• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب شاپ عرضه کننده تلفن همراه با کیفیت

soranstar

Registered User
لایک‌ها
53
با سلام
دوست عزیز، با توجه به اینکه هووایی تازه گوشی honor 6 رو معرفی کرده، بنظرتون چه مدت طول میکشه تا وارد بازار ایران بشه و شما بتونید، بیارید؟

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

44persia

Registered User
لایک‌ها
77
سلام s820 قرمزش رو دارین؟توی این رنج قیمت چی پیشنهاد میدین صفحه نمایش و بازی برام مهمه ممنون از راهنماییتون

GPUX

Registered User
لایک‌ها
65
با سلام
دوست عزیز، با توجه به اینکه هووایی تازه گوشی honor 6 رو معرفی کرده، بنظرتون چه مدت طول میکشه تا وارد بازار ایران بشه و شما بتونید، بیارید؟

گوشی Honor 6 ماه بعد (July) در بازار جهانی عرضه می شه.

GPUX

Registered User
لایک‌ها
65
ممنون دوست عزیز
بنظرتون کی میرسه ایران؟

از اونجایی که محصولات هواوی در ایران توزیع رسمی می شوند فکر نکنم زمان زیادی ببره؛ 2 هفته نهایتاََ 1 ماه.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سلام بار امروز رسید
همه چی خوب بود
ممنون
راستی ایفون 5 گلد هم دارین ؟

+++++++++++++++++++++++++++++++++
واسه شنبه یه تبلت دیگه با چندتا صورت بار دیگه هم داریم بهتون میدم

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
سلام
الجی جی 2 32 گیگ چند هستش؟

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
سلام
امروز گوشی xiaomi redmi note رسید دستم. از زمان پرداخت وجه تا گرفتن کد ۴ روز و از زمان گرفتن کد تا رسیدن گوشی دستم ۱۰ روز طول کشید...
برای گمرک و پست ۲۸ت دادم...
گوشی خوب و شاخی هست خدایی، ظاهر شیکی داره، تقریبا شبیه Z ultra هست...
تست کردم دوربین عالی عکس میگرفت میگرفت، بدون لگ فیلم میگیره، باتری هنوز تست نشده، بازی نصب نکردم ولی بنچمارک آنتوتو ۲۷۱۶۴ بود...
خوش دسته ولی یکم سنگینه...
محتویات جعبه شامل کابل و شارژر و گوشی و باتری و قاب ژله ای و قلم و کابل otg و محاقظ صفحه بود...
رام چندزبانه نصب بود و خودش روت شده بود...
گوگل پلی و جیمیل رو نصب داشت و کار میداد، جیمیل سینک شد و مشکلی نداشت...
سلام

دوست عزیز از کجا سفارش دادی؟ و چه قیمت برات تموم شده؟ ممنون

armanznd

Registered User
لایک‌ها
2,585
نوشدارو بعد از مرگ سهراااب
چقد منتظر پنتک موندم آخرش وقتی اومد ک رفتم sp خریدم
ایشالا آقای احسانی تعداد بالا بیارید بعدا بخریم ازتون
کاراییش خوبه؟؟
خودتون کار کردین باهاش؟؟

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
نوشدارو بعد از مرگ سهراااب
چقد منتظر پنتک موندم آخرش وقتی اومد ک رفتم sp خریدم
ایشالا آقای احسانی تعداد بالا بیارید بعدا بخریم ازتون
کاراییش خوبه؟؟
خودتون کار کردین باهاش؟؟

متاسفانه امسال این سفارش خیلی طول کشید ولی وقتی من این گوشی رو زیرو رو کردم از نظر خودم خیلی بهتر از گوشی هائی هستن که بالای یک مردم میخرن حیفه این گوشی تموم بشه واقعا" اگر بتونم 100 تاازش میارم .

Last edited:

S O N Y

Registered User
لایک‌ها
68
نده من زیاد سوال میکنم ولی مطمعنن خریدارم پس حوصله به خرج بدبد با من راه بیاین ،پیشاپیش ممنون:)
آقا امیر تو این لینک http://www.entekhabshop.ir/index.php?route=product/product&path=25_28&product_id=98 بالای عکس دوم نوشتید "این مدل گوشی اس4 عرضه شده توسط سایت انتخاب شاپ ساخت شرکت TXL میباشد." این یعنی چی؟ عبارت اس4 اشتباه تایپی بودی ؟
این مدل شباهت 100% چه از نظر ظاهری ، چه از نظر منو ب و سنسور ها و امکانات ه نمونه اصل داره؟
شارژ و لوازمشم دارای عبارت سامسونگه؟
بعد با wifi و دیتا مشکلی نداره؟
چه رنگایی موجوده؟
گارانتی شما شامل خرابی ldc و باتری هم میشه چون من شنیدم گوشی های طرح باتری و صفعشون زود خراب میشه یا پیکسل سوخته میشن؟
لوازم جانبی مثل گارد و برچسب lcd اصل بهش میخوره؟
lcdدقیقا 5.1 اینچه؟
امکان تخفیف هست؟[/QUOTE]

