• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب ساب ایمیج داینامیک

radsin

Registered User
لایک‌ها
80
سلام.دوستان اول یه نکته ای بگم.الان شاید بعضی دوستان با دیدن تاپیک بگن ای بابا چقدر این بیکاره همش میاد نظر میپرسه.چون من دارم تک تک جمع میکنم لوازم رو اینطوری نظر میخام.سری قبل در مورد کامپ تاپیک زدم که با کمک دوستان انتخاب شد..الان نوبت ساب رسیده.نظرتون رو در مورد 2 مدل ایمیج یعنی idq12 و idmax10 لطف کنین بگین.چون قیمتشون تقریبا نزدیک هستش.idq 750 rms هستش و idmax 1000ms.که باید رو 2 اهم ییندم.چون دی4 هستن.چون باید بعدا هم براش امپ بگیرم کدوم مناسبتر و به صرفه تر هستش.از لحاظ برق ماشین هم کم نیاره.هر چیزی که لازم میدونین گفته بشه ممنون میشم لطف کنین بگین.تشکر از همه.

ft1361

Registered User
لایک‌ها
6
سلام میشه بپرسم اخرش کامپ چی گرفتی

radsin

Registered User
لایک‌ها
80
جالبه قبلا برای کامپ تاپیک زدیم خیلی ها حرفی نردن حالا که برای ساب زدیم دوستان میان در مورده کامپ میپرسن.لطفا همه دوستان فقط در مورد موضوع تاپیک نظر بدن ممنون میشم.ولی برای اینکه به سواله دوستمون احترام میزارم در جواب ایشون عرض کنم که کامپ ایمیج CXS انتخاب شده ولی هنوز خریداری نشده.و از دوست عزیزم RAVIS که همیشه با صبر و حوصله جواب همه سوالاتم رو دادن تشکر میکنم.و در اخر بازم از همه دوستان میخام که فقط در مورد موضوع تاپیک نظر بدن.تشکر از همه.

Last edited:

Ahmad.athari

Registered User
لایک‌ها
114
بستگی داره چه انتظاراتی از نوع صدای سابتون دارید
اگه کیفیت میخواید idq بردارید ولی اگه قدرت میخواید idmax بخرید
همش بستگی داره ب این که برای راه اندازیش به مشکل نخورید
نظر من رو سایز ده اینچه تو ۲۰۶
بازم از اساتید بپرسید راهنماییتون میکنند

Ravis

Registered User
لایک‌ها
130
سلام . . .
مبارک باشه . . .
انجام وظیفس دوست عزیز داریم درس پس میدیم . . .
منم با نظر جناب آقای اطهری موافق هستم واسه 206 سایز 10 کاملا مناسب هست و صدای بسیار مطلوبی رو براتون بهمراه داره . . . جای کمتری رو اشغال میکنه دقت بالایی هم داره . . .اگه اهل لو بیس هستی ( ویبره بازی ) ایمیج داینامیک اهل این کارا نیست یه ساب کاملا کیفیتی هست و به درد کل کل نمیخوره.. کل کل اگه واسه کیفیت باشه ساب های دیگه حرفی واسه گفتن ندارن اما اگه واسه پرتاب بیس و زمین لرزوندن بخوای شرمندت میکنه . .

Ahmad.athari

Registered User
لایک‌ها
114
اگه idmax سایز 8 اینچش موجوده دوتا بخر
هم فاله هم تماشا
ولی اگه نمیخواید بیشتر هزینه کنید و کیفیتی گوش میکنید حتما ده اینچ خریداری کنید

Ravis

Registered User
لایک‌ها
130
اگه idmax سایز 8 اینچش موجوده دوتا بخر
هم فاله هم تماشا
ولی اگه نمیخواید بیشتر هزینه کنید و کیفیتی گوش میکنید حتما ده اینچ خریداری کنید

