• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امروز نامه اومد از دارایی برای اظهارنامه مالیاتی سایت

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
سلام.این درامد رو چطور محاسبه میکنن؟؟ مثلا کسی یه محصول میفروشه از رو کل قیمتش حساب میشه یا هزینه های خرید و بسته بندی و .... ازش کسر میشه و سود خالص رو حساب میکنن؟؟

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
سلام.این درامد رو چطور محاسبه میکنن؟؟ مثلا کسی یه محصول میفروشه از رو کل قیمتش حساب میشه یا هزینه های خرید و بسته بندی و .... ازش کسر میشه و سود خالص رو حساب میکنن؟؟
سود خالص، توی همون اظهارنامه همه اینها نوشته میشه خرید، فروش، هزینه های مختلف، جمع و تفریق میشه سودی که میمونه میره برای پرداخت مالیات و معافیت و ...

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سود خالص، توی همون اظهارنامه همه اینها نوشته میشه خرید، فروش، هزینه های مختلف، جمع و تفریق میشه سودی که میمونه میره برای پرداخت مالیات و معافیت و ...
بعد از 20 درصد هم بیشتر داریم توی ایران ؟

فرض کنیم یکی یه شرکت داره و شخص حقوقی حساب میشه و شرکتش هم مثلا معافه از مالیات
حالا سودی که از این شرکت میبره به عنوان شخص حقیقی هم باید مالیاتشو بده ؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651

به عنوان شخص حقوقی اگر یک هزیه هایی بکنیم که فاکتور رسمی با VAT نداشته باشیم میتونیم تو اظهارنامه بیاریم ؟ مثلا برای شرکت تبلیغ اینترنتی بکنیم، طبیعتا سایت ها فاکتور نمیدن اگر هم بدن فاکتور رسمی ندارن. این هزینه رو نمیشه شامل کرد ؟

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
من خودم حتما مالیات میدم :general502:
تو یه روز دو تا سایتامو فیلتر کردن

mohsenshayan

Registered User
لایک‌ها
91

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
به نظر من پرداخت مالیات چیز بدی نیست اگر درست اجرا بشه ...
ضمن اینکه راه های قانونی ای برای دریافت معافیت مالیاتی اشخاص وجود داره، مثل مشاغل خانگی...
البته من هنوز نامه ای دریافت نکردم !

saeed22222

Registered User
لایک‌ها
116
تا آنجایی که یادمه جهت گسترش تجارت الکترونیک و استفاده از آن ، این بخش از پرداخت مالیات معاف بود و همینطور هم بود ولی امسال دولت طرحی رو برد مجلس جهت گسترش دامنه دریافت مالیات و حذف برخی از معافیتها قرار بود برخی نها...و ساز... معاف از مالیات مشمول بشن که نشدن و احتمالا نتیجه اش این شده!

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
به عنوان شخص حقوقی اگر یک هزیه هایی بکنیم که فاکتور رسمی با VAT نداشته باشیم میتونیم تو اظهارنامه بیاریم ؟ مثلا برای شرکت تبلیغ اینترنتی بکنیم، طبیعتا سایت ها فاکتور نمیدن اگر هم بدن فاکتور رسمی ندارن. این هزینه رو نمیشه شامل کرد ؟
متاسفانه معمولا یک مقداری از هزینه ها رو رد می‌کنند، ولی هزینه های دارای فاکتور رسمی قابل دفاع هستند

svb93

Registered User
لایک‌ها
138
اینطوری که مشخص شد،کفگیر دولت خورده ته دیگ...:general112:

100% اینطوری هست
اختلاس چند هزار میلیاردی می کنن اینا هم کم میارن از مردم بدبخت می کَنن
همین قبض های اب و برق و گاز ببینید ابنومان و عوارض و ارزش افزوده و ... چند برابر شده

Last edited:

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
دوستانی که این موضوع رو به دولت آقای روحانی نسبت میدن باید بگم که من قبل از روی کار اومدن ایشون این طرح رو که وب سایت ها هم باید مشمول پرداخت مالیت شوند رو تو یکی از خبرگزاری ها دیده بودم (لینک اش رو پیدا کنم اینجا میذارم) اما اگر برسیم به موضوع اصلی و ارتباط نماد با دریافت مالیات - خیلی از دوستای من تو کار فروش هاست و دامنه و فروشگاه اینترنتی که هستن و نماد هم دارن وقتی ازشون در این مورد پرسیدم به هیچکدوم چنین چیزی گفته نشده.

