• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب نهایی N73;N93;P990?

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
سلامی چو بوی خز پاییز...و فصل خزان و باران:D

بعد از 2 ماه انتظار برای خرید گوشی بالاخره به توصیه ی دوستان گوش جان سپردم و صبر کردم تا گوشی های خوب وارد بازار ایران شوند تا بتونم انتخاب کنم و از W900 و N80 یک 1 روز مانده بود تا به بازار بروم و تمام کنم گذشتم تا مبادا خز شود:rolleyes:
حالا بین 3 راهی عجیبی گیر کردم از یک طرف از n93 به خاطر امکانت ممتاز و عیب گوشتکوبی...خز نشدن و صفحه نمایش لمسی p990 و قدرت دوربین پایینن...و دوربین عالی n73 ماندم...عجیبا غریبا
حالا آخرین خواهشی که از شما دارم اینکه منو صادقانه بدون هیچ تعصبی راهنمایی کنین تا با توجه به چیزهایی که در (پایین) میخواهم بین این 3 معرفی کنین:

1:مهم تر از همه اینکه خز نشه(یا خیلی خیلی دیر خز شه که تا موقعی که من N83 رو گرفته باشم):D
2:قدرت MP3 PLAYER زیاد...صدای بلند
3:وضوح و کیفیت بالای تصویر
3:دوربین نسبتا خوب
4:مموری خوب
5:سرعت بالا...SMS زدن و Bluetooth قوی!
6:بازی ها خوب داشته باشه واسه موقع بی کاری:D
7:دیگه مواردی که از نظر خودتون مهمه رو خودتون اضافه کنید و یکی رو بگید!

با تشکر:) :) :)

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
همون ان 73 از همون بهتره،چون اگه پس فردا ان 95 بیاد شدیدا حالت گرفته میشه.

hosein_mesgarha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلامی چو بوی خز پاییز...و فصل خزان و باران:D

بعد از 2 ماه انتظار برای خرید گوشی بالاخره به توصیه ی دوستان گوش جان سپردم و صبر کردم تا گوشی های خوب وارد بازار ایران شوند تا بتونم انتخاب کنم و از W900 و N80 یک 1 روز مانده بود تا به بازار بروم و تمام کنم گذشتم تا مبادا خز شود:rolleyes:
حالا بین 3 راهی عجیبی گیر کردم از یک طرف از n93 به خاطر امکانت ممتاز و عیب گوشتکوبی...خز نشدن و صفحه نمایش لمسی p990 و قدرت دوربین پایینن...و دوربین عالی n73 ماندم...عجیبا غریبا
حالا آخرین خواهشی که از شما دارم اینکه منو صادقانه بدون هیچ تعصبی راهنمایی کنین تا با توجه به چیزهایی که در (پایین) میخواهم بین این 3 معرفی کنین:

1:مهم تر از همه اینکه خز نشه(یا خیلی خیلی دیر خز شه که تا موقعی که من N83 رو گرفته باشم):D
2:قدرت MP3 PLAYER زیاد...صدای بلند
3:وضوح و کیفیت بالای تصویر
3:دوربین نسبتا خوب
4:مموری خوب
5:سرعت بالا...SMS زدن و Bluetooth قوی!
6:بازی ها خوب داشته باشه واسه موقع بی کاری:D
7:دیگه مواردی که از نظر خودتون مهمه رو خودتون اضافه کنید و یکی رو بگید!

با تشکر:) :) :)

1-سري P سوني هيچ وقت خز نميشه هميشه كلاس داره (مخصوص شما)
2-پلير آن در حد سري w هست و صداي بالند هم معيار نيست صداي با كيفيت مهمه كه p990 داره
3-دوربين آن با اينكه 2 مگاپيكسله ولي خيلي عاليه،فيلمبرداريشم درسته n93 نيست ولي كار راه انداز هست
يعني مثل QCIF نيست كه نشه فول اسكرينش كرد CIF هست كه در حد vcd است البته با frame rate كمتر(15 يا 20)
4-ساپورت مموري تا 4 گيگ
5-بلوتوث بسيار قوي (براي هدست بلوتوث اين ويژگي رو داره كه بشه با اون آهنگ گوش داد)
6-يه بازي داره با گرافيك عالي (تازه بازي هم روش نصب ميشه)
7-داشتن سيستم عامل اون هم نه سري 60 بلكه UIQ3 كه زمين تا آسمون باهم فرق ميكنن
...
...
...
بنا به اين دلايل فكر كنم p990 گوشي كامل تري هم باشه
البته نياز به صبر داره تا برنامه هاش زياد شن(مثل n93 وn73)

اين همن آخرين قيمتش توي دبي هست

http://www.uaemall.com/

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اگر بودم بدون یک لحظه تردید P990 میگرفتم. برای شما ولی فکر میکنم N93 مناسب تر باشد. سایزش هم با آن دوربین کذایی توجیه پذیر است (گرچه به نظر من خیلی هم زیباست).

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من اگه این پول رو داشتم یعنی 1 میلیون بدون تردید p990 میخریدم...هنوز با اینکه اتم خریدم ولی چشمم دنبالشه....به نظر من فقط p990 ارزش خرید داره....گول دوربین بالاتر رو نخورید....دوربین p990 خیلی عالیه ...عکسهاش بدون نویز هستن و عالی میگیره...بهتر از K750/w800 حتی...

