• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب ساب ایمیج داینامیک

radsin

Registered User
لایک‌ها
80
ممنون از همه.راستش در مورد ساب من نظرم 100% روی ایمیج idq12 بود.ولی از چندین نفر شنیدم که میگن کیک قوی نداره و کلا زیادم نمیشه رو قدرتش حسابی کرد و کاملا کیفیتی هست.و منم چون خیلی ساله دارم قدرتی گوش میدم اگه یهو بخام فقط کیفتی گوش کنم شاید راضی نشم و اینکه بیشتر دنبال کیک بیس هستم.حالا اگه بخاین همین ایمیج رو با کیکر cvx مقایسه کنین هر کدومش چه نکات مثبت و منفی داره. تشکر.

Ahmad.athari

Registered User
لایک‌ها
114
من چون کیکر دارم نقاط قدرت و ضعفش رو عرض میکنم
سی وی ایکس بسیار کیفیتی و با لو بیس قوی و کیک بیس نسبتا مناسب هستش
برای کسایی که ترنس و موزیک هایی که بیس سریع و پشت سر هم دارند مناسبه و به هیچ عنوان از آهنگ عقب نمیمونه و گیج نمیزنه
دو مدل دو اهمی و چهار اهمی داره که به صورت پارالل با دو کویل ۴ اهمی میتوان به صورت دو اهمی درایو و تا ۱۵۰۰ وات پیک بهش فشار اورد
این ساب برای باکس سیلد و پورتد مناسب است و با شاخص ۰.۷ جزو معدود ساب های کیفیتی جهان است
کلا این ساب شصت درصد کیفیت رو در کنار چهل درصد قدرت داراست
با ۵۰۰ وات آر ام اس راه میفته و با ۷۵۰ وات آر ام اس پر میشه
و نکات منفیش یکی برقشو باید خوب تامین کنید به علت این که فوم و دمپر سفتی داره و برق میکشه تا راه بیفته
دوم این که معمولا کیکر باکس های بزرگی رو برای رسیدن ب بیشترین کیفیت میطلبه و برای اس کیو مکس باید یک سیلد ۱۳۰ لیتری داشته باشید

Ravis

Registered User
لایک‌ها
130
ت این که فوم و دمپر سفتی داره و برق میکشه تا راه بیفته

این حرفتون رو قبول ندارم . . .

Ahmad.athari

Registered User
لایک‌ها
114
ت این که فوم و دمپر سفتی داره و برق میکشه تا راه بیفته

این حرفتون رو قبول ندارم . . .
در مقایسه با سابای پایونیر و جی بی ال زیر ۵۰۰ وات عرض کردم
البته من یه ۳۰۵ داشتم که با سینما خانگی سامسونگم تکون نمیخورد زیاد ولی سی وی ایکسم شیشه هارو میلرزونه
یکی از دلایل بیس دقیقش همین فوم خاصشه
بلاخره ب اندازه ۷۵۰ واتش باید دمپر و فومش سفتی خودشو داشته باشه

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
شما تو Image Dynamics اگه IDMAX 12 بگیری ویبره هم میده ساب قوی هستش

ali.online

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام تا جایی که من میدونم سری idq سری خوب ایمیج هست من خودم یه سایز هشت سری معمولی این برند رو دارم خدایی خوب میزنه فلفل نبین چه ریزه اینه

بالا