با سلام
دوست عزیز، با توجه به اینکه هووایی تازه گوشی honor 6 رو معرفی کرده، بنظرتون چه مدت طول میکشه تا وارد بازار ایران بشه و شما بتونید، بیارید؟
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
ممنون دوست عزیزگوشی Honor 6 ماه بعد (July) در بازار جهانی عرضه می شه.
ممنون دوست عزیز
بنظرتون کی میرسه ایران؟
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
سلامسلام
امروز گوشی xiaomi redmi note رسید دستم. از زمان پرداخت وجه تا گرفتن کد ۴ روز و از زمان گرفتن کد تا رسیدن گوشی دستم ۱۰ روز طول کشید...
برای گمرک و پست ۲۸ت دادم...
گوشی خوب و شاخی هست خدایی، ظاهر شیکی داره، تقریبا شبیه Z ultra هست...
تست کردم دوربین عالی عکس میگرفت میگرفت، بدون لگ فیلم میگیره، باتری هنوز تست نشده، بازی نصب نکردم ولی بنچمارک آنتوتو ۲۷۱۶۴ بود...
خوش دسته ولی یکم سنگینه...
محتویات جعبه شامل کابل و شارژر و گوشی و باتری و قاب ژله ای و قلم و کابل otg و محاقظ صفحه بود...
رام چندزبانه نصب بود و خودش روت شده بود...
گوگل پلی و جیمیل رو نصب داشت و کار میداد، جیمیل سینک شد و مشکلی نداشت...
سلام 1385سلام
الجی جی 2 32 گیگ چند هستش؟
نوشدارو بعد از مرگ سهراااب
چقد منتظر پنتک موندم آخرش وقتی اومد ک رفتم sp خریدم
ایشالا آقای احسانی تعداد بالا بیارید بعدا بخریم ازتون
کاراییش خوبه؟؟
خودتون کار کردین باهاش؟؟
[/QUOTE]نده من زیاد سوال میکنم ولی مطمعنن خریدارم پس حوصله به خرج بدبد با من راه بیاین ،پیشاپیش ممنون
آقا امیر تو این لینک http://www.entekhabshop.ir/index.php?route=product/product&path=25_28&product_id=98 بالای عکس دوم نوشتید "این مدل گوشی اس4 عرضه شده توسط سایت انتخاب شاپ ساخت شرکت TXL میباشد." این یعنی چی؟ عبارت اس4 اشتباه تایپی بودی ؟
این مدل شباهت 100% چه از نظر ظاهری ، چه از نظر منو ب و سنسور ها و امکانات ه نمونه اصل داره؟
شارژ و لوازمشم دارای عبارت سامسونگه؟
بعد با wifi و دیتا مشکلی نداره؟
چه رنگایی موجوده؟
گارانتی شما شامل خرابی ldc و باتری هم میشه چون من شنیدم گوشی های طرح باتری و صفعشون زود خراب میشه یا پیکسل سوخته میشن؟
لوازم جانبی مثل گارد و برچسب lcd اصل بهش میخوره؟
lcdدقیقا 5.1 اینچه؟
امکان تخفیف هست؟
اتفاقا" قاب هم شامل گارانتی نیست دوست عزیز اگر شما رو گوشی راه رفتی تاچ و ال سی دی خرد شد به نظرت باید گارانتی بدیم؟ اون که شما میفرمائی بیمه است.گارانتی شامل ال. سی دی .باتری و شارژ نمیشه؟چی موند؟شما قاب دور گوشی رو گارانتی میکنید ؟مشکل htcچیه؟میشه کادو داد؟
Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk
با اجازه جناب احسانی این مواردی که شما میفرمایید رو بیمه پوش میده گارانتی برای مشکلات سخت افزاریه.اگه باطری روز اول خراب باشه اره و حتی پنل اما بعد چندوقت خراب شن استفاده نادرست محصوب میشهگارانتی شامل ال. سی دی .باتری و شارژ نمیشه؟چی موند؟شما قاب دور گوشی رو گارانتی میکنید ؟مشکل htcچیه؟میشه کادو داد؟
Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk
سلامv xperia یا inew v3 یا honor 3c
به نظرتون کدوم یک از سه تا گوشی بالا ارزش خرید بیشتری دارند؟
اولویت ها هم 1- دوربین
2- قشنگی و شیک بودن
3- سخت افزار مناسب و پشتیبانی نرم افزاری و سخت افزاری
اول شما باید بدونید که گوشی که دست شماست وقتی به مشکل بر بخورد آن موردی که تقصیر از خود شماست هیچ گارانتی قبول نمی کند و گارانتی به مفهوم اشکالات در تولید و ساخت است بیمه کاری به سخت افزار ندارد یک پوشش مالی است برای اتفاقاتی که ممکن است برای شما پیش بیاید و شامل گارانتی هم نباشد.با اجازه جناب احسانی این مواردی که شما میفرمایید رو بیمه پوش میده گارانتی برای مشکلات سخت افزاریه.اگه باطری روز اول خراب باشه اره و حتی پنل اما بعد چندوقت خراب شن استفاده نادرست محصوب میشه