به جای خریدN93 یه دوربین 3.2 در واقع میخرید ولی با خرید p990 علاوه بر دوربین خوب خیلی امکانات بهتر نصیبتون میشه

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
آقا بنظر من شما که این همه صبر کدی, وایسا n75, n95, n83 ,w850,w950 هم بزودی میاد:wacko: :wacko:
درسته تصمیم گیری یه کم سخت میشه:cool: ولی در عوض گزینه ها هم بیشتر میشه:D
در ضمن ما بعد کلی زور زدن بالاخره 100 پسته شدیم:blush: مبارکه ان شاا...

hosein_mesgarha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا بنظر من شما که این همه صبر کدی, وایسا n75, n95, n83 ,w850,w950 هم بزودی میاد:wacko: :wacko:
درسته تصمیم گیری یه کم سخت میشه:cool: ولی در عوض گزینه ها هم بیشتر میشه:D
..

بابا ايشون تا همين الان هم كلي صبر كرده ديگه نميتونه.:weird:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
حتي خيلي ارزونتر از ا ميليون ميشه خريد

940 هم البته شنیدم....ولی منظور شما چقدره؟؟

آقا بنظر من شما که این همه صبر کدی, وایسا n75, n95, n83 ,w850,w950 هم بزودی میاد
درسته تصمیم گیری یه کم سخت میشه ولی در عوض گزینه ها هم بیشتر میشه
در ضمن ما بعد کلی زور زدن بالاخره 100 پسته شدیم مبارکه ان شاا...

100 پست شدنتون مبارک...

البته ادم اگه اینجوری حساب کنه همش باید منتظر باشه...چون سرعت تغییر دنیای موبایل خیلی بالاست ...گوشی که امروز خریداری میشه 3 ماه بعد قدیمی شده...

hosein_mesgarha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من با توجه به شناختي كه از تحليل پستهاتون نسبت به شما پيدا كردم ديزاين وامكانات گوشي n93 براي شما مناسبه
شك نكنيد كه انتخاب درست همينه چون:
n73 كه خيلي ساده است وبسرعت به قول شما خز ميشه
p990 به هيچ وجه با روحيات شما سازگار نيست اون تصوري كه شما از زيبايي گوشي داريد اصلا توي اون نيست

سايز n93 نحوه ي ratate هاي اون وجايگاه دوربينش دقيقا مناسب روحيه شما ساخته شده است.

از ما گفتن بود:graduated

hosein_mesgarha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نظره من همون P990 اگر بشه از دبی جایی بیاری حتی اگر هزینه رجیستر شدن رو هم بدی خیلی بهتره و بهترین انتخاب.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظره من همون P990 اگر بشه از دبی جایی بیاری حتی اگر هزینه رجیستر شدن رو هم بدی خیلی بهتره و بهترین انتخاب.

اواتار جدید مبارک:D چیز هلویی هست ها.... البته اگه اشنا نیست!!

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
مخلصیم.آقا چشمات قشنگ میبینه.
اینhillary duff هست.هیچ نسبتی نداریم با هم.:p :p

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
ارور جان ، خودت كجايي؟
دوستان اين همه نظر دادن......كجايي؟
يه چيزي كه دوستان تا حالا بر رسي نكردن ، سيستم عامل اينها هست
سيستم عامل ان 93 ، سيمبيان 9 ويراست 3 هست ، كه برنامه و بازي واسش خيلي ريخته
ولي سيستم عامل پي 990 سيمبيان يو اي كيو هست كه نسبت به سيمبين 9 برنامه اش خيلي كمتره

hosein_mesgarha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولي سيستم عامل پي 990 سيمبيان يو اي كيو هست كه نسبت به سيمبين 9 برنامه اش خيلي كمتره

نرم افزار براي n93 هم كمه چون نرم افزارهاي سري قبل به اون نمي خوره،يعني از نظر كمبود برنامه مثل هم هستند ولي UIQ3 كجا s60 كجا!!!:wacko:

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ارور جان ، خودت كجايي؟
دوستان اين همه نظر دادن......كجايي؟

خیر، یکی UIQ3 است و یکی S60 3rd Edition که هر دو بر پایه Symbian 9.1 هستند. برای هیچکدام هم هنوز برنامه "نریخته". تا این لحظه ۵۶ برنامه برای UIQ 3 و ۱۳۵ برنامه برای S60 3rd Edition موجود میباشد که تا کنون متاسفانه یا خوشبختانه تقریبا هیچکدام از غیر رایگان ها کرک نشده اند.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خیر، یکی UIQ3 است و یکی S60 3rd Edition که هر دو بر پایه Symbian 9.1 هستند. برای هیچکدام هم هنوز برنامه "نریخته". تا این لحظه ۵۶ برنامه برای UIQ 3 و ۱۳۵ برنامه برای S60 3rd Edition موجود میباشد که تا کنون متاسفانه یا خوشبختانه تقریبا هیچکدام از غیر رایگان ها کرک نشده اند.

یکی از دلایل من هم برای خرید اتم به جای p990 دقیقا همین موضوع بود....
:)

به نظر من تا بخواد اینها مثل سیمبین های قبلی جا بیفتن و کرکرها هم به فکر کرک کردن و از این جور برنامه ها...حداقل 6 ماه دیگه زمان لازمه که ادم اگه سیمبین 9.1 میخره حداقل 4 تا برنامه درست حسابی با کرک گیر بیاره...

بالا