• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب شما چیست >>> N70 or w800 or w900 or n80

mhokamaii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینو دوباره وکامل میگم
نوکیا در سال 1995 اولین گوشی خود را با امکانات خوبی زد ولی سونس اریکسون اولین گوشی خود را در سال
2002
زدند با همان امکانات نوکیا در سال
1995
پس تا به نوکیای2005 برسد زمان زیادی طول خواهد کشید

2شرکت بر علیه 1 شرکت

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از mhokamaii :
نوکیا از طرفی خوبه سونی اریکسون هم از طرف دیگه :
1_سونی و اریکسون اگر توانایی داشتند متحد نمی شدند
2_سونی فقط mp3خوب می زنه و حتی در سایبر شات هایش هم از شرکت carl zicesکمک میگیره
3_اگر نگاه کنید میبینید که اکثر گوشی های نسل سوم نوکیا است بخاطر سیمبین_
4_نوکیا تنها از لحاظ صدا در حالت بلند گو کم می آره و ان هم با هد فون حل می شه
5_ 750 بعد از مدتی صدایش خش بر میداره
6_ سابقه ی کاری نوکیا بیشتر از سونی اریکسون
7_ نوکیا در سال 1996 گوشی 5110 را بیرون داد که من الان حدود 10 سال است مه دارم هنوز سالم است با اینکه 3-4 بار بد جوری خورد زمین ولی سالم است و هنوز به نسبت گوشی ها ی معمولی چیری کم نداره در صورتی که اولین گوشی های سونی واریکسون الان حتی توی سایت ها هم پیدا نمیشه
نوکیا در حال پیشرفته ولی سونی اریکسون در حال درست کردن همان گوشی z700
است که الان بعد از کشتن خود شده p990

:p :p :p

1- اصلا چه ربطی داشت به موضوع؟

2- حداقلش اینه که سونی دوربین گوشیهاشو خودش میزنه و همه هم عالی هستن و نوکیا برای یه N90 با اون همه اهن و تلپ دویده رفته از کارل زایس کمک خواسته اگه نه توش می موند

3-نه اقا جون همون سونی هم نسبت به اندازه خودش داره :w900. K600 .P990 ,...

4- اره خیلی با هدفون حل میشه !!:p

5- اینو دیگه جایی نگو که همه بهت می خندن:p من 9 ماه دستم بود مثل روز اولش کار میکرد. مگه ایینه هست که خش برداره؟؟:p

6- اینم مهم نیست هم سونی هم اریکسون هر دو قبل از ادغام شرکتهای موفقی بودن

7- همون 5110 گوشکوب رو میگی؟؟:p خب چون سالمه که دلیل نمیشه . قدیمی هست حالا فکر کنم فقط شما تو تهران از اون داری کسی دیگه از اونا دستش نمیگیره

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از mhokamaii :
اینو دوباره وکامل میگم
نوکیا در سال 1995 اولین گوشی خود را با امکانات خوبی زد ولی سونس اریکسون اولین گوشی خود را در سال
2002
زدند با همان امکانات نوکیا در سال
1995
پس تا به نوکیای2005 برسد زمان زیادی طول خواهد کشید

2شرکت بر علیه 1 شرکت

مثل اینکه ادغام شدن ها . قبلش هم هردوشون خوب بودن

همون Z5 سونی هنوز که هنوزه گوشی خوبیه

یا همون T18 , T28 اریکسون

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
بیا این راهنمای کامل:

آیتم های مورد نیاز:
1) کابل یو اس بی DCU-60
2) یکدستگاه کامپیوتر با اتصال به اینترنت(ترجیحا اینترنت پرسرعت)
حداقل مشخصات سیستم:
1) ویندوز 2000 یا ویندوز XP
2) پنتیوم 3 600 مگاهرتز
3) رم 256 MB
4) اینترنت اکپلورر
5) ماکرومدیا فلش
عمل نصب:
1) ابتدا برنامه را دانلود کرده و برروی کامپیوتر خود ذخیره کنید
2) بر روی فایل اجرایی دابل کلیک کنید و مراحل نصب را دنبال کنید
3) پس ازتکمیل عملیات نصب کامپیوتر را ریستارت کنید
4) پس از اتمام عملیات نصب اطمینان حاصل کنید که:
الف) باتری گوشی کاملا شارژ است
ب) کابل یو اس بی به طرز صحیح به کامپیوتر متصل است
انجام عمل آپدیت:
1) بروی آیکون برنامه بروی دسکتاپ کلیک کنید با اجرای برنامه نرم افزار بصورت خودکار کامپوننت ها ی مورد نیاز برای اجرای آپدیت را از اینترنت دریافت خواهد کرد( به هنگام انجام عمل آپدیت باید آنلاین باشید)
انجام این مرحله بسته به سرعت اتصال اینترنت شما طول خواهد کشید
نکته : برنامه از هر بار اجرا به صورت خودکار به روز خواهد شدچ
2) زبان مورد نظر را انتخاب کنید و با فشردن فلشی که در گوشه پائین و راست صفحه قرار دارد ادامه دهید
3) با شروع به کار Update Service دکمه Start را فشار دهید
4) موافقتنامه حقوقی(مر بوط به قانون کپی رایت و این حرفها و تعهداتی که شما به عهده می گیرید یا سونی اریکسون به عهده می گیرد یا... یه کلام وقتتون رو تلف نکنید و به مرحله بعد بروید!)
5) نوع Connection را انتخاب کنید
نکته: به هنگام اولین آپدیت گوشی لازم است که یک درایور Flash USB نصب شود
6) گوشی را خاموش کنید
7) سیم کارت را از گوشی در بیارید
8) باتری را مجددا سر جایش بگذارید
9) دکمه c را فشار داده و نگه دارید و کابل یو اس بی را متصل کنید
The New Found Hardware Wizard می بایست به صورت خودکار شروع به کار کنید
10) فقط وقتی برنامه از شما خواست دکمه c را رها کنید
11) Install automatically(recommended) را انتخاب کنید و سپس Next را انتخاب کنید
نکته مهم: اگر ویزارد قادر به پیدا کردن درایورها به صورت خودکار نبود آنها را به صورت دستی معرفی کنید
درایورها در شاخه

C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\setup\drivers\USB
قرار دارند
12) وقت نصب درایورها به پایان رسید Update Service را مجددا راه اندازی کنید

یادآوری1: از آنجا که Update Service نیاز به دسترسی به اینترنت دارد آنتی ویروس یا فایروال شما ممکن است جلوی دسترسی آن را به اینترنت را بگیرد اگر چنین شد مطمئن شوید که به ma3platform.exe اجازه دسترسی به اینترنت را داده اید.
یادآوری2: زمان مورد نیاز برای آپدیت بستگی به سرعت اینترنت شما دارد . حجم نرم افزار معمولا از 15 تا 20 مگابایت است

یادآوری 3: آخرین ورژن برنامه SEUS از لینک زیر قابل دریافت است
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...0245&fid=21839

باز حداقل گوشی های سونی از سایتش اپدیت میشن مال نوکیا که اصلا نمیشن

بیا اینم لینک:

As usual, when I was testing the sound quality I tried to compare the way K750 and Apple iPod performed one and the same song. As I was not equipped with a device to reduce the Sony Ericsson system connector towards a standard 3.5" jack (a device, which is however expected to appear on the market soon) I did not give the iPod any advantage.

http://www.gsmarena.com/review.php3?idReview=41&idPage=8

اون قسمت که پررنگ هست رو بخون:happy: نوشته: من به ipod نسبت به k750i برتری بیشتری نمیدم یا منظور اون رو نسبت به k750 بهتر نمی دونم . خب یعنی چی؟؟

یعنی کیفیت هندرفری و پخش k750i رو نسبت به Ipod تقریبا یکسان دونسته
می دونی یعنی چی؟ Ipod بهترین و پرفروشترین mp3 player دنیا هست و اینکه یه گوشی مثل k750 با اون یکسان دونسته بشه خبر از کیفیت پخش و اکو لایزر های بی نظیر رو گوشی میده

فکر کنم دیگه موقعش هست که توبه کنی زودتر:p

ولی نوکیا فعلا که با اون هندزفری های 1000 تومنیش که بقالی سر کوچه ما هم داره اگه یه وقت گم بشه:p داره سر میکنه

خدمتتون عرض کنم فروش همین w550i انقدر زیاد شده و بعضی مغازه ها میگن روزی 4-5 تا داریم می فروشیم که موجودی بازار کم شده و قیمتش 30000 تومن رفته بالا چون کم شده . خب این یعنی چی؟؟

بعد هم اتفاقا رو تمام گوشیهای سونی انقدر راحت بازی میشه ریخت و همه جا هم پره
برای برنامه هم کسی که دنبال سیمبین باشه می تونه خیلی راحت P910 رو بگیره که سرش به تنش میارزه نه این اسباب بازیهای نوکیا N90 و6681 و...

