• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امسال میخوای چی یاد بگیری ؟ حرفه، سرگرمی، عادت و ...

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
برای همین هر کسی که ماشین داره باید از ماشین و مشکلاتش سر در بیاره ، اونم نه فقط در حد کار راه انداز .
یکی از رفقا ماشین قدیمی پدرش (شورلت نوا) رو هر وقت مشکلی داشت میبرد مکانیکی دوستش خودشم میرفت وردست اوستا .
چند بار نشستن باز و بست کردن ماشینو الان رفیقم در حد یه مکانیک بلده .
یه مدت دل و روده ماشینو ریخت بیرون، سیمکشی برق و موتور رو بازسازی کرد کامل .
شغلشم پشت میزیه از منم 2 3 سال بزرگتر ولی رفت یاد گرفت؛ الان از پراید گرفته تا ماشین کلاسیک و ماشینای خارجی رو سر تا بلده .

نمیشه به همه نسبت داد اون قسمت حروم خوری رو .
همون توی شهر شما اهواز، یه برقکاری هست طرفای کمپلو اوس اصغر اگه اشتباه نکنم .
خودش که دیگه کار نمیکنه و حتی کارگاه هم نمیاد ، اما هم منصفه هم کاربلد، شاگرداشم همینطور .
ولی خوب مایه ای در میاره .
درسته..
ولی اون با تجربه زیاد و اعتبار به اون حد رسید..
بحث ما رده های معمولی و میانی هست..
وگرنه رده های خیلی موفق کار هرکسی نیست..

وگرنه توی همه شغل ها اگه به اون رده برسیم موفق خواهیم بود..

Last edited:

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
واقعا زبان انگلیسی رو میشه بدون کلاس تا سطح بالا یاد گرفت؟؟ در حدی که مثلا بشه کار ترجمه گفتاری رو راحت انجام داد؟

i.sharifi

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
410
واقعا زبان انگلیسی رو میشه بدون کلاس تا سطح بالا یاد گرفت؟؟ در حدی که مثلا بشه کار ترجمه گفتاری رو راحت انجام داد؟

من اصلا کلاس زبان انگلیسی ثبت نام نکردم. توی دوران دبیرستان خیلی از مباحث پایه ش رو یاد گرفتم. ولی چون اون دوران و الان مرتب هر چیزی رو توی گوگل به انگلیسی سرچ میکردم و آهنگای خارجی + فیلم بدون ترجمه و دوبله هم زیاد گوش میدادم و نگاه میکردم الان تقریبا ۷۰ درصد مسلطم .
و مطمئنم اگه دو سه ماه بشینم با جدیت چند تا کورس ببینم و بیشتر مطالعه کنم تا آخر سال ۲۰ درصد پیشرفت میکنم .

پس به نظر من میشه (دید شخصی) .

من زبان اسپانیایی رو یه ترم ثبت نام کردم و از ۱۲ جلسه کلا ۷ جلسه ش رو رفتم و تمرین آنچنانی هم نداشتم .
آزمون آخر ترم رو قبول شدم با بالاترین نمره، ترم دو رو مجاز شدم ثبت نام هم کردم ولی کلاسا رو نرفتم ، اما خودم خوندم و آزمون پایان ترم دوم رو هم قبول شدم.
حالا این اسپانیایی بود و پیش زمینه نداریم ما ایرانیا.
انگلیسی رو که از مهد کودک گرفته تا دانشگاه داریم یاد میگیریم و هر جایی رو نگاه کنیم اصطلاحات انگلیسی وجود داره (اخبار، منوی گوشی و الی آخر)

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
من اصلا کلاس زبان انگلیسی ثبت نام نکردم. توی دوران دبیرستان خیلی از مباحث پایه ش رو یاد گرفتم. ولی چون اون دوران و الان مرتب هر چیزی رو توی گوگل به انگلیسی سرچ میکردم و آهنگای خارجی + فیلم بدون ترجمه و دوبله هم زیاد گوش میدادم و نگاه میکردم الان تقریبا ۷۰ درصد مسلطم .
و مطمئنم اگه دو سه ماه بشینم با جدیت چند تا کورس ببینم و بیشتر مطالعه کنم تا آخر سال ۲۰ درصد پیشرفت میکنم .