جناب اطهری فکر نکنم سری IDMAX ساب 8 اینچ داشته باشه ها ....؟

radsin

Registered User
لایک‌ها
80
ممنون از دوستان.سری مکس 8 نداره فقط 10 12 15 داره سری کیو 8 داره.منم نمیخام دوبل بزارم تکی باشه بهتره.راستش الان دیگه نه اهله کل کل نیستم ولی شاید بعضی وقتا ادم بخاد یکم قدرت داشته باشه.یعنی بر فزض اگه 1000 تا به 10 اینچه بدیم بازم هیچ قدرتی نداره همش کیفیتی میشه.چون کلا فلسفه 10 و 12 ایننطوری هستش که معمولا 10 کیک بهتر میزنه و 12 متعادل هستن بین کیک و لو.که خوب معدود سابایه 10 هم داریم که خیلی لو میزنن مثله تایپ ایکس الپاین.الانم ما باید ایا این 10 ایمیج رو براریم تو دسته کیک زنها و 12 رو بزاریم تو دسته متعادل ها یا نه.تشکر.

Ravis

Registered User
لایک‌ها
130
ممنون از دوستان.سری مکس 8 نداره فقط 10 12 15 داره سری کیو 8 داره.منم نمیخام دوبل بزارم تکی باشه بهتره.راستش الان دیگه نه اهله کل کل نیستم ولی شاید بعضی وقتا ادم بخاد یکم قدرت داشته باشه.یعنی بر فزض اگه 1000 تا به 10 اینچه بدیم بازم هیچ قدرتی نداره همش کیفیتی میشه.چون کلا فلسفه 10 و 12 ایننطوری هستش که معمولا 10 کیک بهتر میزنه و 12 متعادل هستن بین کیک و لو.که خوب معدود سابایه 10 هم داریم که خیلی لو میزنن مثله تایپ ایکس الپاین.الانم ما باید ایا این 10 ایمیج رو براریم تو دسته کیک زنها و 12 رو بزاریم تو دسته متعادل ها یا نه.تشکر.

کلاس کاری آلپاین با ایمیج زمین تا آسمون فرق داره . . .
ایمیج یه ساب کاملا اهلی و رام شدس و آلپاین متاسفانه یه ساب هار و وحشی . . .
جنس صدای آلپاین تایپ ایکس کمی نرمه ولی بیس خشک تری میزنه . . . خوراک اهنگ های متال و راک هست اصلا باهاش نمیشه موزیک سنتی و پاپ گوش داد که تو این جور موزیک ها ساب کملا تنبلیه و از موزیک عقب میوفته . و اگه هم بخوای کل کل کنی باهاش حتما حتما باید سیستم برق رسونیت رو مثل یه نیروزگاه کنی یه آمپ پدر مادر دار براش بزنی تا لوبیس سنگین برات بیاد . . .
آلپاین تایپ آر 10 اینچ هم مثل برادر بزرگترشه اما با کمی تفاوت . . . دقتش نسبت به تایپ ایکس تو موزیک پاپ بهتره و تاخیر بیس همون تنبلی رو تو این ساب هم میشه دید.. یه ذره سوسوله واسه کل کل اصلا به درد نمیخوره زود به فنا میره...
توی ساب ایمیج هم شما لوبیس و قدرت رو 100 درصد خواهی داشت اما نه مثل ساب های دیگه ..کمی ضعیف تر. . . . . نه لو بیسش حالتون رو به هم میزنه و نه قدرتش که واستون از لجاظ حجمه صدا کم میزاره . . .
اینو در نظر بگیرین که شما واسه یه ساب 1000 واتی یا 750 واتی حتما حتما باید برق درست حسابی داشته باشین...
باتری با آمپر بالا . . .
کابل کشی اصولی با گیج حداقل 2 . . . از کابل مس استفاده کنید . . .
انجام بیگ 3 . . . از کابل مس استفاده کنید..
یه حرف برادرانه بهتون بگم ..سعی نکنی برین از این سیم پک های آماده فلان مارک بخرین مخصوصا قسمت برقشو .. تا اونجا که میتونین از سیم ایرانی استفاده کنین که مس باشه.. نه مثل اینا آلومینوم رو با یه رنگ به عنوان مس به جماعت میفروشن... قسمت RCA رو هر چی از برند بالاتر و با کیفیت بگیری بهتره دیر تر خراب میشه نسبت به برند های متفرقه . . .

