f22raptor2014
Registered User
تو این تاپیک کسی نیست جواب بده
موجود ندارن من پرسیدم ازشونسلام..
برادرگوشی
umi x3
2سیم کارت هست؟
حافظه داخلی32گیگ هم دارید؟
sdکارت میخوره؟
باطریش قابل تعویض هست؟
زبان فارسی هم داره؟
چه رنگهایی موجوده؟
سلام به همه دوستان گوشی پیرگاردین p7 من بدستم رسید با تشکر از جناب آقای احسانی عزیز
اما بنا به درخواست دوستان بررسی اینجانب:
همانطور که دوست عزیزی که بررسی اجمالی از این گوشی انجام دادند کاملا صحیح بوده و علاوه بر آن اضافه میگردد
1-کیفیت ال سی دی با اینکه اچ دی نمیباشد ولی بدلیل ips بودن از هر چهار جهت بدون سایه و با وضوح کامل و زاویه دید عالی میباشد.
2-صدای اسپیکر گوشی و بلندگوی آن نسبت به حتی خیلی از گوشی های اصل بلند و با کیفیت میباشد.
3-gps آن بخوبی کار میکند ولیکن آنتن دهی آن ضعیف بوده و حتما بایستی در دید مستقیم آسمان باشد که این مورد با دو گوشی چینی هایر و هوواوی مقایسه گردید که هر دوی آنها براحتی در اتاق و نزدیک پنجره با سیگنال بسیار قوی و سرعت زیاد عمل کردند.
4-متاسفانه گوشی فاقد قطب نما یا همون compass میباشد که یک ضعف محسوب میگردد در حالیکه فکر کنم مدل p6 آن را دارا میباشد.
5-سرعت گوشی بسیار بالا بوده و با antutu بنچمارک 17585 را نشان میدهد.
6-نقطه قوت گوشی پشتیبانی بسیار عالی و بدون نقص از otg بوده وانواع فلش مموری را شناسایی و قابلیت استفاده با آن را دارد.
7-متاسفانه دفترچه راهنمای آن کاملا بدرد نخور و بی استفاده میباشد زیرا اولا به زبان انگلیسی بوده و کلا یک جنرال منوال در رابطه با گوشی ویا تبلت میباشد و بدون داشتن راهنمای تصویری و هیچ اشاره ای به نحوه استفاده اختصاصا گوشی p7 فقط یکسری جزئیات پیش پا افتاده استفاده از یک گوشی موبایل توضیح داده شده!.
8-طلق شیشه ای جلد چرمی کیفیت بسیا پایین داشته و کاملا شفاف و ضد خش نبوده و تو ذوق میزند.
9-ضمنا سیمکارت یک بصورت بزرگ یا همون مینی که از 3g پشتیبانی میکند و سیمکارت 2 بصورت کوچک یا همون میکرو استفاده میکند.
10- پشتیبانی گوشی از 3g عالی بوده و ضمنا نمایش اسامی دفترچه تلفن و شماره های تماس در هنگام دریافت تماس بدون مشکل و کاملا صحیح میباشد.
11-با توجه به وقت کمی که در استفاده از گوشی پس از اولین شارژ داشتم و نحوه کم شدن باطری استنباط اینجانب این است که باطری طبق اظهارات شرکت سازنده در سایت سازنده همان 1400mah ساعت بوده که نسبتا خوب میباشد و ظرفیت 2000mah نوشته شده روی باطری کمی اغراق شده است.
12-در خصوص دوربین اصلی نیز به نظر میرسد کیفیت واقعی آن با مقایسه با دوربین های گوشی های دیگر همانطور که در مشخصات پشت گوشی نوشته شده در حد 5 مگاپیکسل بوده و همانند خیلی از گوشی های چینی دیگر همانند هایر هوواوی glx مقدار 8 مگا پیکسل بصورت نرم افزاری یا به اصطلاح علم پردازش تصویر بصورت interpolation میباشد.
