برگزیده های پرشین تولز

انتخاب صندوقهای سرمایه گذاری مشترک در سهام . بورس ....

__mahdi__

Registered User
تاریخ عضویت
22 فوریه 2010
نوشته‌ها
594
لایک‌ها
243
محل سکونت
دوهفته مشهد،دو هفته عسلویه
به نقل از باشگاه خبرنگاران، سرمایه‌گذاری در بورس به دو روش مستقیم و غیرمستقیم انجام می‌پذیرد. در سرمایه‌گذاری مستقیم، فرد بدون واسطه وارد بازار شده و اوراق بهادار موردنظر خود را خرید و فروش می‌کند.

در این روش، سرمایه‌گذار به طور طبیعی باید تخصص و وقت کافی را برای بررسی وضعیت بازار و سهامی که می‌خواهد در آنها سرمایه‌گذاری کند، داشته باشد. اما در سرمایه‌گذاری غیرمستقیم، سرمایه‌گذاران از طریق واسطه در بازار سرمایه حضور می‌‌یابند و به‌طور مستقیم درگیر فعالیت در بورس نمی شوند.

این واسطه‌ها متنوع‌اند اما معروف‌ترین آنها «صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک» هستند. این نهادهای مالی با تشکیل سبد سهام می‌کوشند که ریسک را برای سرمایه‌گذاران کاهش دهند و بازدهی را حداکثر سازند؛ البته در قبال ارائه این خدمات کارمزد هم می‌گیرند. این کارمزد در حقیقت بهای تحلیل سهام گوناگون است که مدیر صندوق قاعدتا باید به دقت آن را انجام دهد تا از میان فرصت‌های موجود، بهترین‌ها را برای سرمایه‌گذاری انتخاب کند.
روش سرمایه‌گذاری غیر مستقیم به ویژه برای کسانی که از اطلاعات کافی در حوزه‌ مالی برخوردار نیستند یا فرصت کافی برای جمع آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات بازار و شرکت‌ها را ندارند توصیه می‌شود. صندوق‌ها از طریق انتشار «واحدهای سرمایه‌گذاری» (Unit) وجوه سرمایه‌گذاران حقیقی یا حقوقی را جمع کرده و به منظور کسب سود، آنها را در دارایی‌های مختلف سرمایه‌گذاری می‌کند. سرمایه‌گذاران می‌توانند در هر زمان سرمایه‌گذاری خود را از طریق ابطال واحدهای سرمایه‌گذاری به وجه نقد تبدیل کنند.

بدیهی است قیمت واحدهای صندوق‌های مشترک می‌تواند روزانه تغییر کند. وقتی سرمایه‌گذار واحد خود را ابطال می‌کند پولش را به قیمت روز دریافت می‌کند که می‌تواند کمتر یا بیشتر از مقدار اولیه سرمایه‌گذاری باشد. کلیه صندوق‌های مشترک سهام در ایران تحت نظر سازمان بورس بوده و تحت نظارت دقیق قانونی قرار دارند.
سه رکن اساسی در هر صندوق سرمایه‌گذاری عبارت است از:‌

مدیر صندوق که رکن اجرایی و متخصص در فعالیت اصلی صندوق است و تصمیمات سرمایه‌گذاری را راهبری می‌کند و نتایج عملکرد را از طرق مختلف مانند سایت و خبرنامه صندوق به اطلاع عموم سرمایه‌گذاران می‌رساند.

متولی صندوق، رکن نظارتی صندوق است که وظیفه نظارت مستمر بر عملکرد مدیر و ضامن صندوق در تطبیق با قوانین را بر عهده دارد.
ضامن صندوق، در واقع رکن تضمین نقدینگی صندوق بوده و در هر لحظه آمادگی دارد تا در صورت تمایل سرمایه‌گذاران به خروج از صندوق و عدم کفایت نقدینگی، آن را تامین کند. وجود ضامن در صندوق‌های سرمایه‌گذاری، یکی از برجسته‌ترین امتیازات صندوق‌ها در ایران به شمار می‌رود زیرا عملا با پذیرش این ریسک فوق‌العاده مهم، هر سرمایه‌گذار در هر زمان امکان می‌یابد که سرمایه خود را به ارزش روز به صورت وجه نقد دریافت کند؛ فارغ از آنکه امکان تامین نقدینگی از محل فروش دارایی‌های صندوق در آن زمان وجود داشته باشد.

