• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب شاپ عرضه کننده تلفن همراه با کیفیت

hashem11285

Registered User
لایک‌ها
46
داش امیر یه اکسپریا مینی بدم بهت تمیز و سالم چند سر میگیری یه فایو اس طرح بهم بدی؟

saeidlolo

Registered User
لایک‌ها
13
Goshi 100t dari? Lamsi bashe

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
عرض سلام واحترام
من یک عدد گوشی طرح نوت 3 از آقای احسانی خریدم که سعی میکنم گزارش کاملی از این گوشی نسبت به سایر گوشی های چیین که داشتم برای دوستانی که قصد خرید دارن ارائه کنم.
نمره هایی که به قسمتهای مختلف گوشی می دم از 5 هست
- کیفیت ساخت گوشی به نظر من 4 هست البته باید این نکته رو هم بگم که کلیه لوازم گوشی اصلی به این گوشی میخوره و خودم تست کردم. آرم سامسونگ بسیار خوبی تعبیه شده و ماندگاری خوبی هم داره. یک نمره ای که کم کردم بخاطر اینه که کیفیت ساخت پن گوشی خیلی جالب نیست هر چند برخی امکانات پن اصلی مثل اینکه وقتی درش میارین منوی مخصوص به پن باز میشه رو داره.
- کیفیت مکالمه گوشی هم اگه نخواین از رایتل استفاده کنید خوبه چون با رایتل پرش آنتن داره و البته امکان داره منطقه به منطقه فرق کنه. پس اینم 4 میدم
- گیرایی و سرعت وایرلس و بلوتوث خوب هست و امتیاز 5 میدم.
- لوازم جانبی داخل کارتن مثل سایر گوشی های چینی تعریفی نداره ولی به نظر من نسبت به سایر گوشی ها امتیاز 5 رو میشه داد.
- گوشی از لحاظ سخت افزاری در حد خیلی خوبی قرار داره و باز هم نمره 5 میشه به این گوشی داد.
- دوربین گوشی نسبت به سایر گوشی های طرحی که من داشتم رضایت خریدار و میتونه جلب کنه به خصوص اینکه فوکوس اتوماتیک داره ولی خب عملکردش دیر هست. تنها عیبی که شاید بشه به دوربین گرفت فلشش هست که خیلی پرنور نیست. امتیاز من به این قسمت گوشی 4 هست.
- باطری گوشی که شاید برای خیلی ها مهم باشه به نظر من امتیاز 3 رو میگیره البته اگه با یه باطری اصلی عوضش کنید شاید نتیجه ی بهتری بگیرین.
- کیفیت صفحه نمایش گوشی بسیار عالی و راضی کننده است و نمره من 5 هست.
- شاید یکی از نقطه ضعف های این گوشی کیفیت خروجی صدای اسپیکر باشه که من نمره 2 به این قسمت میدم. غیر از کمی صدا کیفیت صدا هم بسیار پایین و همراه با خش خشه.
- بحث آخر هم قیمت مناسب این تایپک هست که حداقل 80 الی 200 تومن از جاهای دیگه ارزونتره.
فعلا چیز دیگه به نظر نمیرسه و اگه دوستان سوال داشتن مطرح کنن در خدمتشون هستم. فقط وفقط تنها گله ایی که از همکاران آقای احسانی دارم عدم دقت در تست کردن گوشی هاست که برای من حدود 10 روز طول کشید تا یک گوشی سالم به دستم برسه و در این وسط حدود 45 هزارتومن هزینه پست برام در پی داشت در آخر هم خود آقای احسانی لطف کردن و یک گوشی رو تست کردن و ارسال کردن که از ایشون تشکر میکنم.

Boy Alone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام اقا امیر قرار بود برای گوشی Asus ZenFone 5 یه خبر بگیری ببینید میتونید برای فروش بیارید یا نه سوال کردید ؟

aren_dna

Registered User
لایک‌ها
8
سلام ببخشید میتونید واسم یه موتورولا v3i سالم پیدا کنی.گوشی دوستم بود دست من شکست میخوام واسش بگیرم.ارزونم باشه مرسی

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
سلام امیر آقا این qbex رو موجودی دارین قیمت آخرشو واسم پ.خ کنید ممنون میشم

bakel

Registered User
لایک‌ها
124
سلام داداش....
کدرهگیری که برام اس کردین اشتباه بود مال بابلسر بود من کرمانشاه هستم پس لطفا کدرهگیری بنده رو ارسال کنید
با تشکر

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام امیر جان خوبی؟ داداش ارزون ترین گوشی اندرویدی که داری چیه؟ یه بنده خدایی هست دستش تنگه یه گوشی میخواد که نهایت بدون fruit ninja رو بدون لگ اجرا کنه و واسش عمر کنه
اگه چیزی داری با لینک بفرست واسم
راستی فردا انشالله سفارش دوتا الفون رو بهت میدم ایشالله

Sent from my Numy 3G AX1 using Tapatalk

بالا