• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب شاپ عرضه کننده تلفن همراه با کیفیت

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
درود،
دیروز یک عدد گوشی هواوی هانر 3c از امیر آقا خریداری و هزینه اون ارسال شد ...
به همراه فیلیپ کاور و محافظ صفحه
ایشالله دیروز پستش کردن و تا پنجشنبه میرسه
با تشکر

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk

alisina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام یکعدد گوشی پیرگاردین p7 سفید از آقای احسانی عزیز خریداری گردید و منتظر ارسال ایشان هستم

ahmad0551

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
271
سلام..
برادرگوشی
umi x3
2سیم کارت هست؟
حافظه داخلی32گیگ هم دارید؟
sdکارت میخوره؟
باطریش قابل تعویض هست؟
زبان فارسی هم داره؟
چه رنگهایی موجوده؟

f22raptor2014

Registered User
لایک‌ها
88
سلام..
برادرگوشی
umi x3
2سیم کارت هست؟
sdکارت میخوره؟
باطریش قابل تعویض هست؟
زبان فارسی هم داره؟
چه رنگهایی موجوده؟

alisina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام به همه دوستان گوشی پیرگاردین p7 من بدستم رسید با تشکر از جناب آقای احسانی عزیز
اما بنا به درخواست دوستان بررسی اینجانب:
همانطور که دوست عزیزی که بررسی اجمالی از این گوشی انجام دادند کاملا صحیح بوده و علاوه بر آن اضافه میگردد
1-کیفیت ال سی دی با اینکه اچ دی نمیباشد ولی بدلیل ips بودن از هر چهار جهت بدون سایه و با وضوح کامل و زاویه دید عالی میباشد.
2-صدای اسپیکر گوشی و بلندگوی آن نسبت به حتی خیلی از گوشی های اصل بلند و با کیفیت میباشد.
3-gps آن بخوبی کار میکند ولیکن آنتن دهی آن ضعیف بوده و حتما بایستی در دید مستقیم آسمان باشد که این مورد با دو گوشی چینی هایر و هوواوی مقایسه گردید که هر دوی آنها براحتی در اتاق و نزدیک پنجره با سیگنال بسیار قوی و سرعت زیاد عمل کردند.
4-متاسفانه گوشی فاقد قطب نما یا همون compass میباشد که یک ضعف محسوب میگردد در حالیکه فکر کنم مدل p6 آن را دارا میباشد.
5-سرعت گوشی بسیار بالا بوده و با antutu بنچمارک 17585 را نشان میدهد.
6-نقطه قوت گوشی پشتیبانی بسیار عالی و بدون نقص از otg بوده وانواع فلش مموری را شناسایی و قابلیت استفاده با آن را دارد.
7-متاسفانه دفترچه راهنمای آن کاملا بدرد نخور و بی استفاده میباشد زیرا اولا به زبان انگلیسی بوده و کلا یک جنرال منوال در رابطه با گوشی ویا تبلت میباشد و بدون داشتن راهنمای تصویری و هیچ اشاره ای به نحوه استفاده اختصاصا گوشی p7 فقط یکسری جزئیات پیش پا افتاده استفاده از یک گوشی موبایل توضیح داده شده!.
8-طلق شیشه ای جلد چرمی کیفیت بسیا پایین داشته و کاملا شفاف و ضد خش نبوده و تو ذوق میزند.
9-ضمنا سیمکارت یک بصورت بزرگ یا همون مینی که از 3g پشتیبانی میکند و سیمکارت 2 بصورت کوچک یا همون میکرو استفاده میکند.
10- پشتیبانی گوشی از 3g عالی بوده و ضمنا نمایش اسامی دفترچه تلفن و شماره های تماس در هنگام دریافت تماس بدون مشکل و کاملا صحیح میباشد.
11-با توجه به وقت کمی که در استفاده از گوشی پس از اولین شارژ داشتم و نحوه کم شدن باطری استنباط اینجانب این است که باطری طبق اظهارات شرکت سازنده در سایت سازنده همان 1400mah ساعت بوده که نسبتا خوب میباشد و ظرفیت 2000mah نوشته شده روی باطری کمی اغراق شده است.
12-در خصوص دوربین اصلی نیز به نظر میرسد کیفیت واقعی آن با مقایسه با دوربین های گوشی های دیگر همانطور که در مشخصات پشت گوشی نوشته شده در حد 5 مگاپیکسل بوده و همانند خیلی از گوشی های چینی دیگر همانند هایر هوواوی glx مقدار 8 مگا پیکسل بصورت نرم افزاری یا به اصطلاح علم پردازش تصویر بصورت interpolation میباشد.