پس به نظر من میشه (دید شخصی) .

من زبان اسپانیایی رو یه ترم ثبت نام کردم و از ۱۲ جلسه کلا ۷ جلسه ش رو رفتم و تمرین آنچنانی هم نداشتم .
آزمون آخر ترم رو قبول شدم با بالاترین نمره، ترم دو رو مجاز شدم ثبت نام هم کردم ولی کلاسا رو نرفتم ، اما خودم خوندم و آزمون پایان ترم دوم رو هم قبول شدم.
حالا این اسپانیایی بود و پیش زمینه نداریم ما ایرانیا.
انگلیسی رو که از مهد کودک گرفته تا دانشگاه داریم یاد میگیریم و هر جایی رو نگاه کنیم اصطلاحات انگلیسی وجود داره (اخبار، منوی گوشی و الی آخر)
ممنون.
درسته بستگی به علاقه هم داره. ولی خب فرّاره. باید مرتب تکرار بشه تا فراموش نشه

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
شما ترجمه زیرنویس فیلم و سریال میتونید انجام بدید؟ من اگه اشتباه نکنم، دو سال پیش از یکی از مترجمهای نسبتا معروف قیمت گرفته بودم لاینی 400 تومن گفته بود. الان که فکر کنم لاینی 800 تومن باشه. شما روزی یک تا 2 اپیزود رو بتونی ترجمه کنی ماهی حدودا 30 تومن میتونی درامد داشته باشی.
سی چه خبره،روزی دوتا که چیزی نیست. عمرا این قیمت بشه

MVGroup

Registered User
لایک‌ها
180
سی چه خبره،روزی دوتا که چیزی نیست. عمرا این قیمت بشه
من فرض کردم هر اپیزود به طور متوسط 800 لاین باشه. هر لاین 800 تومن، که میشه 640,000 تومن برای هر اپیزود. روزی دو تا اپیزود میشه 1,280,000 تومن که من تقریبا گفتم روزی 1 تومن (چون تعداد لاینها کم و زیاد ممکنه بشه). برای همین گفتم ماهی 30 تومن.
کجاش رو اشتباه گفتم؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
من فرض کردم هر اپیزود به طور متوسط 800 لاین باشه. هر لاین 800 تومن، که میشه 640,000 تومن برای هر اپیزود. روزی دو تا اپیزود میشه 1,280,000 تومن که من تقریبا گفتم روزی 1 تومن (چون تعداد لاینها کم و زیاد ممکنه بشه). برای همین گفتم ماهی 30 تومن.
کجاش رو اشتباه گفتم؟
اونوقت این 640 رو کی میاد پرداخت کنه ؟ منظورم مگه جایی هست که همچین سودی بکنه که حاظر باشه این مبلغ رو برای هرقسمت بده و به طور دائمی برای این مساله درخواست باشه ؟

MVGroup

Registered User
لایک‌ها
180
اونوقت این 640 رو کی میاد پرداخت کنه ؟ منظورم مگه جایی هست که همچین سودی بکنه که حاظر باشه این مبلغ رو برای هرقسمت بده و به طور دائمی برای این مساله درخواست باشه ؟
همین سایتهای معروف دانلود. مثل دیجی موویز.
البته من از یکی از مترجمهای نسبتا معروف قیمت گرفته بودم. که میگفت با این قیمت کار میکنه.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
البته من از یکی از مترجمهای نسبتا معروف قیمت گرفته بودم. که میگفت با این قیمت کار میکنه.
آقا اون مترجم معروف که میگی ده ساله داره ترجمه انجام میده ها! یه شبه که معروف نشده.
بعدم جدای اینکه تعرفش این نیست، ترجمه فیلم و سریال کار خیلی سختیه اینطوری هم نیستش که بشینه راحت روزی دو اپیزود ترجمه کنه پدر آدم درمیاد طرف باید خودش سریال رو دنبال کنه که تو ترجمه سوتی نده
در کل به نظرم روی ترجمه فیلم و سریال نمیشه به عنوان شغل اول حساب باز کرد.

