• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

امیر آرام

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
با تشکر از شما!
ولی همونطور که حدس می زدم کیفیت صداش اصلاً خوب نیست! ولی خوب برای 1 بار شنیدن بعد از 4-5 سال می ارزه!!
اگه بهروز جان لطف کنن و mp3 کیفیت خوبشو یه جوری آپلود کنن خیلی خوب می شه! همونطور که گفتم روی FTP من می تونین!! کافیه با IE بازش کنین و فایل رو copy and paste کنین! یا drag and drop!!! اگرم خواستین می تونین روی megaupload آپلودش کنین! خلاصه لطف میکنین دیگه! :D

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
چشم
در اولين فرصت روي همين جايي كه آدرس داديد آپلود ميكنم . از همين تاپيك هم خبرش را مي نويسم .
باور كنيد من خوشحالم ميشوم مطالبي را كه بچه هاي علاقه مند ميخواهند را در اختيارشان قرار دهم . هر كدام از دوستان هم كه درخواستي داشته اند آماده كرده ام و حتي به شهرستان هم فرستادم . البته چون كار من اين نيست ممكن است يه كمي زمان ببرد اما بالاخره انجام ميدهم .
موفق باشيد .

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از milad_21 :
خوب بذار بابا! از هیچی که بهتره! چقدر ناز می کنی!! :D
بابا نازم کجا بود.
گفتم شاید به خاطر کیفیت نامناسب صدا در flash به دردتون نخوره که همین طور هم شد. ولی از نشنیدنش خیلی بهتره.
یادش به خیر تو دوران جوانی ما روی دیوار دانشگاه عبارت " این مزرعه را آب گرفته دهقان مصیبت زده را خواب گرفته" را نوشته بودند.الان هم تو دانشگاهها از این کارها می کنند؟

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از dr-faust :
بابا نازم کجا بود.
گفتم شاید به خاطر کیفیت نامناسب صدا در flash به دردتون نخوره که همین طور هم شد. ولی از نشنیدنش خیلی بهتره.
یادش به خیر تو دوران جوانی ما روی دیوار دانشگاه عبارت " این مزرعه را آب گرفته دهقان مصیبت زده را خواب گرفته" را نوشته بودند.الان هم تو دانشگاهها از این کارها می کنند؟

توی دبی که نه!!! :D :D

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از dr-faust :
بابا نازم کجا بود.
فکر کنم مهمترین بیت شعر این کلیپ ، همین باشه ،
دقیقن به مشکل اصلی جامعه کنونی ما اشاره کرده .

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
ربطی به بحث تاپیک نداره ولی بگم اون دانشگاهی که این بیت را توش نوشته بودند، 5 سال بعد یک رییس جمهور بیرون داد که اصلا متناسب با این شعر نبود.
در ضمن بگم اون دانشگاه برای من از خونه ام* عزیزتره. هر گونه توهینی به شدت... من رو ناراحت میکنه:)
یادش بخیر
------------------------
*صرفا مکانی. یعنی دلم برای خونه هایی که توش بودم تنگ نمیشه. ولی اونجا چرا

بالا