براش پيام نور و كارداني غير انتفاعي بزن.به نقل از plusdeck :یکی از بروبچ همسایه رتبه افتضاحی آورده از من خواسته براش انتخاب رشته کنم!
دور و بر 40000(چهل هزار!!) بنظر شما کجا ها رو انتخاب کنه؟
من که امیدی بهش ندارم!
به نقل از electronic :بالای هزار برق تهران و اصفهان و شیراز نمی خوره گفته باشم!
من به شخصه دانشگاه شیراز رو به تهران ترجیح می دم.
خوب خیلی جاها.چه رشته ای می خوای؟ خودت کجا ساکنی؟چقدر دور میری؟به نقل از barbary629 :من 4هزارم..منطقه 3... كجا بزنم؟
خوب سوالت خیلی کلیه! واقعا" واسه همین می خوای بری دانشگاه بهترین جا چیه؟! خودت کجا رو می خوای؟ اونجا بهترینه...به نقل از mohammad_1ta :آقا ما آدم نبوديم كه جواب ندادين؟ لا اقل يه فحش كه ميتونستين بدين
مطمئنا".البته شهر تهران.دانشگاه تهران تامل بیشتری رو می طلبه.ولی فکر کنم برسه.چون ملت می رن برق و مکانیک عد کامپیوتر....به نقل از babak_b :572 منطقه 1 ، شانس کامپیوتر تهران داره ؟ (532 زیرگروه 1)
تو تهران بعید می دونم.البته برق رو با این رتبه تو جاهای دیگه هم به زور میشه گرفت.البته جاهای به درد بخور....به نقل از mohammad_1ta :راستش شرمنده حواسم نبود من خودم خيلي دوست دارم كه كامپيوتر - نرم افزار بخونم همين طور برق - الكترونيك
فكر ميكنيد تو تهران بشه؟
ان شاالله.رتبه ی خوبیه بهش امیدوارم.به نقل از babak_b :نه منظور من دانشگاه تهران بود . انشاا... که میشه !
به نقل از daftarekhaterat :ميگن 13000 ميتونه شبانه دانشگاه اصفهان (نه صنعتيش!) قبول بشه. نظرتون چيه؟
هرجا باشه ميرم.. خانوادم ميخوان منو تبعيد كنن... يه نفر كم بشه...به نقل از electronic :خوب خیلی جاها.چه رشته ای می خوای؟ خودت کجا ساکنی؟چقدر دور میری؟
خب ماهي چقد ميدن؟ مزايا ديگه داره؟ بيمه؟ خونه؟ ماشين؟ سفر تابستوني ؟به نقل از nima178 :آقايان 4000 تا 6000 هزار:
دبير فني تهران(شمل عمران مكانيك برق)
بهترين رشتس حتي از خود مهندسي عمران بهتره چرا؟
سربازي نداره
از ترم 3 حقوق مي دن
استختدام رسمي
من 4هزارم منطق3 - 30هزارم كشوري... زاهدان قبول ميشم؟ اسن من كجا ميتونم قبول شم؟به نقل از nima178 :13000 هزار فقط چابهار (منطقه) 2 يا زاهدان
زابل هم هست اما جاي زندگي نيست!
استان شما كدومه؟به نقل از nima178 :4000 منطقه 3 تو استان ما اگه قب.ل بشي
با اينجا هم مردم زندگي مي كنن!