MVGroup

Registered User
لایک‌ها
180
آقا اون مترجم معروف که میگی ده ساله داره ترجمه انجام میده ها! یه شبه که معروف نشده.
بعدم جدای اینکه تعرفش این نیست، ترجمه فیلم و سریال کار خیلی سختیه اینطوری هم نیستش که بشینه راحت روزی دو اپیزود ترجمه کنه پدر آدم درمیاد طرف باید خودش سریال رو دنبال کنه که تو ترجمه سوتی نده
در کل به نظرم روی ترجمه فیلم و سریال نمیشه به عنوان شغل اول حساب باز کرد.
تعرفه اش چقدره؟

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
تعرفه اش چقدره؟
اون سه چهار تا معروفا کلا بحثشون جداست.
ولی اگه اشتباه نکنم من حول و حوش 4-5 سال پیش برای هر اپیزود 25ت این حدودا میدادم
که با در نظر گرفتن تورم الان باید 200-300 ت شده باشه :D
به نظرم یه مترجم معمولی با یکمی سابقه کار اگه وقت بذاره نهایتا بتونه ماهی 7-8 تومن درآمد داشته باشه.
باز این در صورتیه که اسپانسر داشته باشه بتونه خودش رو به سایتهای فیلم و سریال معرفی کنه.

i.sharifi

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
410
کسی که زبانش خوبه اگه روش تدریس رو هم یاد بگیره، میتونه با جذب شاگرد خصوصی درآمد بالاتری داشته باشه .
به ازای هر ساعت ۱۵۰ هزار تومن در نظر بگیرید برای هر شاگرد یه ترم و هر ترم ۱۲ جلسه و هر جلسه ۱.۵ ساعت میشه ۲,۷۰۰ هزینه هر ترم که باید به استاد پرداخت بشه .
۵ تا شاگرد در ماه = ۱۳،۵ میلیون
اینا حدس و تخمین نیست .
توی سایتهای آموزش آنلاین زبان برید ببینید بعضی از اساتید ۱۰ ۱۵ تا شاگرد خصوصی در ماه دارن تازه یه عده شون ساعتی ۲۵۰ میگیرن !
کلا تدریس خصوصی (هر چیزی و هر موضوعی نه فقط زبان) درآمد خیلی خوبی داره .

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
برنامه ی امسالم بیشتر حول محور آموزش میچرخه یادگیری و تسلط توی زبان انگلیسی فارکس ارز دیجیتال تسلط روی یوتیوب و تولید محتوا و سعی میکنم روش هایی رو پیدا کنم که بتونم ازش درامد دلاری بدست بیارم چون درامد ریالی دیگه تو ایران جوابگو نیست

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
به نظر من اگ تو رنج سنی 15 تا 25 هستی بهترین کار رو کردی چون الان از هر قشری از گارگر و بنا تا دکتر و مهندس ب مکانیک جماعت احتیاج دارن و باید منتش رو بکشن راه درستی رفتی و بهت تبریک میگم
خب همه به بقال هم نیاز دارن
منت مکانیک هم کسی نمیکشه این نشد میرن بعدی
خیلی کمشون معروف و مشتری گیر میشن و مثلا اوس علی میشن بقیه فقط دستشون چرب میشه
مکانیکی هم مثل خیلی از شغل های دیگه..
حروم خور هاش دیده و بولد میشن..
حلال خور ها و شریف هاش چندان پولدار نمیشن..

