• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اموزش شبکه کردن چند کامپیوتر

Pac_ginobat

Registered User
لایک‌ها
10
اموزش شبکه کردن چند کامپیوتر!

نه 2 کامپیوتر

هر چی بلدین بچپونین

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
اول يه دونه هاب يا سوييچ ميرين مي خرين. بعد چند متر سيم شبكه كه به CAT 5 معروفه و البته براي هر كابلي كه براي هر كامپيوتر آماده ميكنين دو تا سوكت هم بايد بخرين كه به سر سيمها پرس كنين. بعدش چند تا كامپيوتر! و چند تا هم كارت شبكه (براي هر كدوم يك كارت شبكه) ميرين ميخرين!
اين از قسمت سخت افزاري. قسمت نرم افزاري يك كمي زمان بر هست و الان از حوصله و وقت من خارج! بنابراين موكول مي كنم به آينده يا اينكه بقيه بيان اينجا در موردش توضيح بدن.

Pac_ginobat

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از mahdi206 :
اول يه دونه هاب يا سوييچ ميرين مي خرين. بعد چند متر سيم شبكه كه به CAT 5 معروفه و البته براي هر كابلي كه براي هر كامپيوتر آماده ميكنين دو تا سوكت هم بايد بخرين كه به سر سيمها پرس كنين. بعدش چند تا كامپيوتر! و چند تا هم كارت شبكه (براي هر كدوم يك كارت شبكه) ميرين ميخرين!
اين از قسمت سخت افزاري. قسمت نرم افزاري يك كمي زمان بر هست و الان از حوصله و وقت من خارج! بنابراين موكول مي كنم به آينده يا اينكه بقيه بيان اينجا در موردش توضيح بدن.
ممنون!

ولی سعی کنیم این تاپیک رو نگه داریم!
بقیه مال رفع اشکال هستن!
خیلی خوب میشه اگه طرز شبکه کردن رو اینجا بنویسیم!
که وقتی کسی میاد اینجا میخواد چیزی یاد بگبره دست خالی بیرو نره!

Pac_ginobat

Registered User
لایک‌ها
10
خبری نشد؟
کسی مقاله ای چیزی نداره!؟

Pac_ginobat

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از mahdi206 :
پس بقیه اش چی شد؟؟؟
39.gif
39.gif

mokhche

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببينين تو رو خدا به من بگين چه طوري مي تونم چند تا كامپيوتر رو با هم share كنم
مثلا 6 تا
:( اين سوال منو جواب بدين
چون خفن دوست دارم بفهمم.

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
بعدش اینه

اگه مطمعن بودی که کابلا رو درست کانکتو ر زدی همه چی حل بود می ری تو قسمت My Network Places--- از اونجا هم view Network Connection تو قسمت Lan or High-Speed Internet اگه همه چی حل باشه اکونش در حالت عادیه آگر نه روش یه ضربدر قرمز میزنه آلبته اگه تیک Show ICon in............ خورده باشه اون پایین تو systry
میتونی اکونشو ببینی تب جنرال رو میزنی از اونجا وسط صفحه Internet Protocol[tcp/ip] رو انتخاب می کنی و تکمه
properties رو میزنی تو قسمت Use The Following Ip Adress اینا رو میزاری :
البته تعدادی رنج هست که میتونی از اونا استفاده کنی من خودم همیشه اینو می زارم

195.146.32.1 تا ... اون سیستم رو که می خوای سرور باشه ای پی اون رو 195.146.32.1 می زاری بقیه رو به ترتیب بعد از این یعنی کامپیوتری که قراره سرور باشه به عنوان مثال

view Network Connection

Ip Adress:195.146.32.1

Subnet Mask:225.225.225.0

Default Gateway: هی چی نمی زاری

ولی برای کلاینت ها

Ip Adress:195.146.32.2

Subnet Mask:225.225.225.0

Default Gateway:195.146.32.1

یعنی تو قسمت Default Gateway آی پی سرور رو می زاری بقیه هم به ترتیب

آگه تو لن می خوای از اینترنت هم استفاده کنی بهتر از Dns Server هم استفاده کنی

می تونی از این آی پی ها استفاده کنی آلبته با لا یا پایین کردن آی هیچ تا ثیری نداره یعنی فرقی نداره 192.9.9.3 پایین باشه یا بالا

Preferred DNS server:192.9.9.3
Alternate DNS server:198.6.6.1

یه ok می زنی یه ریبوت می خواد و تمام وقتی وین اومد بالا اون پایین رو ایکون لن بزن ببین Sent و Received داری
آگه داشتی که همه چی حله

موف باشی فعلا با بای

بالا