Ahmad.athari

Registered User
لایک‌ها
114
کلاس کاری آلپاین با ایمیج زمین تا آسمون فرق داره . . .
ایمیج یه ساب کاملا اهلی و رام شدس و آلپاین متاسفانه یه ساب هار و وحشی . . .
جنس صدای آلپاین تایپ ایکس کمی نرمه ولی بیس خشک تری میزنه . . . خوراک اهنگ های متال و راک هست اصلا باهاش نمیشه موزیک سنتی و پاپ گوش داد که تو این جور موزیک ها ساب کملا تنبلیه و از موزیک عقب میوفته . و اگه هم بخوای کل کل کنی باهاش حتما حتما باید سیستم برق رسونیت رو مثل یه نیروزگاه کنی یه آمپ پدر مادر دار براش بزنی تا لوبیس سنگین برات بیاد . . .
آلپاین تایپ آر 10 اینچ هم مثل برادر بزرگترشه اما با کمی تفاوت . . . دقتش نسبت به تایپ ایکس تو موزیک پاپ بهتره و تاخیر بیس همون تنبلی رو تو این ساب هم میشه دید.. یه ذره سوسوله واسه کل کل اصلا به درد نمیخوره زود به فنا میره...
توی ساب ایمیج هم شما لوبیس و قدرت رو 100 درصد خواهی داشت اما نه مثل ساب های دیگه ..کمی ضعیف تر. . . . . نه لو بیسش حالتون رو به هم میزنه و نه قدرتش که واستون از لجاظ حجمه صدا کم میزاره . . .
اینو در نظر بگیرین که شما واسه یه ساب 1000 واتی یا 750 واتی حتما حتما باید برق درست حسابی داشته باشین...
باتری با آمپر بالا . . .
کابل کشی اصولی با گیج حداقل 2 . . . از کابل مس استفاده کنید . . .
انجام بیگ 3 . . . از کابل مس استفاده کنید..
یه حرف برادرانه بهتون بگم ..سعی نکنی برین از این سیم پک های آماده فلان مارک بخرین مخصوصا قسمت برقشو .. تا اونجا که میتونین از سیم ایرانی استفاده کنین که مس باشه.. نه مثل اینا آلومینوم رو با یه رنگ به عنوان مس به جماعت میفروشن... قسمت RCA رو هر چی از برند بالاتر و با کیفیت بگیری بهتره دیر تر خراب میشه نسبت به برند های متفرقه . . .

حرف های دوستمون کاملا درسته
اگه پارسال اطلاعات الانم رو داشتم به جای دو تا سیم گیچ چهار کیکر از کابل دستگاه جوش ایرانی و مس خالص استفاده میکردم با کابل شو برنجی پدر مادر دار
اگه میخواید حداکثر قدرت رو از سابتون بگیرید به فکر یه باطری حداقل ۹۰ با خازن پدرو مادر دار حداقل یک فاراد باشید

radsin

Registered User
لایک‌ها
80
ممنون از دوستان.اینم بگم الان سابی دارم که 600 ار ام اس هستش با باطری 74 و گیج 4 و اصلا مشکل برقی ندارم.نهایت بخاد 200 300 ار ام اس دیگه اضافه بشه.انچنان فرقی نمیکنه.درسته که گیج 2 بشه بهتر هستش ولی همین 4 هم کاملا جواب میده و دیگه اصلا باطری 90 نمیخاد که مگه میخام چند هزار ار ام اس اضافه کنم.فک کنم همون کیو 12 هزینه راه اندازیش کمتر و راحت تر باشه.تشکر.

blife2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اقا شرمنده تو تاپیک شما دارم سوال میپرسم،

نظر دوستان در مورد انتخاب Audison AV10 در مقابل IDQ10 چی هستش؟
ممنون

Ravis

Registered User
لایک‌ها
130
جناب اطهری چیشو توضیح بدم . . خودتون ماشالله از ما بهتر میدونین ما چشمه ای از اطلاعات شما رو حتی نداریم . . .
ینم بگم الان سابی دارم که 600 ار ام اس هستش با باطری 74 و گیج 4 و اصلا مشکل برقی ندارم
این حرف رو شما الان میگی اما چند سال دیگه کابلتون مثل الانش میتونه جریان رو از خودش عبور بده ؟؟؟؟؟
از قدیم گفتن برق سیستم از خود سیستم مهمتره . . .
در ضمن اینم یاد آوری کنم که هر چقدر آمپلی فایرتون پر قدرت و از متریال و مصالح بهتری توش به کار رفته باشه اونقدر در کیفیت صدا نقش داره.. وتو آینده مشکلی ندارین که ساب رو عوض کردین آمپلیتون کم نیاره . . .

