qatreh
Registered User
- نوشتهها
- 109
- لایکها
- 20
B85 Pro4b85pro
این مورد هم موجود نیست . برند اسوس فقط با چیپ b85 یک برد در بازار هست .
B85 Pro4b85pro
این مورد هم موجود نیست . برند اسوس فقط با چیپ b85 یک برد در بازار هست .
در خصوص GA P85D3 این لینکش و تصویرشه:GA-P85-D3 و B85-G41 PC Mate چند تا کانکتور 4 پین برای فن کیس دارند؟
اگر دفترچه راهنماشونو رو دانلود کنید می تونید متوجه بشید. راه ساده تر هم از روی عکسه. توی عکسهایی که گذاشتم کاملا مشخصه.آقا رضا از توی لینک مشخصات این دو مدل که نتونستم متوجه بشم کانکتور فن کیس 3 پین هست یا 4 پین.از روی عکس باید فهمید این مشخصات رو؟چجوری؟
طبق عکسی که از گیگا گذاشتی من یک کانکتور 4 پین برای کیس دیدم.توی این لینک هم دو تا کانکتور 4 پین برای فن کیس مشخصهاگر دفترچه راهنماشونو رو دانلود کنید می تونید متوجه بشید. راه ساده تر هم از روی عکسه. توی عکسهایی که گذاشتم کاملا مشخصه.
من که چیزی ندیدم! فقط CPU Fan می بینم که 4 تا پین داره و اسمی از Sys-Fan پهلوی کانکتور 4 پینی نمی بینم و همه 3 پینی هستند.طبق عکسی که از گیگا گذاشتی من یک کانکتور 4 پین برای کیس دیدم.توی این لینک هم دو تا کانکتور 4 پین برای فن کیس مشخصه
آقا رضا بیشتر دقت کن.به قول خودتون کاملا مشخصهآقا امید هم تایید کردنمن که چیزی ندیدم! فقط CPU Fan می بینم که 4 تا پین داره و اسمی از Sys-Fan پهلوی کانکتور 4 پینی نمی بینم و همه 3 پینی هستند.
آره درسته. آفرین بر شما و این دقتون و لبهای خندونتون. شاد باشی داداش.آقا رضا بیشتر دقت کن.به قول خودتون کاملا مشخصهآقا امید هم تایید کردن