• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امسال میخوای چی یاد بگیری ؟ حرفه، سرگرمی، عادت و ...

i.sharifi

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
410
البته تا آدم نخواد و پا نشه و نره سراغ کاری، هر روزم سال نو بشه فرقی نداره .
ولی از اونجایی که معمولا خیلیا سال جدید که میشه برای پیشرفت خودشون برنامه میریزن و هدف گذاری میکنن، تاپیکشو زدم ببینیم برنامه شما برای امسال چیه ؟

برنامه خودم برای سه ماه اول سال:
1 ماه برم وردست مکانیک - برقکار خودرو - جلوبندی ساز
مجموعا 3 ماه .
اینجوری هم توی هزینه های خودم صرفه جویی میکنم
هم اگه کسی ماشینش خراب شد شاید بتونم تا حدی کارشو راه بندازم
و مهمتر از همه 4 تا چیز یاد میگیرم که مکانیک جماعت نتونه سرمو کلاه بذاره :D

البته الان 2 هفته ای میشه که شاگرد مکانیک شدم (روز اول عید رو نرفتم فقط)
و طی این مدت تقریبا توی تعویض لنت و عوض کردن ترموستات اوستا شدم .
چون این چند روزه اکثرا برای این دو مورد میومدن تعمیرگاه .

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
من‌نمیدونم چند سالتونه و هدفتون چیه بابت یادگیری فن جدید؟

ولی پیشنهادم به همه تسلط بیشتر و بیشتر به زبان انگلیسیه..
و دوم و مهمتر از اون ،خودسازی و اصلاح عادت ها و سبک زندگی..

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
یاد بگیرم که چطوری میشه یاد گرفت

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
من‌نمیدونم چند سالتونه و هدفتون چیه بابت یادگیری فن جدید؟

ولی پیشنهادم به همه تسلط بیشتر و بیشتر به زبان انگلیسیه..
و دوم و مهمتر از اون ،خودسازی و اصلاح عادت ها و سبک زندگی..
این تسلط پول می خواد
این دوره های کشکی رایگان تو یوتیوب به درد نمی خوره

i.sharifi

لایک‌ها
410
زبان، اونم زبان انگلیسی تقریبا یکی از ساده ترین مهارتهاییه که بدون هزینه های زیاد میشه یاد گرفت و بهش مسلط شد .
شاید یک یا نهایتا دو ترم لازم باشه برای شروع و اینکه آدم راه بیافته و بعدش می‌تونه به تنهایی تا سطح خیلی خوبی برسه .
این تسلط پول می خواد
این دوره های کشکی رایگان تو یوتیوب به درد نمی خوره

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
فقط تهذیب نفس و مستحکم نمودن پایه های ایمان و تقوا فوکوس میکنم امسال

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
ولی از اونجایی که معمولا خیلیا سال جدید که میشه برای پیشرفت خودشون برنامه میریزن و هدف گذاری میکنن، تاپیکشو زدم ببینیم برنامه شما برای امسال چیه ؟

مجموعا 3 ماه .

آقا من هم اخیرا خیلی به فکر کار تو مشاغل مرتبط با خودرو افتادم. هیچ چیز، تاکید می کنم هیچ چیز، در مورد ماشین نمی دونم و یکمی خجالت می کشم تو این سن و سال برم شاگرد مکانیک بشم. یک جورهایی هم حس می کنم توانایی حرفه ای شدن تو این مشاغل رو هم ندارم.

موندم چکار کنم. درآمد مکانیکی خوبه؟ (منظورم ماهی 20 تومن با 8 ساعت کار نیست)، منظورم ماهی 50 (با 8 ساعت کار هست).

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
آقا من هم اخیرا خیلی به فکر کار تو مشاغل مرتبط با خودرو افتادم. هیچ چیز، تاکید می کنم هیچ چیز، در مورد ماشین نمی دونم و یکمی خجالت می کشم تو این سن و سال برم شاگرد مکانیک بشم. یک جورهایی هم حس می کنم توانایی حرفه ای شدن تو این مشاغل رو هم ندارم.