اصلا سیمبین UIQ نسبت به نوکیا زمین تا آسمون فرق داره واقعا این P910 گوشیه همه چی عالی کار میکنه ولی سیمبین نوکیا چی؟ دقیقه به دقیقه در هنگ به سر میبره:p

آقا نمیدونم شما وقتی گوشی میخرید چند تا گوشی میخرید و میگذارید جیبتون؟ دستتون دابلیو 800 یکدفعه پی 990 در میارید!؟ بحث گوشیهای سری پی به این تاپیک مربوط نیست هر چند اونهم گوشی بزرگ و با طراحی بد و باطری ضعیفه و جای بحث داره ولی سرجاش مطرح کنید توی تاپیک بحث دابلیو 800 که چی میایید میگید سری پی فلان و بهمان؟ یک گوشی رو دارید بررسی میکنید کارخونه سونی رو مگه خریدید که ام پی تری دابلیو 800 و سیمبین سری پی و یا دابلیو 500 رو میارید وسط بحث؟ حداکثر یک گوشی میتونید انتخاب کنید وقتی دابلیو 800 دستتونه دوستتون بپرسه این برنامه میخوره میگید نه ولی سونی پی 910 برنامه میخوره؟ خوب چه ربطی داره؟ این جز اینه که دابلیو 800 گوشی ضعیفیه و به تنهایی قابلیت رقابت نداره؟
مهم اینه که گوشی نوکیا ان 70 خیلی از دابلیو800 سرتره بحث هم سر این بود نه پی 910

بحث سونی اریکسون و نوکیا را فقط توی فروم خودش ادامه بدید اینجا خودش موضوع داره.
چیزی که در این تاپیک میشه گفت اینه که توی دنیا و ایران نوکیا اولین برنده و سونی اریکسون بعد از سامسونگ کره و موتورولا توی میانه جدول فروش دست و پا میزنه و اصلا رقیب نوکیا نیست که با نوکیا مقاسه بشه دیگه شما نمیپسندی مشکل خودتونه حتی تمام این گوشیهای سونی اریکسون و سامسونگ تهدیدی برای نوکیا نبوده و گوشیهای قدیمیش فروش میره و گوشی های جدیدش را وارد بازار نکرده

کل کل نوکیا-سونی => تاپیک خودش

در مورد آپدیت فریمور این جریان سرویس درایور را هم توضیح بدید.

Sony Ericsson is thinking about giving its customers the opportunity to update firmware in domestic conditions - just like it did with its smartphones. You download the firmware file you need into your computer and then transfer it into the phone by using a cable. To do so, however, you will need a special service driver

ایراد رینگتون ان 70 یک فایل سیمین چند کلیوبایتیست با کابل یو اس بی و یک کلیک اینستال میشه مقایسه بفرمایید با مراحل بالا

مطلب مپ3 پلیر را هم خوب جایی قطع کردید دقیقا جایی که قرار بود تفاوتها با آی پاد را بیان کند. صدای بازتر و سه بعدیتر و طبیعی تر
I cannot say I did not recognize the difference. The iPod sound is more natural, it is more open into the space; it is just different

mhokamaii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا من نگفتم می گیرم دستم گفتم انو دارم و هنوز سالم است(خودتم کم اوردی میگی خوبه)
ثانیا:اگه بلد نیستی بدون تمام دوربین های سایبر سونی رو شرکت زایس میزنه
ثالثا:صدا اگر استریو باشد فقط در فاصله بدر میخوره و وقتی از هدفن استفاده می کنی تاثیر خاصی نداره
مثل اینکه بگی من می خوام تو هدفن دالبی گوش کنم

اخه بیکی بگو که ندونه 750 صداش بعد از مدتی خراب می شه
لابد از وقتی 750 خریدی همان هفته ی اول استفاده کردی از mp3 player