سلام
از محصولات شیایومی چیزی موجود دارید؟
شیایومی نوت نمیارید؟
راستی امیر خان من با نظر خیلی از دوستان در مورد محصولات شیائومی موافقم
محصولاتش فوق العادس همچنین با ساپورت اندروید عالی
سلام من هرچی که توی سایت سازنده بود اعلام کردم و هنوز این گوشی موجود نشده ولی به نظر گوشیه عالی هست.سلام
امیر آقا در مورد گوشی umi x3 ، مطمئنید که دو سیم کارت هست و مموری کارت میکرو اس دی هم میخوره ؟
اگه مطمئنید ، من یکی خریدارم
سلام باتری علاالدین هست من قطعهات ندارم مورد دوم رو تست نکردم .سلام جناب احسانی
باطری بلکبری زد30 موجود دارین؟
ی سوال دیگه هواوی جی6 کیفیت صداش تو هنذفری چطوره؟
موجود ندارم این گوشی رو در صدد هستم بیارماقای احسانی لطف کنید درباره umi x3
یه مقدار توضیح بدید
به چه تعداد و در چه رنگ هایی موجوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برند معتبری هست و صد در صد با استقبال دوستان همراهه
سلام آلان قیمت حدود 1140 هزارهHTC dsier 816 + قیمت
ممنون
وای 300 345قیمت y300-y511-y530 چنده؟
تو این رنج که nfc هم داشته باشه فقط اینیو.بهترین گوشیها تا رنج 600تومن الان چیا هست( قیمت کلی پست و گمرک و ... دیگه حداکثر 700بیشتر نشه)
اولویت هم کیفیت عکس و فیلم
عمر باطری بالا
اندازه 5 تا 5.5اینچ
nfs داشته باشه
سلام به کارم نمیادسلام اقای احسانی من یه inew i6000 دارم ولی ال سیدیش شکسته شما میتونید برش دارید یه گوشی دیگه بهم بهم بدید.سر هم میدیم
سلام تعویض خیرسلام
آقای احسانی تعویض هم میکنی ؟ یه هایر 910 بدم یه گوشی 2 سیم بهم بدی
سلام زنفون موجود نیستجناب احسانی عزیز Zenfone 5 موجود دارید؟
سلام موجود نیستسلام شرمنده دوباره سوال میکنم
این umi x3 موجوده؟
کاور همراش هست ؟
یومی موجود نیست ای نیو هم دو روز دیگه میرسهسلام امیر جان خوبی؟ یدونه umi x3 و یدونه inew v3 میخوام.بیزحمت پ.خ کن
Sent from my Numy 3G AX1 using Tapatalk
سلام رنگ سفید و مشکی قیمت آلان 595 هزارهسلام
گوشی honor 3c مدل u10 هست با رم دو گیگ؟
چه رنگهایی موجوده ؟
پلمپ تحویل میدید؟
لطفا مبلغ کل برای گوشی و محافظ صفحه و فیلیپ کاور ( چه رنگی ) بپردازم رو پخ بفرمایید
مرسی
Send from my HTC One using Tapatalk
از هر بلک بری بخواید میشه تهیه کرداز این بلک بری ها موجوده؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
بله 350سلام هواوی y300 موجود دارید؟
ممنون از پاسختونسلام من هرچی که توی سایت سازنده بود اعلام کردم و هنوز این گوشی موجود نشده ولی به نظر گوشیه عالی هست.
بالاخره بله یکی هستتو این تاپیک کسی نیست جواب بده
به امید خدا میادxiaomi نداريد؟
خیرهایر 910 موجود دارین؟
سلامامیر جان شرایط اقساطی سه ماه به چه صورته؟دوتا گوشی تا یه تومنی میخوام
بله هست آیفون 5اس کار خوب و عالیسلام
اقا امیر طرح آیفون 5 چیزی داری ؟