به فرض موتور طرف صدای جیر جیر میده..
میگه باید باز بشه..
خداتومن از صاحب ماشین میگیره..
بعد یه هفته ماشینو تحویل میده..
حالا مشکل چی بود؟ یکی از پولی ها بوربرینگش زنگ زده بود.. یکم روغن کاریش کرد فقط.. (یا فوقش بوربرینگش رو عوض میکنه)
مشتری ها ببو گلابی نیستن هزار تا مکانیک میبرن از اشنا و رفیق تحقیق میکنن تو گروه تلگرام میپرسن تا بفهمن عیبش چیه
بعد راه میفتن هزار تا مکانیک میپرسن کدوم مکانیک اون عیب رو ارزون تر رفع میکنه
هزار جا میپرسن ببینن کی لنت ارزون تر عوض میکنه مشتری که راحت پول بده کمه
هر چی بیشتر گرونی میشه مردم گدا تر و خسیس تر و بد پول بده تر میشن
من مکانیکم یه روز هست سه روز نیست حاضرم برم شهرداری کار کنم ولی یه مبلغ مشخصی سر ماه بیاد تو حسابم کاری هم با اب و برق و گاز و تلفن و مالیات و دارایی و اتحادیه نداشته باشم

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
خب همه به بقال هم نیاز دارن
منت مکانیک هم کسی نمیکشه این نشد میرن بعدی
خیلی کمشون معروف و مشتری گیر میشن و مثلا اوس علی میشن بقیه فقط دستشون چرب میشه

مشتری ها ببو گلابی نیستن هزار تا مکانیک میبرن از اشنا و رفیق تحقیق میکنن تو گروه تلگرام میپرسن تا بفهمن عیبش چیه
بعد راه میفتن هزار تا مکانیک میپرسن کدوم مکانیک اون عیب رو ارزون تر رفع میکنه
هزار جا میپرسن ببینن کی لنت ارزون تر عوض میکنه مشتری که راحت پول بده کمه
هر چی بیشتر گرونی میشه مردم گدا تر و خسیس تر و بد پول بده تر میشن
من مکانیکم یه روز هست سه روز نیست حاضرم برم شهرداری کار کنم ولی یه مبلغ مشخصی سر ماه بیاد تو حسابم کاری هم با اب و برق و گاز و تلفن و مالیات و دارایی و اتحادیه نداشته باشم
رفیق تو توی اصفهان داری عذاب میکشی..
خیلی جاهای دیکه کشور اینطوری نیست..
طرف میره اولین مکانیکی..
هرچی بهش گفت میگه باشه..
بخصوص کارمند ها...اگرم خانوم باشن دیگه بدتر..

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
رفیق تو توی اصفهان داری عذاب میکشی..
خیلی جاهای دیکه کشور اینطوری نیست..
طرف میره اولین مکانیکی..
هرچی بهش گفت میگه باشه..
بخصوص کارمند ها...اگرم خانوم باشن دیگه بدتر..
رفیق قبول دارم اصفهان خسیس و گدا و چونه زن ان ولی تهران هم نصفشون چند تا مغازه قیمت میگیرن
با این گرونی و تورم اصفهانی بازی داره به همه جای کشور نفوذ میکنه.مردم میخوان خرج رو کم کنن
یا تو تلگرام میپرسن یا اینترنت سرچ میکنن که فلان صدا در فلان زمان در فلان مکان بخاطر چیست
یا میبرن یه مکانیک میگن سلام داداش یه نگاه به این بنداز به نظرت مشکل از چیه الان وقت ندارم یا پول ندارم فردا میام درستش کن
ملت خارکشته شدن

Last edited:

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
رفیق قبول دارم اصفهان خسیس و گدا و چونه زن ان ولی تهران هم نصفشون چند تا مغازه قیمت میگیرن
با این گرونی و تورم اصفهانی بازی داره به همه جای کشور نفوذ میکنه.مردم میخوان خرج رو کم کنن
یا تو تلگرام میپرسن یا اینترنت سرچ میکنن که فلان صدا در فلان زمان در فلان مکان بخاطر چیست
یا میبرن یه مکانیک میگن سلام داداش یه نگاه به این بنداز به نظرت مشکل از چیه الان وقت ندارم یا پول ندارم فردا میام درستش کن
ملت خارکشته شدن

داداش من با نیما موافقم ، شما توی محیطی بودی که چون اذیت شدی ، حرفه ات از چشمت افتاده. البته کمی هم غر میزنی ، که اونم طبیعیه و البته به ماها ربطی نداره.
اما
تو تهران / کرج مکانیک های خودرو های سواری بنزینی ، دارن نون مردم رو شیرمال میکنن . اون ضعیف ضعیفه شون داره ماهی 25 تا 30 خالص میندازه . اون خوبه شون که 10 یا 20 سال سابقه داره ، ماهی 50 تا 100 درامد داره . درسته که شمارش لقمه و کسب درامد مردم کار درستی نیست ولی یه فوکوس بکنی ، دستت میاد که یارو چیکار داره میکنه .
در خصوص دنگ و فنگ شغلت هم باید بگم که ، داداش من ، عزیز من ، حتی دندونپزشک هم دردسر و درگیری با مشتری رو داره . مکانیک که جای خود داره.
به نظرم شما که دیگه اومدی تو گود و دستت رو الوده کردی ، دیگه تا تهش برو ، موفق میشی

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
داداش من با نیما موافقم ، شما توی محیطی بودی که چون اذیت شدی ، حرفه ات از چشمت افتاده. البته کمی هم غر میزنی ، که اونم طبیعیه و البته به ماها ربطی نداره.
اما
تو تهران / کرج مکانیک های خودرو های سواری بنزینی ، دارن نون مردم رو شیرمال میکنن . اون ضعیف ضعیفه شون داره ماهی 25 تا 30 خالص میندازه . اون خوبه شون که 10 یا 20 سال سابقه داره ، ماهی 50 تا 100 درامد داره . درسته که شمارش لقمه و کسب درامد مردم کار درستی نیست ولی یه فوکوس بکنی ، دستت میاد که یارو چیکار داره میکنه .
در خصوص دنگ و فنگ شغلت هم باید بگم که ، داداش من ، عزیز من ، حتی دندونپزشک هم دردسر و درگیری با مشتری رو داره . مکانیک که جای خود داره.
به نظرم شما که دیگه اومدی تو گود و دستت رو الوده کردی ، دیگه تا تهش برو ، موفق میشی
محیط رو باید به تهران / کرج منتقل کنم
اون که میگی غر میزنی غر نیست خودت هم باشی اذیت میشی اینجا.مردمش تو کل ایران به گدا بودن معروفن
چونه میزنن برا 5 هزار تومن یا نسیه میخوان و نسیه هم پس نمیدن یا میگن بدبختم ندارم فلج ام بعد میبینی 5 تا پارس TU5 صفر قایم کرده
بد حسابی رو افتخار و زرنگی میدونن.از فلانی یه گوشی خریدمش پولش را ندادم و به بدبختی که اعتماد کرده میخندن.از بقالی سیگار نسیه گرفتم یه پفک هم دزدیدم و این کار رو زرنگی میدونن
بعد از یه طرف هم حزب الاهی و مایه مال ان.تو جرات داری تو بیابون های حاشیه شهر اصفهان یه ضبط روشن کن یا یه دختر ببر در کسری از ثانیه یا خودشون میان فضولی یا زنگ میزنن مامور
دخترهاش اومدی باهاشون حرف بزنی جیغ و داد راه میندازن یا اگر هم حرف زدن بعدش میگن من با نا محرم حرف نمیزنم یا من با کسی که نمیشناسم حرف نمیزنم خب هر کسی رو قبل از اینکه بشناسی نمیشناختی یا میگن من باهات حرف بزنم به اعتماد بابام خیانت کردم یا چطوری بهت اعتماد کنم خب الان یه سند خونه به نامت میزنم تا اعتمادت جلب بشه خلاصه دختراش از نون فیل افتادن