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
:p :p :p
2- حداقلش اینه که سونی دوربین گوشیهاشو خودش میزنه و همه هم عالی هستن و نوکیا برای یه N90 با اون همه اهن و تلپ دویده رفته از کارل زایس کمک خواسته اگه نه توش می موند

دوربین دیجیتالهای سونی سایبر شات هم که دوربینهای متوسطی در عالم دوربینهای دیجیتالند همانا افتخارشون همین لنز کارل زایسه

mhokamaii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد هم جناب vo..
شما اولن درست حرف بزن و یه دفعه نزن دنده دو
بعد هم همین که این سونی های ژاپنی به زور گوشی های بدون سیمبین را وارد 3gکردن خودش کلی حرفه

شما تو کدام **** و گردان کار میکردید که هی می گید برادر برادر
نکنه تو جنگ جهانی 0 بودید

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
آقا نمیدونم شما وقتی گوشی میخرید چند تا گوشی میخرید و میگذارید جیبتون؟ دستتون دابلیو 800 یکدفعه پی 990 در میارید!؟ بحث گوشیهای سری پی به این تاپیک مربوط نیست هر چند اونهم گوشی بزرگ و با طراحی بد و باطری ضعیفه و جای بحث داره ولی سرجاش مطرح کنید توی تاپیک بحث دابلیو 800 که چی میایید میگید سری پی فلان و بهمان؟ یک گوشی رو دارید بررسی میکنید کارخونه سونی رو مگه خریدید که ام پی تری دابلیو 800 و سیمبین سری پی و یا دابلیو 500 رو میارید وسط بحث؟ حداکثر یک گوشی میتونید انتخاب کنید وقتی دابلیو 800 دستتونه دوستتون بپرسه این برنامه میخوره میگید نه ولی سونی پی 910 برنامه میخوره؟ خوب چه ربطی داره؟ این جز اینه که دابلیو 800 گوشی ضعیفیه و به تنهایی قابلیت رقابت نداره؟
مهم اینه که گوشی نوکیا ان 70 خیلی از دابلیو800 سرتره بحث هم سر این بود نه پی 910

بحث سونی اریکسون و نوکیا را فقط توی فروم خودش ادامه بدید اینجا خودش موضوع داره.
چیزی که در این تاپیک میشه گفت اینه که توی دنیا و ایران نوکیا اولین برنده و سونی اریکسون بعد از سامسونگ کره و موتورولا توی میانه جدول فروش دست و پا میزنه و اصلا رقیب نوکیا نیست که با نوکیا مقاسه بشه دیگه شما نمیپسندی مشکل خودتونه حتی تمام این گوشیهای سونی اریکسون و سامسونگ تهدیدی برای نوکیا نبوده و گوشیهای قدیمیش فروش میره و گوشی های جدیدش را وارد بازار نکرده

کل کل نوکیا-سونی => تاپیک خودش

در مورد آپدیت فریمور این جریان سرویس درایور را هم توضیح بدید.

Sony Ericsson is thinking about giving its customers the opportunity to update firmware in domestic conditions - just like it did with its smartphones. You download the firmware file you need into your computer and then transfer it into the phone by using a cable. To do so, however, you will need a special service driver

ایراد رینگتون ان 70 یک فایل سیمین چند کلیوبایتیست با کابل یو اس بی و یک کلیک اینستال میشه مقایسه بفرمایید با مراحل بالا

مطلب مپ3 پلیر را هم خوب جایی قطع کردید دقیقا جایی که قرار بود تفاوتها با آی پاد را بیان کند. صدای بازتر و سه بعدیتر و طبیعی تر
I cannot say I did not recognize the difference. The iPod sound is more natural, it is more open into the space; it is just different

اولا که شما ها بحث رو میکشین به اونجا نه من

بعد هم دیدی که لینک داشتیم در مورد مقایسه k750 و Ipod حالا صداش یکم از اون ضعیف تره من قبول دارم ولی مساله اینه که گفتم اونو با ipod مقایسه می کنن می فهمی یعنی چی؟؟

یعنی یه mp3 پلیر خیلی خوب حساب میشه که با ipod که حرف اول رو میزنه مقایسه میشه

تا حالا جایی دیدی که N90 یا N70 رو باهاش مقایسه کنن لینکش رو بده ما هم ببینییم
اصلا N90 وN70 در مقابل صدای هدفون k750 حرفی برا گفتن نداره