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
نده من زیاد سوال میکنم ولی مطمعنن خریدارم پس حوصله به خرج بدبد با من راه بیاین ،پیشاپیش ممنون:)
آقا امیر تو این لینک http://www.entekhabshop.ir/index.php?route=product/product&path=25_28&product_id=98 بالای عکس دوم نوشتید "این مدل گوشی اس4 عرضه شده توسط سایت انتخاب شاپ ساخت شرکت TXL میباشد." این یعنی چی؟ عبارت اس4 اشتباه تایپی بودی ؟
این مدل شباهت 100% چه از نظر ظاهری ، چه از نظر منو ب و سنسور ها و امکانات ه نمونه اصل داره؟
شارژ و لوازمشم دارای عبارت سامسونگه؟
بعد با wifi و دیتا مشکلی نداره؟
چه رنگایی موجوده؟
گارانتی شما شامل خرابی ldc و باتری هم میشه چون من شنیدم گوشی های طرح باتری و صفعشون زود خراب میشه یا پیکسل سوخته میشن؟
لوازم جانبی مثل گارد و برچسب lcd اصل بهش میخوره؟
lcdدقیقا 5.1 اینچه؟
امکان تخفیف هست؟
[/QUOTE]
سلام اشتباه تایپی بوده منظور اس5 بوده. این مدل چه از نظر ظاهری و چه نرم افزاری کامل شبیه به اصل است اندروید کیت کت روش نصبه.
با وای فای مشکلی نداره و دیتا
رنگ مشکی و سفید
گارانتی شامل ال سی دی و باتری و شارژر نمیشه و برای گارانتی 10% اضافه میشه.
لوازم جانبی مثل گارد و باتری و برچسب بله میخوره.
5.1 اینچه
امکان تخفیف هم باید گفت بله بخاطر ماه مبارک دست به تخفیف هستم.

S O N Y

Registered User
لایک‌ها
68
گارانتی شامل ال. سی دی .باتری و شارژ نمیشه؟چی موند؟شما قاب دور گوشی رو گارانتی میکنید ؟مشکل htcچیه؟میشه کادو داد؟

Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
گارانتی شامل ال. سی دی .باتری و شارژ نمیشه؟چی موند؟شما قاب دور گوشی رو گارانتی میکنید ؟مشکل htcچیه؟میشه کادو داد؟

اتفاقا" قاب هم شامل گارانتی نیست دوست عزیز اگر شما رو گوشی راه رفتی تاچ و ال سی دی خرد شد به نظرت باید گارانتی بدیم؟ اون که شما میفرمائی بیمه است.
برای کادو vsun v3خوبه البته htc هم خوبه.

ansarweb

Registered User
لایک‌ها
46
v xperia یا inew v3 یا honor 3c

به نظرتون کدوم یک از سه تا گوشی بالا ارزش خرید بیشتری دارند؟
اولویت ها هم 1- دوربین
2- قشنگی و شیک بودن
3- سخت افزار مناسب و پشتیبانی نرم افزاری و سخت افزاری

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242

با اجازه جناب احسانی این مواردی که شما میفرمایید رو بیمه پوش میده گارانتی برای مشکلات سخت افزاریه.اگه باطری روز اول خراب باشه اره و حتی پنل اما بعد چندوقت خراب شن استفاده نادرست محصوب میشه

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
با اجازه آقای احسانی عزیز !
یــک عدد گوشی شیائومی (Red Rice (Hongmi موجود است . به بهترین پیشنهاد فروخته می شود.

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
v xperia یا inew v3 یا honor 3c

به نظرتون کدوم یک از سه تا گوشی بالا ارزش خرید بیشتری دارند؟
اولویت ها هم 1- دوربین
2- قشنگی و شیک بودن
3- سخت افزار مناسب و پشتیبانی نرم افزاری و سخت افزاری
سلام
از نظر دوربین هر سه مدل واقعا" دوربین خیلی عالی دارن که inew 16مگا پیکسل از نظر پیکسل بالاتر است ولی کیفیت با هم برابری دارن.
از نظر سخت افزار دو مدل inew و 3c از یک سخت افزار برابر برخوردان ولی 3c بخاطر رم 2 گیگ از هر دو سرتره.
پشتیبانی هر سه مدل کاملا" پشتیبانی خوبی دارن.
به نظر من پنتک یه چیز دیگه است. هم دوربین برتر هم کیفیت برتر هم اینکه سخت افزار متفاوت با همه این گوشیها دارد و رابط کاربری که درهیچ گوشی شما نمیتوانید شبیه به این رابط پیدا کنید.

با اجازه جناب احسانی این مواردی که شما میفرمایید رو بیمه پوش میده گارانتی برای مشکلات سخت افزاریه.اگه باطری روز اول خراب باشه اره و حتی پنل اما بعد چندوقت خراب شن استفاده نادرست محصوب میشه
اول شما باید بدونید که گوشی که دست شماست وقتی به مشکل بر بخورد آن موردی که تقصیر از خود شماست هیچ گارانتی قبول نمی کند و گارانتی به مفهوم اشکالات در تولید و ساخت است بیمه کاری به سخت افزار ندارد یک پوشش مالی است برای اتفاقاتی که ممکن است برای شما پیش بیاید و شامل گارانتی هم نباشد.
تمام شرکتها در ایران تاچ و ال سی دی و باتری و شارژر رو گارانتی نمی کنند.تازه شما یک روت بکنی یا یک کار کوچیک رو گوشیت از گارانتی خارج میشه اون تفکری که شما داری مال این مرزوبوم نیست اینجا اگر دست مردم رو باز بزارن همه کار میکنن.

بالا