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
سلام..
برادرگوشی
umi x3
2سیم کارت هست؟
sdکارت میخوره؟
باطریش قابل تعویض هست؟
زبان فارسی هم داره؟
چه رنگهایی موجوده؟
موجود ندارن من پرسیدم ازشون

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
سلام به همه دوستان گوشی پیرگاردین p7 من بدستم رسید با تشکر از جناب آقای احسانی عزیز
اما بنا به درخواست دوستان بررسی اینجانب:
همانطور که دوست عزیزی که بررسی اجمالی از این گوشی انجام دادند کاملا صحیح بوده و علاوه بر آن اضافه میگردد
1-کیفیت ال سی دی با اینکه اچ دی نمیباشد ولی بدلیل ips بودن از هر چهار جهت بدون سایه و با وضوح کامل و زاویه دید عالی میباشد.
2-صدای اسپیکر گوشی و بلندگوی آن نسبت به حتی خیلی از گوشی های اصل بلند و با کیفیت میباشد.
3-gps آن بخوبی کار میکند ولیکن آنتن دهی آن ضعیف بوده و حتما بایستی در دید مستقیم آسمان باشد که این مورد با دو گوشی چینی هایر و هوواوی مقایسه گردید که هر دوی آنها براحتی در اتاق و نزدیک پنجره با سیگنال بسیار قوی و سرعت زیاد عمل کردند.
4-متاسفانه گوشی فاقد قطب نما یا همون compass میباشد که یک ضعف محسوب میگردد در حالیکه فکر کنم مدل p6 آن را دارا میباشد.
5-سرعت گوشی بسیار بالا بوده و با antutu بنچمارک 17585 را نشان میدهد.
6-نقطه قوت گوشی پشتیبانی بسیار عالی و بدون نقص از otg بوده وانواع فلش مموری را شناسایی و قابلیت استفاده با آن را دارد.
7-متاسفانه دفترچه راهنمای آن کاملا بدرد نخور و بی استفاده میباشد زیرا اولا به زبان انگلیسی بوده و کلا یک جنرال منوال در رابطه با گوشی ویا تبلت میباشد و بدون داشتن راهنمای تصویری و هیچ اشاره ای به نحوه استفاده اختصاصا گوشی p7 فقط یکسری جزئیات پیش پا افتاده استفاده از یک گوشی موبایل توضیح داده شده!.
8-طلق شیشه ای جلد چرمی کیفیت بسیا پایین داشته و کاملا شفاف و ضد خش نبوده و تو ذوق میزند.
9-ضمنا سیمکارت یک بصورت بزرگ یا همون مینی که از 3g پشتیبانی میکند و سیمکارت 2 بصورت کوچک یا همون میکرو استفاده میکند.
10- پشتیبانی گوشی از 3g عالی بوده و ضمنا نمایش اسامی دفترچه تلفن و شماره های تماس در هنگام دریافت تماس بدون مشکل و کاملا صحیح میباشد.
11-با توجه به وقت کمی که در استفاده از گوشی پس از اولین شارژ داشتم و نحوه کم شدن باطری استنباط اینجانب این است که باطری طبق اظهارات شرکت سازنده در سایت سازنده همان 1400mah ساعت بوده که نسبتا خوب میباشد و ظرفیت 2000mah نوشته شده روی باطری کمی اغراق شده است.
12-در خصوص دوربین اصلی نیز به نظر میرسد کیفیت واقعی آن با مقایسه با دوربین های گوشی های دیگر همانطور که در مشخصات پشت گوشی نوشته شده در حد 5 مگاپیکسل بوده و همانند خیلی از گوشی های چینی دیگر همانند هایر هوواوی glx مقدار 8 مگا پیکسل بصورت نرم افزاری یا به اصطلاح علم پردازش تصویر بصورت interpolation میباشد.

با تشکر از دوست عزیز تمام گزینه ها صحیح غیر از دوربین که لازمه بگم دوربینش در حالت فیلمبرداری full hd بسیار عالیو در سطح خود بی نظیره اما عکس های گرفته شده باهاش در حد 5 مگاپیکسل است

در مورد باطری هم هر 12 ساعت نیاز به شارژ دارد

force5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام.من روز چهارشنبه یه P7 سفارش دادم و مبلغش رو به حساب آقای احسانی ریختم.هروقت برسه دستم کامل در مورد معایب و مزایاش توضیح میدم

DRIFT

Registered User
لایک‌ها
112
امیر جان شرایط اقساطی سه ماه به چه صورته؟دوتا گوشی تا یه تومنی میخوام

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
قیمت گوشی های زیر رو در صورت موجود بودن میخوام.
هوآوی y300 مشکی تک سیم
هوآوی G510 2sim مشکی
هوآوی G610 2sim مشکی
گلکسی نوت3 دو سیم مشکی
گلکسی S3 دو سیم مشکی

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
سلام
از محصولات شیایومی چیزی موجود دارید؟
شیایومی نوت نمیارید؟

سلام درحال صحبت هستم اگر جور بشه یکماهه دستم میرسه.