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از mhokamaii :
بعد هم همین که این سونی های ژاپنی به زور گوشی های بدون سیمبین را وارد 3gکردن خودش کلی حرفه

یعنی چی به زور؟ میشه توضیح بدی؟/:blink:

خب 3G هست دیگه به زور و غیره زور نداره

به حق چیزهای نشنیده:blink:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
دوربین دیجیتالهای سونی سایبر شات هم که دوربینهای متوسطی در عالم دوربینهای دیجیتالند همانا افتخارشون همین لنز کارل زایسه

خب میگی ما چیکار کنیم خب لنز کارل زایس مگه گفتیم بده؟؟؟:blink: بحث سر گوشی هست نه دوربین دیجیتال

من میگم سونی دوربینهای گوشی هاشو خودش میزنه و فعلا هم میبینی که دوربین همین w800 از همین N70 یه سر وگردن بالاتره و فراموش هم نکن که 6 ماه از N70 قدیمیتره

اون نوکیا هست که بلد نیست دوربین خوب بزنه میره از کارل زایس کمک میگیره اگه نه سونی خودش برا خودش دوربین میزنه رو گوشیهاش و خیلی هم عالی کار می کنه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از mhokamaii :
اولا من نگفتم می گیرم دستم گفتم انو دارم و هنوز سالم است(خودتم کم اوردی میگی خوبه)
ثانیا:اگه بلد نیستی بدون تمام دوربین های سایبر سونی رو شرکت زایس میزنه
ثالثا:صدا اگر استریو باشد فقط در فاصله بدر میخوره و وقتی از هدفن استفاده می کنی تاثیر خاصی نداره
مثل اینکه بگی من می خوام تو هدفن دالبی گوش کنم

اخه بیکی بگو که ندونه 750 صداش بعد از مدتی خراب می شه
لابد از وقتی 750 خریدی همان هفته ی اول استفاده کردی از mp3 player

2- چه ربطی داره به گوشی من دارم از گوشی صحبت می کنم نه از دوربین سایبر شات:blink:

3- بابا حداقل یه بار این هدفون k750 رو بزار تو گوشت میبینی چه فرقی داره با این هدفونهای نوکیا

4- حتما شما مهندس طراح سونی بودی و میدونی که k750 بعد یه مدت صداش خراب میشه نه؟؟
رو چه حسابی میخوام بدونم این حرفو زدی؟؟
این قدر ادم تو این فروم هست که از K750 وw800 داره استفاده میکنه یکی نیومده بگه صداش خش بر داشته:p
رو هوا حرف زدن هم چیزه خوبیه:wacko:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از mhokamaii :
مسلما سونی برای خودش دوربین نمی زنه بعد هم
اکثرا گوشی های سیمبین دار نسل 3 هستند

مثل اینکه نمی دونی سونی خودش یه غوله تو لوازم دیجیتال و الکترونیک نه؟؟

یعنی چی مسلمه سونی برا خودش دوربین نمی زنه؟
می بینی که رو w800 یه برچسب دهن پر کن نچسبونده کارل زایس که گوشی فروش بره

یه دوربین معمولی تولید خود سونی هست که می بینی همون N90 هم جلوش کم اورده

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از mhokamaii :
اصلا شما ادم بشو نیستید من دیدم که میگم پس...

اولا که درست صحبت کن جنبه بحث نداری مجبور نیستی بیای خودتو قاطی کنی کوچولو:p

اگه شما دیدی من خودم k750 داشتم پس نمی خواد بیای به من بگی فلانه و فلانه

اولا گوشی رو ببین باهاش کار کن بعد بیا ض* بزن

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از mhokamaii :
من میگم بین 900.800.7750 فقط یه 3g
یه ادم گاگولی بود امد گفت برو gsmarena

اصلا چه ربطی داره به موضوع خب هم w900 هم k600 و هم P990 هستن 3G

خب حالا نوکیا هم هست چه ربطی داره ؟؟

ببینم این 3G که انقدر میگی تو همون اروپا و آمریکا هم هنوز درست راه نیفتاده و 10 درصد از مردم استفاده میکنن تو ایران هم که تعطیله خدا رو شکر

خیلی مثلا این 3G برا نوکیا برگ برنده هست؟؟ همین سونی هم به اندازه خودش داره گوشی 3G:p

بالا