاتی ماده ۸۴ نمیشه، این فقط برای اشخاصه
نکته خیلی مهمتر: این مبلغ معافیت مثلا ۱۳۸۰۰ برای سال ۱۳۹۴ برای کلیه درآمدهایی هست که فرد کسب میکنه یعنی فرضا وبمستری که صبح ها کارمنده و ۲ میلیون حقوق میگیره از حداقل معافیت رد میشه چون در طی سال فقط ۲۴ میلیون حقوق گرفته یا فرضا شخصی که یک خونه اجاره داده اون هم از محل دریافت اجاره درآمد داره و هم از محل اینترنت و ...
بازم اگه سوالی بود اینجا بپرسید من اگر بلد باشم جواب میدم

بالا