glc_engineer
Registered User
- نوشتهها
- 1,977
- لایکها
- 1,422
http://en.wikipedia.org/wiki/Kamal_Shalorus
کمال شعله روز
کمال شعله روز
سانکاکو جیمه. شرمنده نمیتونم زیاد بنویسم واقعا این برنامه جدید تمرینی وقتی برام نمیذاره. ولی نوشته های زیبای رضای عزیز رو دنبال میکنم.triangle choke
لطف دارین استاد..سانکاکو جیمه. شرمنده نمیتونم زیاد بنویسم واقعا این برنامه جدید تمرینی وقتی برام نمیذاره. ولی نوشته های زیبای رضای عزیز رو دنبال میکنم.
خوش آمدید اینجا در خدمت شماستبچه ها اینجا کسی واقعا mma کار میکنه؟
مطالبتون عالی بود فقط یه سوال بهترین ضربه برای شکستن مفصل بینی چیه یکی میگه مشت چکشی یکی میگه با کف دست ضربه بزن یکی میگه عمودی بزن یکی میگه مشت افقی بزن اگه قرار باشه همه ی اینارو تو نزاع درگیری امتحان کنم و تجربه بگیرم که کدوم بهتره معلوم نیست زنده بمونم یا نهخب در ادامه معرفی ضربات نوبت به مشت چکشی رسید
hammer fist
hammer fist یا مشت چکشی یه نوع ضربه ست که با انتهای مشت زده میشه و برای شکستن دماغ فوق العاده کاربردیه...
وقتی حریف افتاده یکی از بهترین ضربات برای ناک اوت کردنش همین مشت چکشی هست
مطالبتون عالی بود فقط یه سوال بهترین ضربه برای شکستن مفصل بینی چیه یکی میگه مشت چکشی یکی میگه با کف دست ضربه بزن یکی میگه عمودی بزن یکی میگه مشت افقی بزن اگه قرار باشه همه ی اینارو تو نزاع درگیری امتحان کنم و تجربه بگیرم که کدوم بهتره معلوم نیست زنده بمونم یا نه
خدا وکیلی بعضی اوقات چاره ای نیست بد نیست آدم فقط کمی از استعدادشو بذاره واسه دفاع از خودش ///درباره زبونم بگم یه جاهایی طرف مقابل مثل چی پاچه میگیره اونجا دیگه طرف مقابل آدم نیست زبونت رو بفهمه باید به زبون خودش باهاش صحبت کنی (بعضی جاها.. ....خوردمم جواب میده)کسانی که به دنبال آسیب رساندن هستند چیزی جز پوچ نمی یابند و کسانی که به دنبال صلح هستند، قدرت را می یابند
شکستن را برای چی لازم داری، مگه زبونت ناتوانه ( فلجه) که می خوای بینی بشکنی
mixed martial artsmma یعنی maximal martial arts
maximal martial arts با maxed marttial arts در معنا تفاوتی ندارهmixed martial arts