برای انتخاب صندوق مناسب برای سرمایه‌گذاری از یک منظر می‌توانید هفت عامل زیر را مورد بررسی قرار دهید:

1- سودآوری:

طبیعتا اولین تمرکز هر سرمایه‌گذار برای قرار دادن پول خود در یک صندوق «میزان بازدهی» یا همان «سودآوری» است. نگاه کردن به عملکرد یک، سه یا پنج ساله می‌تواند معیار خوبی برای ارزیابی وضعیت صندوق از این لحاظ باشد. بهتر است که عملکرد صندوق را هم در مواقع رونق و هم مقاطع رکود بازار مطالعه کنیم . همچنین باید وضعیت سودآوری صندوق را با سودآوری شاخص بازار (که نمایانگر وضعیت کلی بورس است) مقایسه کرد که تا یک معیار مناسب جهت مقایسه ایجاد شود.

اما نکته مهم این است که بازدهی صندوق به تنهایی معیار کافی برای انتخاب یا عدم انتخاب یک صندوق نیست زیرا عملکرد قبلی صندوق‌ها به هیچ وجه تضمین‌کننده عملکرد آینده آنها نیست به ویژه اگر عمر صندوق کمتر از پنج سال باشد. به همین دلیل، بررسی 6 عامل دیگر نیز اهمیت زیادی دارند. برای مقایسه بازدهی صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سهام می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید که امکان مقایسه ماهانه، سه ماهه، 6 ماهه، سالانه و از ابتدای فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سهام را فراهم می‌کند.

در این خصوص بهتر است بازدهی از ابتدای فعالیت را مبنای مقایسه قرار دهید که نرخ سود سالانه صندوق‌ها از زمان تاسیس را محاسبه می‌کند. البته این مقایسه در مورد صندوق‌های با عمر طولانی تر (بیش از سه سال) معنادار است.
2- عمر و اندازه صندوق:

قبل از سرمایه‌گذاری در صندوق وضعیت کلی آن را مطالعه کنید تا مشخص شود که چه مدتی است صندوق در حال اجرا است و اندازه دارایی‌های آن چقدر است. صندوق‌هایی که تازه تاسیس شده‌اند و اندازه کوچکی دارند، برخی اوقات در کوتاه‌مدت عملکرد عالی دارند، چرا که این صندوق‌ها بعضا با سرمایه کوچک خود در سهام کوچکتر که بازدهی بالایی دارند سرمایه‌گذاری می‌کنند و این باعث عملکرد مطلوب صندوق می‌شود که طبیعتا مستمر نخواهد بود. بنابراین اتکا بر عملکرد صندوق‌هایی که اندازه و عمر کمی دارند نمی تواند ملاک تصمیم گیری دقیقی باشد. برای ارزیابی توانایی مدیریت صندوق بهتر است که عملکرد طولانی مدت صندوق (سه تا پنج سال) را مد نظر قرار دهید و در عین حال به ارزش کل صندوق به عنوان یک معیار مهم در بررسی خود توجه کنید.
3- نوسان و ریسک:‌

با اینکه عملکرد قبلی نمی‌تواند پیش بینی‌کننده شرایط آینده باشد اما می‌تواند به شما نشان بدهد که ارزش واحدهای صندوق چقدر نوسان داشته است. معمولا اگر نوسان بازدهی در دوره‌های مختلف زمانی بالا باشد، نشانه ای در جهت ریسک زیاد است؛ این ویژگی با مراجعه به سایت صندوق‌ها و مشاهده نمودار عملکرد آنها به صورت سریع قابل مشاهده است. اگر شما احتیاج دارید که پولتان در یک سال بازده خاصی داشته باشد، بهتر است در صندوق‌های با نوسان بالا سرمایه‌گذاری نکنید. صندوق‌های پرریسک در فضای منفی و مثبت بازار تلاطم زیادی را تجربه می‌کنند و در شرایط منفی بازار می‌توانند (هر چند به طور موقت) کل بازدهی شما را از بین ببرند.
روند نمودار عملکرد صندوق بیان می‌کند که سود صندوق از نوسانات مکرر در طول چند سال به دست آمده یا اینکه در بازده طولانی با شیب ثابت و پیوسته ای تحصیل شده است.به عنوان مثال، دو صندوق ممکن است در یک دوره پنج ساله هر سال 30درصد سود کرده باشند اما روش دسترسی به این سود می‌تواند کاملا متفاوت باشد. یکی ممکن است در یک سال عملکرد عالی و در سال بعد عملکرد ضعیف داشته باشد در حالی که صندوق دیگر رشد 30 درصدی را به صورت نسبتا یکنواخت‌تر در هر سال محقق کند. در این حالت طبیعتا مطلوبیت صندوق دوم برای سرمایه‌گذار بیشتر خواهد بود.
4- نسبت گردش سهام:

این نسبت نشان می‌دهد که چند درصد از منابع یک صندوق در طول سال در بازار مورد داد و ستد قرار می‌گیرد. در حقیقت این نسبت به این پرسش می‌پردازد که یک صندوق چه میزان خرید و فروش انجام می‌دهد. صندوقی که خرید و فروش زیادی انجام می‌دهد احتمالا هزینه‌های معاملات و مالیات بیشتری را متقبل می‌شود و از این نظر به ضرر سرمایه‌گذاران عمل خواهد کرد. در حالی که متوسط نسبت گردش دارایی‌ها در صندوق‌های مشترک آمریکایی در حدود 65 درصد است، این نسبت در ایران بر اساس برخی برآورد‌های غیر‌رسمی تا 500 درصد در سال (6 بار تعویض ترکیب سبد سهام در سال!) ثبت شده است.

این در حالی است که میزان گردش کلی بازار سهام در ایران بسیار پایین‌تر از سایر کشورها است. به عنوان مثال، نسبت گردش کل سهام در بازار نیویورک در سال 2009 برابر 5/1 مرتبه و در بازار استانبول 3/1مرتبه بوده که این رقم برای بازار سهام ایران در همین سال 29/0 مرتبه بوده است.

بدین ترتیب علت گردش بالای سهام در صندوق‌ها را احتمالا باید در تضاد منافع موجود در شرکت‌های کارگزاری به عنوان «مدیر» و «معامله گر» جست‌وجو کرد. کارگزاران طبیعتا از انجام خرید و فروش مکرر کارمزد دریافت می‌کنند اما حجم بالای دادو ستدها و هزینه‌های معاملاتی آن باعث تضعیف عملکرد صندوق‌ها در مقایسه با شاخص بورس به عنوان سمبل استراتژی «خرید و نگهداری» می شود. از این رو با توجه به رابطه معکوس نسبت گردش سهام و بازدهی، سرمایه‌گذاران باید به دنبال صندوق‌هایی با میزان گردش پایین تر باشند که طبیعتا بازدهی بیشتری را در طول زمان کسب می‌کنند.
5- ترکیب و تنوع دارایی‌ها:

نظر به اینکه یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های صندوق‌ها، فراهم آوردن امکان تنوع بخشی به سبد دارایی‌ها برای سرمایه‌گذاران است مطالعه میزان تنوع سبد سرمایه‌گذاری‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

به عنوان مثال، صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک در آمریکا به طور متوسط 97 سهم مختلف در سبد سهام خود دارند؛ در ایران این رقم به طور متوسط 10 تا 12 سهم است. نگاهی به ترکیب کلی سبد سرمایه‌گذاری صندوق‌ها در ایران نشان می‌دهد که به طور متوسط میزان سرمایه‌گذاری در پنج سهم با بیشترین وزن، بیش از نیمی از کل سبد صندوق‌ها را تشکیل می‌دهد که رقم بالایی است.

علاوه بر این، متوسط رقم سرمایه‌گذاری صندوق‌ها در صنعت برتر (صنعتی که بیشترین دارایی‌های صندوق در آن متمرکز شده) حدود 25 درصد است که نشانگر تنوع بخشی پایین در انتخاب دارائیها است. بنابراین اگر قصد سرمایه‌گذاری در یک صندوق حرفه ای با ریسک قابل قبول را دارید حتما به دنبال بررسی تعداد صنایعی باشید که در گذشته در صندوق وجود داشته‌اند و بین دو صندوق با بازدهی مشابه به سراغ صندوق متنوع‌تر (که طبیعتا ریسک کمتری را به شما تحمیل می‌کند) باشید.
 

