مصرف وحشتناک باتری یعنی چقدر دووم میاره؟سلام
من روز چهارشنبه گوشی بلک ویو کراون رو از اقای احسانی خریدم.
تو این چند روز مصرف وحشتناک باتری خیلی اذیتم میکنه ،کیفیت دوربین خوبه البته تو شب عکس نگرفتم.سرعت گوشی عالیه از نظر ساپورت رام که افتضاحه جالبه که خود گوشی گزینه اپدیت نداره.منو فارسی داره.otg ساپورت میکنه.امتیاز انتوتو هم ۳۰۰۰۰ شد که واقعا عالیه.تنها ضعفی که دیدم مصرف باتری این گوشی بود..در ضمن برای این گوشی قاب ژله ای z1گرفتم که کاملا فیتشه.
Sent from my TB7820116 using Tapatalk
الان شما اگر برگردید به قبل خریدتون .دوباره حاضر به خرید همین گوشی هستید؟با ی استفاده معمولی نهایت یک روز دوام میاره.بجز باتری که ضعیفه مشکل دیگه ای نداره.من قبلا s650 داشتم اصلا مشکل باتری نداشتم از نظر ساپورت رام هم که عالی بود ولی این نه باتری خوبی داره نه ساپورت رام خوبی.حتی رام استوک هم گیر نمیاد.
دوست عزيز منم اين گوشي رو دارم و از مصرف باطريش هم فوق العاده راضي هستم ... فكر كنم شما خيلي استفاده ميكنيد كه شارژ خالي ميكنيد ... اگر در حالت معمولي زود خالي ميكنه ممكنه باطري مشكل داشته باشهحقیقتا نه.چون مصرف وحشتناک این گوشی باعث شده عملا اسمارت فون نباشه.گوشی قبلیم از هر نظر عالی بود فقط حیف otg ساپورت نمیکرد.البته این گوشی با قیمتی که داره واقعا مفته ولی هر روز شارژ کردن و ترس از خالی کردن باتری اصلا خوشایند نیست
Sent from my TB7820116 using Tapatalk
بله کار بسیار عالی هستش.کیفیت دوربین ایناش از اینیو بهتر بود تاچ روان ال سی دی باکیفیتدوستان کسی DOGGEE DG550 خریده؟
خوب بوده؟
حداقل اون چیزی که گفته شده دربارش هست؟
ممنون از اطلاعتون.بله کار بسیار عالی هستش.کیفیت دوربین ایناش از اینیو بهتر بود تاچ روان ال سی دی باکیفیت
اما من مدل ۸۰۰رو جالبتر دیدم نسبت به قیمتش
کارایه دوج جالب بود و خیلی باکیفیت که توقعش رو نداشتم
.بخصوص تاچ بکش که فوق العاده عالی و کاربردیه
اس کالر هم نصبت به قیمتش عالیه
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2
صرف باطریش چطور بود؟ممنون از اطلاعتون.
بله کار بسیار عالی هستش.کیفیت دوربین ایناش از اینیو بهتر بود تاچ روان ال سی دی باکیفیت
اما من مدل ۸۰۰رو جالبتر دیدم نسبت به قیمتش
کارایه دوج جالب بود و خیلی باکیفیت که توقعش رو نداشتم
.بخصوص تاچ بکش که فوق العاده عالی و کاربردیه
اس کالر هم نصبت به قیمتش عالیه
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2[/QUOTE
مصرف باطریش چطور بود؟؟