راستی امیر خان من با نظر خیلی از دوستان در مورد محصولات شیائومی موافقم
محصولاتش فوق العادس همچنین با ساپورت اندروید عالی

باتشکر بله در صدد هستم کول پد و شیائومی و ایکس3 رو بیارم هر وقت قطعی شد اطلاع میدم چون از چین تا اینجا طول میکشه.

سلام
امیر آقا در مورد گوشی umi x3 ، مطمئنید که دو سیم کارت هست و مموری کارت میکرو اس دی هم میخوره ؟
اگه مطمئنید ، من یکی خریدارم :)
سلام من هرچی که توی سایت سازنده بود اعلام کردم و هنوز این گوشی موجود نشده ولی به نظر گوشیه عالی هست.

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
سلام جناب احسانی
باطری بلکبری زد30 موجود دارین؟
ی سوال دیگه هواوی جی6 کیفیت صداش تو هنذفری چطوره؟
سلام باتری علاالدین هست من قطعهات ندارم مورد دوم رو تست نکردم .

اقای احسانی لطف کنید درباره umi x3
یه مقدار توضیح بدید
به چه تعداد و در چه رنگ هایی موجوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برند معتبری هست و صد در صد با استقبال دوستان همراهه
موجود ندارم این گوشی رو در صدد هستم بیارم

HTC dsier 816 + قیمت
ممنون
سلام آلان قیمت حدود 1140 هزاره

قیمت y300-y511-y530 چنده؟
وای 300 345
وای 511 310
530 هم 398

بهترین گوشیها تا رنج 600تومن الان چیا هست( قیمت کلی پست و گمرک و ... دیگه حداکثر 700بیشتر نشه)
اولویت هم کیفیت عکس و فیلم
عمر باطری بالا
اندازه 5 تا 5.5اینچ
nfs داشته باشه
تو این رنج که nfc هم داشته باشه فقط اینیو.

سلام اقای احسانی من یه inew i6000 دارم ولی ال سیدیش شکسته شما میتونید برش دارید یه گوشی دیگه بهم بهم بدید.سر هم میدیم
سلام به کارم نمیاد

سلام
آقای احسانی تعویض هم میکنی ؟ یه هایر 910 بدم یه گوشی 2 سیم بهم بدی
سلام تعویض خیر
جناب احسانی عزیز Zenfone 5 موجود دارید؟
سلام زنفون موجود نیست
سلام شرمنده دوباره سوال میکنم
این umi x3 موجوده؟
کاور همراش هست ؟
سلام امیر جان خوبی؟ یدونه umi x3 و یدونه inew v3 میخوام.بیزحمت پ.خ کن

Sent from my Numy 3G AX1 using Tapatalk
یومی موجود نیست ای نیو هم دو روز دیگه میرسه

سلام
گوشی honor 3c مدل u10 هست با رم دو گیگ؟
چه رنگهایی موجوده ؟
پلمپ تحویل میدید؟
لطفا مبلغ کل برای گوشی و محافظ صفحه و فیلیپ کاور ( چه رنگی ) بپردازم رو پخ بفرمایید
مرسی

Send from my HTC One using Tapatalk
سلام رنگ سفید و مشکی قیمت آلان 595 هزاره

از این بلک بری ها موجوده؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
از هر بلک بری بخواید میشه تهیه کرد
سلام هواوی y300 موجود دارید؟
بله 350

Aliteh

Registered User
لایک‌ها
11

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
تو این تاپیک کسی نیست جواب بده
بالاخره بله یکی هست

به امید خدا میاد

هایر 910 موجود دارین؟
خیر

امیر جان شرایط اقساطی سه ماه به چه صورته؟دوتا گوشی تا یه تومنی میخوام
سلام
شرایط رو توی انتخاب شاپ میزارم مدارک رو تهیه کن ما هم گوشی رو تقدیم میکنیم.

سلام
اقا امیر طرح آیفون 5 چیزی داری ؟
بله هست آیفون 5اس کار خوب و عالی

cr7gr8

Registered User
لایک‌ها
175
بالا