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
من باجناقم تو اداره دارایی شهرمون کار میکنه کارم خدمات وب هست و نماد دارم
گفت اسم تو هم تو لیستی که با دارایی اومده هست ولی نامه ای ندادند
ولی صددرصد باید مالیات رو بدم
حالا ما که همش از سایتها یا اشخاص دلار میخریم هیچ رسیدی نداریم چطور میتوانیم هزینه هامون رو مشخص کنیم و اینا تایید کنند؟؟؟ باجناقم راه حلی برای این قضیه نداشت
یعنی خر تو خری که سرگردنه ایم

l.yasfarokh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مشهد. فروشگاه اینترنتی و شبکه اجتماعی (برای هر 2 سایت، 2 نامه جداگانه اومده) و نوشته طبق بررسی، سایت مذکور مشمول پرداخت مالیات هست :general309:
من يه ايده واسه شبكه اجتماعي دارم
ميتونم از شما راهنمايي بگيرم ؟؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bxyz

Registered User
لایک‌ها
49
یه سوال کلا نماد داشتن یا نداشتن تفاوتی در سود کارتون داره؟

m007007

Registered User
لایک‌ها
42
منم 4 تا اینماد دارم
یک شرکت رسمی
یک آموزشگاه رسمی
ولی فعلا اظهار نامه پر نکردم
اخه ما دارمد انچنانی نداریم که بخواییم پول به کسی بدیم که واسمون اظهارنامه پر کنه!
مالیات واسه پر دامداست، کسی که درآمد زیادی نداره نباید مالیات بده
یکی به این اداره مالیات نیست بگه به ماهایی که درآمد نداریم باید یه پولی بدید تا بنونیم کسی رو استخدام کنیم واستون اظهار نامه پر کنه.
با این خرجهای سرسام آور و درآمدهای کم کی میتونه پول پلمب دفاتر مالیاتی و بقیه چیزارو بده!!!
خدا بدادمون برسه
فکر کنم خوابهای بدی واسمون دیدین
اینمادم نداشته باشی بهت درگاه نمیدن
اگه اعتراضی نکنیم، یعنی چند روز دیگه باید هممون جمع کنیم تا آقازاده ها بیان مجانی و با یارانه دولت سایتهای اینترنتیشون رو راه بندازند.
و ما هم بشیم کارگرای یه سری آدم بی سواد!!!!
اخه ما که داریم پول اینترنت چند برابری میدیم، مالیاتشم ازمون میگیرن، دیگه مالیات دادنمون چیه؟؟؟؟؟؟
چه گلی به سرمون زدنننننن
اقا ما از خدامونه 10000000000000000000000 در بیاریم 50 درصدشو بدیم مالیات، ولی با این شرایط که واسمون درست کردن شدنیه؟؟؟

m007007

Registered User
لایک‌ها
42
یه سوال کلا نماد داشتن یا نداشتن تفاوتی در سود کارتون داره؟
اگه نماد نداشته باشی بهت درگاه نمیدن،
و نداشتن درگاه یعنی فروش خیلی کمتر
یا باید بری از شرکتهای واسته ای درگاه بگیری که اعتبار سایتتو میاره پایین و پول زیادیم باید بهشون بابت کارمزد بدی.
هر موقع هم کسی از مشتریات تراکنش ناموفق داشته باشه و پول از حسابش کم بشه، فاتحه پوله رو بخونی! یا از صبح تا شب بهشون زنگ بزنی!
(این حالت زیاد پیش میاد که بانک از حساب مشتری پول کم میکنه ولی بهش رسید نمیده، البته الان خیلی کمتر شده، قبلا این مشکل زیاد بود، در این صورت پول کم شده به حساب پذیرنده میره ولی مشتری رسیدی نداره، حالا اگه یه واسطه وسط باشه پوله میره به حساب واسطه و واسطه رو بخوای راضیش کنی باید چند برابر وقت و پول تلفن بدی!!!)
ولی خود داشتن نماد اعتبار زیادی به سایتت نمیده
یعنی زوریه که تقریبا هیچ حسنی واستون نداره
خودشون برای اینکه پول بگیرن این قانونها رو گذاشتن
و از خود پرسنل شرکت اینماد بی مسئول تر برای پاسخگو نبودنشون، توی کل اینترنت نمیتونی پیدا کنی!!!!
کافیه از یه شرکتیه که اینماد داره پیششون تو سیستمشون شکایت کنی (که وظیفه قانونی اونها اینه که رسیدگی کنن)، انوقت معنی واقعی کشک رو میفهمی یعنی چی!!!
منتها چون زورشون زیاده به بانکها دستور دادن حق ندارید به کسایی که اینماد ندارند درگاه بدید، (جالبه که واسطه ها میتونن اینکارو کننن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
امان از دست رانت که تو همه چیز هست!!!

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
ماهیانه بالای 200 هزار تومان نت اشغال میدیم بسشون نیست! همین پول نت و سرورمون به زور درمیاد
به نظرم به فروشگاه های بزرگ که درامد میلیاردی دارن باید گیر مالیات بدن اونایی که هر سایتی رو باز میکنی هزارتا تبلیغشونو میبینی
البته تعدادشون انگشت شماره

بالا