__mahdi__

Registered User
تاریخ عضویت
22 فوریه 2010
نوشته‌ها
594
لایک‌ها
243
محل سکونت
دوهفته مشهد،دو هفته عسلویه
6- مدیریت صندوق:

وقتی شما اقدام به خرید واحدهای سرمایه‌گذاری در یک صندوق مشترک می‌کنید در حقیقت اختیار سرمایه خود را به دست «مدیر صندوق» می‌سپارید تا آن طور که او صلاح می‌داند پول شما را راهبری کند.

بنابراین، بسیار مهم است که شناخت هر چه دقیق تر از فرد یا موسسه ای به دست آورید که قرار است امین سرمایه‌گذاری‌های شما در بازار سهام باشد. بدین منظور توصیه می‌شود تا سوابق فعالیت مدیر مزبور را در بازار سهام بررسی کنید، از خوشنامی و اعتبار او در بازار مطمئن شوید و نیز ترکیب سرمایه‌گذارانی که حاضر به تفویض اختیار سرمایه خود به او شده‌اند را نیز حتی‌المقدور مطالعه کنید.

علاوه بر این، از توان کارشناسی مدیر صندوق برای مطالعه و تحلیل دقیق اوضاع بازار و سهام اطلاع یابید و در نهایت اصل «تضاد منافع» را در انتخاب مدیر صندوق مد نظر قرار دهید. تضاد منافع بیان می‌کند که مدیریت صندوق نباید منافعی به جز دریافت کارمزد از صندوق داشته باشد؛ بدین ترتیب بر فرض مثال اگر مدیر صندوق از انجام معاملات سهام نیز منتفع شود (نظیر کارگزارانی که بخش مدیریت صندوق را از معاملات تفکیک نکرده‌اند) این یک نکته منفی برای سرمایه‌گذار خواهد بود زیرا مدیر در بین دو منفعت متضاد (کسب بازدهی برای صندوق از طریق نگهداری سهام یا انجام خرید و فروش هر چه بیشتر برای کسب کارمزد) درگیر خواهد شد که طبیعتا می‌تواند کسب حداکثر بازدهی برای سرمایه‌گذاران را در اولویت قرار ندهد.
7- کارمزدها و هزینه‌های صندوق:

صندوق‌ها در قبال ارائه خدمات و تولید سود مناسب از سرمایه‌گذاران خود کارمزد می‌گیرند. صندوقی که هزینه‌های بالا دارد طبیعتا باید عملکرد بهتری از صندوق‌هایی داشته باشد که هزینه‌های کمتری دارد. در حال حاضر در سطح جهان رقابت شدید در صنعت صندوق‌های مشترک باعث تلاش برای کاهش مستمر هزینه‌ها شده است به گونه ای که میزان کل هزینه‌های دریافتی توسط صندوق‌های مشترک در آمریکا از 98/1 درصد در سال 1990 به نصف آن در شرایط فعلی رسیده است.

آمارها نشان می‌دهد سرمایه‌گذاران حساسیت روزافزونی درخصوص هزینه‌ها داشته و گرایش زیادی به سرمایه‌گذاری در صندوق‌های با هزینه‌های کمتر دارند. در حال حاضر میزان دریافت هزینه از کلیه صندوق‌های سرمایه‌گذاری در ایران مشابه یکدیگر و برابر حدود چهار درصد درسال است که در قیمت ابطال واحدهای سرمایه‌گذاری به طور خودکار منعکس می‌شود.

به نظر می‌رسد به منظور افزایش رقابت و جذابیت این ابزارهای مالی، رقابتی شدن کارمزدهای صندوق‌های مشترک در آینده نزدیک در دستور کار قرار گیرد که به طور طبیعی یک عامل مهم در انتخاب صندوق‌های برتر توسط سرمایه‌گذاران خواهد بود.
 

