شیرازمارکت
Registered User
سلام. خوبی؟ اینکه میگی به درد دیگه نمیخوره برای بازدید های ایران هست یا کلی میگی؟ آخه من یه وبسایت خارجی با روزی 10هزار بازدید دارم میخوام پاپ آپ و دیرکت لینک بذارم. نمیصرفه؟دیگه بدرد نمیخوره!
سلام. خوبی؟ اینکه میگی به درد دیگه نمیخوره برای بازدید های ایران هست یا کلی میگی؟ آخه من یه وبسایت خارجی با روزی 10هزار بازدید دارم میخوام پاپ آپ و دیرکت لینک بذارم. نمیصرفه؟دیگه بدرد نمیخوره!
برای ایپی خارجی باید تست کنیدسلام. خوبی؟ اینکه میگی به درد دیگه نمیخوره برای بازدید های ایران هست یا کلی میگی؟ آخه من یه وبسایت خارجی با روزی 10هزار بازدید دارم میخوام پاپ آپ و دیرکت لینک بذارم. نمیصرفه؟
ای پی خارجی به قول جوات باید تست کنی خیلی ها ناراضی بودن مثل من که هر چی بازدید میفرستم از امریکا و ... انگار که نه انگار خیلی ها هم راضی بودن :|سلام. خوبی؟ اینکه میگی به درد دیگه نمیخوره برای بازدید های ایران هست یا کلی میگی؟ آخه من یه وبسایت خارجی با روزی 10هزار بازدید دارم میخوام پاپ آپ و دیرکت لینک بذارم. نمیصرفه؟
هر ماهی که موجودیتون بالاتر از صد دلار شد ماه بعدش به حساب پی پال ، وب مانی و ... واریز میکنناینا چه جوری واریز میکنن ؟ کسی میدونه
برای من تاجالا پیش نیومده!وقتی کدPopunder سایت پروپلر را در سایت تون قرار میدید آیا شما هم مشکل Sneaky Mobile در وبمستر تولز براتون پیش میاد؟
آیا گذاشتن چندین باره کد Popunder در سایت از نظر قوانین پروپلر مجاز هست؟
وبمانیبرای استفاده از این سایتها نیاز به چ نمونه حسابی هست؟