• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امپلی فایر ماسکونی mosconi one 120.4

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
too mafiya boodane tt ke shaki nis va too zafe modiriyatam hamintor va daghighan hamin harfi ke
doostemoon zad ke ghable modiriyate ishoon .....
ghabl az modiriyate ishon oza kheyli behtar bood va kamelan az bazar ke bargharar shode maloome
diktatori kamelan namayane
va band bazi besiyar moshakhas
moteasefane hame mikhan be ham dge ghaleb konan va khashhalam paye modiriyat oon agha inga baz nashode
va beshe ke hame rastegar beshim va in donya vase kasi nemimoone
:D:D:D:D:D:D

alireza326

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
مافیا کجا بود آقا جان
در مورد سلیقه ای برخورد کردن مدیر تی تی هم خودش اینجا نیست ولی خداش هست، من ندیدم محمود توی پروژه ای تاثیر مستقیم بزاره که حتما باید آلپاین بخرید
ایشون هم مثل همه ما میاد اونجا مشاوره میده، مشاوره میگیره
بهرحال اگه ادامه بدم باز احتمال داره مافیا برا شما تداعی بشه :D
موفق باشید

پستم با کیوان هم زمان شد
شما هم که بد جور سینه سوخته ای کیوان جان
نکنید آقا جان نکنید
دلیل نمیشه یکی باب میل شما نیست بد باشه
اون از داوود که آبادش کردید اینم از محمود
ارزش نداره زمین و زمان رو زیر سوال میبرید
باب میلتون حرف نزدم ، نرید پشت سر منم صفحه بزارید :D

Last edited:

sweetferry

Registered User
لایک‌ها
7
بحث حاشیه ای کافیه دوستان...

یک میلیون تومن اخرین قیمته حتی هزینه پست هم به عهده خریداره
اگر کسی خواست به شمارم اس بده که معامله کنیم. لطفا کسی برای تخفیف جلو نیاد حتی یه ریال
09399020032

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
مافیا کجا بود آقا جان
در مورد سلیقه ای برخورد کردن مدیر تی تی هم خودش اینجا نیست ولی خداش هست، من ندیدم محمود توی پروژه ای تاثیر مستقیم بزاره که حتما باید آلپاین بخرید
ایشون هم مثل همه ما میاد اونجا مشاوره میده، مشاوره میگیره
بهرحال اگه ادامه بدم باز احتمال داره مافیا برا شما تداعی بشه :D
موفق باشید

پستم با کیوان هم زمان شد
شما هم که بد جور سینه سوخته ای کیوان جان
نکنید آقا جان نکنید
دلیل نمیشه یکی باب میل شما نیست بد باشه
اون از داوود که آبادش کردید اینم از محمود
ارزش نداره زمین و زمان رو زیر سوال میبرید
باب میلتون حرف نزدم ، نرید پشت سر منم صفحه بزارید :D
اولا من حرفی از سلیقه نزدم که شما مخاطبت من باشم من خیلی وقته که اونجا نمیرم و الان خبری ازش ندارم که چه خبره
در ضمن شما که نمی دونی من دلیلم چیه که این حرفلرو میزنم و از مضوع خبر نداری بهتره اضهار نظر نکنید
داوود پسر خوبی بود و من خیلی سعی کردم که این امپیلی و برداره و خب رفت الپاین خرید و منم نگفتم که که کی بهش گفته
وقتی کامپونت ادیوسان avk6 دست دومش گرون تر از اکبندش میفروختن وخیلی چیزای دیگه که شما نمی دونید اما من و خیلی ها میدونن
پس بهتره اطلاعاتتون بیشتر کنید بعد نظر بدید یا اینکه واقعا شما هم جز باند مدیر محترم هستید
خیلی از بچه های قدیمی دیگه تو اون سایت نمی یان شما فکر میکنید حتما دلیلش اگهی نکردن جنس های اونا بوده ه ه ه ه ه ه ه ؟؟؟؟

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
اولا من حرفی از سلیقه نزدم که شما مخاطبت من باشم من خیلی وقته که اونجا نمیرم و الان خبری ازش ندارم که چه خبره
در ضمن شما که نمی دونی من دلیلم چیه که این حرفلرو میزنم و از مضوع خبر نداری بهتره اضهار نظر نکنید
داوود پسر خوبی بود و من خیلی سعی کردم که این امپیلی و برداره و خب رفت الپاین خرید و منم نگفتم که که کی بهش گفته
وقتی کامپونت ادیوسان avk6 دست دومش گرون تر از اکبندش میفروختن وخیلی چیزای دیگه که شما نمی دونید اما من و خیلی ها میدونن
پس بهتره اطلاعاتتون بیشتر کنید بعد نظر بدید یا اینکه واقعا شما هم جز باند مدیر محترم هستید
خیلی از بچه های قدیمی دیگه تو اون سایت نمی یان شما فکر میکنید حتما دلیلش اگهی نکردن جنس های اونا بوده ه ه ه ه ه ه ه ؟؟؟؟
واقعا فروم افتضاحی حرف حق تو سرشون فرو نمیره بنده نزدیک 3 سال پیش اونجا عضو بودن که یوزم بستن و الان هم به هیچ عنوان نمیتونم پست بدم مدیرشم ادم رفیق بازی برای هر کی که باب میلشه تایپک میزنه و اکثرا هم با هم دوستن الان کلا دیگه اونجا نمیرن به طرز شدیدی از سایتش متنفرم امیدوارم روزی درست بشه ولی بنده که اصلا ازشون خوشم نیومد!

alireza326

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
باند چیه؟ از دوستان خواهش میکنم انقدر قضیه رو پیچیده نکنید، خجالت آوره ، جزو باند باشم که چی بشه؟ خداروشکر نیازی به این کارها ندارم
مشکل شما با یه نفر مشکل شماست و اون نفر خاص، چرا باید از یه محیط عمومی سوء استفاده کنی برا مطرح کردن مشکلاتتون با یه نفر
اونم اینجا که اصلا ربطی به تی تی نداره
مشکل داری؟ اونجا ادمین داره برید مطرح کنید
از صاحب تاپیک عذرخواهی میکنم بابت انحراف تاپیک
دوستان اگه مشکلی هست پیام خصوصی بدین و اینجا رو به انحراف نکشید

sweetferry

Registered User
لایک‌ها
7
اگر کسی خواست به شمارم اس بده که معامله کنیم. لطفا کسی برای تخفیف جلو نیاد حتی یه ریال
09399020032

sweetferry

Registered User
لایک‌ها
7
09399020032

بالا