موندم چکار کنم. درآمد مکانیکی خوبه؟ (منظورم ماهی 20 تومن با 8 ساعت کار نیست)، منظورم ماهی 50 (با 8 ساعت کار هست).
بنظر من بعد از ۲۵ سالگی آدم نباید حوزه کاریش رو از بیخ عوض کنه..
دچار بحران هویت شغلی شدیدی میشه و فکر میکنه تمام عمرش رو به بطالت گذرونده.. (تجربه اخیر خودم)
من پیشنهادم یه شغل و فعالیت توی حوزه کاری خودتون یا چیزی مرتبط به اونه..
مکانیکی رو هم در کنارش تفریحی میتونید یادبگیرید..

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835

اگه اشتباه نکنم ،شما زبان انگلیسی بلدی .
واقعا میخوای بری شاگردی مکانیکی ؟ اگه زیر 30 هستی که اوکیه . ولی بالای 30 دیگه باید شرایطی رو بسازی که تخماتو بذاری روی کاپوت ماشین تا مکانیک برسه بیاد ماشینو درست کنه و تو هم دستتو کثیف نکنی.
حالا چارتا اطلاعات عمومی بد نیست.ولی تو سن خودش .

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008

مجموعا 3 ماه .

به نظر من اگ تو رنج سنی 15 تا 25 هستی بهترین کار رو کردی چون الان از هر قشری از گارگر و بنا تا دکتر و مهندس ب مکانیک جماعت احتیاج دارن و باید منتش رو بکشن راه درستی رفتی و بهت تبریک میگم

i.sharifi

لایک‌ها
410

درآمد مکانیکی هم مثل خیلی از مشاغل دیگه به سطح و کیفیت کار مکانیک ربط داره . کار خوب درآمد خوب .

من اون مکانیک هایی رو که میشناسم و وضعشون خوبه، اغلب خودشون دیگه ناظر بر کار هستن و کار رو میدن دست شاگرداشون انجام بدن.
بازه سنی شون هم متفاوته، جوون دیدم بینشون پا به سن گذاشته و مسن هم دیدم .
یه آقایی هست هم سن و سالهای خودم، برق ماشین خارجی کار میکنه .
ماشین رو که ببری پیشش یه نگاه کلی میکنه، دو تا حدس (که معمولا یکیش درسته) میزنه و به شاگرداش میسپاره مشکلو رفع کنن ، خودش فقط رمز کارتو از مشتری میگیره و دست به سیاه و سفید نمیزنه .

برای اینکه استاد مکانیک بشی مهم نیست چند سال توی کار باشی، مهم اینه که اگه ماشینمو آوردم پیشت و گفتم ماشین خود به خود جوش میاره اول از همه میری سراغ ترموستات (اگه توی وضعیت بسته گیر کنه دیگه انتقال مایع خنک کننده انجام نمی‌گیره و ماشین جوش میاره) نه اینکه همون اول بگی سر سیلندر سوزونده .
در واقع توانایی مکانیک توی شناخت مشکلات ماشین و تسلط کامل به نحوه کارکرد ماشین ازش یه استاد میسازه.
ولی اگه فکر میکنی توی ۲ سال اوستا میشی و مشتریا شماره‌تو به اسم اوس forsoh توی گوشی ذخیره میکنن و میتونی پول پارو کنی... نه اینطور نیست .

Last edited:

i.sharifi

لایک‌ها
410
به نظر من اگ تو رنج سنی 15 تا 25 هستی بهترین کار رو کردی چون الان از هر قشری از گارگر و بنا تا دکتر و مهندس ب مکانیک جماعت احتیاج دارن و باید منتش رو بکشن راه درستی رفتی و بهت تبریک میگم
البته من ۳۷ سالمه و به عنوان شغل مکانیکی رو انتخاب نکردم . برای این رفتم سمتش که چند تا از مشکلات معمول ماشین رو خودم بتونم رفع کنم و هم اینکه یه جورایی به عنوان سرگرمی بخاطر علاقه ای که به کارای فنی دارم .
بله درسته کاملا ..‌.
مخصوصاً اون قسمت منت کشیدن 😅

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
اگه اشتباه نکنم ،شما زبان انگلیسی بلدی .
واقعا میخوای بری شاگردی مکانیکی ؟

بله من رشتم زبانه، تو رشته خودم هم تو مشاغل خصوصی فعالیت کردم و الان هم تو رشته خودم در شغل دولتی مشغول به کارم، من نمیگم تو رشته زبان آدم موفق ندیدم، ولی این افراد تعدادشون خیلی کم بوده، ولی من هرچی استادکار دور و بر خودم می بینم در حال پیشرفت هستند. من هیچ تخصصی تو رشته های فنی ندارم ولی اگه درآمدشون اینقدر خوبه به نظرم می صرفه آدم چند سالی شاگردی کنه. بابت همین مطلب در حال بررسی ورود به یک شغل غیرمرتبط با زبان هستم.