__mahdi__

Registered User
تاریخ عضویت
22 فوریه 2010
نوشته‌ها
594
لایک‌ها
243
محل سکونت
دوهفته مشهد،دو هفته عسلویه
به صندوق ها بروید
سنگینیان مدیرعامل شرکت تامین سرمایه امین از برنامه این شرکت برای راه ‌اندازی دو صندوق سرمایه‌گذاری قابل‌معامله در بورس(ETF) در کنار دیگر صندوق‌های متنوع در حال فعالیت خبر داد که به زودی پذیره‌نویسی آن در بازار سرمایه انجام خواهد شد... مدیرعامل شرکت تامین سرمایه امین آخرین وضعیت صندوق های تحت مدیریت این شرکت تامین سرمایه را تشریح کرد و با توجه به وضعیت کنونی بازار سهام به سرمایه گذاران توصیه کرد:برای جلوگیری از زیان و عدم پذیرش ریسک های مترتب بر بازار سرمایه بخشی از سرمایه خود را در انواع صندوق های سرمایه گذاری مشترک سرمایه گذاری کنند. علی سنگینیان در گفت و گو با خبرنگار بورس 24 در اشاره به برخورداری این شرکت تامین سرمایه از 9 صندوق سرمایه گذاری، اظهار داشت: تامین سرمایه امین در حال حاضر، مدیریت 9 صندوق سرمایه‌گذاری را بر عهده دارد که از این میان، 5 صندوق امین صبار، امین ملت، امین سامان، امین شهر و امین انصار از نوع درآمد ثابت هستند و به ترتیب با مشارکت صندوق بیمه اجتماعی عشایر، بانک ملت، بانک سامان، بانک شهر و بانک انصار ایجاد شده‌اند. به گفته وی؛ این صندوق‌ها با هدف همکاری و تعامل بین دو بازار پول و سرمایه ایجاد شده‌اند و مجموع ارزش دارایی آن‌ها بالغ بر 1700 میلیارد ریال است. وی همچنین از صندوق سرمایه‌گذاری توسعه بازار سرمایه هم به عنوان یکی دیگر از صندوق‌هایی نام برد که توسط امین مدیریت می‌شود. هدف از تاسیس این صندوق که با مشارکت سرمایه‌گذاران حقوقی بزرگ کشور تشکیل شده است، حفظ ثبات و تعادل بازار سرمایه است. علی سنگینیان ارزش روز دارایی ‌های آن را 430 میلیارد ریال ذکر و اضافه کرد: علاوه بر صندوق‌های یادشده، صندوق نیکوکاری دانشگاه الزهرا و صندوق سرمایه‌گذاری امین آوید هم از مجموعه صندوق‌های تحت مدیریت امین هستند. وی در مورد استراتژی های حاکم بر این صندوق ها، ابراز داشت: در سال‌های گذشته، سیاست شرکت تامین سرمایه امین، ایجاد و توسعه صندوق‌های بادرآمد ثابت بود که علاوه بر ایجاد بازده مناسب و ریسک اندک برای سرمایه‌گذاران، به عنوان ابزاری برای بازارگردانی اوراق مشارکت منتشر شده توسط امین مورد استفاده قرار گرفت. وی ادامه داد: اما در حال حاضر و با توجه به افزایش سودهای پرداختی بانک ها به سپرده‌های سرمایه‌گذاری، سرمایه‌گذاران تمایل چندانی برای سرمایه‌گذاری در این صندوق‌ها که بازده نزدیک به سود بانک‌ها ایجاد می‌کنند ندارند و از این‌رو، شاهد کوچک‌تر شدن این صندوق‌ها در ماه‌های جاری هستیم. وی تصریح کرد: از سوی دیگر بانک‌ها به عنوان مدیر ثبت این صندوق‌ها، تمایل چندانی برای همکاری و جذب منابع از خود نشان نمی‌دهند؛ بنابراین ادامه فعالیت صندوق‌های با درآمد ثابت با محدودیت‌هایی روبرو شده است، بر همین اساس، شرکت تامین سرمایه امین با تغییر استراترژی خود در این صندوق‌ها، تلاش کرده است تا مشکل ایجاد شده را برطرف کند. مدیرعامل شرکت تامین سرمایه امین از ورود به بازار سهام و سرمایه‌گذاری در سهام شرکت‌های پذیرفته شده در بورس مطابق با سقف‌های تعیین شده در امیدنامه به عنوان یکی از این استراتژی هایی نام برد که در سال جاری پیگیری شده است. به گفته وی؛ بر همین اساس بازده صندوق‌های بادرآمد ثابت تحت مدیریت شرکت تامین سرمایه امین در این دوره با رشد قابل ملاحظه‌ای همراه بوده است که می‌تواند جذابیت‌های لازم برای جذب منابع را ایجاد کند. سنگینیان همچنین از اضافه کردن کارگزاری امین آوید به عنوان مدیر ثبت دوم به عنوان اقدامی یاد کرد که این فرصت را ایجاد کرده است تا در صورت عدم همکاری شعب بانک‌ها، شرکت تامین سرمایه امین راسا نسبت به صدور و ابطال گواهی‌های سرمایه‌گذاری اقدام کند. وی اضافه کرد: علاوه بر این، تغییر نوع صندوق‌ها نیز در این مدت پیگیری شده است تا امکانات لازم برای فعالیت بهتر صندوق‌ها فراهم شود که برای نمونه می توان به صندوق امین صبار اشاره کرد که از درآمد ثابت به مختلط تغییر کرده است. مدیرعامل شرکت تامین سرمایه امین همچنین از برنامه این شرکت از تبدیل صندوق امین ملت از درآمد ثابت به سهام خبر داد تا به این واسطه با توجه به پتانسیل‌های موجود در بازار سرمایه، از امکانات سرمایه‌گذاری در سهام برای افزایش بازده صندوق‌ها استفاده شود. وی که از تاسیس صندوق سرمایه‌گذاری در سهام امین آوید در راستای این هدف نام می برد، عنوان کرد: این صندوق که در ابتدا به صورت کوچک و برای همکاران شرکت تاسیس شد، به دلیل بازده مناسب، مورد استقبال شدید سرمایه‌گذاران قرار گرفت؛ به همین دلیل در حال افزایش سقف آن برای جوابگویی به متقاضیان هستیم. سنگینیان در مجموع استراتژی های شرکت تامین سرمایه را این گونه تعریف کرد: توجه بیشتر به بازار سرمایه و فاصله گرفتن از بازار پول، سیاستی است که از طرف این شرکت دنبال می‌شود؛ همچنین افزایش تنوع صندوق‌ها و امکان جواب‌گویی به سلایق مختلف نیز در دستور کار قرار دارد. وی در بیان بازدهی صندوق های سرمایه گذاری این شرکت از ابتدای سال تاکنون و مقایسه آن با سال گذشته، اظهار داشت: صندوق‌های با درآمد ثابت با توجه به معیارهای تعیین‌شده در امیدنامه و اساسنامه ، ملزم به تضمین حداقل سود یا ارایه پیش‌بینی سود قابل تحقق هستند؛ بر همین اساس عمدتا در دارایی‌های کم ریسک سرمایه‌گذاری می‌کنند که این مساله سبب شده تا بازده کمتری نسبت به صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سهام ایجاد ‌کنند. به گفته مدیرعامل شرکت تامین سرمایه امین ؛ بازده صندوق‌های درآمد ثابت تحت مدیریت شرکت تامین سرمایه امین در سه ماهه اول و دوم سال 1392، در حدود 24 تا 26 درصد بوده است که با توجه به ماهیت صندوق‌ها بسیار مناسب است. اما در قیاس با بازده سهام چندان جذاب نیست. به همین دلیل سرمایه‌گذاری بخشی از منابع این صندوق‌ها در سهام مورد توجه قرار گرفت که این مساله سبب شد تا بازده این صندوق‌ها در سه ماهه سوم سال 1392 به طور قابل‌ملاحظه‌ای افزایش یابد. وی ادامه داد: بازده سالانه شده صندوق امین سامان به 39 درصد ، امین ملت به 45 ، امین انصار به75 درصد و امین شهر به 56 درصد رسید که برای صندوق‌های درآمد ثابت، غیر منتظره است. وی تصریح کرد: صندوق امین آوید نیز در دوره 4 ماهه فعالیت خود 67 درصد بازده ایجاد کرده است که بیشترین مقدار در میان همه صندوق‌های سرمایه‌گذاری است. بازده سالانه شده این صندوق نزدیک به 200 درصد برآورد می‌شود که بسیار بیشتر از بازده شاخص کل بازار است و به همین دلیل شاهد هجوم سرمایه‌گذاران برای صدور واحدهای سرمایه‌گذاری در یک