به نقل از farhad12 :يكي هم به داد من برسه
من 2 سايت انگليسي در دست اقدام دارم كه كليكها اون همه از خارج از ايران خواهد بود
من هم نفهميدم چه ربطي داست
به نقل از farhad12 :يكي هم به داد من برسه
من 2 سايت انگليسي در دست اقدام دارم كه كليكها اون همه از خارج از ايران خواهد بود
=========به نقل از شايان :نه ! درست ميگه امين ! كشور من استراليا هست ... ماله منم فقط 2 تا Option داره ... چك با پست معمولي و چك با پست غير معمول !![]()
========به نقل از farhad12 :هيچي
فقط خواستم بدونم كسي هست با هم بتونيم كار كنيم؟!!
خودتم خوب ميدوني تو اون ماجرا ابدا من مقصر نبودم ولي نميدونم چرا اينطوري رفتار ميكنيبه نقل از setareh2 :========
من هنوز جاي داغي كه پشت دستم گذاشتم مونده:lol:
![]()
جاش اينجا نيست :hmm:به نقل از farhad12 :خودتم خوب ميدوني تو اون ماجرا ابدا من مقصر نبودم ولي نميدونم چرا اينطوري رفتار ميكني
ولي من فكر كنم بدونم!
قبول كن شما هم تا حدي غير حرفه اي عمل كردي سايتي كه build for adsense only بود نبايد براش chanel باز مي كردي !!! با وزيتورهاي معلوم الحال
به هر حال فعلا ما در ايران مقبوض اليد (حاج فرهاد.دامت اضافاته) هستيم و چاره اي هم نيست
شما هم جاي داغ دستت رو فراموش كن
حرفه اي ها يه طوري با هم ميتونن كنار بيان (اسمايلي خنده)
بابا من كه با اخم نگفتم....به نقل از farhad12 :خودتم خوب ميدوني تو اون ماجرا ابدا من مقصر نبودم ولي نميدونم چرا اينطوري رفتار ميكني
ولي من فكر كنم بدونم!
قبول كن شما هم تا حدي غير حرفه اي عمل كردي سايتي كه build for adsense only بود نبايد براش chanel باز مي كردي !!! با وزيتورهاي معلوم الحال
به هر حال فعلا ما در ايران مقبوض اليد (حاج فرهاد.دامت اضافاته) هستيم و چاره اي هم نيست
شما هم جاي داغ دستت رو فراموش كن
حرفه اي ها يه طوري با هم ميتونن كنار بيان (اسمايلي خنده)
========به نقل از babakweb :آقا اين اد لينكز به جز تبليغاته؟ يعني ميشه 3 تا بيلبرد تبليغاتي گذاشت و مثلا يك اد لينكز؟
گرفتم!!به نقل از setareh2 :========
اين اد لينكز اصلا فايده نداره!!!!
من يه channel ساختم مخصوص ادلينكز و تو بعضي از صفحاتم ادلينكز رو اضافه كردم....
نتيجه بعد 3 روز:
هم CTR هم CPM همEPC نسبت به ادسنس خيلي خيلي پايين تر و اصلا قابل چشمپوشي!
روز پنجم ورش داشتم!!!!
=======به نقل از farhad12 :گرفتم!!
راستي با ادز لينك ميشه خودت شخصا تبليغات مشتري رو قبول كني؟ يا دوباره بايد به گوگل مراجعه كرد
اما خدايش باحالي همون يه بار به من حال دادي دستت درد نكنهبه نقل از setareh2 :بابا من كه با اخم نگفتم....
نديدي آيكون آخر متنم رو!!!![]()
:happy:
شوخي سال جديده!!!![]()
![]()
يادت باشه پول چرك كف دسته.... :lol:![]()
چند بار بگم موضوع تاپیک رو عوض نکنید :hmm:به نقل از mahiar0 :اما خدايش باحالي همون يه بار به من حال دادي دستت درد نكنه