• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امکان جدید در سایت معتبر کوتاه کننده لینک ( لینک باکس ) درآمد تا 180 دلار روزانه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سایت لینک باکس یک سایت کوتاه کننده لینک همانند ادفلای میباشد از نظر اعتبار دوتاشون هم رده هستند تنها تفاوتشون در قیمت بازدیدها هستش که در ادفلای بیشتره.

ولی با توجه به امکان جدید در سایت شما میتوانید لینک های خود را به صورت قفل شده ارائه بدهید در این قسمت وقتی لینک شما کوتاه شد بازدید کننده برای مشاهده لینک مجبور میشه چندتا آفر رو پر کنه که این قیمت آفرها متفاوته ولی با اون چیزی که در سایت نوشته شده حداکثر بابت 1000 بار مشاهده لینک 180 دلار به شما پرداخت میشود.

The average CPM on locker links is $180.00

پس از عضویت در سایت:

Linkbucks.com - Make money when people leave your website!

شما میتوانید به قسمت

SINGLE LINK

برای کوتاه کردن لینک خودتون
و بعدش در قسمت
Ad Type:

شما باید
LOCKER LINK

را انتخاب کنید.

سپس لینکهای خود را در اینترنت منتشر کنید . و این خیلی بدرد اونهایی میخوره که تو کار پخش لینکهای دانلود نرم افزار و فیلم و سریال هستند.

پرداخت به لایبرتی هم 10 دلار میباشد:
Minimum payment request is $10.00

منتها درآمدی که از این روش بالایی بدست می آید از درآمد روشهای دیگر متفاوت بوده و 15 روز بعد به حساب شما ریخته میشود.

از نظر اطمینان به سایت هم مطمئن باشید چون این سایت کاملاً معتبره

با کلیک بر لینک زیر ثبت نام کنید:

Linkbucks.com - Make money when people leave your website!

ضمناً لازم به ذکره این سایت بر خلاف ادفلای با لینکهای غیر مجاز مشکلی نداره

دوستان این هم تایید سایت در http://www.ptc-investigation.com

LinkBucks.com - An Elite Site | Paid 28 Times

Untitled-4.jpg

Last edited:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
شانس این که کسی این آفر ها رو کامل کنه و اگه کامل کنه لینک دانلود آنلاک بشه و اگه آنلاک بشه،توی حساب شما بیاد یک در هزار هست،مگر اینکه یه چیزی مثل چ**** پ***!!! (مثلا! :دی) بزارید که طرف خودشو برا دانلودش حاظر باشه بکشه که اون هم چون فوق غیر مجاز هست،نمیشه گذاشت. ولی کلا اگه موقعیتی پیش بیاد که آدم بتونه کاربر رو جذب و تشویق برای دانلود فایل موردنظر بکنه،عالی هست.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
شانس این که کسی این آفر ها رو کامل کنه و اگه کامل کنه لینک دانلود آنلاک بشه و اگه آنلاک بشه،توی حساب شما بیاد یک در هزار هست،مگر اینکه یه چیزی مثل چ**** پ***!!! (مثلا! :دی) بزارید که طرف خودشو برا دانلودش حاظر باشه بکشه که اون هم چون فوق غیر مجاز هست،نمیشه گذاشت. ولی کلا اگه موقعیتی پیش بیاد که آدم بتونه کاربر رو جذب و تشویق برای دانلود فایل موردنظر بکنه،عالی هست.

Hره درآمدش خیلی عالیه ولی تو این سایت همه چی آزاده و شما موقعی که لینک خودتون رو میذارید هم قید میکنید که برای بزرگسالانه یانه.

به نظرم بهتر ادفلای هستش چون من با ادفلای هم کار کردم برای گروههای خارجی میل عکس طبیعت میفرستادم میگفت چون بعضی از گروهها مال بزرگسالانه اکانتمو حذف کرد ولی این سایت درآمدش هم خوبه هم همه چی رو دقیق حساب میکنه. درآمدش هم با ادفلای چندان فرقی نداره . چون اکثر کشورها مقدار درآمدشون نزدیکه ولی ادفلای بعضی از کشورها خیلی زیادند و بعضی کشورها خیلی کم

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
من از طریق لینک شما عضو شدم

چه جوری میشه یک سری لینک رو به صورت گروهی تبدیل کرد ؟ ( تک تک نزنیم )

از کدوم بخش ها دقیقا باید انجام بدم؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
من از طریق لینک شما عضو شدم

چه جوری میشه یک سری لینک رو به صورت گروهی تبدیل کرد ؟ ( تک تک نزنیم )

از کدوم بخش ها دقیقا باید انجام بدم؟

دوست من ظاهراً برای گروهی کردن لینک باید لینکها در بین کدهای اچ تی ام ال باشند

<a href="http://google.com"></a>

یعنی جا Google

لینک شما قرار بگیرد برای هر لینک همینطور ادامه بدید بعدش شما میتونید این کدهارو برید و بذارید اونجا و لینکهای کوتاه شده رو تحویل بگیرید.

اگر حوصلشو ندارید یه کار دیگه میتونید بکنید تو فرومی که میخواهید لینکهای دانلودتونو پخش کنید مث همین فروم لینکهاتون میتونید در تگ link
همون کره زمین بالایی قرار بدین و یکی یکی اینکارو انجام بدین بعدش میبرید و در قسمت Build Multiple Links میتونید کل لینکهای مخلوط شده با تگهای اچ تی ام ال رو کپی پیست کنید و بعد دسته بندی تمام لینکهایی که به شما میده رو کپی و به جای هرچی لینک تو پست فرومی که میخواهید بذارید پیست میکنید و پست رو منتشر میکنید.

اگر هم میخواهید در فرومهای دیگر انتشار دهید که کدهای فروم هارو میتونید جاهای دیگر پخش کنید .

اما اگر راه خلاصه ترشو میخواهید میتونید همون لینک های اصلی رو یکجا تو یک پست بذارید بعد پست رو انتشار بدهید مثل تو همین فروم میتونید بعد پستم یک پست بزنید بعد انتشار پست به قسمت ویرایش میرید و تمام لینکها یک جا کد گذاری شده و آماده در خدمت شماست الان همشو میتونید کپی کنید و در اون قسمت مربوطه بذارید.

این برای فروم بود. اگر برای سایت میخواهید یا برای ایمیل هم راههای متنوعی هست . الان من فعلاً این راه یادم اومد اگر دوستان راههای دیگه ای هم یادشون اومد بگند خوبه:)

بالا