MVGroup

Registered User
لایک‌ها
180
بله من رشتم زبانه، تو رشته خودم هم تو مشاغل خصوصی فعالیت کردم و الان هم تو رشته خودم در شغل دولتی مشغول به کارم، من نمیگم تو رشته زبان آدم موفق ندیدم، ولی این افراد تعدادشون خیلی کم بوده، ولی من هرچی استادکار دور و بر خودم می بینم در حال پیشرفت هستند. من هیچ تخصصی تو رشته های فنی ندارم ولی اگه درآمدشون اینقدر خوبه به نظرم می صرفه آدم چند سالی شاگردی کنه. بابت همین مطلب در حال بررسی ورود به یک شغل غیرمرتبط با زبان هستم.
شما ترجمه زیرنویس فیلم و سریال میتونید انجام بدید؟ من اگه اشتباه نکنم، دو سال پیش از یکی از مترجمهای نسبتا معروف قیمت گرفته بودم لاینی 400 تومن گفته بود. الان که فکر کنم لاینی 800 تومن باشه. شما روزی یک تا 2 اپیزود رو بتونی ترجمه کنی ماهی حدودا 30 تومن میتونی درامد داشته باشی.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
مکانیکی هم مثل خیلی از شغل های دیگه..
حروم خور هاش دیده و بولد میشن..
حلال خور ها و شریف هاش چندان پولدار نمیشن..

به فرض موتور طرف صدای جیر جیر میده..
میگه باید باز بشه..
خداتومن از صاحب ماشین میگیره..
بعد یه هفته ماشینو تحویل میده..
حالا مشکل چی بود؟ یکی از پولی ها بوربرینگش زنگ زده بود.. یکم روغن کاریش کرد فقط.. (یا فوقش بوربرینگش رو عوض میکنه)

i.sharifi

لایک‌ها
410
مکانیکی هم مثل خیلی از شغل های دیگه..
حروم خور هاش دیده و بولد میشن..
حلال خور ها و شریف هاش چندان پولدار نمیشن..

به فرض موتور طرف صدای جیر جیر میده..
میگه باید باز بشه..
خداتومن از صاحب ماشین میگیره..
بعد یه هفته ماشینو تحویل میده..
حالا مشکل چی بود؟ یکی از پولی ها بوربرینگش زنگ زده بود.. یکم روغن کاریش کرد فقط.. (یا فوقش بوربرینگش رو عوض میکنه)
برای همین هر کسی که ماشین داره باید از ماشین و مشکلاتش سر در بیاره ، اونم نه فقط در حد کار راه انداز .
یکی از رفقا ماشین قدیمی پدرش (شورلت نوا) رو هر وقت مشکلی داشت میبرد مکانیکی دوستش خودشم میرفت وردست اوستا .
چند بار نشستن باز و بست کردن ماشینو الان رفیقم در حد یه مکانیک بلده .
یه مدت دل و روده ماشینو ریخت بیرون، سیمکشی برق و موتور رو بازسازی کرد کامل .
شغلشم پشت میزیه از منم 2 3 سال بزرگتر ولی رفت یاد گرفت؛ الان از پراید گرفته تا ماشین کلاسیک و ماشینای خارجی رو سر تا بلده .

نمیشه به همه نسبت داد اون قسمت حروم خوری رو .
همون توی شهر شما اهواز، یه برقکاری هست طرفای کمپلو اوس اصغر اگه اشتباه نکنم .
خودش که دیگه کار نمیکنه و حتی کارگاه هم نمیاد ، اما هم منصفه هم کاربلد، شاگرداشم همینطور .
ولی خوب مایه ای در میاره .

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
شما ترجمه زیرنویس فیلم و سریال میتونید انجام بدید؟ من اگه اشتباه نکنم، دو سال پیش از یکی از مترجمهای نسبتا معروف قیمت گرفته بودم لاینی 400 تومن گفته بود. الان که فکر کنم لاینی 800 تومن باشه. شما روزی یک تا 2 اپیزود رو بتونی ترجمه کنی ماهی حدودا 30 تومن میتونی درامد داشته باشی.

چه رقم خوبی، وسوسه کننده است.

بالا