در مورد تهران / کرج خودم یه مدت بودم رفیق مکانیک هم دارم اونجا هم مشتریا نصفشون چند جا میپرسن
ولی مطمئنا کاسبی بهتر از اصفهانه مردمش گدا نیستن و با فرهنگ ترن

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
محیط رو باید به تهران / کرج منتقل کنم
اون که میگی غر میزنی غر نیست خودت هم باشی اذیت میشی اینجا.مردمش تو کل ایران به گدا بودن معروفن
چونه میزنن برا 5 هزار تومن یا نسیه میخوان و نسیه هم پس نمیدن یا میگن بدبختم ندارم فلج ام بعد میبینی 5 تا پارس TU5 صفر قایم کرده
بد حسابی رو افتخار و زرنگی میدونن.از فلانی یه گوشی خریدمش پولش را ندادم و به بدبختی که اعتماد کرده میخندن.از بقالی سیگار نسیه گرفتم یه پفک هم دزدیدم و این کار رو زرنگی میدونن
بعد از یه طرف هم حزب الاهی و مایه مال ان.تو جرات داری تو بیابون های حاشیه شهر اصفهان یه ضبط روشن کن یا یه دختر ببر در کسری از ثانیه یا خودشون میان فضولی یا زنگ میزنن مامور
دخترهاش اومدی باهاشون حرف بزنی جیغ و داد راه میندازن یا اگر هم حرف زدن بعدش میگن من با نا محرم حرف نمیزنم یا من با کسی که نمیشناسم حرف نمیزنم خب هر کسی رو قبل از اینکه بشناسی نمیشناختی یا میگن من باهات حرف بزنم به اعتماد بابام خیانت کردم یا چطوری بهت اعتماد کنم خب الان یه سند خونه به نامت میزنم تا اعتمادت جلب بشه خلاصه دختراش از نون فیل افتادن

در مورد تهران / کرج خودم یه مدت بودم رفیق مکانیک هم دارم اونجا هم مشتریا نصفشون چند جا میپرسن
ولی مطمئنا کاسبی بهتر از اصفهانه مردمش گدا نیستن و با فرهنگ ترن
داداش دلم سوخت برات بخدا 😂
تهران بخدا دختراش یک سرگردن از کل شهرستانا بهتره
مشهدم همینطور گندن

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
داداش دلم سوخت برات بخدا 😂
تهران بخدا دختراش یک سرگردن از کل شهرستانا بهتره
مشهدم همینطور گندن
داداش نمیدونم چه سرزمین شخمیه اینجا
هم خسیس ان هم بخیل ان هم گدا ان هم دخترهاش گند ان
من با هر دختری تهران بود چت کردم اوکی بود خود دختره میگفت بیا بریم بیرون نه میگفت نامحرم ایم نه میگفت چطور اعتماد کنم اصفهان دخترا میگن چطور اعتماد کنم یا نمیشناسمت انگار میخواد اطلاعات نزام رو بده که میگه اعتماد ندارم
مشهد دختراش هم گند باشن مردمش خسیس و گدا و چونه زن نیستن
اینا عابروی ایران رو بردن مشهد کاسب هاش میگن به اصفهانی جنس نمیفروشیم عراق میگن اصفهانی گدا
من مشکلم بیشتر از این که دخترهاش باشن گدا بودنشونه اگه گدا و خسیس نبودن و مغازه مکانیکیم میچرخید و پول درمیاوردم دخترهاش هم گند بودن مشکلی نداشت

Last edited:
بالا