ماه گذشته در این صندوق بوده‌ایم که گاه باعث دلخوری سرمایه‌گذاران از عدم امکان صدور واحد جدید شده است؛ لذا برای حل این مساله تقاضای افزایش سقف دارایی‌ صندوق به سازمان بورس ارائه شده است. سنگینیان در بیان دلایل تداوم بازدهی صندوق و موفقیت آن، به یکی از مهمترین برنامه‌های شرکت تامین سرمایه امین در سال جاری اشاره کرد که شامل تقویت واحد مدیریت دارایی و به‌کارگیری تیم کارشناسی متخصص و حرفه‌ای برای مدیریت منابع در اختیار بوده است. به گفته وی؛ این گروه کارشناسی که از بهترین مدیران پرتفوی بازار سرمایه انتخاب شده‌اند کسب بازده مناسب برای سرمایه‌گذاران را در کنار مدیریت ریسک، تضمین می‌کنند. استفاده از این تیم زبده در کنار پیش‌بینی شرایط مناسب بازار برای سال آتی و همچنین توان کارشناسی شرکت تامین سرمایه امین در حوزه های دیگر از جمله ارزش‌گذاری، تحلیل اقتصاد و مشاوره مالی، عامل تداوم موفقیت این صندوق‌ها در آینده خواهد بود. مدیرعامل شرکت تامین سرمایه امین یادآور ‌شد: علاوه بر صندوق‌های یادشده شرکت تامین سرمایه امین در سبدگردانی اختصاصی نیز فعالیت قابل‌توجهی دارد؛ به‌گونه‌ای که حجم سبدهای تحت مدیریت این شرکت به بیش از 2000 میلیارد ریال می‌رسد و یکی از آن‌ها با ارزش دارایی حدود 900 میلیارد ریال، بزرگترین سبد سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه کشور است. وی نکته قابل توجه در این میان را بازده سالانه شده 203 درصدی این سبد عنوان کرد که در نوع خود بی سابقه محسوب می‌شود. سنگینیان در ادامه از برنامه این شرکت برای راه ‌اندازی دو صندوق سرمایه‌گذاری قابل‌معامله در بورس(ETF) در کنار دیگر صندوق‌های متنوع در حال فعالیت خبر داد که به زودی پذیره‌نویسی آن در بازار سرمایه انجام خواهد شد. وی با اشاره به تجربه سه ساله حضور صندوق‌ها در بازار سرمایه، گفت: این صندوق‌ها در صورت مدیریت مطلوب می‌توانند گزینه بسیار مناسبی برای سرمایه‌گذاری غیر مستقیم در بازار باشند. چرا که در کنار ریسک و هزینه کمتر، بازده نزدیک به بازار و گاه بیشتر از بازار برای سرمایه‌گذاران ایجاد کرده‌اند. مدیرعامل شرکت تامین سرمایه امین ادامه داد: این صندوق‌ها، علاوه بر سرمایه‌گذاران جدید و غیر حرفه‌ای، ابزار مناسبی برای سرمایه‌گذاران حقوقی در بازار هستند؛ چرا که همه سرمایه‌گذاران از فرصت و امکانات کافی برای بررسی بازار و اجرای تصمیمات سرمایه‌گذاری خود برخوردار نیستند و به همین دلیل به آنها توصیه می شود که این مهم را به مدیران سرمایه‌گذاری متخصص و حرفه‌ای واگذار کنند.
 

rezidentevil

Registered User
تاریخ عضویت
14 دسامبر 2009
نوشته‌ها
7,061
لایک‌ها
832
الان بهترین صندوق ماهیانه رو 1 تومن چقدر سود می ده ؟
 

mehdi_08

Registered User
تاریخ عضویت
16 آگوست 2008
نوشته‌ها
616
لایک‌ها
82
محل سکونت
کرمانشاه
الان بهترین صندوق ماهیانه رو 1 تومن چقدر سود می ده ؟
بهترین صندوقی در کار نیست
هر کدوم یه سایقه عملکرد گذشته دارن که هیچ تضمینی نیست در آینده هم هیمنطوری باشن
سود دادن ماهانه در کار نیست
واحد می خری اگر گرون شد سود کردی اگرم ارزون شد ضرر
مثلا خودم واحد صندوق خوارزمی خریدم 356 تومن الان 348 تومنه حدود 150 تومن تو ضرر !!!!
ولی با دید بلند مدت سود ده هست
پر بازده ترینشون برای یک سال گذشته 200 درصد سود کرده
 
بالا