radsin

Registered User
لایک‌ها
80
بله درسته که برای اینده شاید دیگه جواب نده این گیج 4 ولی الان 10 ساله خدارو شکر داره جواب میده چون جنس قدیمی هست کیفیتش بالاست.ولی بازم میگم نهایت میشه گیج 2 گرفت برای اینده ولی دیگه باطری 90 واقعا نمیخاد.در مورد امپ هم اول سابو میگیرم در تاپیک بعدی میرم سراغ امپ.و اینکه دیگه دوستمون سوالشو پرسیده دیگه شرمنده گفتن نداره.باید اینکارو اصلا نمیکرد که کرد.ایشون تو سایت ساندی هم همین سوالو کزدن.من خودم هم اطلاعات خیلی بالایی ندارم ولی چند وقته که دارم تحقیق میکنم با کسایی هم حرف زدم ایمیج کلا تخصصش ساب هستش جزوه بهترینایه دنیا هستش تو سایتایه خارجی برین معلومه.من نمیگم ساب ادیسان بد هستا ولی مطمثن باش واقعا به پایه ایمیج نمیرسه.چون ادیسان تخصص اصلیش امپاش هست.هر چند اینم بگما ادیسان یک بار جایزه بهترین ساب رو هم گرفته.اینا همه نظره شخصی بنده هستش و ممکنه اصلا درست نباشه.تشکر.

Ravis

Registered User
لایک‌ها
130
بله درسته که برای اینده شاید دیگه جواب نده این گیج 4 ولی الان 10 ساله خدارو شکر داره جواب میده چون جنس قدیمی هست کیفیتش بالاست

این یعنی چی اونوقت ؟؟؟؟؟؟:mad:
برادر من جنس قدیم و جدید نداریم که . . . . از شما بعید این حرفو بزنی ..:general208:
هر چیزی یه تاریخ مصرفی داره.. :cool:
هر چقدر از این کابل جریان کشیدین به همراه زمان استفادتون از این کابل شما کابلتون داره در مقابل جریان مقاومت نشون میده.. اینو چجوری شما حس کردی که جواب ساب شما رو میده ؟؟
الان مطمئنن تو این بازه زمانی که گیفتین کابلتون اکسیده شده و رسانایی خودشو نداره . .
میدونین اگه سیگنال کلیپ داشته باشین سابتون زودتر به رحمت الهی میره ؟

Rn Maleki

Registered User
لایک‌ها
42
سلام. من نظرم روی12 IDQ هست چون مکس برق قوی میخواد و آمپ قوی تر.

Last edited:

Ahmad.athari

Registered User
لایک‌ها
114
جناب اطهری چیشو توضیح بدم . . خودتون ماشالله از ما بهتر میدونین ما چشمه ای از اطلاعات شما رو حتی نداریم . . .
ینم بگم الان سابی دارم که 600 ار ام اس هستش با باطری 74 و گیج 4 و اصلا مشکل برقی ندارم
این حرف رو شما الان میگی اما چند سال دیگه کابلتون مثل الانش میتونه جریان رو از خودش عبور بده ؟؟؟؟؟
از قدیم گفتن برق سیستم از خود سیستم مهمتره . . .
در ضمن اینم یاد آوری کنم که هر چقدر آمپلی فایرتون پر قدرت و از متریال و مصالح بهتری توش به کار رفته باشه اونقدر در کیفیت صدا نقش داره.. وتو آینده مشکلی ندارین که ساب رو عوض کردین آمپلیتون کم نیاره . . .
نوکرتم
نمک پرورده ایم
راستش دوست دارم نظرات افراد قابل قبول رو در مورت برق سیستم بدونم
گفتم از شما هم کمی اطلاعات به ما بماسه بد نیست
با پوزش از طرف استارتر عزیز
آپ محصوب کنید

بالا